Results 1 to 5 of 5
Thread: ερωτηση
-
04-03-2006, 20:21 #1
ερωτηση
γεια σας. αν καποιος εχει ορεξη και φυσικά ωρα να μου πει καποια πραγματα θα με βοηθουσατε. ο συντροφος μου θελει να κανει την εγχειρηση και εγω φοβαμαι χωρισ να του το εχω πει φυσικα. γνωριζει καινεις αν ειναι επικίνδυνη η επέμβαση για τη ζωη του ανθρωπου. η αν μπορει να γινει τιποτα ασχημο κατα την διάρκεια; εύχομαι με αγάπη σε όλους σαν να φτάσετε στο στοχο σας.
- 04-03-2006, 20:36 #2
Καλησπερα
Εγω εκανα 2 εγχειρησεις μαζι. Εκανα γαστρικο bypass ΚΑΙ τοποθετηση δαχτυλιου. Θα σου πω οτι μου ειπε κ ο γιατρος. Το ποσοστο θνησιμοτητας ειναι γυρω στο 0.5-0.6 % ! Ειναι λιγοτερο απο ατην αφαιρεση κηληε που εχει κοντα στο 1% ! Χειρουργειο ειναι. Σε ανοιγουν...
Αλλα 1000 φορες να το κανω (εγω το εκανα), παρα να εχω ενα σωρο προβληματα στο μελλον !
Καλη τυχη σε οτι αποφασισετε...
Γιαννης
05-03-2006, 16:08 #3
martzi να μην φοβάσαι είναι πολύ απλή επέμβαση, λαπαρασκόπηση, ούτε καν ανοιχτή επέμβαση, νομίζω πως θα έπρεπε να φοβάσαι αν δεν κάνει τίποτα και συνεχίσει να παίρνει βάρος, τότε τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν...
Φιλικά...
sad
05-03-2006, 16:28 #4
Ευχαριστώ πού μου απαντήσατε.
06-03-2006, 22:18 #5
Originally posted by martzi
γεια σας. αν καποιος εχει ορεξη και φυσικά ωρα να μου πει καποια πραγματα θα με βοηθουσατε. ο συντροφος μου θελει να κανει την εγχειρηση και εγω φοβαμαι χωρισ να του το εχω πει φυσικα. γνωριζει καινεις αν ειναι επικίνδυνη η επέμβαση για τη ζωη του ανθρωπου. η αν μπορει να γινει τιποτα ασχημο κατα την διάρκεια; εύχομαι με αγάπη σε όλους σαν να φτάσετε στο στοχο σας.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,5% ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 0,5-1,0% ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΟ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΚΟΠΗΚΑΝ ΡΟΧΑΛΗΤΑ -ΠΟΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ.Α?
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ
ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ .
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ
Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΩ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ 1 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ
ΣΚΕΨΟΥ 1 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 119 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ !
ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ 1 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....