To μεγάλο Σάββατο... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Sonia μου σε ευχαριστώ πολύ, αλλά έτσι όπως είμαι έχω ξενερώσει απίστευτα, και σκέφτομαι να τα ακυρώσω όλα, να πάρω καμια 20αριά κιλά σε έναν μήνα και να με βλέπουν και να το χουν τύψεις... τόσο χάλια είμαι και τόσο ξενερωμένη, μου κόπηκε όλη η φόρα...

Γιατί σου είπαν ότι δεν μπορούν να είναι?

Senior Member
    Γιατί δουλεύουν... και μη μας πακετώνεις και κάντο το άλλο Σάββατο, και σιγά δεν είναι κάτι έκτακτο και δεν θα είναι μαζί σου κανένας και τέτοια...

δυστυχώς πολλές φορές ακόμα και οι άνθρωποι που μας αγαπάνε δεν μπορούν να μας νιώσουν...δεν μπορούν να νιώσουν τις ανάγκες μας...και αυτό δυστυχώς (σε νιώθω πιστέψε με) πονάει πολύ και είναι δύσκολο κανείς να δεχτεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι λίγοι...Με το να πάρεις 20 κιλά δεν κάνεις κακό σε εκείνους...όπως δεν τους έχεις κάνει και μέχρι τώρα...κάνεις μόνο κακό περισσότερο στον εαυτό σου....έχεις κάποιον άλλο άνθρωπο που αισθάνεσαι κοντά σου και που θα μπορούσες να του πεις να έρθει?

Senior Member
    Ναι ίσως να έχω, αλλά σου λέω μου κόπηκε η φόρα, έχω ξενερώσει απίστευτα

Senior Member
    Sad, έχει δίκιο η Σόνια, δεν σημαίνει αυτόματα πως δεν σε αγαπούν ή δεν νοιάζονται για σένα..
    μη το χρεώνεις στον ευατό σου σαν απόρριψη. ΔΕΝ σε απορρίπτουν απλώς δεν μπορούν
    γιατί δουλεύουν.. χαίρομαι που είσαι ενθουσιασμένη με αυτό που πρόκειτε να κάνεις..
    αν δεν μπορείς να το αναβάλλεις για μια βδομάδα μπορώ να ρθω εγώ στο νοσοκομείο..
    απλώς πρέπει να κανονίσεις μόνο κάποιος να σε πάει σπίτι το απόγευμα που θα σε καλά.
    ούτε κιλά θα πάρεις ούτε τίποτα.. θα κάνεις την εγχείρηση το πολύ πολύ μια βδομάδα μετά!
    μην τα πέρνεις όλα στραβά! δες την θετική πλευρά των πραγμάτων..
    (θα απολαύσεις σουβλάκι για μια ακόμα βδομάδα) άααντε smile!
    αμέσως το παράπονο

Senior Member
    ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΚΑΝΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΤΕ
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΡΒΑΡΗ

Senior Member
    Φτου κι απ την αρχή μία βδομάδα ακόμα, θα τρελαθώ!! Θα πάρω το γιατρό αυριο αν δεν με βρίσει...

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ

Senior Member
    Originally posted by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
    ΓΕΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ
    ΝΑΙ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ!

Junior Member
    ΤΟ ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;;; :-)

Senior Member
    ΤΟ ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;;; :-)
    ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΩ!!!

Junior Member
    ΜΜΜΜ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗ !!!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ;;;ΣΕ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ :-)

Senior Member
    ΜΜΜΜ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗ !!!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ;;;ΣΕ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ :-)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ
    ΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Senior Member
    Τελικά το Μεγάλο Σάββατο παραμένει Μεγάλο Σάββατο γιατί το άλλο Σάββατο θα την κάνω και πήρα το γιατρό σήμερα και το κανόνησα... One more week...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast