ΠΟΙΟΝ/Α ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Originally posted by justme
    Eγώ πάλι το βρίσκω εντελώς αδόκιμο να γίνει ένας διαγωνισμός δημοτικότητας σε έναν χώρο σαν και αυτόν.
    (όπου εγώ (και φαντάζομαι και ο Γιάννης, ο Γιώργος, η Μαρία, κλπ κλπ) έχω πρόβλημα να συμπαθήσω τον ευατό μου και να καταλήξω να διαπιστώσω ότι δε με πολυσυμπαθεί και κανείς άλλος)
    justme τις πήρες πάντως τις ψήφους σου.Ετσι για να μην έχεις παράπονο..:P

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Φοίβη μου sorry που ξέχασα να σε αναφέρω πριν.Φυσικά και θα\'θελα κι εσένα να σε γνωρίσω.Από το λίγο που έχουμε μιλήσει μου φαίνεσαι πολύ συμπαθητική κοπέλα.
    Σίγουρα κι άλλα παιδιά θα μου διαφεύγουν τώρα,που έχουμε κοινά και θα\'θελα να γνωρίσω.
    Σε ευχαριστώ Ντάλια μου για τα καλά σου λόγια. Και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, τουλάχιστον όχι απο εμένα, όχι γι\' αυτό το λόγο!
    Όπως προείπα, είμαστε μεγάλη παρέα!!!;)
    Μάκια...

Senior Member
    Θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά πολλά άτομα που γράφουν σε αυτό το site. Αν έπρεπε όμως να διαλέξω κάποια, θα ξεχώριζα τον Keep Walking, τον pratsdim, και όσο και αν σας απίστευτο τον picker!

Senior Member
    Τον έκτωρα, αλλά λείπει.....

Banned
    χμμμ το μωρο μου, μου φτανει και εκλεισα.

;)

Senior Member
    Εδω μεσα βρηκες γκομενα? Υποκριτες! Και μετα κατηγορειτε εμενα :-/

Senior Member
    Originally posted by justme
    Eγώ πάλι το βρίσκω εντελώς αδόκιμο να γίνει ένας διαγωνισμός δημοτικότητας σε έναν χώρο σαν και αυτόν.
    (όπου εγώ (και φαντάζομαι και ο Γιάννης, ο Γιώργος, η Μαρία, κλπ κλπ) έχω πρόβλημα να συμπαθήσω τον ευατό μου και να καταλήξω να διαπιστώσω ότι δε με πολυσυμπαθεί και κανείς άλλος)
    Eiναι οντωσ ατοπο να γινει μια τετοια διμοσκοπηση στον χωρο μασ..εδω...στο σπιτι μασ...

αλλα απροπο μια και συνεβη ...ε θα παραπονεθω..

εμενα μετα απο 2 χρονια ...κανεισ δεν θελει να με γνωρισει...φαγαμε ηττα...

δεν πιστευω πωσ πρεπει να συνεχισετε αυτο το θεμα μια και υπαρχουν και πολυ ευαισθητα ατομα και ισωσ στεναχωρηθουν..και χωρισ λογο μαλιστα..και ειναι κριμα ετσι δεν ειναι??

εμεισ εδω ημαστε ολοι φιλοι..ολοι μια μεγαλη παρεα , οικογενεια...κατι σαν μακρινα ξαδελφια... αυτο νιωθουμε και αυτο φτανει ετσι δεν ειναι??

(Μαρακι εξερεισαι μια και γνωριζομαστε)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    να πω εδώ πώς δεν σημαινει οτι επειδη καποιος θελει να με γνωρισει ειναι επειδη με συμπαθει ή αν θελω να γνωρισω καποιον ειναι επειδη μου ειναι συμπαθης...αλλα κ επειδη μου γυριζει τ αντερα ή επειδη μου εξαπτει την περιεργεια για καποιο λογο...ολα παιζουν....

εγω προσωπικα θα ηθελα να γνωρισω...
    τον keep_walking, την interapted που χαθηκε τον τελευταιο καιρο και ευχομαι να ειναι καλα... την kassi και τον krino

ξερω πως δεν συμμετεχω \"ενεργα\"... παρακολουθω...με την καλη την εννοια...και δεν μου αρεσει η τροπη καποιον πραγματων...να ειμαστε ολοι καλα...με τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια μας

ασχετη καταχωρηση σε ασχετο θεμα...ισως...

Banned
    Originally posted by picker
    Εδω μεσα βρηκες γκομενα? Υποκριτες! Και μετα κατηγορειτε εμενα :-/

σε μενα αναφερεσαι??

Senior Member
    Adzik!!!
    Δεν θα ξεχασω ενα διαλογο που ειχαμε μια φορα εμεις οι δυο απο το φορουμ... πριν χρονια. Ουτε θα ξεχασω τα λογια σου στο ποστ που ειχα γραψει σχετικα με τη σεξουαλικη ζωη μου(να του πιασεις τα χερια... και να του εξηγησεις οτι χρειαζεσαι στοργη...τρυφερότητα).Θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω απο κοντα. Γενικοτερα, πολλες φορες εχω φανταστει ομαδικες συναντησεις κι εχω σκεφτει τοσους και τοσες που θα ηθελα να γνωριζα! Ευτυχως σταθηκα τυχερη, και ηρθαν στον δρομο μου 2-3 ανθρωποι με αφορμη αυτο το φορουμ. Παντως θα συμφωνησω παιδια, ειναι επικινδυνο ενα τετοιο \"θέμα\".
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Originally posted by Sofia
    να πω εδώ πώς δεν σημαινει οτι επειδη καποιος θελει να με γνωρισει ειναι επειδη με συμπαθει ή αν θελω να γνωρισω καποιον ειναι επειδη μου ειναι συμπαθης...αλλα κ επειδη μου γυριζει τ αντερα ή επειδη μου εξαπτει την περιεργεια για καποιο λογο...ολα παιζουν....
    Aκριβώς, γι αυτό είπα τον καθένα για ξεχωριστό λόγο.

Eύχομαι κάποια στιγμή να κανονίσουμε και μεις από την Aθήνα μια συνάντηση.

Θα έχει πολύ πλάκα....

Senior Member
    ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast