Μια καλήμερα, πολλές φοβίες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Νίκη (μου επιτρέπεις; ),
    Αν το δικό μου post σε συγκίνησε, με το δικό σου έβαλα τα κλάματα...
    Να... Είναι που μερικές φορές στη ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Προσπαθώ. Πολύ.

Της είπα λοιπόν πως θέλω να τον δακτύλιο για να μπορώ να περπατάω χωρίς να πονάει η μέση μου, να ανεβαίνω χωρίς να λαχανιάζω τις σκάλες,να μπορώ να βουτάω από το σκάφος και μετά να ανεβαίνω χωρίς ζόρι, να μπορώ να πηγαίνω άνετα στα βράχια για ψάρεμα, να μπορώ να παίζω με τα σκυλιά μου χωρίς να πιάνεται η ανάσα μου...
    Να μπορείς να πηγαίνεις cinema χωρίς να σκέφτεσαι πως δεν θα είσαι άνετα στην θέση σου. Να μπορείς να πας για καφέ χωρίς να ψάχνεις καναπέ, σκαμπό ή καρέκλα χωρίς μπράτσα για να χωράς...
    Να κυκλοφορείς στο δρόμο με κάποιον χωρίς να σκέφτεσαι πως μπορεί κάποιος κακόβουλος να πει κάτι για σένα που να νομίζεις ότι θα τον κάνει να ντραπεί για την... χοντρή που έχει δίπλα του.
    Η λίστα είναι ατέλειωτη...

Το κουράγιο σου θα είμαστε εμείς. Εμείς με τα όποια προβλήματα μας.
    Και για μένα το κουράγιο ήταν αυτό το φορουμ και οι άνθρωποι του. Ποτέ δεν θα αποφάσιζα κάτι τέτοιο πριν. Μιλώντας με άλλους ανθρώπους παίρνεις δύναμη και η δύναμη φέρνει την απόφαση.
    Να ήξερες πόσο ανάγκη είχα τα λόγια σου... Τα λόγια όλων σας...

Δεν έχω καταθέσει τα όπλα, αν έτσι μοιάζω... Απλώς φοβάμαι να τα πάρω στα χέρια μου... Ακόμα...

bionic, δεν είναι το θέμα της χαλάρωσης που με σταματά, όμως δεν είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Θέλω να κάνω κάτι σωστά, όταν με καλό το κάνω.
    Πιστεύω πως όλους μας μας απασχολεί αυτό. Και για να είμαι πιο ακριβής, αυτό που με τρομάζει δεν είναι η χαλάρωση σαν χαλάρωση, αλλά οι επιπλέον επεμβάσεις.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις...

Senior Member
    Ρωτα αν μπορεις να κανεις καποια πλαστικη ταυτοχρονα. Εγω αυτο εκανα.

Senior Member
    Weeping Moon, κι εγώ τις ίδιες αμφιβολίες είχα, αναρωτιόμουν αν θα μπορώ να τρώω το αγαπημένο μου σουβλακι μετά τον δακτύλιο, αν θα λαχταράω να τρώω παραπάνω πράγματα από αυτά που θα αντέχω, ότι θα έχω ένα ξένο πράγμα μέσα μου, ότι θα πρέπει να μασάω αργά, να τρώω μικρές μπουκιές, πράγματα άγνωστα για μένα. Μερικές φορές γινόμουν λίγο επιθετική μέσα στο forum απλά για να επιβεβαιώσω τις φοβίες μου. Τα παιδιά εδώ μέσα σου απαντούν στα πάντα και σου δίνουν θάρρος και στήριξη να το κάνεις, να κάνεις μια μικρή σχετικά επέμβαση, και μετα... να έχεις ζωή... Δεν αξίζει λοιπόν; Mια βδομάδα το πολύ έναν μήνα προσοχή για να ξαναβρείς τον εαυτό σου, να νιώθεις δυνατή, να μην σε κοροιδεύουν πια, να είσαι ίση με τους άλλους... Eγώ είμαι 1.67 και 106 κιλά, μπορεί να μην έχω τα υπερκιλά σε σχέση με κάποιους άλλους, όμως κι εγώ αποφάσισα να την κάνω, γιατί αν δεν την κάνω θα τα αποκτήσω και ίσως και παραπάνω, και δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο μετά από μερικά χρόνια και να πω "μα γιατί δεν το κανα!".

Ήταν να εγχειρηστώ το Σάββατο, όμως αδιαθέτισα και μάλλον θα την κάνω τη Δευτέρα. Το πιστεύεις πως στεναχωρέθηκα; Αν γινόταν να την έκανα αύριο θα την έκανα!!

Θέλω να πως πως τα παιδια εδώ με βοήθησαν πάρα πολύ, μπορεί να τους εκνεύρισα να τους κούρασα όμως αυτά που μου γράφανε εγώ τα πέρναγα μέσα στο κεφάλι μου και νομίζω ότι είμαι πιο ώριμη πλέον να το κάνω...

Διάβαζε αν θες μερικές μέρες το forum, και τα παιδια που είναι φρεσκοχειρουργημένα, και πάρε σιγά σιγά την απόφασή σου, μη βιαστείς... θα σου βγει σε καλό να φτάσεις εσύ η ίδια σε σημείο να πεις ΠΑΩ!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Φιλικά
    Sad

Αχ αυτές οι καρέκλες τι μας έχουν κάνει...Λοιπόν παιδιά πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε σίγουρα κάνει κάτι ... έρχετε ο τρόμος των πλαστικών καρεκλών...καταλαβαίνετε φαντάζομαι....χιχιχι

Senior Member
    πωωω...αμαν εκανα να βρω αλλη καρεκλα εκτος απο αυτες τις πλαστικες !

Senior Member
    μου εξάψατε τη φαντασία.. τι εννοείτε?
    α) που τσουλάνε προς τα πίσω?
    β) που κολλάνε στα πόδια?
    γ) που κάθεσε και όταν σηκώνεσαι σε ακολουθούν?

χαχαχα.... που κάθεσαι όρθιος...χιχιχι γιατί άμα βάλεις όλο το βάρος στην καρέκλα θα γελάει όλο το μαγαζί μαζί σου και στο τέλος φεύγεις και το λιγότερο που έχεις πάθει είναι λουμπάγκο....καλύτερα να μην το τρώγα το ριμάδι το καλαμαράκι δίπλα στην θάλασσα όταν μου χει γίνει ο ..... να.....χαχαχα

Senior Member
    WeepingMoon:
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ (ΔΑΚΤΥΛΙΟ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΕ
    ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΑ 3 ΠΙΤΣΕΣ Η 6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ, ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΧΑ 5-6 ΤΟΣΤ ,ΕΧΩ ΦΑΕΙ 3 ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΞΕΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ 14 ΑΤΟΜΑ
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ
    ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ
    ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
    ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕΡΕΣ
    ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!

Senior Member
    Originally posted by bionic
    μου εξάψατε τη φαντασία.. τι εννοείτε?
    α) που τσουλάνε προς τα πίσω?
    β) που κολλάνε στα πόδια?
    γ) που κάθεσε και όταν σηκώνεσαι σε ακολουθούν?
    ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ'

Senior Member
    Originally posted by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ'
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ
    ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ

Page 2 of 2 FirstFirst 12