Results 16 to 30 of 44
-
08-03-2006, 12:16 #16
Originally posted by kastano
Όχι. Μένω στην Αθήνα, αν και η καταγωγή μου είναι από Κρήτη. Η μάλλον η μισή καταγωγή μου. Η άλλη μισή είναι από Δράμα! Κουφό ε?
Δράμα/Κρήτη/Αθήνα...
Καλή επιτυχία καστανάκι...
Κάθε φορά που διαβάζω/ακούω για κάποιον που θα κάνει ή έχει κάνει αυτήν την επέμβαση, χαίρομαι σα να την εχω κάνει εγώ...
Τί όμορφο κλίμα έχετε φτιάξει εδώ μέσα... Τί όμορφο!!! :"))
- 08-03-2006, 12:16 #17
Δεν έχω ιδέα αλλά νομίζω ότι κάτι σχετικό είχε γραψει η bionic παλαιότερα.
08-03-2006, 12:21 #18
WeepingMoon, δεν ξέρω μήπως να το ψάξουμε μήπως η Κρήτη σε συνδιασμό με τα "βόρεια" προκαλεί παχυσαρκία....
08-03-2006, 12:24 #19
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΞΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΙΜΕΡΩΣΗ.
weepingMoon. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΕ ΚΑΘΗΛΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ?
08-03-2006, 12:49 #20
Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει 3 χειρουργεία.... Το μόνο που φοβάμαι είναι μηπως τυχόν και ξυπνήσω την ώρα που με ράβουν, όπως το έπαθα όταα έκανα εγχείρηση στη χολή μου... ΕΛΕΟΣ με ράψαν στον αφαλο ξύπνια!!!
Πάντως σύμφωνα με τον νόμο της στατιστικής αυτό δεν μπορεί να ξανασυμβεί σε σένα. Μην φοβάσαι.
ΟΛΑ θα πανε θαυμάσια!
08-03-2006, 13:00 #21
Καστανάκι, μου βάζεις υποψίες... Θα το έχω κατά νου για να κάνω την σχετική έρευνα... :P
Λέτα, εξαρτάται πως το εννοείς το «καθηλωμένη»... Δεν υπάρχει κάποιο σωματικό πρόβλημα όπως κάποια αναπηρία, ευτυχώς...
08-03-2006, 13:11 #22
ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ.
08-03-2006, 13:20 #23
Τι να πω? Δεν το φανταζόμουν ότι πριν την επέμβαση θα ήμουν τόσο καλά... Βέβαια κι αύριο μέρα είναι και μάλιστα μεγάλη...
Έχω να δηλώσω και κάτι άλλο: Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι, και σαφώς αντιμετωπίζονται με ρατσισμό, φαντάζομαι όλοι τον έχουν νιώσει, έχουν μόνο ένα όπλο να γίνουν αποδεκτοί, τουλάχιστον από τους ανθρώπους που βρίσκονται αναγκαστικά δίπλα τους: συναδέλφους, συμμαθητές, συμφοιτητές κτλ. Κι αυτό είναι να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους, το χιούμορ τους και τέλος πάντων ό,τι καλό στοιχείο έχει ο χαρακτήρας τους. Σε κάθε περίπτωση υπόσχομαι ότι όταν γίνω αδύνατη.... δεν θα γίνω σκύλα!!!!!
Αυτο ήθελα να το πω σε απάντηση της WeepingMoon που λέει ότι έχουμε ώραία ατμόσφαιρα μέσα στο φορουμ... Μέρος της ατμόσφαιρας είσαι κι εσύ, WeepingMoon. Και μπορείς να νιώθεις άνετα... και να λές ότι θέλεις... Φτανει να μην προσβάλλεται κανένας... Παρότι έχω ρωτήσει πολλές βλακίες... όλοι εδώ με αντιμετώπισαν με πολύ σεβασμό και συμπάθεια...
Γι αυτό νομίζω ότι τα ΄χω καταφέρει ήδη...
08-03-2006, 13:27 #24
To αστείο είναι ότι δεν κάνω παράθεση και είναι σαν να μιλάμε στο γάμο του καραγκιόζη χαχαχα!!!!
08-03-2006, 13:35 #25
Originally posted by flirim
Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει 3 χειρουργεία.... Το μόνο που φοβάμαι είναι μηπως τυχόν και ξυπνήσω την ώρα που με ράβουν, όπως το έπαθα όταα έκανα εγχείρηση στη χολή μου... ΕΛΕΟΣ με ράψαν στον αφαλο ξύπνια!!!
Πάντως σύμφωνα με τον νόμο της στατιστικής αυτό δεν μπορεί να ξανασυμβεί σε σένα. Μην φοβάσαι.
ΟΛΑ θα πανε θαυμάσια!
08-03-2006, 13:38 #26
Καστανάκι, σε ευχαριστώ που με θεωρείς ήδη μέρος της όμορφης παρέας που έχετε φτιάξει...
Κι εγώ έχω σκοπό να ρωτήσω ό,τι βλακεία μου έρθει στο κεφάλι ελπίζοντας να μην σας αγανακτήσω και με ραπίσετε... :P
Μακάρι με κάποιον τρόπο να φανώ κι εγώ χρήσιμη στην κοινότητά σας, αργά ή γρήγορα...
Όντως το θέμα του ρατσισμού είναι μεγάλο κεφάλαιο και δυστυχώς το έχω νιώσει. Και τί παράξενο... Πιο πολύ το έχω νιώσει μέσω Internet και όχι τόσο In Real Life.
Παρ' όλ' αυτά, Λέτα, ένας από τους λόγους που με κράτησαν μέσα στο σπίτι ήταν και τα κιλά μου.
Στην πραγματικότητα, η λανθασμένη εικόνα που είχα (ευτυχώς όχι πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό) για τον εαυτό μου.
Πλέον αυτό που κυρίως με κρατάει είναι η απώλεια της επιθυμίας για οποιαδήποτε δραστηριότητα και ένας λόγος είναι ότι αυτή είναι επώδυνη για το σώμα μου και κατ' επέκτασιν για την ψυχή μου.
Αυτά τα κιλά δεν είναι μόνο στο σώμα, μα και στην ψυχή...
08-03-2006, 13:48 #27
Originally posted by WeepingMoon
Καστανάκι, σε ευχαριστώ που με θεωρείς ήδη μέρος της όμορφης παρέας που έχετε φτιάξει...
Κι εγώ έχω σκοπό να ρωτήσω ό,τι βλακεία μου έρθει στο κεφάλι ελπίζοντας να μην σας αγανακτήσω και με ραπίσετε... :P
Μακάρι με κάποιον τρόπο να φανώ κι εγώ χρήσιμη στην κοινότητά σας, αργά ή γρήγορα...
Όντως το θέμα του ρατσισμού είναι μεγάλο κεφάλαιο και δυστυχώς το έχω νιώσει. Και τί παράξενο... Πιο πολύ το έχω νιώσει μέσω Internet και όχι τόσο In Real Life.
Παρ' όλ' αυτά, Λέτα, ένας από τους λόγους που με κράτησαν μέσα στο σπίτι ήταν και τα κιλά μου.
Στην πραγματικότητα, η λανθασμένη εικόνα που είχα (ευτυχώς όχι πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό) για τον εαυτό μου.
Πλέον αυτό που κυρίως με κρατάει είναι η απώλεια της επιθυμίας για οποιαδήποτε δραστηριότητα και ένας λόγος είναι ότι αυτή είναι επώδυνη για το σώμα μου και κατ' επέκτασιν για την ψυχή μου.
Αυτά τα κιλά δεν είναι μόνο στο σώμα, μα και στην ψυχή...
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έμαθα ότι ήθελα να μάθω είτε ρωτόντας είτε ψάνοντας παλαιότερες συζητησεις...
Και μπορεί να μην ειμαστε ακόμα αδύνατες... είμαστε όμως πνευματώδεις, έξυπνες και πάνω απ' όλα άνθρωποι με Α κεφαλαίο....
Μακάρι όλες οι κοπελίτσες ή τα παλικαράκια που δεν χρειάστηκε να κάνουν ποτέ δίαιτα ή να στερηθούν τίποτα, να είχαν την "ομορφιά" του ανθρώπου που την αποκτά με μόχθο... και δυσκολίες...
Και όταν γίνουμε και λεπτές.... δεν θα πιανόμαστε....
Παρακαλώ μην θεωρηθεί ρατσισμός το παραπάνω! Θα ευχόμουν να θεωρώ δεδομένο να τρώω ότι θέλω χωρίς να παίρνω ούτε ένα γραμμάριο, να μην σκέπτομαι τι να φορεσω που να μην με δείχνει πολύ χοντρη... αλλα όταν τα έχεις περάσει αυτά τότε εκτιμάς αυτο που αποκτάς....
Σε αντίθετη περίπτωση ποτέ!!!
08-03-2006, 14:20 #28
Τέλειο.... Και να φανταστείς ότι το χωρίο μου είναι δίπλα στο Ρεθυμνο, αλλα στο νομό Ηρακλείου.... Μάταλα αν έχεις ακουστα...
(βρες από πιο ελληνικό είναι..)
08-03-2006, 14:22 #29
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΣΤΑΝΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ .
weepihgmoon ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ
ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΕΝΙ.
ΓΙΑΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΑΘΗΣ
ΚΑΛΙΤΕΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΣΟΥ ΟΠΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
08-03-2006, 14:25 #30
Originally posted by ΛΕΤΑ
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ?
στο πρόβλημα του gaspe.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....