ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 140 of 140
  1. #136
    Καλημέρα παιδιά
    μαλλον είμαι η μικρότερη στην παρέα σας.Είμαι 20 χρονών ονομάζομαι Γιάννα και είμαι φοιτήτρια.
    Αυτή την στιγμή ζυγίζω 120 κιλά και έχω ξεκινήσει weight watchers
    πέρυσι μετά απο 6 μήνες σε διαίτολόγο τέτοια εποχή ζύγιζα 99 κιλά και τα ξαναπήρα ΟΛΑ!
    Δεν θέλω να κάνω εγχείρηση για να χάσω βαρος ελπίζω να μην χρειαστεί
    δεν την κατακρίνω αυτή την μέθοδο απλά δεν θέλω να την σκέφτομαι

    ελπ'ιζω να τα καταφέρω οπως όλοι σας εδώ που "παλεύεται"΄και κερδίζεται

  2. #137
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8
    Με λένε Φανή

    Είμαι 26 ετών 1.60μ 73κιλά. Μένω θεσ/κη με τον αρραβωνιαστικό μου.Το site το ανακάλυψα τυχαία και είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν. Σε 6 μήνες ετοιμάζομαι να ντυθώ νυφούλα και έχω καταγχωθεί. Θα ήθελα οι άλλοι να μ'αγαπούν για αυτο που είμαι και για τα κιλά μου.

  3. #138
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    16
    λοιπον τι δικαιολογιες ειναι αυτες σε αγαπαμε δε σε αγαπαμε πρεπει να αδυνατησης πρεπει το ιδιο μωρε ειναι να εισαι 76 και το ιδιο 56 ραφτο η ασε τον εαυτο σου και αργοτερα οταν μεινης εγγυος να γινης σα αντε να μη το πω εμεις ναι σε αγαπαμε εσυ αγαπας τον εαυτο σου εστι οπως ειναι αυτα τα λεω και τα γραφω για να τα ακουω και γω για να σε δω λοιπον ποσο μαγκακι εισαι για πες μας σε μια βδομαδα ποσο θα εχης χαση

  4. #139
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Posts
    1,698
    λιάνα....θα μου επιτρέψεις να σου πω πως παραείσαι απόλυτη...σου είπε κανείς ότι όσοι και όσες είναι παραπάνω κιλά δεν αγαπάνε το σώμα τους (ή όσοι είναι μαζί τους δεν τους αγαπάνε?) τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός????Εγώ ξέρω κόσμο που είναι πάνω από τα κανονικά του κιλά και είναι μιά χαρά ευτυχισμένος και σέξυ και όλα.Δηλαδή δεν κατάλαβα το πόσο αξίζει ο καθένας εξαρτάται από το πόσα κιλά ζυγίζει ο καθένας ???Και προσωπικά όποτε με "κατηγόρησαν" για το πόσα κιλά είμαι ή δεν είμαι και αν μέσα σε μία βδομάδα χάσω δεν χάσω προσωπικά με εκνεύρισαν και τους έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια!Σιγά ρε μην δώσω στον κάθε ένα σημασία και αξία για να με καταπιέζει ψυχολογικά για το πως είμαι δεν είμαι!!!!

    (και αυτά στα λέει κάποια με παραπανίσια κιλά που πάντα είχε δίπλα της κάποιον που ήταν όμορφος-κατά την άποψη του κόσμου ολόγυρα και την δικιά μου -και όλοι ,μα όλοι ήταν αδύνατοι!!!! και κανείς δεν έδειξε να έχει το παραμικρό πρόβλημα με πόσα κιλά ήμουν ή δεν ήμουν!!!)

  5. #140
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3
    παιδια μολις πριν απο μια ωρα ανακαλυψα το σαιτ σας και ειμαι πολυ χαρουμενη !ειμαι 42 χρονων και πηρα πολλα κιλα σταδιακα στο περασμα των χρονων ,ημουν 54 κιλα και τωτα εχω φτασει στα 130 γκουχ γκουχ....αρχισα διατροφη πριν απο μια εβδομαδα και το εχω παρει πολυ ζεστα το θεμα κυριως για λογους υγειας.
    εχω κοψει τελειως λιπαρα τηγανητα γλυκα αναψυκτικα και ακολουθω μια πολυ ισσοροπημενη διατροφη που περιλαμβανει απαχο γαλα πολλα λαχανικα μαυρο ψωμι τυρι με χαμηλα λιπαρα ρυζι κοτοπουλο οσπρια.
    ειμαι ενθουσιασμενη που θα ανταλλασω αποψεις με ανθρωπους που κατανοουν το προβλημα μου!!!

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •