Results 106 to 120 of 140
Thread: ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
11-05-2006, 12:48 #106
"Wow, με κάνετε να νιώθω πολύ ωραία! Σίγουρα δεν κάνω διατροφή γιατί έρχεται το καλοκαίρι! Τον Οκτώβριο ήμουν 107 κιλά, πριν τα Χριστούγεννα πήγα 100 και μέχρι το Πάσχα έφτασα τα ...112, παλιά μου τέχνη κόσκινο! Thank you bionic για τη διατροφή, νομίζω ότι πρέπει να παίρνω γύρω στις 1600 θερμίδες τώρα. Και ναι, χάρη σε σας, άρχισα να πίνω 1.5 λίτρο νερό την ημέρα! Μαρινάκι θέλουν πολλή ενέργεια τα τρίχρονα, ε; "
Χαίρομαι που σκέφτεσαι θετικά !!!!
Αν θέλουν ενέργεια λέει!!!!!!!!!!! Κι ο Κεντέρης όταν αποκτήσει παιδάκι θα τα φτύσει σίγουρα, πόσο μάλλον εγώ που έχω 3 Κεντέρηδες πάνω μου!!! ή μήπως 4 ???
τέλος πάντων γερά να ναι τα παιδάκια μας και γερές και μεις για να τα απολαύσουμε να μεγαλώνουν !!
Είναι και αυτός ένας λόγος - η ανατροφή των παιδιών μας - για να γίνουμε συλφίδες !!!!
Φιλιά σε όλες τις ταλαίπωρες μάνες !!!
- 11-05-2006, 18:48 #107
Τι να πούμε κι εμείς οι νηπιαγωγοί? Όχι 3 αλλά 23 παιδιά!!!!!!!!
11-05-2006, 22:34 #108
Κλειώ, δώσε μου να σου βγάλω 10 εφημερίδες και 10 περιοδικά! Μη μου πεις να κάνω τη δουλειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρωίδες είσαστε! Εγώ, με δύο παιδιά και τα "έχω φτύσει", εσύ πώς στα κομάτια τα καταφέρνεις και δεν είσαι ήδη με το λευκό μανδύα δεμένη;
11-05-2006, 22:44 #109
Χαχα!!!! Έλα ντε βρε Λίνα! Πέρα από την πλάκα για μένα η δουλειά αυτή είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία... Και φαντάσου ότι έχω κι ένα ιστορικό πίσω μου... Μια αγκαλιά από τα παιδιά "μου" μου αρκεί για να γίνω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!!!
12-05-2006, 11:13 #110
εγώ πάλι ζηλεύω την δουλειά που κάνει η Κλειώ.. και τι δεν θα δινα να μουν νηπιαγωγός
στο σχολείο του ανηψιού μου.. πρέπει να ζουν απίστευτες στιγμές αυτές οι γυναίκες!
ο ανηψιός μου ετών 4 φοράει κάθε πρωί τα rayban του και μπαίνει στο σχολικό
που είναι και 2 του κοπέλες... με τις οποίες ανταλλάσουν καθημερινά δώρα!
η αδερφή μου δεν ήξερε πως εγώ του έδινα αρωματάκια από περιοδικά για τις
φιλενάδες του όταν η νηπιαγωγός την ενημέρωσε πως.. ξέρετε πράγματα πάνε κι έρχονται
κάθε μέρα ελπίζω να είστε ενήμερη...
12-05-2006, 11:49 #111
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
να συστηθώ? ας συστηθώ :-) αν και είμαι από τα πρώτα μέλη του φόρουμ μπαίνω ανα διαστήματα...
Είμαι η Ιωάννα ,30 ετών πλεόν, γύρω στα 95 κιλά θαρρώ....σιγά μην ανέβω στην ζυγαριά.....απο μικρή ήμουν ένα ελαφρώς στρουμπουλό παιδάκι που στην εφηβεία λόγω τεράστιας κατανάλωσης αναψυκτικών έγινα ένα χοντρό παιδάκι..μέχρι τα 20 μου που αποφάσισα ότι θέλω να γίνω κουκλάρα και κορμάρα..έφτασα με μεγάλη προσπάθεια μέσα σε 6 μήνες να χάσω 25 κιλά να γίνω 60 και θεωρούσα ότι έπρεπε να χάσω και άλλα η ανόητη....κράτησα αυτά τα κιλά μου για 5 χρόννια περίπου και μετά με πήρε η κατηφόρα χωρίς ουσιαστικά να κάνω καταχρήσεις σε ότι αφορά το φαγητό μου..μακάρι να ήξερα γιατί έπεσα πάλι σε αυτό το λούκι....από τα 25-26 έχω πάει σε κέντρα αδυνατίσματος(αγγούρια τίποτα δεν έκαναν),σε γυμναστήρια (βαριόμουν εύκολα γιατί δεν είχα παρέα) και τα 2 τελευτάια χρόνια σε διαιτολόγους...επί ένα εξάμηνο με παρακολούθηση γιατρού ακολουθούσα συγκεκριμένη διατροφή και αντικαθιστούσα ένα με δύο γεύματα την ημέρα με υποκατάστατο γεύματος...έχασα κάποια λίγα κιλά και μετά ξανακόλησα και μετά ήρθε το καλοκαίρι και σταμάτησα και ξαναπήρα αυτά που έχασα...τι ωραία...τι καλά....με τον ίδιο γιατρό ξαναπροσπάθησα....αλλά έχω ξανακολήσει (ή πιο σωστά την δεύτερη φορά δεν ξεκόλησα ποτέ)και έχω κουραστεί απίστευτα από όλο αυτό...έχω αποφασίσει να κάνω μία τελευταία προσπάθεια με γνωστό διαιτολόγο εδώ στην Αθήνα και αν απελπιστώ και απο εκεί θα "αναγκαστώ" να σκεφτώ την λύση του χειρουργείου...αυτά τα ολίγα για εμένα :-)
υ.γ.ααααα και επειδή το ξέχασα δοκίμασα και reductil και xenical αλλά δεν μου έκαναν τίποτα άσε δε που με το xenical επειδή ούτως ή άλλως δεν τρώω πολλά λιπαρά ένιωθα ότι τσάμπα το έπαιρνα....
12-05-2006, 12:18 #112
γεια σου Αγγελουδάκι! που ήσουν?? γιατί το εγκαταλείψατε το φόρουμ??
όταν μπήκα πέρσι τον Αύγουστο κανείς δεν έμπαινε και κανείς δεν έγραφε..
μόνο κάτι αρχαία ποστς βρήκα τότε και διάβασα.. ας είναι καλά ο Λάκης
που μπήκε τότε γύρω στον Οκτώμβρη και η Βέρα και πήρε ζωή πάλι..
σχετικά με τα όσα έγραψες έχω να παρατηρήσω πως γράφεις όλο δικαιολογίες..
δεν σε αμφισβητώ αλλά θεωρώ πως δικαιολογείς πολύ τον ευατό σου..
τι πράγμα κι αυτό .. οι μισοί είναι φοβεροί επικριτές του ευατού τους
λες και μισούν τον ευατό τους και οι άλλοι μισοί μέσα στην δικαιολογία..
δικαιολογία no1. ....κράτησα αυτά τα κιλά μου για 5 χρόννια περίπου και μετά με πήρε η κατηφόρα χωρίς ουσιαστικά να κάνω καταχρήσεις σε ότι αφορά το φαγητό μου..
δικαιολογία no2. ...σε γυμναστήρια (βαριόμουν εύκολα γιατί δεν είχα παρέα)...
δικαιολογία no3. ...παίρνω το μετρό γιατί δεν έχω χρόνο...
η γνώμη μου είναι και ελπίζω να μη θυμώσεις
1ον πως τα κιλά δεν έρχονται αν δεν κάνουμε καταχρήσεις..
2ον το γυμναστήριο δεν το γουστάρουμε πραγματικά γιατί βαριόμαστε όχι γιατί δεν έχουμε παρέα..
3ον όταν θέλουμε να βρούμε 30 λεπτά βρίσκουμε, όταν δεν βαριόμαστε..
εγώ για παράδειγμα β α ρ ι έ μ α ι! είμαι τρομερή τεμπέλα..και τα κιλά τα πήρα γιατί σαβούριαζα
μερέντες και σουβλάκια
12-05-2006, 12:29 #113
Originally posted by bionic
η γνώμη μου είναι και ελπίζω να μη θυμώσεις
1ον πως τα κιλά δεν έρχονται αν δεν κάνουμε καταχρήσεις..
Ας μην τα βλέπουμε όλα φλατ. Δεν είναι και τόσα πολλά κιλά το αγγελουδάκι....
Από την άλλη μόνο όταν κάνει δακτύλιο, αν κάνει τελικά θα δεί πόσο δραματικά αλλάζουν οι ποσότητες....
Αυτά και συγχωρέστε με που μπήκα στην μέση....
12-05-2006, 12:32 #114
θα μου κάνεις την χάρη να αφήσεις εμένα να κρίνω αν τα λεγόμενα μου είναι δικαιολογίες ή ΟΧΙ!!!! και πίστεψέ με ξέρω καλύτερα από εσένα τι ποσότητες φαγητού τρώω και αν είναι έξω από τα επιτρεπόμενα..άσε που εγώ δεν τρώω σουβλάκια και μερέντες...με λιγώνουν...That's all! και αν ήθελα να με κρίνουν και να με κατακρίνουν μπορούσα να το κάνω και εκτός νετ δεν χρειαζόταν να μπώ εδώ μέσα....
12-05-2006, 12:34 #115
kastano συγνώμη δεν πήγαινε σε σένα το προηγούμενο μην μου.....αλλα στην παραπάνω
12-05-2006, 12:46 #116
αγγελουδακι καλως ξαναρθες
ελπιζω και να πανε ολα καλα για σενα στο μελλον.
ξερεις καλα οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε παρομοιες ιστοριες με τη δικη σου στο ενεργητικο μας και καταλαβαινουμε πολυ καλα τι σου συμβαινει και γιατι. μη σκας...
οπως ξερεις καλα επισης, η αναμετρηση με το προβλημα αυτο, ειναι μια πολυ μοναχικη πορεια για τον καθενα μας, οσος ομαδικος τζερτζελες κι αν γινεται..
εσυ κι οπως και ολοι μας ελπιζω καποια στιγμη θα βρεις αυτο που θα σε βοηθησει να το αντιμετωπισεις. εδω θα υπαρχουν παντα ατομα που σκεφτονται και περναν τα ιδια, και οπως και παντου αλλου, ατομα που μπορει να μη σου ταιριαζουν...δεν σημαινει τπτ αυτο...
χαμογελα και καλη συνεχεια
υ.γ. για οσους αναρωτιουνται για τα κενα που παρουσιαζει το φορουμ να ενημερωσω, οτι το φορουμ περασε 2 φασεις με τεχνικα προβληματα και εκλεισε εντελωως 2 φορες για καποια διαστηματα...ετσι ολοι ειχαμε φυγει και δεν ενημερωθηκαμε ποτε ξανανοιξε παρα μετα πολυ καιρο, περνωντας απο δω τυχαια...ισως μερικοι να μη το εμαθαν ακομα..
12-05-2006, 13:02 #117
Originally posted by kastano
Τολμώ να διαφωνίσω με το παραπάνω..... καθότι έχω περασει από περιόδους που έτρωγα κανονικά, όχι υπερβολές ούτε και πείνες και πήρα 14 κιλά λογω του θυροείδή μου. Μια άλλη φορά πήρα κιλά όταν οι ορμόνες μου καναν πάρτυ και η κατακράτηση ηταν στο φουλ...
αποθηκεύετε λίπος στο σώμα του ανθρώπου. και δεν το λέω
εγώ οι γιατροί το λένε και οι διαιοτολόγοι όλου του κόσμου
αγγελουδάκι: εγώ απαντώ σε ότι διαβάζω, και αυτά που γράφουμε υποθέτω πως δεν τα γράφουμε για να τα διαβάζουμε οι ίδιοι. και να μιλάς καλύτερα..
τα "να μου κάνεις την χάρη" να τα λες στη γειτόνισσα σου
όχι σε μένα.
12-05-2006, 13:18 #118
οχι.....θα φανώ εξαιρετικά ευγενική και δεν θα σχολιάσω τα γραφόμενα σου...αλλά θα έλεγα να προσέξεις και εσύ τον τρόπο που μιλάς σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις διαπροσωπικα!!!!! και δενότι είπα δεν θέλω να διαβάσουν άλλοι αυτά που γράφω αλλά θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που κρίνεις και κατακρίνεις!
12-05-2006, 13:19 #119
Originally posted by bionic
τα "να μου κάνεις την χάρη" να τα λες στη γειτόνισσα σου
όχι σε μένα.
12-05-2006, 13:28 #120
Originally posted by aggeloydaki
και δενότι είπα δεν θέλω να διαβάσουν άλλοι αυτά που γράφω αλλά θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που κρίνεις και κατακρίνεις!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία