ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 86
    Senior Member
    Δεν άντεξα και μόλις τώρα έφαγα 3 φρυγανιές με ταραμοσαλάτα.

Πρέπει να είμαι αυστηρή δεν θέλω να κυλήσω.
    Πρέπει τα κιλά να φύγουν.

Member
    lollipop πρέπει να ηρεμήσεις και να έχεις αυτοέλεγχο (ποιος μιλάει τώρα έ;, Εγώ που δεν μπορώ να ορίσω τίποτε στον εαυτόν μου και χάνω συνεχώς τον έλεγχο). Γι' αυτό τον λόγο όμως επείδή δηλαδή δεν μπορώ εγώ θέλω να βοηθήσω αν μπορώ κάποιους άλλους. Ο bionic έχει απόλυτο δίκιο σε ότι λέει. Πρέπει να κάνεις μια σωστή διατροφή για να χάσεις σωστά τα κιλά σου. Μπορείς αρκεί να πίσεις τον εαυτόν σου γι' αυτό. 'Αν μπορείς βγές έξω διασκέδασε, πήγαινε βόλτες και ξέχασε το φαγητό. Όσο το σκέφτεσαι τόσο περισσότερο άσχημα θα νιώθεις.

Senior Member
    eykola ta logia.....

an kai se ayth th fash pou eimai pisteyw pws kati 8a kanw.
    exw peismwsei poly

Senior Member
    Σήμερα η ζυγαριά δείχνει 83,1.

Τα κιλά έχουν αρχίσει και μειόνονται.

Σήμερα βέβαια μας έχει τραπέζι η γιαγιά μου αλλά θα συγκρατιθώ.
    Από αύριο μόνο υγρά για μια εβδομάδα.

Νερό νερόβραστο!~!~!

Senior Member
    Και το νερό με ρέγουλα ε;

Member
    lollipop σίγουρα τα λόγια είναι εύκολα. Γιατί δεν δοκιμάζεις τα προϊόντα 0% των σούπερ μάρκετ. Ένα πολύ μικρό διάστημα για 1 μήνα περίπου έπερνα μόνο προϊόντα με χαμηλά λιπαρά αλλά και αυτά με μέτρο. Το πρωί έπινα έναν καφέ με μόνο μια κουταλιά ζάχαρη. το μεσημέρι έτρωγα μια σαλάτα η οποία ήταν ένα μαρούλι μεσαίου μεγέθους, μια ντομάτα, δύο φέτες ζαμπόν γαλοπούλας 0% ψιλλοκομένο μέσα, μια κουταλιά του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα και ένα ποτήρι του κρασιού ξύδι. Όλο αυτό έχει μόνο γύρω στις 140 με 150 θερμίδες. Μπορείς να το συνοδεύσεις και με μια φέτα ψωμί σικάλεως. Για βραδυνό έτρωγα ένα ποτήρι του κρασιού Fitness με 100 γραμμάρια γάλα. Ενδιάμεσα έτρωγα και κανένα φρούτο. Ένα πορτοκάλι ή ένα ακτινίδιο. Έχασα μέσα σε ένα μήνα 3 κιλά. Βέβαια όχι καθημερινά το ίδιο.ʼλλες φορές έτρωγα 3 φρυγανιές με 2 φέτες γαλοπουλά και 2 φέτες τυρί του τόστ για μεσημεριανό ή για βραδινό. Το άσχημο με εμένα είναι ότι δεν κατάφερα να το κρατήσω λόγο βουλιμίας. Είναι αποτελεσματικό όμως. Μεσά στο μήνα φυσικά μπορείς να φας και φαγητό κανονικό αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα, σε πιάτο φρούτου ας πούμε. Επίσης τα χόρτα σκέτα χωρίς λάδι, μόνο με λεμόνι είναι αποτλεσματικά άν μπορείς φυσικά να τα φάς.

Ρε παιδιά τί διαιτες πείνας είναι αυτές; :(
    Αν έτρωγα αυτά για ένα μήνα θα είχα πεθάνει πριν χάσω τα 3 κιλά...

Σκοπός είναι η δίαιτα που θα κάνουμε να είναι διατροφή που μπορούμε να αντέξουμε για μια ζωή και όχι να λιμοκτονήσουμε, φέρνοντας τον οργανισμό μας σε κατάσταση άμυνας.
    Τότε είναι που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε δράμι (από εμπειρία μπορώ να το πω με σιγουριά).

Με δίαιτα 1500 θερμίδων και τρώγοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην κυριολεξία και έχοντας κάποια δραστηριότητα (1-2 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και τουλάχιστον 1 ώρα περπάτημα καθημερινά) ώστε να με βοηθάει στην καύση των θερμίδων, έχασα 25 κιλά μέσα σε 8-10 μήνες.

Η δίαιτά μου ήταν από διαιτολόγο, αλλά προσαρμοσμένη από μένα ανάλογα με τις ορέξεις και τις επιθυμίες μου.
    Και σοκολάτες έτρωγα και παγωτά και σουβλάκια και ό,τι βάζει ο νους σας.
    Φυσικά υπήρχαν διάφορα tricks ώστε να επιβαρύνεται ο οργανισμός με όσο το δυνατόν λιγότερες άχρηστες θερμίδες από λιπαρά και ζάχαρη.

Μετά γκρινιάζουμε γιατί δεν χάνουμε κιλά αφού δεν τρώμε τίποτα... Ε, πώς να χάσουμε όταν έχουμε κάνει εχθρό το ίδιο μας το σώμα, κακομεταχειρίζοντάς το...;

Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο WeepingMoon και τα λές πολύ σωστά. Οι δίαιτες πείνας όμως δεν είναι για να κρατούν μια ζωή. Είναι μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να φανούν αποτελέσματα σ' αυτόν που την κάνει. Σωστό για τον οργανισμό σίγουρα δεν είναι αφού όπως λές είναι κακομεταχείριση. Αλλά προκειμένου να καταλήξει κάποιος σε ακρέαις καταστάσεις ανορεξίας ή βουλιμίας είναι πιστεύω προτιμότερη. Σαφώς και υπάρχουν και οι διαιτολόγοι όπως λές και όπως έκανες κι'εσύ. Πόσοι όμως μπορούν να τηρήσουν αυστηρά την δίαιτα ενός διαιτολόγου; Πρίν λίγα χρόνια δούλευα εποχιακά στα κέντρα αδυνατισμάτος Lipogen. Έβλεπα ανθρώπους να υποφέρουν για να κρατήσουν δίαιτες. Μόνο 2 στους 10 τα κατάφερναν. Οι υπόλοιποι όχι μόνο δεν έχαναν αλλά έπερναν κιλά. Πιστεύω ότι ο τρόπος ζωής την σήμερον ημέρα είναι δύσκολος και είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να κρατήσουν μια σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα. Κάθε άνθρωπος επισής δρά διαφορετικά και λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες άρα δεν ισχύει το ότι αφού εγώ μπορώ, μπορείς κι΄εσύ. Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι οι διαίτες πείνας είναι σωστές. Τουλάχιστον εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό με την ανορεξία που είχα και την βουλιμία που έχω. Αλλά όταν βλέπω κάποιο άτομο που δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο σε αυτόν τον τομέα τότε προτιμώ να το δώ με δίαιτες πείνας για λίγο διάστημα παρά με ανορεξία και βουλιμία. Αυτά δεν είναι απλός κακομεταχείριση αλλά θάνατος.

Senior Member
    Αχ...............................
    Και ξανά αχ.............................

Είπα επιτέλους να απαλαγώ από τα 20 πλέον κιλά που έχω παραπανίσια πάνω μου.
    Αυτή την φορά θα το κάνω.

Και μπορώ να πω ότι όλοι εσείς εδώ με βοηθάτε πολύ.

Η ζυγαριά δείχνει 83.

Για όλη αυτή την εβδομάδα θα καταναλώνω μόνο υγρά.
    Θα σας ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα για το τι έκανα.

Member
    Μπράβο lollipop. Να συνεχίσεις δυναμικά αλλά όχι εξαντλητικά. Φάε τουλάχιστον όπως έγραψες και καμιά σούπα κνορ καθώς επίσης υπάρχουν και οι maggi οι σούπες οι οποίες είναι το ίδιο γευστικές όπως οι κνορ αλλά πιο λίγο θερμιδικές. Και θα σου έλεγα επίσης να φάς και λίγο στεγνό έστω κρέας και λίγη σαλάτα. όχι όλα μαζί φυσικά σταδιακά μέσα στην εβδομάδα και σε μικρές ποσότητες.

Senior Member
    Σ'ευχαριτω kxristina!

Ασε με έχει πιάσει μανία.
    Πιστεύω να κρατήσει

Member
    Θα κρατήσει. Όσο περισσότερο πείσμα έχεις τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Μόνο μην γίνεις υπερβολική με τον εαυτόν σου. Όταν φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα σταμάτα και απλά μετά συγκρατίσου λίγο. Γιατί απο εκεί και μετά ξεκινούν τα προβλήματα.

Junior Member
    geia sas kai apo mena. mpenw kathimerina sto forum alla den mou erxete na pw kati. basika ime sth fash tou den me endiaferei tipota. kanw ejantlitikh dieta, exw jekinhsei edw kai 2 bdomades gimnastikh me power plate se sindiasmo me mia allh texnikh th metabolism kai kati paei na ginei. basika dokimazw kai auto. ine kalo, exw dei diafora sto swma mou kai basika ston organismo mou. alla oxi oti ime kalitera psixologika. poli xalia, apla kanw gia na kanw. twra me exei piasei as poume kai thelw na figw, den thelw na blepw anthrwpo.
    auta ta liga. opws katalabenete ithela na milhsw alla kai auto ine diskolo giati skeftome oti "ti sas niazei kai sas"

Senior Member
    Βασικά μας νοιάζει να μας λένε διάφορα, γιατί μπορούμε ν απαντάμε και να το <<παίζουμε>>, κι εμείς ,σοφοί... :) :)

Member
    Θεωρείς Κλεάνθη ότι ένα προσωπικό πρόβλημα και μια προσωπική εμπειρία σε κάνει σοφό ; ακούγεσαι λιγάκι ωμός. Νομίζω ότι καθένας εδώ μέσα δεν μιλάει λόγο σοφίας αλλά λόγω εμπειρίας. Είναι πολύ καλό πιστεύω να βρίσκεις ανθρώπους που να καταλαβαίνουν πως νιώθεις γιατί και αυοί έχουν τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια προβλήματα με σένα, αν όχι όλα μερικά απ' τα συναισθήματα είναι ίδια. Εγώ λοιπόν θα έλεγα στο μέλος need help! ότι μπορεί "να μην μας νοιάζει" όπως το εννοεί αλλά είμαστε εδώ για να ακούμε τα προβλήματα των άλλων και μέσα απ΄τις δικές μας εμπειρίες να βοηθάμε όσο μπορούμε και φυσικά να πέρνουμε κι' εμείς βοήθεια.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast