ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
    Junior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Να μη σε κουράσει ο αργός ρυθμός!Να έχεις υπομονή και θέληση, και να μην είσαι ανυπόμονη.Κάνε ότι σου λέει η διαιτολόγος!Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

Καταλαβαίνω, θες να γίνει κάτι γρήγορα και άμεσα.Θες ν' αποκτήσεις μια άλλη εικόνα, έτσι όπως την έχεις σκεφτεί.Όμως, το σώμα σου πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για να είναι συνεργάσιμο στην προσπάθεια σου.Πρέπει να του δώσεις χρόνο να αποδεχθεί τη νέα σου διατροφική συμπεριφορά.

Πίστεψε με, εμείς, όλοι, που αποκτήσαμε κάποιας μορφής διαταραχή, το πάθαμε γιατί δεν σεβαστήκαμε το σώμα μας και τις ανάγκες του.Κάναμε τέτοιες διατροφικές ακρότητες, που αυτό μας τιμώρησε ή καλύτερα, αντέδρασε προσπαθώντας να βρει τη χαμένη του ισορροπία.Και σε διαβεβαιώ πως η αντίδραση του ήταν κάτι παραπάνω από επώδυνη και άμεση.

Γι' αυτό,μην μπεις ποτέ στη διαδικασία ν' αλλάξεις αυτόβουλως το ρυθμό που χάνεις βάρος.Δώσε χρόνο στο σώμα σου κι εκείνο θα αντεπεξέλθει.Κατάλαβε το, για να σε καταλάβει...

Junior Member
    Κλεάνθη να σε ρωτήσω ή όποιος άλλο γνωρίζει μου απαντά.

Είναι δυνατόν, ενώ κάνω τη διαιτα μου κανονικά και ενώ ήδη είχα χάσει 700 γραμμαρια ξαφνικά να πήρα βάρος γύρω στα 1.300 γραμμαρια? Ζυγίστηκα και τρελλάθηκα...δεν έχω κάνει καμία παρασπονδία, τηρώ τη δίαιτα κανονικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί και σίγουρα η ζυγαριά μου δεν είναι χαλασμένη.

Θα εκτιμούσα μία γνώμη για το τι μπορεί να γίνεται.

Μήπως είναι κατακράτηση υγρών?
    Εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από κάτι τέτοια ειδικά κοντά στις ημέρες που είναι να αδιαθετήσεις. Εγώ πάντα πριν από αυτές τις ημέρες ξέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει ένα κιλό παραπάνω και νοιώθω σαν μπαλόνι. Μετά ξανάρχομαι στα κιλά που ήμουν. Ο διατροφολόγος σου τι λέει για αυτό? Ίσως σου συστήσει να κάνεις κάποιες ορμονικές εξετάσεις

Senior Member
    Originally posted by R1
    Κλεάνθη να σε ρωτήσω ή όποιος άλλο γνωρίζει μου απαντά.

Είναι δυνατόν, ενώ κάνω τη διαιτα μου κανονικά και ενώ ήδη είχα χάσει 700 γραμμαρια ξαφνικά να πήρα βάρος γύρω στα 1.300 γραμμαρια? Ζυγίστηκα και τρελλάθηκα...δεν έχω κάνει καμία παρασπονδία, τηρώ τη δίαιτα κανονικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί και σίγουρα η ζυγαριά μου δεν είναι χαλασμένη.

Θα εκτιμούσα μία γνώμη για το τι μπορεί να γίνεται.
    Να ξέρεις ότι το βάρος, κατά τη διάρκεια της μέρας, αυξομειώνεται κατά κάποιο, μικρό, ποσό.Μπορεί αυτή η διαφορά που βλέπεις να είναι κατακράτηση υγρών, ή να παρατηρείται όταν είσαι αδιάθετη.Οπότε μην ανησυχείς και πολύ.
    Το καλό,πάντως, είναι να ζυγίζεσαι πρωί, νηστική, έχοντας κάνει τη φυσική σου ανάγκη. :)

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και μη ζυγίζεσαι και κάθε μέρα καλέ. :) Μια φορα τη βδομάδα,αρκεί. :)

Junior Member
    Μπα δε νομίζω να ειναι κατακράτηση υγρών-δε είμαι κοντά σε αυτές τις μέρες. Τη διαιτολόγο θα τη δω τέλος Μάρτη οπότε δε μπορώ να έχω μία γνωμη από εκείνη. Είναι βλέπεις διαιτολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο και η πρόσβαση δεν είναι εφικτή πέραν του ραντεβού. Εξετάσεις έχω κάνει αλλά πέρα από θυρεοειδή και όζους που μου βρήκαν δεν υπάρχει κάτι άλλο, αλλά γι αυτά παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Δεν ξέρω τι να πω...πάνω που είπα ότι κάτι ξεκίνησε να γίνεται με παίρνει από κατω αυτή η ανατροπή...

Originally posted by ratataplan
    Μήπως είναι κατακράτηση υγρών?
    Εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από κάτι τέτοια ειδικά κοντά στις ημέρες που είναι να αδιαθετήσεις. Εγώ πάντα πριν από αυτές τις ημέρες ξέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει ένα κιλό παραπάνω και νοιώθω σαν μπαλόνι. Μετά ξανάρχομαι στα κιλά που ήμουν. Ο διατροφολόγος σου τι λέει για αυτό? Ίσως σου συστήσει να κάνεις κάποιες ορμονικές εξετάσεις

Senior Member
    Koίτα και αυτό: http://daktylios.gr/phpBB2/viewtopic...528&highlight= ( ελπίζω ν' ανοίγει ) :) :) :)

Junior Member
    Καλημέρα....εκανα εγγραφή για να μπορέσω να μπω...αλλά εγώ δεν έχω κάνει επέμβαση για δακτύλιο. Έχει κατι άλλο σχετικά με την περίπτωση που έγραψα?

Senior Member
    Δε λέει μόνο για τον δακτύλιο, έχει και θέματα για διατροφή.Τώρα αν έχει κάτι ειδικά με αυτό που λες, δε γνωρίζω να σου πω.

Πάντως, στο θέμα, που σου είπα να κοιτάξεις, έχει μια καλή ανάλυση για το θέμα που ανέφερες.Έχει κάποιες γενικές οδηγίες.

Ελπίζω να σε βοήθησα,θα κοιτάξω και καλύτερα, όταν μπορέσω. :)

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ. Μη σε κουράσω, έκαναν ήδη αποδεκτή την εγγραφή μου οπότε θα το ψάξω. Να περνάς καλά.

Εχω ηδη χασει 2 κιλα και παμε για τη συνεχεια...μεχρι το καλοκαιρι θελω να εχω φτασει στα ιδανικα μου κιλα και θα τα καταφερω!
    Γιατι να σας πω κατι;Ολα μεσα στο μυαλ μας ειναι.
    Χαιρομαι ππυ βρηκα αυτο το σαιτ να παιρνω δυναμη και κουραγιο ..
    Παμε ,δυναμικα!

Senior Member
    marou_laki κι εγώ μαζί σου. Την έσπασα την δίαιτα και ξεκινάω καινούργιο πρόγραμμα, διατροφή όχι δίαιτα και γυμναστική. Και το καλοκαίρι θέλω να έχω πέσει κάτω από τα 60 και ιδανικά να είμαι 56. Αποφάσισα να μην βιάζομαι και αποφάσισα το καλοκαίρι να είμαι κορμί. Και να σου πω κάτι; Δίκιο έχεις, όλα μέσα στο μυαλό είναι. Καλή αρχή, καλή συνέχεια, και το καλοκαιράκι αμα θές γυρνάμε τις παραλίες της Κρήτης με mini μπικίνι παρέα μιας και στα μέρη σου θα επιδείξω τα νεαποκτηθέντα κάλη μου, χαχαχα :P
    Και ναιιιι, πάμε δυναμικά!

Ελπιδα μπραβο σου!
    Δυνατα,παρτο αποφαση και ολα θα πανε καλα!!
    Αμε,φυσικα και θα τις γυρισουμε ολες!!!
    Ο,τι θες εδω ειμαστε!:-)

Senior Member
    αυτα ειναι! τετοια θελω να ακουω...τερμα οι διαιτες express ..διατροφη και μονο διατροφη!...και ολα θα φυγουν!!...πιστη και υπομονη!.φιλια!

Senior Member
    Έχω φτάσει αισίως στην τρίτη μέρα. Κρατιέμαι μακρυά από την ζυγαρια μιας και πριν ξεκινήσω ξέφυγα κάπως και είπα να μη με αποκαρδιώσει η δαιμονισμένη ζυγαριά μου (δαιμονισμένη γιατι πρώτα δείχνει 66,6 και μετά τα κιλά που είσαι :) ). Θα ζυγίζομαι πιο αραιά από πριν οπότε και η μπαρούλα μου θα αλλάζει με μικρή καθυστέρηση αλλά θα αλλάζει. Ψιλοπεινάω μπορώ να πω και συχνά αλλά μάλλον θα 'ανοιξε το στομάχι μου απο τις τελευταίες ατασταλίες μου αλλά το καλύτερο είναι ότι έχει αλλάξει η διάθεση μου. Δεν αγχώνομαι, δεν φοβάμαι, χαμογελάω πολύ και έχω σταματήσει το πρωί να τραβάω την κοιλιά μου μπροστά στον καθρέφτη.
    Διατροφή και ασκηση και σε 18-20 εβδομαδες θέλω να χάσω 11-12 κιλά. Νομίζω ότι γίνετε, έτσι?

Όλα γίνονται, μη το βάζεις κάτω.
    Και εγώ αναγκάσθηκα να την κόψω λίγο γιατί ήθελα να κάνω καμπύλη ζάχαρου και η ενδοκρινολόγος μου είπε να φάω καλύτερα από την προηγούμενη υδατάνθρακες άσε που πρέπει να πιεις και γλυκόζη.
    Ξέρω ότι αυτό θα στοιχίσει το μείων ένα κιλό της εβδομάδας αλλά δεν πειράζει.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast