ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 457 FirstFirst ... 65696104105106107108116156206 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 6847
    Geia sas,
    ti ginete, kai ego exei polles meres na mpo...paro ola afta me tin diatrofi ta pao poli kala piga tin deftera stin diatrofologo kai exo xasei akoma 0.5 kilaki...eimai poli efxaristimeni me ton eafto mou esto kai apo afto to misoulini....Tora eimai 74.4 kai elpizo oti mexri ta mesa tou epomenou mina tha do to 73.5
    Kali sinexia se olous

Senior Member
    μπραβο σας ρε κοριτσια, Mpempa 7 κιλα σε 1 μηνα? τελεια.
    dominique καλο και το μισο, ασ παει προς τα κατω και οσο κι αν ειναι........

Senior Member
    καλημερα!!πολυ απολγοητευση.να ρωτησω κατι γιατι θα τρελαθω;το γεγονος οτι εχω 1 μηνα καθυστερηση λογο θυροειδη παιζει τοσο μεγαλο ρολο στη ζυγαρια;πρωι μεσημερι βραδυ γινεται να ειμαι τα ιδια κιλα;;;

Senior Member
    εγω πριν την εγχειρηση οσο ειχα καθυστερηση δεν εχανα ποτε , οτι διαιτα και να εκανα, πιστευω παιζει πολυ ρολο, εχεις κατακρατηση. καλο ειναι να ρωτησεις το γιατρο σου ομως..

Senior Member
    αυτη την Κυριακή εγω δε θα κάνω μερτηση, γιατί είμαι σε δύσκολες μερες.... και πάντα με δίχνει περίπου 3 πάνω...πάντως συνεχίζω εν μέρη τα lipotox, αλλά κάνω και ισοροπιμένη διατροφή με 3 γευματα τη μερα με πρωτεινες...! λογικα κατι θα δω την αλλη Κυριακη ε...?
    φιλια!

Junior Member
    ʼλλα 2 κιλά απώλεια από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα...

Αργά αλλά σταθερά... δουλεύει η ομάς!

Junior Member
    και συνεχίζουμε..... καλά τα πάμε όλοι βλέπω Ας συνεχίσουμε την προσπάθεια.
    -1 κιλάκι για μένα

Senior Member
    αυτη τη βδομαδα ημουν σε περιεργες μερες....
    χθες που ζυγιστικα ηταν η 4η μερα περιοδου και με εδειξε 84,9.... μειον 100γρ δλδ, αλλα λογικα θα ειχα καποια απωλεια που δε φανηκε λογω των ημερων...
    σωστα αποτελεσματα την αλλη Κυριακη.

Senior Member
    κοριτσακια μου γεια σας, χαθηκα.... ειχα παει διακοπες με το μωρο μου Σαντρίνη και λιγο τρεξιμο με την δουλεια, απο οτι βλεπω παμε καλα ετσι?
    εγω αυτη την εβδομαδα εχασα σχεδον 3 κιλακια οπως αινεται και απο κατω :P
    Αλλά δυστυχως δεν βλεπω να κανω προκοπή γιατι παρουσιαστηκε πάλι προβλημα με το ποδι μου οποτε θα μου δωσουν παλι χαπια και καποιο μικροβιο στα νεφρα μου προσπαθω να μην το βαλω κατω

Senior Member
    καραμελα γεια σου οχι μην το βαλεις κατω, υπομονη και επιμονη, επειγει να καταπολεμηθει το μικροβιο στα νεφρα!!! δεν ξερω το προβλημα με το ποδι σου,αλλα τουλαχιστον οσο καιρο κανεις θεραπεια προσαπθησε ενα μην τι αλλονα μεινεις σταθερη στο βαρος σου, α, και τρωγε γιαουρτακια με την αντιβιωση μην παθει το στομαχι σου και παθεις και τιποτα μυλητες και τρεχεις! περαστικα!

Member
    67.9 σημερα! συγχαρητηρια σε όλους! καραμελα με πολυ προσπάθεια και πείσμα μπορείς να τα καταφέρεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Senior Member
    Originally posted by etet_
    καραμελα γεια σου οχι μην το βαλεις κατω, υπομονη και επιμονη, επειγει να καταπολεμηθει το μικροβιο στα νεφρα!!! δεν ξερω το προβλημα με το ποδι σου,αλλα τουλαχιστον οσο καιρο κανεις θεραπεια προσαπθησε ενα μην τι αλλονα μεινεις σταθερη στο βαρος σου, α, και τρωγε γιαουρτακια με την αντιβιωση μην παθει το στομαχι σου και παθεις και τιποτα μυλητες και τρεχεις! περαστικα!
    κούκλα μου γλυκια σε ευχαριστω, μ ετο ποδι δν ξερω τι γινεται ενδεχεται να εχω παθει θρομβωση σημερα θα παω για τριπλεξ να δουμε, γενικα τον τελευταιο καιρο η υγεια μου δεν παει και τοσο καλα.

Senior Member
    Δευτέρα 2-6-09

83 κιλά

Senior Member
    παιδια εμενα ακομα να μου ερθει περιοδος αλλα μου εδωσε η γυναικολογος χαπια και πηρα το σκ και απο αυριο αναμενω.μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!� �ε λιγο θα πεταω στον ουρανο απο το πρηξιμο!!!παραμενω σταθερη πρωι μεσημερι βραδυ τα ιδια κιλα χωρις εξηγηση!!!

Senior Member
    58,4 αλλα ακομα δε ξερω να αλλαζω ticker