ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 457 FirstFirst ... 1262102110111112113114122162212 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 6847
    Λοιπόν θυμάστε που είχα μια καλή απώλεια και φοβόμουν μην το ρίξω στο φαγητό και τα κάνω θάλασσα. Ε λοιπόν αυτό έκανα. Γαμ...
    Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...
    Παρασκευή - Σάββατο έχω φάει τα πάντα. Δικαιολογίες είχα άπειρες. Σήμερα πχ βρήκα την κλειδαριά του αυτοκινήτου μου σπασμένη. Το υποψιάστηκα ότι θα στενοχωρηθώ. Προσπάθησα να συγκρατηθώ αλλά μετά έφαγα 8!!!! παγωτίνια (και δυστυχώς πολλά άλλα). Υποτίθεται ότι την Παρασκευή θα ζυγιστώ.
    Τι θα κάνω...
    Τέλος πάντων. Ψυχραιμία αλλιώς θα βρεθώ την Παρασκευή πιο πολλά από ότι ξεκίνησα. Ελπίζω να σταματήσω την κατρακύλα και την Παρασκευή απλά να έχω έρθει στα ίδια.

Ελπίζω...

Member
    64.6!!! apo 74.................

Member
    paliopaido simasia exei na sikwnesai ka8e fora pou pefteis! mono tote 8a vgeis kerdismenos! ka8e fora na ksekinas akoma pio dyamika! o monos sou ex8ros einai o eaftos sou! ton ksereis kala mporeis na ton kerdiseis...g afto leme oti xreiazetai ypomoni! gt ka8e fora pou mas nikaei prepei na synexizoume! exases mia maxi alla oxi ton polemo!

Ευχαριστώ celeste!

Είναι ώρα να σταματήσω την αυτολύπηση και να το ράψω. Οτι έγινε έγινε και αν έχω πάρει κιλά μέχρι την Παρασκευή δεν πειράζει. Θα το αντέξω. Καλυτερα να έχω πάρει 1 παρά να τρώω μέχρι τότε και να έχω πάρει 3.

Senior Member
    Paliopaido αυτα θα συμβαινουν.Εχει τυχει σε ολους μας αμετρητες φορες..Το κεφαλι ψηλα και κοιταμε μονο μπροστα,γιατι αλλιως θα ξανακαουμε!Σκεφτεσαι πολυ σωστα,εγω νομιζω πως την παρασκευη δε θα εχεις παρει καθολου αν προσεξεις απο εδω και περα.Με αισιοδοξια και αυτοπεποιθηση αυτη τη φορα και ολα θα πανε καλα!

Εκμεταλλευσου αυτο που συνεβη και οργανωσου:Προετοιμασε τον εαυτο σου για την επομενη φορα που θα χασεις λιγα κιλα και θα σου ερθει να τα κανεις παλι θαλασσα.Και αυτη η φορα δε θα αργησει!Προετοιμασε τον,ωστε να αντιδρασει σωστα την επομενη φορα και θα εχεις κανει ενα τεραστιο βημα.Θα σου εχει βγει σε καλο το προχθεσινο παραστρατημα!Σκεψου εναλλακτικες αντιπερισπασμου,στησε καρτερι στον "εχθρο"!Τι μπορει να σε βοηθησει εκεινη τη στιγμη και να το εχεις προετοιμασει απο πριν.Το θεμα ειναι πλεον να μελεταμε καλα τα λαθη μας και να αρχισουμε να μαθαινουμε απο αυτα.Καλη και δυναμικη συνεχεια!

Senior Member
    Celeeeeeeeeste!!!!!! Τι κιλα ειν αυτα???? θα τρελαθω!! Θελω κι εγω 64!!!

Συγχαρητηρια!! Ειδα κι εγω το πολυποθητο 6 μπροστα, αλλα εχω δρομο μπροστα ακομη..
    Πολλα φιλια και καλη συνεχεια!!

Senior Member
    Λοιποοονν να μαι και εγω σημερα ζυγιστηκα......
    και παλι 84,
    πειτε μου ρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα?
    20 μερες τωρα δεν λεει να κατεβει....εχω παρει αναποδες στροφες!!!
    Θα τρελαθω ,τι κακο ειναι αυτο ?
    την πεμπτη ειμουν 83,4 ,ανεβηκα και εριξα μια κρυφη ματια και σημερα που ηταν η επισημη μερα απογοητευτηκα παλι!!
    ΓΙΑΤΙΙΙ????

Senior Member
    Originally posted by DEPON
    Λοιποοονν να μαι και εγω σημερα ζυγιστηκα......
    και παλι 84,
    πειτε μου ρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα?
    20 μερες τωρα δεν λεει να κατεβει....εχω παρει αναποδες στροφες!!!
    Θα τρελαθω ,τι κακο ειναι αυτο ?
    την πεμπτη ειμουν 83,4 ,ανεβηκα και εριξα μια κρυφη ματια και σημερα που ηταν η επισημη μερα απογοητευτηκα παλι!!
    ΓΙΑΤΙΙΙ????
    depon-ακι μου, δυστυχως αυτο συμβαινει κ στις καλύτερες οικογένειες! το ζυγισμα στις γυναικες εξαρτάται από τον κύκλο, τις κατακρατήσεις, την.. τουαλετα, απειρες παραμέτρους.. φρόντισε να (δια)τηρείς ψυχραιμία και δίαιτα, και θα δεις αποτέλεσμα...

τον προηγούμενο μήνα είχα κολλήσει αγρίως στα 95.200.. μα αγριως λέμε! 3 εβδομάδες κ εγώ, κ ξαφνικά όταν ζυγίστηκα υπό σωστές προϋποθέσεις με εδειξε 2 κιλα κάτω! θα παρει μπρος, μην ανησυχεις!!

Senior Member
    esceden.....τωρα που το λες ,και δεν το σκευτηκα ,
    η περιοδος.......ειναι οντως να ερθει αυτες τις μερες!!!!!!!!!
    Γιανα δουμε!!

Ειλικρινα αρχισα και υποψιαζομουν μηπως ειμαι υπνοβατης και τρωω μεσα στα μεσανυχτα...χαχαχαχααχα!!

σε ευχαριστω !

Senior Member
    μα κ το δικο μου ειναι προσφατο.. 4 φορες την εβδομαδα γυμναζομουν εκεινη την περιοδο, προσεχα, επινα νερα, κ κολλημενη!!

το παν ειναι να μην μας ριχνει. σκεψου ποσο καλυτερα εισαι τωρα απο πριν, δικαιολογησε μια.. απεργια της ζυγαριας σου, αλλα οχι δικες σου αμελειες. εσυ σταθερα! κ θα φυγουν τα παλιοκιλα.. οχι, που θα τους περασει το δικο τους! πιφ!

Senior Member
    Αχ ποτε θα ξεκολλησει??

Και εσυ εισαι φοβερη ....εχεις χασει σχεδον 33 κιλα !!! Ευχομαι.. και το βλεπω οτι θα καταφερεις το στοχο σου!!
    Esceden μου θα τα καταφερουμε , που θα παει!!

Senior Member
    κοίτα, 2,5 χρόνια τωρα προσπαθώ, απλά πιο συνειδητοποιημένα απο το γενάρη.. τότε ήμουν στα 107.

έχω δρόμο μπροστά μου, αλλά το να αγχώνομαι δε βοηθά. δεν ειναι αγώνας δρόμου. για να τα κρατήσουμε πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. δυστυχώς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι όταν χάσουμε ότι θέλουμε, θα μπορούμε να τρώμε ό,τι κ όπως θέμε.. λες κ οι περισσότεροι αδύνατοι άνθρωποι εκει εξω δεν στερούνται, δεν προσέχουν! πολυ λίγοι είναι οι.. τυχεροί από το μεταβολισμό τους, αλλά κ αυτό ως πότε;

αν λοιπον δεν είναι αγώνας δρόμου, καταλήγεις να το δεις σαν εφόρου ζωής μαραθώνιο. χωρίς υπερβολές, ντοπαρίσματα και.. συμπληρώματα, αλλά με αντοχές κ ψυχικό σθένος. οποτε, ποιος ο λόγος να αγχωνόμαστε; 3 εβδομάδες στα ίδια; ε, και; θα τα καταφέρεις όπως κ να χει. ένας μήνας νωρίτερα, ένας αργότερα, πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν;

η μήπως 1-2 κιλά θα μας αλλάξουν τη ζωη;;

σκέψου τα όλα αυτα, κ θα δεις ποσο θα χαλαρωσεις!!

Senior Member
    σε ευχαριστω παρα πολυ...μονο αυτο εχω να πω!
    εχεις απολυτο δικιο!

Senior Member
    Εsceden τα λογια σου ειναι πολυ σωστα,ωριμα και υγιη..Εχεις απολυτο δικιο.

Senior Member
    να στε καλα κοριτσουδια μου!! δεν ξερω αν σας βοηθουν, εμενα παντως με ηρεμουν αρκετα..

κ τσαντιζομαι! γιατι αν ηξερα τοσα χρονια οτι το αγχος ειναι τοσο κακο στη διαιτα, θα την ειχα δει τρελή πολύ νωρίτερα!!