ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 117 of 457 FirstFirst ... 1767107115116117118119127167217 ... LastLast
Results 1,741 to 1,755 of 6847
    Senior Member
    Καλημέρα... Mairi lou με ρώτησες τι διατροφή κάνω...
    Λοιπόν ...θέλω κατ'αρχήν να σου πω ότι έχω δοκιμάσει πολλές μορφέσ διατροφής και τρεις τέσσερις διαιτολόγους με το αποτέλεσμα να είναι πάντα το ίδιο..Έχανα μερικά κιλά και επανερχόμουν στα παλιά....Μετά έπεφτα στο φαγητό κ ξεχνούσα να σταματήσω....ιδίως γλυκά αλλά όχι μόνο...
    Πριν λίγο καιρό μίλησα πολύ με μία παλιά συμμαθήτρια η οποία είναι διατροφολόγος...Μέκείνη έμαθα καλύτερα να καταλαβαίνω τον οργανισμό μου και να μην κολλάω σε διατροφολόγια...Αντιλήφθηκ� � ότι πρέπει να μην συμπεριφέρομαι άσχημα στο σώμα μου κ να του στερώ ουσιώδη πράγματα ούτε και πρέπει να πιέζομαι διαρκώς ψυχολογικά...
    Έμαθα να υπολογίζω σωστά τις ποσότητες.έμαθα πως πρέπει να τρώω όταν βγαίνω έξω για φαγητό κ έμαθα ακόμα ότι ναι μπορώ να τρώω και γλυκά όσο πρέπει κ από το είδος που ΄΄εχει τα λιγότερα κακλά στοιχεία για τον οργανισμό μου...Έμαθα τι πρέπει να κάνω αν καμιά μέρα παρεκκλίνω γιατί πάνω από όλα είμαι άνθρωπος...
    Κι έτσι κοριτσάκι,τη δεδομένη στιγμή δεν ακολουθώ κανένα διαιτολόγιο...
    Αποφεύγω τα γλυκά,έχω μειώσει το αλάτι,τρώω πιό πολύ σαλάτα κ λιγότερο φαγητό,υπολογίζω το λάδι και αγάπησα τα΄φρούτα...
    Είμαι ήρεμη και χαίρομαι τον εαυτό μου που ανταποκρίνεται...Όταν του συμπεριφέρεσαι καλά,ναι,ανταποκρίνεται...
    Μην τρελαίνεσαι...
    Και να θυμάσαι πως πάντα πριν την περίοδο τα κιλά μας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
    Φιλάκια.

Senior Member
    καλήμέρα σε όλους!!!!
    ξερω, εχω χαθεί αρκετο από το forum, είχα κάποια προβληματάκια με την υγεία μου και το εχω ρίξει στη χαλάρωση, ταξίδια και οσο γίνεται ηρεμη ζωή!

στα κιλάκια μου (τελευταία φορα ζυγιστηκα την Τετάρτη) ήμουν δστα 85 (αλλά ημουν και αδιάθετη)

έχω αφήσει τη διατροφή για 1 μηνα περίπου, αλλά σκοπεύω να ξεκινησω πάλι από αρχες του Αυγούστου (φευγω διακοπές την αλλη βδ οποτε δε θα μπορεσω να συνεχίσω σωστα...)

το καλό είναι ότι κιλά ειμαι σταθερί, αλλά εχω χάσει σε πόντους!!!

Senior Member
    600γρ. εχασα. το έριξα το Σάββατο στα ποτά και την κυριακή στις κρέπες επειδή ξεκινάω σήμερα άλλη δίαιτα. Από το τπτ κάτι είναι και αυτό

Senior Member
    εγω προσωπικα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι εδω και 12 μερες ενω τα κανω ολα ΣΩΣΤΑ δεν κατεβηκε γραμμαριο.κανονικα επρεπε να αδιαθετησω απο προχτες αλλα τιποτα.φοβαμαι παλι μην αργησει 2 μηνες.διαθεση...δαπεδο!!ΧΑΛΙ Α ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    (γι' αυτο εβαλα και τικερακι συννεφιασμενης κυριακης...)

Senior Member
    Asteroskoni μου σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!! Εχω παει και εγω σε διαιτολογους, κεντρα αδυνατισματος μεχρι και εξεταση αιματος δυσανεξιας τροφιμων εχω κανει.... με παντα το ιδιο αποτελεσμα.... στην αρχη να χανω και μετα να πεφτω με τα μουτρα! Τωρα εχω ξεκινησει μια διατροφουλα και ελπιζω οχι μονο να χασω τα κιλα που θελω αλλα να μαθω να τρωω και σωστα!

Senior Member
    dream μου μη μου αγχωνεσαι, η ζυγαρια δεν ειναι ο δεικτης μας. να δεις που θα εχεις χασει σε ποντους με τοση γυμναστικη και μετα την περιοδο θα χαθουν και τα κιλα σου. με συννεφιασες με το τικερακι που εβαλες, αλλαξε το σε παρακαλω, δεν θα μας ελεγχει η ζυγαρια την ψυχολογια
    και εγω ειμαι στα 93 10 μερες, αλλα αφου δεν τρωω δεν μπορει θα κατεβει, στο χερι του ειναι? φευγω αυριο για διακοπες. οταν γυρισω στις 13/7 θα εισαι σιγουρα -2 κιλα.:-)
    συνεχισε δυναμικα.......

Senior Member
    Dream μου σε νιωθω απολυτα! και εγω ακριβως ετσι αισθανομαι! Δεν πρεπει ομως να μας παρει περισσοτερο απο κατω και κυριως πρεπει να συνεχισουμε την διατροφη μας και τη γυμναστικουλα μας..... θα δουμε αποτελεσματα συντομα να 'σαι σιγουρη!

Αλλαξε καλη μου το τικερι σου βαλε κατι πιο ευχαριστο!!!

Senior Member
    βασια μαιρυλου απλα εκει που ειμαι χαρουμενη γιατι 1,5 μηνα διατροφη ειμαι απολυτα πιστη και συνεπης και αρχιζω να αποκτω ξανα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου,μου τα χαλαει ολα αυτη η περιοδος που δεν ερχεται....και σκεφτομαι οτι τελικα εγω μια ζωη χοντρη θα μεινω :-(

βασια να περασει τελεια στις διακοπες!!!!!!και εγω φευγω πεμπτη για τη γενετειρα και γυρναω τελος του μηνος.θα τα πουμε!!!

Member
    62,8! afti tin evdomada exasa mono 300 gr alla imoun se dyskoles meres kai eixa katakratisi ygrwn...ti diaita tin ekana kata gramma...eimai sigouri oti afti tin evdomada 8a ta paw poli kalytera.....

Junior Member
    Δεν το βάζουμε κάτω με τίποτα....
    -3 κιλάκια και πάμε παρακάτω.

Senior Member
    Μπράβο joy τα πας μια χαρά..... συνέχισε έτσι !!!!

Λοιπόν μέρα ζυγίσματος σήμερα και είμαι 1,2 kg πιο κάτω χεχεχε τέλεια πάμε για άλλα μέσα σε τρεις μήνες που άρχισα διατροφή έχω χάσει 6 κιλά?

Μπράβο dominique, joy και celeste!
    Καλή συνέχεια

Senior Member
    επιτελους κατεβηκε λιγο!!αι στο καλο...στον αγυριστο!!!

xexexe μπράβο dream
    να πανε στον αγύριστο και να μην ξαναρθουν