Results 1,846 to 1,860 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
16-08-2009, 19:28 #1846
κοριτσια καλώς σας βρισκω
γύρισα από διακοπές και αύριο γυρίζω και δουλεία (σνιφ!).
Από απώλεια κιλών τίποτα (400 ψωρογραμμάρια!!!) αλλά παραδεχομαι ότι δεν έκανα και δίαιτα. Συγκεκριμένα 5 μέρες την εβδομάδα πρόσεχα πολύ και δύο ξεσάλωνα. Είμαι ΟΚ (πολύ ΟΚ). Θα ήθελα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να πέσω σε διψήφια κιλά.
Από αυριο θα αρχίσω να οργανώνω την προσπάθεια μου.
Καλή αρχή? Ελπίζω.....
- 16-08-2009, 19:51 #1847
Γεια σου παλιοπαιδο,και καλως ηρθες..μπραβο σου που δεν πειρες κιλα και εχασσες και γραμμαρια,μην τα υποτιμας καθολου...αυτο σου δινει δυναμη να συνεχισεις δυναμικα και πολυ συντομα διψηφια θα διχνει η ζυγαρια!!!
καλη συνεχεια και καλη δυναμη!!!
17-08-2009, 06:50 #1848
Παλιόπαιδο παιδί μου αυτά τα 400 ψωρογραμμάρια όμως είναι
και που σε χωρίζουν από το λαχταριστό διψήφιο!
Σα να τα βλέπεις με καλύτερο μάτι τώρα μου φαίνεται,ε;
ʼντε,μια χαρά θα συνεχιστεί η προσπάθεια σου,αφού δηλώνεις ΟΚ
και μάλιστα "πολύ ΟΚ"!Όλα τ'άλλα είναι στο χέρι σου και το ξέρεις!
Κι αν ποτέ στραβοπατήσεις,εμείς εδώ είμαστε!Λέμε τώρα..."εάν κι εφόσον"
Ελπίζω να είχες πολύ όμορφες διακοπούλες και ανανεωμένη
και χαμογελαστή να ετοιμάζεσαι τώρα για τη δουλειά σου!
Καλή σου δύναμη!Καλή σου μέρα κι εβδομάδα!Φιλάκια!
17-08-2009, 16:27 #1849
Γεια σας και απο μενα. Επεστρεψα μετα απο μια εβδομαδα διακοπων και ευτυχως δεν εβαλα κανενα κιλακι, δεν προσεχα και ιδιαιτερα! Εφαγα κατι ωραια παγωτακια!!!!! Μονο που τα σκεφτομαι μου τρεχουν τα σαλια! Τωρα ξανα τα κεφαλια μεσα!... φιλια σ ολους!
21-08-2009, 11:20 #1850
Εβδομαδιαίο ζύγισμα ουγκρρρρρ.....
Είμαι στο + από την προηγούμενη φορά και δεν θέλω να το πολυσυζητάω (λιγότερο από 1/2 κιλό βέβαια αλλά + όπως και να έχει).
Δεν αλλάζω ticker (κρατάω το 100,4).
Σημερα το απόγευμα φευγω για Πάρο (για ένα γάμο) και γυρνάω από Δευτέρα. Από Τρίτη το αργότερο πρέπει να κάνω κανονικό πρόγραμμα (όχι απλά να προσέχω τρομάρα μου....).
Δεν θα ξαναγράψων (για ζύγισμα τουλάχιστον) αν δεν πέσω στο διψήφιο. Οπότε με βλέπω να μουγκαίνομαι για καιρό....
21-08-2009, 13:53 #1851
εγω θα ελεγα οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!!
κατεβηκα στα 73 κιλα (2 κιλακια πιο κατω) απο την προηγουμενη παρασκευητο καλο ειναι οτι εχω μπει σε προγραμμα και ευελπιστω να συνεχιστει η κατηφορα!!!
καλη συνεχεια σε ολους και να νιωθετε δυνατοι!!
21-08-2009, 13:59 #1852
Καλημέρα σε όλους, είχα πολύ καιρό να γράψω και έχω να καταθέσω το εξής: είχα δοκιμάσει και εγώ τα LIPOTOX, τι χημικές άλλες δίαιτες, τι διατροφή, ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ! Με αποτέλεσμα να χάνω λίγα κιλά να παίρνω τα πάνω μου αλλά μετά από λίγο καιρό τα κιλά έπαιρναν και εκείνα τα πάνω τους ξανά!
Έφτασα να είμαι 86 κιλά!!! Και να πέφτω σε κατάθλιψη!
ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΠΑ? έκλεισα ραντεβού στις 2 Ιουλίου με μία διατροφολόγο, και σήμερα που σας μιλάω μετά από 1 και 1/5 μήνα είμαι 74 κιλά!!!έχω χάσει 12 κιλά, και 10 πόντους από την κοιλιά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 12 κιλά που μου έχουνε μείνει!
Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, πραγματικά η κοπέλα που πάω με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά κυρίως γιατί η διατροφή που κάνω είναι σουπερ, δεν πεινάω αφού τρώω 5 γεύματα κάθε μέρα.
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Όσο μου κόστιζαν τα Lipotox τον μήνα μου κοστίζει η γιατρός που πηγαίνω! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ? φιλιά!
21-08-2009, 14:24 #1853
Gianna 266 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!
Μου κέντρισες την περιέργεια. 12 κιλά απώλεια σε 45 μέρες είναι φοβερή!
Πώς τα καταφέρνεις?
Είναι η διάιτα εξαντλητική ή είναι οκ απλά εσύ δεν κάνεις καμία παρασπονδία και έτσι έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Το συνδυάζεις και με κάποια δραστηριότητα (γυμναστική περπάτημα) και πόσο συχνά?
Η απώλεια είναι πραγματικά εξωπραγματική.
Αν είσαι από τα άτομα που κάνουν και την παρασπονδία τους και θεωρείς ότι ο διαιτολόγος ή γιατρός σε βοήθησε πολύ θα ήθελα να μάθω το όνομα του. Αν είσαι όμως από τις περιπτώσεις που έτσι και αλλίως αφιερώνονται στον στόχο τους και δεν λοξοδρομούν τότε μάλλον η απώλεια είναι αποτέλεσμα και του διαιτολόγου αλλά και του δυνατού σου χαρακτηρα.
Τέλος πάντων πες μας κάτι παραπάνω για την περιπτωση σου για να καταλάβουμε....
21-08-2009, 14:26 #1854
Εγω κοριτσια δεν ειχα καμια απωλια κιλων αυτη την εβδομαδα
ενω κανω διαιτα..ειμαι λιγο bad mood,αλλα συνεχιζω... πειρα και 100 γραμμ.τεσπα...ελπιζω την επομενη εβδομαδα,να εχω καλυτερα νεα να σας πω!!
καλη συνεχεια !!!
21-08-2009, 14:50 #1855
Mπράβο,βρε Γιάννα!Αυτό είναι!Η απόφαση!Το "ως εδώ!"
Ασφαλώς θέλει δουλειά πολλή στην πορεία και την τύχη μιας καλής συνεργασίας
με τους κατάλληλους ειδικούς...Δεν είναι απλό αλλά ούτε ακατόρθωτο!
Ελπίζω να διατηρήσεις το καλό σου αποτέλεσμα και ασφαλώς να φτάσεις
στο επιθυμητό σου βάρος!Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Πέρνα καμιά βόλτα κι από δω,ε;
Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα κορίτσια ασφαλώς για την απώλεια τους
(απλά τα νέα της Γιάννας τραβούν τα περισσότερα φώτα),για την διατήρηση
του βάρους παρά τον αποπροσανατολισμό των διακοπών και υπενθύμιση σε όσες
δεν έχασαν ή ψιλοέβαλαν πως το σώμα μας έχει τους δικούς του χρόνους,
χρειάζεται την συντήρηση του και πως εδώ ειναι το κρίσιμο σημείο,
που αποθαρρυνόμαστε και κινδυνεύουμε να χαλάσουμε κόπους πολλών ημερών.
Ψυχραιμία!Δελεαστικοί οι αριθμοί,αλλά σημαντικότερη η σταθερή προσπάθεια
που αποκλείεται να μη φέρει τα καλά της αποτελέσματα!Φιλάκια σ'όλες τις όμορφες εδώ!
21-08-2009, 19:42 #1856
καλησπέρα και απο εμένα. ημουν διακοπές και δεν θυμάμαι πια ήταν η τελευταία φορά που ζυγιστικα. -2 κιλάκια
22-08-2009, 11:09 #1857
Μπράβο alikaki για την απώλεια σου!!!!
Καλή συνέχεια!!!!
24-08-2009, 10:47 #1858
καλημερα σε ολους!!!μετα απο απουσια 5 ημερων απο το σπιτι μου ,τυπικοτατη διατροφη,πολυ περπατημα,μολις 2 φορες μονο τουαλετα γυρισα σπιτι μου την παρασκευη με 1,5 κιλο πανω!!!!!!φρικαρα!!!!!αποφασισ� � λοιπον το σκ και εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ (παραλιγο να κανω εμετο) για να παω τουαλετα(λειτουργησε και με το παραπανω) και ο μεταβολισμος μου λιγο να ταρακουνηθει.σε ποντους βεβαια ειχα χασει αλλα επαθα ενα σοκ με τη ζυγαρια.πο σημερα λοιπον ξανα στον αγωνα και
ΕΛΠΙΖΩ να τα καταφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24-08-2009, 11:04 #1859
ειμαι πλεον στα -9 κιλα..
ξεκιναει ο δευτερος μηνας απο σημερα! αντε να περναει ο καιρος να ειναι και πιο εμφανες το αποτελεσμα!
πρωτη φορα νοιωθω τετοια χαρα!
24-08-2009, 15:06 #1860
Ζωητσα μπραβο!!!
Σου ευχομαι αλλα τοσα τον αλλο μηνα!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή