ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 457 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177227 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 6847
    Senior Member
    αλλο ενα κιλακι μειον!!

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους!!
    Σήμερα έχω γενέθλια, και το καλύτερο δώρο ειναι πως είμαι μειον 2,2 κιλά.. (82.5)
    Βεβαια ήμουν αδιάθετη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλα κάτι έχασα θέλω να πιστεύω..

Σήμερα το βράδυ θα βγούμε για φαγητό κ θα το ευχαριστηθώ!
    Χωρις τυψεις απο τη μία και χωρις υπερβολές απο την άλλη

Senior Member
    Originally posted by moonshine

Σήμερα έχω γενέθλια, και το καλύτερο δώρο ειναι πως είμαι μειον 2,2 κιλά.. (82.5)
    Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα,φεγγαρένια κι ό,τι λαχταρά η ψυχούλα σου να σου τα φέρει η νεράιδα σου!
    Κι αν είναι απασχολημένη ή τεμπελιάσει,καλά κάνεις και ξεκίνησες να πραγματοποιείς μόνη σου τις ευχές σου.
    Ήδη τα πας μια χαρά!Συγχαρητήρια για την απώλεια!Δώσε της μερικά κιλάκια παραπάνω ν'αντεξει το άγχος αποχωρισμού...
    Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων(και νύχτα ιδιαίτερα!)Φιλάκια γιορτινά!

Junior Member
    καλησπερα σε ολους και ολες .. μπαινω και στο αγωνα το διαδικτυακο πλεον.χεχε... εχω κολλησει και γω η καημενη καιρο σε αυτα τα κιλλα...καλη υπομονη και καλη συνεχεια σε ολες και ολους ..

Senior Member
    Originally posted by moltia
    καλησπερα σε ολους και ολες .. μπαινω και στο αγωνα το διαδικτυακο πλεον.χεχε... εχω κολλησει και γω η καημενη καιρο σε αυτα τα κιλλα...καλη υπομονη και καλη συνεχεια σε ολες και ολους ..

ελα μολτια μου και το κολληματακι ειναι στο προγραμμα ετσι?ειδικα με τοση απωλεια που ειχες.χιλια μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο..γι α πες σε ποσο καιρο ολο αυτο το θαυμα?καμια συμβουλη για μας τις αρχαριες?

Senior Member
    -1 κιλακι ακομα

Junior Member
    Εγώ δεν έχω χάσει τπτ ακόμα, ήθελα να δω όμως αν θα φανεί το tickerακι μου!

Member
    Καλησπερα σε ολους,σας εχασα για λιγο αλλα ετρεχα σαν να μην πω τι! Το καλο ειναι πως με το τρεξιμο χωρις διαιτα απλα επειδη δεν υπηρχε χρονος για φαι εχασα αλλα 2 κιλα,μια χαρα λοιπον!!
    petra μην στεναχωριεσαι θα γινει και η αρχη σου,υπομονη! Α! και ωραιο ticker

Junior Member
    χεχε οντως petallouditsaa και αυτο ειναι στο προγραμμα ... αλλα παντα οσες φορες εχω κολλησει ειναι σπασιμο νευρων και τεστ αντοχων.λολ.. αρχισα πασχα το 2007 εχασα 15 κιλα εκανα ενα μεγααααλο break kana 6 μηνο και ξαναρχισα των αγωνα τον περασμενο οκτωμβριο οπου και συνεχιζω με τα κολληματακια και τα break μου..πολυ πολυ μικροτερα αλλα χρειαζονται κ αυτα.. εμενα αυτο που με βοηθησε προσωπικα παρα πολυ ηταν που μπηκαν στο προγραμα δουλειες σχολη τρεχαματα χομπι και γενικα να μην παλουκονομαι καθολου εννοειτε επιμονη και υπομονη..και το κλασικα μικροτερο ρουχο κρυμενο στην ντουλαπα για στοχο.. αυτο κ ααααν με βοηθησε καποιες φορες...χεχχεεχε

Senior Member
    14/09

Σήμερα το πρώι ζυγίστηκα. Έφτασα στα 73 κιλά και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Έλπίζω να μη σταματήσω τώρα γιατί είναι κρίμα να ανεβοκατεβαίνουν τα κιλά σαν ανανσασέρ. Βαρέθηκα να προσέχω, να χάνω και να ξαναπέρνω κιλά και μετά πάλι να ξεκινώ δίαιτες και μια από τα ίδια.

Member
    να και τα δικά μου αποτελέσματα: -2,1 (!!!)/ 14/9

Junior Member
    -700 γραμμαρια
    Θα ηθελα να εχανα και κατι παραπανω, αλλα οκ, ειναι σε λογικα πλαισια η απωλεια.
    Καλη συνεχεια σε ολους!

Senior Member
    καλημερα σε ολους!!
    χαθηκα 1 βδομαδα και κατι αλλα επιστρεφω ελπιζω δριμυτερη...
    χωρισμενη μετα απο 3ετη σχεση,μετεωρη οσον αφορα τη δουλεια μου και βαρυτερη φανταζομαι κατα καποια κιλα(που ελπιζω να φυγουν γρηγορα ξανα..),μπαινω ξανα στον αγωνα!!1 βδομαδα διατροφη οτι να ναι.ξεκινησα χωρις να τρωω τιποτα 2 μερες και εφτασα 113,5.μετα ομως το ξεφτιλισα.....φοβαμαι να ζυγιστω ακομα.αλλα χαλια λεμε!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΞΑΝΑ!!για ν' αλλαξει κ η ψυχολογια μου.....
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ!!!!

Senior Member
    Καλη αρχη dream μου

Senior Member
    ευχαριστω πολυ!!!και σε σενα καλη συνεχεια!!ευτυχως με αυτο το φορουμ νομιζω οτι θα μπω ξανα στον αγωνα και θα τα καταφερω καποια στιγμη!!!