ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 457 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178228 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 6847
    Senior Member
    Κορίτσια να σας αναφέρω τις προόδους μου και ας μην είναι Παρασκευή (θα το κάνω όποτε έχω ραντεβού με το διαιτολόγο μου και σήμερα έχω!).
    Λοιπόν μετά από μία ακριβώς εβδομάδα (ξεκίνησα Πέμπτη και σήμερα είναι Πέμπτη) από 88,6 η ζυγαριά μου έδειξε 85,8!
    Είμαι πολύ χαρούμενη με απώλεια 2,8 κιλά!
    Για να δούμε λοιπόν τι θα μου πει κι εκείνος σήμερα!

Senior Member
    Εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί: 60,6
    Και συνεχίζουμε!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Text

Senior Member
    τα νευρα μου τα χαπια που και ενα ταξι να φυγω......

ενω συνεχιζω κανονικοτατα διατροφη η κολοζυγαρια με εδειξε 800 γρ πανω!!!!!!

ελεος.... μαλλον ειναι επειδη θα αδιαθετισω!!!!!
    ελεος με αυτη την περιοδο !τωρα δεν μπορω να ξερω αν εχασα και ποσο η αν κολλησε...αντε να ερθει να φυγει να ξερω τι κανω

ουφφφφφφφφφ απογοητευση

Senior Member
    Καλημερα! Εγω επιτελους μετα απο αρκετες μερες ειμαι -2κιλα!!!!!

Member
    Ημέρα ζυγίσματος!!
    Λοιπόν είμαι 78,5 ΟΥΑΟΥ!!!!! (-1,5)
    Καλή εβδομάδα σε όλους!!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!επιτελους ειμαι σε καλο δρομο μετα απο πολλα χρονια!!
    σημερα λεω να ξεκινησω και aqua aerobic!!

Senior Member
    Δευτέρα σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, αλλά λέω να μην ζυγιστώ. Μετά τις κραιπάλες τους Σαββατοκύριακου και το έντονο πρόβλημα δυσκοιλιότητας που έχω αυτή την περίοδο θα έχω πάρει κιλά και δε θέλω να απογοητευθώ. Θα ζυγιστώ την Τετάρτη ή και αργότερα.

Junior Member
    -900 γρ. Απο 56,2 στα 55,3.

Senior Member
    ανυπομονω......μετανιωνω που ξεφυγα αλλα λογω χωρισμου δεν ειχα το νου μου σε ολα αλλα προσπαθω να ανΑσυγκροτηθω και να συνεχισω...σημερα εκανα πολλα ονειρα και ελπιζω να γινουν πραγματικοτητα...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΡΑΓΕ;;αναρωτιεμαι...

Senior Member
    Originally posted by dream
    ανυπομονω......μετανιωνω που ξεφυγα αλλα λογω χωρισμου δεν ειχα το νου μου σε ολα αλλα προσπαθω να ανΑσυγκροτηθω και να συνεχισω...σημερα εκανα πολλα ονειρα και ελπιζω να γινουν πραγματικοτητα...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΡΑΓΕ;;αναρωτιεμαι...
    θΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...και εγω ετσι ημουν χθες επειδη ξεφυγα..ξεχνα τα ολα ...προχωραμε...!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!επιτελους ειμαι σε καλο δρομο μετα απο πολλα χρονια!!
    σημερα λεω να ξεκινησω και aqua aerobic!!
    Μπράβο,χαρά μου!Πολύ μου αρέσει που σε ακούω τελευταία τόσο ανεβασμένη!
    Καλό ξεκίνημα και στο aqua aerobic σου!Σκίσε την πισίνα και βούλωσε όλα τα στόματα!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Κορίτσια να σας αναφέρω τις προόδους μου και ας μην είναι Παρασκευή (θα το κάνω όποτε έχω ραντεβού με το διαιτολόγο μου και σήμερα έχω!).
    Λοιπόν μετά από μία ακριβώς εβδομάδα (ξεκίνησα Πέμπτη και σήμερα είναι Πέμπτη) από 88,6 η ζυγαριά μου έδειξε 85,8!
    Είμαι πολύ χαρούμενη με απώλεια 2,8 κιλά!
    Για να δούμε λοιπόν τι θα μου πει κι εκείνος σήμερα!
    Λινταλένια μου,παραπονιάρα,μια χαρά σε βρίσκω!
    Αν και πέρασαν μέρες,τι είπε ο διαιτολόγος σου;
    Πάντως αν δεν χάσεις εξίσου την εβδομάδα αυτή,κανόνισε να πεις τίποτα!
    ʼκουσ'εκεί 2,8 κιλά για κάποια στα ογδόντα κάτι της κιλά!Μια χαρά τα πας!Ασουπή!

Senior Member
    Originally posted by dream

Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός,ειδικά όταν δεν τον επιθυμούμε,αλλά θα επιβιώσουμε,ονειρένια μου!
    Ας πιάσουμε τα όνειρα σου ένα ένα με τη σειρά προτεραιότητας κι ας εστιάσουμε στην πραγμάτωση τους!
    Δε νομίζω κανείς να μπορεί να κάνει τα πάντα(αν και μερικές το δηλώνουν για μετά τις δύο...)Σημασία έχει να κάνεις
    το καλύτερο δυνατό σου την εκάστοτε στιγμή!Κι αν ενίοτε κάνεις κάτι λιγότερο ή ακόμα και το χειρότερο σου,να σου υπενθυμίζεις
    την ανθρώπινη σου υπόσταση,να γυρνάς το συντομότερο δυνατόν σελίδα και να προχωράς το βιβλίο της ζωής σου στο αίσιο τέλος του!
    'Ασχετο: αυτό το φιμωμένο σου για τικεράκι δε σε πνίγει;Μήπως να βάζαμε κάτι που θα απελευθέρωνε τα πετάγματα σου;

Senior Member

Συγχαρητήρια και φιλιά σ'όλα τα αδυνατισμένα μου πλασματάκια εδώ μέσα!
    Εβδομάδα την εβδομάδα,όλο και πιο κοντά στο στόχο σας!
    Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!Γερά με τσαμπουκά,κοριτσάρες μου!

Κοριτσακια φανερα αδυνατισμενα και ταυτοχρονα στρουμπουλουδικα πολυ καλημερα σας. Τι ειναι ρε παιδια μερικα κιλακια για χασιμο? Τιποτα δεν ειναι. Ολες θα τα καταφερουμε. Αλλες πιο γρηγορα και αλλες πιο αργα. Και τι εγινε? Τοσα χρονια ζουσαμε στα παχη μας στα καλλη μας. Τωρα που το πηραμε αποφαση θα κολλησουμε? Μη χειροτερα......

Εγω κοριτσια και αγορια δεν ζυγιζομαι διοτι εναμιση χρονο τωρα η ζυγαρια ειναι σταθερη στα 74-75. Οχι οτι κανω διαιτα, μην φανταστειτε οτι ζω με παξυμαδακια και σαλατουλες... Εχω αφαιθει λιγο χωρις να παρω κιλα φυσικα. Περμενω τη θεια φωτιση μπας και ξαναμπω στο κλαμπ της διαιτας.........