ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 457 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 6847
    Senior Member
    Όπα!!! Τι ακούω sad? Σε χτύπησαν τα βέλη του φτερωτού θεού? ʼντε κι εμείς κουμπάροι! :;

Senior Member
    Αχ ναι, ειδικά τη Bionic τη θέλω παρανυφάκι!!!

Senior Member
    αααααα πως μου ξέφυγε αυτό το post!! -11 σε τόσο λίγο καιρό! Μπράβο SAD!
    τα πας πολύ καλά αν και σένα σε φοβόμουν λίγο γιατί ήσουν μέσα στην αντίδραση
    τον πρώτο καιρό! μέχρι το Καλοκαίρι 8α χεις φτάσει την 20 άρα και θα σαι πολύ καλή!!!
    όσο για την ανορεξία το πιστεύω, υπάρχουν μέρες που ξεχνάω να φάω.. μα δεν λένε
    πως άμα κάνεις δίαιτα μικραίνει το στομάχι? εγώ εκεί το αποδίδω και στην καλή ψυχολογική κατάσταση!
    αα και με το μαλακό τα τεκνά..

Senior Member
    Ναι όμως δεν κάνω δίαιτα, σήμερα πήρα ένα μικρό προφιτερόλ από κείνο που είχα πάρει την άλλη φορά αν θυμάστε, έφαγα το μισό, μπούκωσα και το άλλο το πέταξα, απλά για τη λιγούρα που λένε, τρώω ότι μου κατέβει απλά δεν σκέφτομαι όλη την ώρα το φαί, το βράδυ που πάω σπίτι λέω πρέπει κάτι να φάω γιατι θα μου πέσουν τα μαλλιά :P...ειδικά αν βαριέμαι κιόλας δεν τρώω τίποτα λέω αστο αύριο αμα ξυπνήσω θα πάρω καμια τυρόπιτα το πρωί, παιδιά... δεν είμαι εγώ... νομίζω χρειάζομαι εξορκιστή, κάτι με έχει κυριέυσει.... :S

P.S. Σας είπα πόσο αγαπάω το δακτύλιο; Ναι ε; Καλά σκάω....
    P.S. (To Bionic) Με το μαλακό;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

Member
    αχ βρε sad ποσο σε ζηλευω μακαρι και εγω να μπορουσα να πω τα ιδια ...

Senior Member
    Αnna μη ζηλεύεις ... το ότι είσαι εδώ και το ψάχνεις είναι μια πολύ καλή αρχή για να κάνεις κι εσύ τη ζωή σου όπως τη θες... όλες και όλοι μπορούμε!! ΟΛΟΙ!!! Θέληση θέλει και κάποιες μικρες θυσίες οι οποίες όταν αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα είναι τόσο μηδαμινές.... είναι αυτό που έλεγε και η Bionic, αλλάζει η ζωή σου... εντελώς... όλα τα βλέπεις αισιόδοξα και μπορείς και κάνεις όνειρα που δίσταζες με τόσα κιλά πάνω σου...

Μη το βάζετε κάτω... παλέψτε το ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ!!!!!!!!!!

Member
    sad εχω βαλει δακτυλιο 2 μερες πριν απο εσενα εχω χασει 10 κιλα ,εχω κανει ηδη 2 ρυθμισεις και κολλησα εκει. απλα δεν εχει μειωθει αρκετα η ποσοτητα φαγητου καμια σχεση βεβαια με πριν αλλα το προφιτερολ εγω μπορω να το τσακισω ολοκληρο . βεβαια κανω υπομονη οπωs με συμβουλεψε η bionic . ευχαριστω

Senior Member
    Κι εγώ μπορώ να το τσακίσω ολόκληρο, όμως απλά δεν το ήθελα... με μπούχτησε... Υπομονή κουκλα... σύντομα θα πάρεις την κατηφόρα...

Senior Member
    Originally posted by Anna75
    sad εχω βαλει δακτυλιο 2 μερες πριν απο εσενα εχω χασει 10 κιλα ,εχω κανει ηδη 2 ρυθμισεις και κολλησα εκει. απλα δεν εχει μειωθει αρκετα η ποσοτητα φαγητου καμια σχεση βεβαια με πριν αλλα το προφιτερολ εγω μπορω να το τσακισω ολοκληρο . βεβαια κανω υπομονη οπωs με συμβουλεψε η bionic . ευχαριστω
    τα ιδια κιλα εχετε χασει και στο ιδιο διαστημα..ειναι μια χαρα για το διαστημα αυτο. γρηγοροτερη απωλεια δεν ειναι καλη για τον οργανισμο σας, δεδομενου οτι δεν εχετε 100 κιλα για χασιμο...ειναι μια χαρα να χανετε σε αυτον τον ρυθμο και σταθερα..

Senior Member
    Originally posted by Anna75
    Αννα πάντως εγώ με καμιά δίαιτα δεν είχα χάσει δέκα κιλά
    σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! και σκέψου το σπουδαιότερο...πως ότι χάνεις είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
    όχι όπως πριν που είχαμε άγχος.. και άντε να τα χάσω..και ουυφ τα έχασα... και πως να τα διατηρήσω τώρα?? γιατί μας μαθαίνει αργά και σταθερά πως να τρώμε σωστά, πως να κάνουμε καλύτερες διατροφικές επιλογές... όχι δεν θα φάω αυτή τη μαλακία γιατί δεν έχει ούτε βιταμίνες μόνο λιπαρά..
    οι σπουδές πάνω στο πόσο διατηρούν αυτοί που έχασαν τα κιλά τους με το δακτύλιο έχουν φτάσει να είναι 8 χρόνων..
    και αυτές οι σπουδές δείχνουν πως το μεγαλύτερο ποσοστό έχασε πάνω από το 70% του πλεονάζοντος βάρους και το διατηρεί μέχρι και σήμερα. Ακόμα κι όταν φτάσεις στο στόχο σου το να πάρεις 5 κιλά πάλι δεν θα ναι άγχος γιατί ξέρεις πια
    πως να τα χάσεις.

Member
    έχεις απόλυτο δικιο bionic, απο εχθές μπήκε στο πρόγραμα και διάδρομος άντε να δούμε πόσο θα βοηθήσει και αυτός...

Senior Member
    Το θέμα είναι να αποβάλλουμε το άγχος του φαγητού...Εγώ λόγω ενός ατυχήματος που είχα δεν μπορούσα να μαγειρέψω τις τελευταίες 2 εβδομάδες και αναγκαστικά έτρωγα απ΄έξω (όχι όσο παλιότερα αλλά όσο να το κάνεις....), Αύριο έχω διαιτολόγο και ξέρω ότι πιθανόν να έχω πάρει και λίγο αλλά δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνω.Δε θα αφήσω τον εαυτό μου να αποκτήσει ξανά ενοχική σχέση με το φαγητό.

Senior Member
    Update & Αλλαγη υπογραφης ! 136.5 Kg

Απο σημερα ξεκιναω κ γυμναστηριο. Πηρα Οκ απο καρδιολογο κ αθλιατρο

Senior Member
    Μπραβο Γιαννη!!
    Πολυ καλη κινηση! η γυμναστικη εκτος του οτι θα βοηθησει τον μεταβολισμο σου, θα βοηθησει και στην συσφιξη μετα απο τοσο εντυπωσιακη απωλεια κιλων..
    μια και σε πετυχαινω ομως να σου εκφρασω μια απορια που εχω για την επεμβαση σου...
    τα κιλα που ειχες στο παρελθον, καταλαβαινουμε ολοι οτι χρειαζονταν μεγαλες ποσοτητες τροφης για να συντηρηθουν, που με τον δακτυλιο ειναι αδυνατο να καταναλωθουν...οποτε με το φτωχο μου το μυαλο σκεφτομαι οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μη χανεις συνεχως κιλα με τοσο δραματικη μειωση της ποσοτητας τροφης...
    Για ποιο λογο λοιπον κριθηκε απαραιτητο το γαστρικο μπαι πας? δεν θα εχανες ετσι κι αλλιως ολα σου τα κιλα? το πολυ πολυ λιγο να καθυστερουσες, αλλα φανταζομαι οτι θα τα εχανες με ταχυτητα και παλι....κανω λαθος?

Senior Member
    Εχει να κανει κ με την ποιοτητα των τροφων που τρως. Θα μπορουσα να ειχα κανε μονο δαχτυλιδι, αλλα επειδη εχω εξαρτηση σε καποιες ουσιες που λεγετονται "σοκολατα γαλακτος","πατατακια","μιλκ σεικ" κ φυσικα το ειπα στον γιατρο, εκρινε σαν καλυτερη λυση την συγκεκριμενη εγχειρηση.

Οποτε ισως να μην εχανα κ καθολου αν ειχα μονο δαχτυλιδι