ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 457 FirstFirst ... 4393133141142143144145153193243 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 6847
    Senior Member
    δεν το βρισκω καθολου δυσπεπτο με τυρι το ψωμι...ισα ισα το ετρωγα για βρραδυνο παλιοτερα ενα τοστακι...τωρα κ γω μαυρο ψωμι, πολυσπορο, πιο χορταστικο κ υγιεινο με τυρακι κ φαγητο κανονικα ή κ με ταχινι για πρωινο...αλλα ποτε λευκο...μετα λυσσαω

Senior Member
    Σήμερα 58.2
    Mag μου σε ευχαριστώ!

Senior Member
    μπραβο βρε κουκλα! καιρος να μπεις στη συντηρηση ετσι? αλλαξε και το τικερακι να το καμαρωνουμε!

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    μπραβο βρε κουκλα! καιρος να μπεις στη συντηρηση ετσι? αλλαξε και το τικερακι να το καμαρωνουμε!
    ʼντε να το αλλάξω για να μου φέρει και γούρι.
    Ελπίζω να κάτσει εκεί!
    Ακούς 59?
    Ξουτ!
    Μη σε ξαναδώ στα λημέρια μου?

Senior Member
    μακαρι καποτε να το ελεγα αυτο εστω και για το νουμερο 69 ο,τι προλαβω να χασω μεχρι ναποφασισουμε για μωρο...μετα δωστου παλι ο γολγοθας...χαχαχαχχ εσενα σε κοβω πολυ δυνατη κ σε εγγυμοσυνη μια χαρα θα εισαι!

Senior Member
    αντε να ρθει το σαββατο βραδυ για ζυγισμαααααααα ηδη εχασα 1.3 με βαση τη ζυγαρια του διαιτολογου...σε λιγες μερες! ανυπομονω να δω αν θα χασω με τον ιδιο ρυθμο μεχρι να κλεισει η βδομαδα...

Senior Member
    μακαρι καποτε να το ελεγα αυτο εστω και για το νουμερο 69 ο,τι προλαβω να χασω μεχρι ναποφασισουμε για μωρο...μετα δωστου παλι ο γολγοθας...χαχαχαχχ εσενα σε κοβω πολυ δυνατη κ σε εγγυμοσυνη μια χαρα θα εισαι!
    Δε σε φοβάμαι!
    Είσαι τσακάλι!

Senior Member
    παλι δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα!!!! απο 92.5 κατω 1.5 κιλοοοοοο πωπω ηρθα στα κιλα που ημουν μολις τελειωσα τη λαχανοσουπα αλλα αυτη τη φορα τρωγοντας!!! περιττο να πω οτι της λαχανοσουπας τα πηρ αμε τη μια ολα εκτος απο 1 που ηταν λιπος προφανως,,, :S

Senior Member
    παλι δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα!!!! απο 92.5 κατω 1.5 κιλοοοοοο πωπω ηρθα στα κιλα που ημουν μολις τελειωσα τη λαχανοσουπα αλλα αυτη τη φορα τρωγοντας!!! περιττο να πω οτι της λαχανοσουπας τα πηρ αμε τη μια ολα εκτος απο 1 που ηταν λιπος προφανως,,, :S
    Μπράβο φιλενάδα!
    Τι νέα είναι αυτά?
    Super!!!!
    ʼντε και εγώ 57,7 και έχω και κατακράτηση λόγω της αναμενόμενης κοκκινοσκουφίτσας.
    ʼντε κοπελιά έλα αύριο να τελειώνουμε επιτέλους ? χιχι

Senior Member
    irene βρε μια χαρα εισαι! μη πεσεις αλλο, δεν ειπαμε να μεινεις 58? μη μου πορωθεις κ μετα δε μπορεις να σταματησεις να χανεις ετσι?

Ava αρχιζω αυτο που ειπαμε...εβδομαδιαιο ζυγισμα καθε Παρασκευη πρωι. Γραφω το εναρκτηριο:
    Παρασκευη 11/12 90.6 Kg μετα το πρωινο
    Κκαλη μας επιτυχια! γραψε κι εσυ οποτε μπορεσεις ναρχισουμε!

Senior Member
    Έχεις δίκιο και μάλιστα μου κάνει εντύπωση.
    Πού είναι η κατακράτηση οεο?
    Δε θέλω να χάσω άλλα το τονίζω.
    Και μάλιστα φοβάμαι την κατυφόρα.
    Δε θέλω όμως να αρχίσω να τρώω γλυκά και να επανέλθει η ριμάδα η κυτταρίτιδα?!
    Τι να κάνω?

Senior Member
    να τρεφεσαι οπως κ πριν σε πιο μεγαλη ποσοτητα...οταν κανουμε διαιτα μειωνουμε τις ποσοτητες , σωστα? τωρα στη διατροοφη μη τις μειωνεις. Εκτος κι αν ηταν ρητορικο το ερωτημα σου

Senior Member
    Όχι δεν ήταν και τόσο ρητορικό?
    Αλήθεια προβληματίζομαι γιατί ας πούμε προτιμώ να φάω λίγο ψωμάκι που μου λείπει τρελά παρά να φάω περισσότερο φαγητό.
    Δε ξέρω?

Senior Member
    φυσικα κ να φας βρε συ ψωμι. ακου εκει! και τωρα αλλα και οταν ημουν 70 κιλα κ ψωμι μου εβαζε κ απολα ( ο διαιτολογος). απλα εγω τωρα λογω του οτι εχω ξεφυγει τελειως σε κιλα γιαυτο τ ατρωω ολα ολικης αλεσης κ δε συμμαζευεται...με δικη μου πρωτοβουλια...

Senior Member
    παω γιατι ο αντρας μου εχει τρεχαματα οικογενειακα. τελικα θα ειναι πολυ παλιομερα σημερα ενω ξεκινησε πολυ καλα,κ δε μαρεσει καθολου αυτη η εξελιξη!