ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 158 of 457 FirstFirst ... 58108148156157158159160168208258 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 6847
    Senior Member
    Μπάρμπυ, καλή επιτυχία με τη σούπα! Πληροφοριακά όμως σου λέω πως δεν είναι ό,τι καλύτερο διατροφικά. Υποψιάζομαι πως το ξέρεις ήδη. Την έχω κάνει δύο φορές και δεν πρόκειται ξανά, εκτός και αν χειρουργηθώ καρδιολογικά και μου την επιβάλουν. (Τη δίνουν στο καρδιολογικό χειρουργικό τμήμα του Memorial Hospital). Από την τελευταία φορά που την έκανα δεν ξαναέφαγα σέλινο, που το λάτρευα. Γιατί δε δοκιμάζεις κάποια άλλη δίαιτα από τις τόσες που έχουν να προτείνουν τα κορίτσια μας? Πάντως αν επιμένεις γι' αυτή την εβδομάδα, σου προτείνω να την αλέθεις στο μπλέντερ. Είναι κάπως πιο υποφερτή και κατεβαίνει πιο εύκολα.

Senior Member
    Ava, συμφωνούμε, ότι χάσεις με αυτή τη σουπα, τα πέρνεις πίσω μόλις αρχίσεις να τρώς
    κανονικά.
    Barby, καλύτερα προσπάθησε κάτι άλλο

Senior Member
    Συμφωνώ!
    Αφήστε που η γεύση αυτής της σούπας έιναι απαίσια!

Senior Member
    Μόνο απαίσια, βρωμάει όλο το σπίτι και σιχένεσαι το λάχανο
    άσε τα διάφορα κοιλιακά προβλήματα :P
    και να είχε αποτέλεσμα πάει στο καλό, !

Member
    Κορίτσια επανήλθα και εγώ!
    Μετά από τις κρεπάλες των Χριστουγέννων το αποτέλεσμα ήταν + 1,3
    Ξεκίνησα ξανά διατροφή και γυμναστική από την προηγούμενη δευτέρα και η ζυγαριά την Δευτέρα, προχτές έδειξε -1,2
    Που σημαίνει ότι είμαι πάλι εκεί που σταμάτησα (στα τέλη Νοέμβριου)με στόχο τα δώδεκα κιλά μέχρι το καλοκαίρι...(και σύνολο τα εικοσι δύο από την αρχή...)
    Καλή συνέχεια σε όλες!!!

Member
    Να και η πρόοδος οπτικά!

Senior Member
    Μπαρμπι η διαιτα ειναι σουπερ οσο την κανεις γιατι βλεπεις τα κιλα να πεφτουν με γοργο ρυθμο. Μολις την σταματησεις θα τα παρεις σχεδον ολα, εκτος απο 1 που παιζει ναναι λιπος κ να το εχεις χασει. Συγνωμη αλλα για ενα κιλο σε μια βδομαδα τοση πεινα δεν αξιζει. Επισης να τονισω οτι ολα τα κιλα εγω τα πηρα με τη μια μετα, κατευθειαν, χωρις να φαω κατι υπερβολικο.

Προσωπικα δε μου βρωμουσε καθολου κ μου καλαρεσε, ομως ειχα φοβερη ατονια στο γυμναστηριο κ γενικοτερα. Η διαιτα αυτη μπορει να δινεται σε νοσοκομεια αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι μονο για τα υγρα...διοτι μονο υγρα χανεις, στην καλυτερη περιπτωση, στην χειροτερη χανεις κ μυικο ιστο λογω ολων αυτων που δεν τρως.

Αν θελεις κοιταξε στο "διαιτα της θειας απο αμερικη", εχω λεπτομερειες πολλες. Τοτε δεν ηξερα οτι ειναι η περιβοητη λαχανοσουπα...την ειχα κανει κ γω ( η μονη διαιτα που εχω κανει ποτε) κ το μετανοιωσα.

Φιλια πολλα κ μη κανετε σπασμωδικες κινησεις, κ κατω να χτυπιομαστε προορισμενοι για να χανουμε πανω απο το 1% του βαρους μας τη βδομαδα δεν ειμαστε κ οτιδηποτε παραπανω χαθει θα το ξαναπαρουμε μετα, ειτε συντομα ειτε πιο αργα. Φιλια!

Α κ αν θες αποτοξινωση τοτε μπορεις για 1 μερα να φας μεσημερι βραδυ σουπα κνορ με λιγο τυρι, αλλα κανονικα το πρωινο σου κ ολα τα ενδιαμεσα γευματα (πχ 2 φρουτα).

Εγω αυτο εκανα κ πηγα ξανα 87,5 πλεον σημερα, αρα τοχω κατοχυρωσει (το βαρος μας εχει διακυμανσεις, οταν δουμε το ιδιο νουμερο θα πει οτι ισχυει.... Ξανα φιλια σε ολες!!!

Λοιπον να καταγραφει, σημερα πρωι 87,5 στη ζυγαρια μου.

αχ αχ αχ απο τις 10 του μηνος εχω πει θα ξαναρχισω κ ακομα.αχ αχ αχ.εχω παρει τωρα γυρω στο 1κιλο αλλα αυτο δεν με πτοει.ειπα να αρχισω παλι απο αυριο κ λεω να τα καταφερω αυτη τη φορα.δεν μ αρεσει ο εαυτος μου ετσι δεν θελω να ξαναγυρναω στα ιδια.νιωθω ασχημα.αλλα 6 με 7 θελω κριμα να το καθυστερω.θα ξανα γραψω οταν φτασω στα κιλα που εχω πει στο παλιοτερο ποστ...61.2...απο τον δεκεμβρη δηλαδη!κοριτσια μπραβο σας ομως!!ετσι να συνεχισετε ολοι χανοντας κιλααααααα.....!!!ας αφησουμε τις θερμιδες για τους αλλους λοιπον!

Senior Member
    Originally posted by BARBY
    γεια σας!τωρα που πηρα φορα αρχισα και τη λαχανοσουπα για μια βδομαδουλα να με παει λιγο στη κατηφορα.Αλλα ειναι απαισια!ομως τη τρωω και σκεφτομαι το καλοκαιρι με το μπικινι!!!βρωμαει ολο το σπιτι με το λαχανο.ομως ειναι αποδοτικη και νιωθεις ευαιξια!αυτα! Παντως χαρηκα που χανετε κιλα!ετσι μπραβο να λεμε καλα νεα!σε μια εβδομαδα που θα τελειωσω τη σουπα θα ζυγιστω!
    Λοιπόν αυτήν την αηδία που πλασάρεται και ως δίαιτα νοσοκομείου, την έκανα πριν δυο χρόνια. Έχασα για μια εβδομάδα 2 κιλά και στο τέλος του επόμενου δεκαπενθήμερου είχα πάρει με διατροφή 3,5. Αλλά το πρόβημα δεν ήταν αυτό δυστυχώς. Από την καυστικότητα των κρεμμυδιών, όπως μου εξήγησε τελικά ο γιατρός στον οποίο κατέφυγα_θα καταλάβεις γιατί_ ερέθισαν υπερβολικά το παχύ έντερο(ΣΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ότι δεν είχα καμία διαφορετικότητα στη λειτουργία του εντέρου) με συνέπεια να έχω αφόρητους πόνους (σαν να είχα αιμορροίδες) δεν είχα όμως. Κατέφυγα στη ξυλοκαίνη που κι αυτή ακόμη επέδρασε μετά από 2 μέρες...και οι πόνοι, πόνοι. Εννοείται, ότι ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία δήθεν μαγική δίαιτα που δοκίμασα...ξανασκέψου το, καλή μου.

Junior Member
    Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο!απλως επειδη πηρα γρηγορα καποια κιλα γιατι δε προσεχα καθολου θελω να τα χασω και γρηγορα!Εγω παντως την εχω ξανακανει,πιστευω οτι χανεις και λιπος γιατι ειχα δει διαφορα μεγαλη στα παντελονια μου και μετα δε τα πηρα καθολου ευκολα!
    ...Θα μου πειτε τα πηρα ομως!ελα ομως που πηγαινα και και στη διαιτολογο και τα εχασα αργα και υγιεινα και παλι τα ξαναπηρα...γιατι εγω οταν δε κανω διαιτα τρωω τα παντα και οταν κανω μπορω και στερουμαι τα παντα!τελος παντων!
    Το χω φτιαξει καπως στο μυαλο μου ετσι ωστε τον Ιουνιο να ανανεωσω ολοοοοοοοοκληρη τη καρταρομπα μου!και φετος ΘΕΛΩ να το πετυχω!απο 97 65!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

Senior Member
    ΒΑΡΒΥ, εννοείται ότι θα τα καταφέρουμε, εσύ και πολλοί εδώ γιατί έχετε τρελό πείσμα και οι υπόλοιποι γιατί κλέβουμε από το δικό σας. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

Senior Member
    καλημερεεεες πηγα στη διαιτολογο σημερα και ειδα το συνολικο βαρος που εχω χασει απ το καλοκαιρι ... το 125.5 που γραφω κατω στο τικερακι ειναι το αρχικο βαρος που ειχα οταν πηγα το καλοκαιρι συμφωνα με τη δικη της ζυγαρια . τωρα που πηγα με εδειξε η ιδια ζυγαρια 111.5 :P και γενικως με βρηκε πολυ καλα !! Της μιλησα και για το ολο κολλημα που εχω φαει και ετσι και μου εδωσε συγκεκριμενη διατροφη μου ειπε καποια τιπς κλπ ... Μου εκανε και λιπομετρηση . Ο δεικτης μαζας σωματος εχει πεσει απ το 38.5 στο 35.2 και τα 12.5 απ τα 14 κιλα που εχω χασει ειναι λιπος ... οποτε αν και εχω κολλησει γενικα ειμαι σε καλη φαση !! θα χω ραντεβου μια φορα τη βδομαδα για την ωρα μεχρι να παρω παλι μπρος οποετ πιστευω οτι θα αρχισω να πεφτω σιγα σιγα

12,5 στα 14;τελεια σχεδον ολο λιπος.συγχαρητηρια!

Senior Member
    Φαντάζεσαι τα 12,5 κιλά λίπος τι όγκο έχουν? wow!!!μπράβο σου

Senior Member
    λιλακι μου..ειδες εξαρακι μπροστα...αχ φανταζομαι τη χαρα σου...!!μπραβο κουκλιτσα μου..αντε και στα δικα μας!!