ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 159
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 159 of 457 FirstFirst ... 59109149157158159160161169209259 ... LastLast
Results 2,371 to 2,385 of 6847
    Senior Member
    Αλλο ενα κιλο πηγε στον αγυριστο!!!

Senior Member
    Originally posted by SANEL
    λιλακι μου..ειδες εξαρακι μπροστα...αχ φανταζομαι τη χαρα σου...!!μπραβο κουκλιτσα μου..αντε και στα δικα μας!!
    aaaντε αααντε και στα δικα μας... μπραβο !!

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    καλημερεεεες πηγα στη διαιτολογο σημερα και ειδα το συνολικο βαρος που εχω χασει απ το καλοκαιρι ... το 125.5 που γραφω κατω στο τικερακι ειναι το αρχικο βαρος που ειχα οταν πηγα το καλοκαιρι συμφωνα με τη δικη της ζυγαρια . τωρα που πηγα με εδειξε η ιδια ζυγαρια 111.5 :P και γενικως με βρηκε πολυ καλα !! Της μιλησα και για το ολο κολλημα που εχω φαει και ετσι και μου εδωσε συγκεκριμενη διατροφη μου ειπε καποια τιπς κλπ ... Μου εκανε και λιπομετρηση . Ο δεικτης μαζας σωματος εχει πεσει απ το 38.5 στο 35.2 και τα 12.5 απ τα 14 κιλα που εχω χασει ειναι λιπος ... οποτε αν και εχω κολλησει γενικα ειμαι σε καλη φαση !! θα χω ραντεβου μια φορα τη βδομαδα για την ωρα μεχρι να παρω παλι μπρος οποετ πιστευω οτι θα αρχισω να πεφτω σιγα σιγα
    Μπραβο στελλου μ ουυυυυυυυυυυυυυυυυ ετσι κοπελαρα μου. Εσυ θα μας βαλεις κατω ολες θα δεις!

Χθεσινοπρωινο ζυγισμα, φαγωμενη κ ντυμενη στο φαρμακειο:
    88,0 ακριβως

Θα βαλω περιπου τα διια ρουχα κ θα παω κ αυριο μεθαυριο να ζυγιστω...Δεν μπορω χωρις τη ζυγαρια τι να κανω...

Senior Member
    Σας διαβάζω και χαίρομαι...ειλικρινά...Εγώ ήμουν 83 σε 1 εβδομάδα πήγα 81 και ξέρω ότι δε μου αρκεί τπτ μέχρι τα 74.Εκεί φτάνω σχετικά εύκολα...Θέλω δηλαδή 3 εβδομάδες περίπου...Μετά "κολλάω"...Αποφάσισα ότι μέχρι τα 74 κανένα πάρτυ δεν πρέπει να κάνω βλέποντας τη ζυγαριά....Κάτω από εκεί, ναι, θα έχω κάνει επιτέλους πρόοδο...

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Σας διαβάζω και χαίρομαι...ειλικρινά...Εγώ ήμουν 83 σε 1 εβδομάδα πήγα 81 και ξέρω ότι δε μου αρκεί τπτ μέχρι τα 74.Εκεί φτάνω σχετικά εύκολα...Θέλω δηλαδή 3 εβδομάδες περίπου...Μετά "κολλάω"...Αποφάσισα ότι μέχρι τα 74 κανένα πάρτυ δεν πρέπει να κάνω βλέποντας τη ζυγαριά....Κάτω από εκεί, ναι, θα έχω κάνει επιτέλους πρόοδο...
    Eπιτέλους!!Βρήκα συμπάσχουσα. Κι εγώ τα ίδια. Φτάνω σε ένα όριο και μετά τίποτε....γι΄αυτό ο διαιτολόγος με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο και αυτός-μετά από εξετάσεις- στο ρεντουκτίλ, που τώρα βέβαια αποσύρεται. Για κοίταξε λίγο τη δίαιτα epworth εμένα που πήγε καλούτσικα...είπαμε όχι ενθουσιασμοί.

Senior Member
    Συμπάσχουσα....Θα τη δω αμέσως και θα εκφέρω άποψη τάχιστα...!!!!χεχεχε

Senior Member
    Την είδα λοιπόν....κι έχει ένα τεράστιο πασιφανές υπέρ....είναι εύκολη και ελεύθερη....Έχεις το δικαίωμα να πάρεις εσύ πρωτοβουλία για το τι θα φας...είναι σημαντικό αυτό....Δηλώνω ότι εαν και εφ'όσον "κολλησω" που το απεύχομαι θα της δώσω ένα χρονικό περιθώριο στο οποίο θα τη δοκιμάσω να μου αποδείξει την αξία της!!!!

Senior Member
    Eγώ την ξεκίνησα...θα σε ενημερώσω για τα κολλήματα, αν υπάρξουν γιατί και τα άλλα κορίτσια που την κάνουν είχαν κι αυτές αντίστοιχα κολλήματα αλλά είναι ευχαριστημένες..θα δούμε.

Senior Member
    Αναμένω...Αλλά θέλω πλήρη ενημέρωση....Αναλυτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε...Ε, τι αφού είστε εδώ μην πάω η καημένη ξυπόλητη στα αγκάθια....!!!!!

Senior Member
    Να σου πω εγώ που την κάνω πολύ λίγο, αρα έχω και τη μικρότερη πείρα δεν συνάντησα απολύτως καμία δυσκολία. Απεναντίας, αντιμετωπίστηκε κι ένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που είχα, εκτός αν είναι σύμπτωση, τί να πώ. Με φόβιζε λίγο αυτό το συνδυαστικό γιατί αποκλείει τροφές που έχεις συνηθίσει μαζί αλλά σ' αυτό με βοήθησαν πολύ δυο πράγματα:α.Αυτά που γράφανε τα κορίτσια ότι έφαγαν και έτσι μου έδιναν ιδέες αλλά ταυτόχρονα μου απαντούσαν σε απορίες β.Τα ίδια τα κορίτσια που μου απαντούσαν΄σε ό,τι ρωτούσαν. Να είναι καλά! Επίσης, μου εντόπιζαν και λαθάκια. Αν θελήσεις να την κάνεις, μη φοβάσαι από άποψη αποριών. Βέβαια, διάβασα ότι σε άλλες κοπέλες δεν τους πήγε γιατί αυτό το απεριόριστο τους έκανε να παίρνουν κιλάκια. Στη σελίδα εκείνη θα βοηθηθείς πολύ και πάλι ό,τι θέλεις έδώ είμαστε.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ-πολύ....από το πουθενά ανακάλυψα μια νέα μορφή διατροφής και μάλιστα έχω και παροχή υπηρεσιών κατά την εφαρμογή της...χχχ!!!!!

Senior Member
    ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ
    76.300/76.300/65.00

Senior Member
    Καλώς ήρθες λοιπόν...και πάνω απ'όλα σου ευχόμαστε μεγάλες απώλειες!!!!

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ.
    μακάρι να τα καταφέρω.
    αυτη τη φορά εβαλα πιο ρεαλιστικους στοχους

irenep
    Guest
    να σας ρωτησω κατι?ειναι δυνατον να μην πεφτει η ζυγαρια αλλα εσυ να αισθανεσαι πιο αναλαφρος?ή και το αντιθετο?
    και κατι ακομα για τα θυληκα της παρεας. αυτη η ατιμη η κατακρατηση υγρων εκεινες τις δυσκολες μερες ποσο νωριτερα ξεκιναει και μεχρι και ποσες μερες μετα μας ταλαιπωρει??