ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 161
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 161 of 457 FirstFirst ... 61111151159160161162163171211261 ... LastLast
Results 2,401 to 2,415 of 6847
    Senior Member
    παιδια αν σας πω τι επαθα σημερα... Εφαγα πρωινο, ντυθηκα, ξεκινησα για το φαρμακειο για ζυγισμα. Ομως ειχα φορεσει μποτες κ τζιν (που ειναι πιο βαρυα απο τα ρουχα που φορουσα την προηγουμενη φορα). Ολα καλα ως εδω, ειχα παει προετοιμαμενη να ζυγιζω παραπανω αλλα παρολαυτα πηγα...
    ΤΟ κουφο τωρα: Οταν ανεβηκα στη ζυγαρια ειδα τον δεικτη μεταξυ 85 και 90 κιλων (απολυτα λογικο αφου καπου 87-88 ειμαι) ομως εγω επειδη λεει πιστευα εκεινη τη στιγμη οτι ειμαι λεει 80+ μου φανηκε παρα πολυ κ κατεβηκα απο τη ζυγαρια χωρις να καλοδω ποσοειμαι γιατι τη θεωρησα χαλασμενη... Μετα θυμηθηκα οτι δεν ειμαι 80 κιλα ακομα αλλα 88 αλλα τοτε ντρεπομουν να ξανανεβω στη ζυγαρια!!!
    Τελικα το να θελω να πιστευω οτι ηδη εχω αδυνατισει αποδιδει τοσο πολυ που εχω χασει τα αυγα κ τα πασχαλια!!!!!!!!!

Senior Member
    Απίστευτο!!!Δεν πειράζει αύριο πάλι...Αλλά τι να πω,γέλασα!!!!Συγγνώμη κιόλας αλλά είσαι η αυθυποβολή προσωποποιημένη!!!!Που θα πάει θα το δεις και το 80 και το 70+ και όλα...Αλλά στην ώρα τους...

Για να εξηγούμαστε...Αύριο θα είσαι 86-87..οκ????Το εμπεδώσαμε...?χεχεχε
    χχχ!!!!

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Μπράβο μας Σοφία, κι εγώ σήμερα 68 κιλά, 1200 κάτω, ακόμη δε το πιστέυω!
    Καλή δύναμη σε όλους
    Ας προλάβω να μιλήσω λίγο στη Λίλη γιατί με τη φόρα που έχει πάρει βλέπω να αποχωρεί για να μη μας κομπλάρει...μπράβο βρε Λίλη, μας δίνεις κουράγιο να συνεχίσουμε..ούτε κάν μπορώ να υποψιαστώ πώς νιώθεις!Μάλλον το Πάσχα θα είσαι κάτω του στόχου...τέλεια! καλή συνέχεια και κουράγιο σε όλες!!!

Senior Member
    tidekpe μου σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ.
    Σου το εύχομαι με την καρδιά μου να πετύχεις κι εσύ το στόχο σου, και σε όλες μας κορίτσια!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Απίστευτο!!!Δεν πειράζει αύριο πάλι...Αλλά τι να πω,γέλασα!!!!Συγγνώμη κιόλας αλλά είσαι η αυθυποβολή προσωποποιημένη!!!!Που θα πάει θα το δεις και το 80 και το 70+ και όλα...Αλλά στην ώρα τους...

Για να εξηγούμαστε...Αύριο θα είσαι 86-87..οκ????Το εμπεδώσαμε...?χεχεχε
    χχχ!!!!
    μου φαινεται περιεργο που το επιασες,,,δεν περιμενα κανεις να καταλαβει το μεγεθος της κουφαμαρας αυτης που εκανα... εδω ακομα εγω γελαω με το ολο σκηνικο κ δε μπορω να καταλαβω απο που κι ως που... Αυριο δυστηχως θα λειπω απο πολυ νωρις, κ τα φαρμακεια κλειστα θαναι! ΟΥΦ ΧΑΧΑχαχαχ

Senior Member
    Badgirl

τι να πω εγώ που έβλεπα προχτές στον ύπνο μου, λίγο πριν ξυπνήσω, ότι ζυγίστηκα και ήμουν 55 κιλά. Μετά ξύπνησα και συνέχισα να το πιστεύω μέχρι το μεσημέρι περίπου, χαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχ παλια εβλεπα οτι καπνιζω κ ξυπνουσα κι ετρωγα,,, καλυτερα να εβλεπα οτι ειμαι 55 κιλαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Σοφία μπράβο υπομονή!!
    δώσε λίγη και από δω!

εγώ ζυγίζομαι καθημερινά αλλιώς νιώθω ανασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί και η καινούρια μου ζυγαριά κοστίζει 230 ευρώ για να είμαι σίγουρη λολ.

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    παιδια αν σας πω τι επαθα σημερα... Εφαγα πρωινο, ντυθηκα, ξεκινησα για το φαρμακειο για ζυγισμα. Ομως ειχα φορεσει μποτες κ τζιν (που ειναι πιο βαρυα απο τα ρουχα που φορουσα την προηγουμενη φορα). Ολα καλα ως εδω, ειχα παει προετοιμαμενη να ζυγιζω παραπανω αλλα παρολαυτα πηγα...
    ΤΟ κουφο τωρα: Οταν ανεβηκα στη ζυγαρια ειδα τον δεικτη μεταξυ 85 και 90 κιλων (απολυτα λογικο αφου καπου 87-88 ειμαι) ομως εγω επειδη λεει πιστευα εκεινη τη στιγμη οτι ειμαι λεει 80+ μου φανηκε παρα πολυ κ κατεβηκα απο τη ζυγαρια χωρις να καλοδω ποσοειμαι γιατι τη θεωρησα χαλασμενη... Μετα θυμηθηκα οτι δεν ειμαι 80 κιλα ακομα αλλα 88 αλλα τοτε ντρεπομουν να ξανανεβω στη ζυγαρια!!!
    Τελικα το να θελω να πιστευω οτι ηδη εχω αδυνατισει αποδιδει τοσο πολυ που εχω χασει τα αυγα κ τα πασχαλια!!!!!!!!!

Χαχα? εγώ λέω να σταματήσεις να ζυγιάζεσαι στην Αθήνα ? δε σε θέλει.
    Ζύγισμα ξανά πίσω στο σπιτάκι σου?

Senior Member
    Παροτι δεν επρεπε ακομη...σημερινο ζυγισμα 88.5 στο φαρμακειο, ντυμενη φυσικα κ μετα το πρωινο γευμα
    εχω την εντυπωση οτι δε θα βγαλω ακρη με αυτη τη ζυγαρι που εχει εκει, εχει μονο διαββαθμιση μισου κιλου...πχ 88, 88.5 κ μετα 89!

Φιλεναδα εχεις δικιο, θα ξαναζυγιστω σπιτι μου πλεον, απλα θα κοψω τα γευματα αργα το βραδυ γιατι εχω παρατηρησει οτι νιωθω πολυ φουσκωμενη πλεον που δε κανω βραδυνη νηστεια,,,Θα προσπαθω να τρωω πιο νωρις βραδυνο...

Member
    κορίτσια καλημέρα, σας παρακολουθώ και μου αρέσει που είστε όλες ενωμένες και μιλάτε για τις προσπάθειες σας , θέλω και εγώ να μπω στην παρέα σας , έχω ξεκινήσει μονή μου δίαιτα με χαλαρούς ρυθμούς και μετά από μια εβδομάδα έχασα 1 κιλάκι από 85,1 είμαι σήμερα 84,1 αν και λίγο για πρώτη εβδομάδα δεν πειράζει ,έστω και αυτό με χαροποιεί .
    εύχομαι να κρατήσει όλο αυτό και να τα λέμε και μαζί κάθε εβδομάδα
    ευχαριστώ που με ακούσατε φιλάκια!!!!!!!

Senior Member
    καλως ηρθες geo! ο επομενος μου στοχος ειναι τα κιλα σου...μια χαρα ειναι το ενα κιλο, αρκει να το εχασες με ισορροοπημενη διατροφη,,,

Senior Member
    GEO Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!!

Senior Member
    Καλώς την!!!!Καλωσήρθες και πάνω από όλα σου ευχόμαστε να φτάσεις το στόχο σου όσο πιο εύκολα γίνεται...!!!!

Κοριτσάρες μάλλον με επηρεάσατε με τα όνειρα....Το πρωι όταν σηκώθηκα δεν πεινούσα καθόλου και ξέρετε γιατί???
    Γιατί είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν διακοπες στη Σύρο (άσχετο!!!) και όπως έκανα βόλτες με τον καλό μου στην πόλη πήραμε ο καθένας από 'ενα κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά αυτά τα αφράτα ξέρετε...Λοιπόν είδα ότι έφαγα το μισό και έσκασα...Και ξύπνησα σκασμένη!!!!

Member
    κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ μου δίνεται την δύναμη να δεσμεύομαι να συνεχίσω .
    Εύχομαι να τα καταφέρω και το καλοκαίρι να χαίρομαι την νίκη μου για αυτή την προσπάθεια .
    Και πάλι σας ευχαριστώ.