ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 162
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 162 of 457 FirstFirst ... 62112152160161162163164172212262 ... LastLast
Results 2,416 to 2,430 of 6847
    καλα εγω κοριτσια επαθα το αντιθετοοοο...ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ!!!!!!!οποτε μου θυμιζω συνεχως ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!χαχαχαχαχα!πολυ γελιο ριχνω οποτε το σκεφτομαι!

Senior Member
    Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 87,6 κιλά. Από σήμερα λοιπόν θα γράφω το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα όποτε το θυμάμαι, καλησπερίζω όλα τα παιδιά

Senior Member
    μη γελασετε αλλα εσπασα το φραγμα των 59 πλεον ειμαι 58,8 !!!

Senior Member
    Βρε λες να χάλασε η ζυγαριά? σήμερα δείχνει 74.500
    σούπερ ντούπερ ουάου.

Senior Member
    Γιατί να γελάσω; Για καθεμιά μας λειτουργούν διαφορετικα τα νούμερα αλλά η πτώση φέρνει την ίδια χαρά σε όλες μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, μικρή μας!!

Senior Member
    Συγχαρητήρια κορίτσια , είναι υπέροχο το συναίσθημα αυτό, να βλέπεις την παλιοζυγαριά
    να κατεβαίνει!

lbp , καλές κατηφοριές

Senior Member
    Originally posted by natallia
    μη γελασετε αλλα εσπασα το φραγμα των 59 πλεον ειμαι 58,8 !!!
    μπραβο βρε ναταλακιιιιιιιιιι αντε ξξαναρχιζω κ γω νηστειες απο αυριο γιατι το παρακανα κ δεν προλαβαινω να χωνεψω τιποτε...

Junior Member
    αυτα ειναι... τι καλα!!!!!

Junior Member
    Eγω την τελευταια εβδομαδα εκανα αρκετες παρασπονδιες, αλλα ως δια μαγειας, βαρος δεν πηρα...
    Ξεκιναω παλι προσπαθεια λοιπον μετα απο ενα μικρο μπρεικ.
    Ειμαι 89 και αντε να δουμε τι θα καταφερουμε αυτη την εβδομαδα.

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Συγχαρητήρια κορίτσια , είναι υπέροχο το συναίσθημα αυτό, να βλέπεις την παλιοζυγαριά
    να κατεβαίνει!

lbp , καλές κατηφοριές
    Σ'ευχαριστώ. Ελπίζω να κάνω φίλες από δω μέσα

Senior Member
    Μπράβο Σοφία συγχαρητήρια!
    Είσαι απίστευτη και φωτεινό παράδειγμα για μας..

Senior Member
    86,0 σημερα πριν το πρωινο

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by Lily
    να κατεβαίνει!

lbp , καλές κατηφοριές
    Σ'ευχαριστώ. Ελπίζω να κάνω φίλες από δω μέσα
    Μην αμφιβάλεις καθόλου !

Senior Member
    σκατα ... σκατα ... σκατα ... (σορι κιολας αν ενοχλω κανεναν οπως μιλαω) ... πηγα χθες διαιτολογο και αλλαγη ΚΑΜΙΑ . Αυτην ειδικα την εβδομαδα ακριβως για να με δω λιγοτερο ειχα ακολουθησει το διαιτολογιο ΑΚΡΙΒΩΣ , ειχα ξεσκιστει καθημερινα να κανω διαδρομο και να πινω 2 και βαλε λιτρα νερο . Και το αποτελεσμα ολων αυτων ειναι 112 κιλα , μισο κιλο παραπανω δηλαδη !! εεεεεεεελεος πια ! Μαλλον για καποιο λογο κανω πολυ μεγαλη κατακρατηση υγρων γιατι βλεπω αστραγαλους να πριζονται και ολα αυτα τα ωραια . Μεσα σε ολα εχουν αρχισει στα ποδια μου να εμφανιζονται φλεβιτσες και υπαρχει κληρονομικοτητα φλεβιτη απο μανα και γιαγια . Κι αλλα σκατα λοιπον εδω . Της το ειπα αυτο για τα ποδια μου και μου ειπε οτι αν γινεται κακη κυκλοφορια στα ακρα τοτε δικαιολογειται η κατακρατηση . Μου πε επισης να παω να ψαχτω , εκτος του φλεβιτη, για νεφρα και καρδια , αν και δεν πιστευω να παιζει κατι απο κει , παρ ολα αυτα θα παω . Μεσα σε ολα πρεπει να με τριγυριζει και κατι ρευματικο γιατι οι αρθρωσεις μου , κυριως στα χερια , πονανε αρκετα και χωρις προφανεις λογους και παλιοτερα που ειχα ψαχτει και για ρευματικα μου ειχαν βρει προδιαθεση .
    Παιδια ειμαι 20 χρονων και διαλυομαι κυριολεκτικα δεν ξερω τι αλλο να πω ... ψυχολογια σκατα απο χθες . χαλια λεμε . Ηταν το κερασακι στην τουρτα αυτο. Νιωθω κουρασμενη !!! Το κουλο ειναι οτι παρ ολα αυτα σημερα μπορεσα και εβαλα ενα παντελονι το οποιο μεχρι τωρα δεν μου εκανε ... και αν και ακομη δεν ειναι πολυ καλο επανω μου το φοραω μονο και μονο απο πεισμα . Δεν ξερω τι με χει πιασει. Τα νευρα μου ! Και που να αδιαθετησω κιολας ! οϊμεεεεε ... ευτυχως ακομη εχω κανα 2 βδομαδες γι αυτο οποτε θα μπορεσω να δω και την επομενη βδομαδα τι θα γινει αν και θα μαι κοντα στις μερες ... ουφφφ !!! Η υπομονη εχει και ορια και τα δικα μου σιγα σιγα εξαντλουνται ....

Senior Member
    το τικερακι δεν το αλλαζω γιατι ΕΛΠΙΖΩ οτι το νουμερο θα χει αλλαξει προς το καλυτερο ... εστω να χει παει στο ιδιο βρε αδερφε ... την αλλη βδομαδα ....