ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 163
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 163 of 457 FirstFirst ... 63113153161162163164165173213263 ... LastLast
Results 2,431 to 2,445 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by Lily
    Συγχαρητήρια κορίτσια , είναι υπέροχο το συναίσθημα αυτό, να βλέπεις την παλιοζυγαριά
    να κατεβαίνει!

lbp , καλές κατηφοριές
    Σ'ευχαριστώ. Ελπίζω να κάνω φίλες από δω μέσα
    καλως μας ξαναρθες!!!
    καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!
    οπως βλεπεις εχω πεσει απο τα 100 γιατι καποτε το ειχες σχολιασει πως δεν εισαι ΚΑΙ πανω απο τα 100 πια....
    φιλακιαα

Senior Member
    Thanks. Μπράβο σου κι εσένα αλλά το φαί δεν το θεωρείς απόλαυση όπως εγώ. ʼρα δεν σου είναι τόσο δύσκολο. Είδες, βρήκα πάλι και στην είπα. Φιλιά πολλά

Senior Member
    stellou1989

μην απελπίζεσαι. Πρώτα να κάνεις τις εξετάσεις που σου είπε η διαιτολόγος. Να δεις μήπως κάτι άλλο φταίει. Έπειτα το ότι σου μπαίνει το παντελόνι που πριν δεν έμπαινε με βάζει σε σκέψεις. Νομίζω πως λίπος έχασες δλδ, αλλά δυνάμωσαν οι μυς σου από την άσκηση και έτσι ενώ έχεις καλύτερες διαστάσεις, η ζυγαριά δεν πέφτει. Θα πέσει όμως αν συνεχίσεις.

Senior Member
    συμφωνω με τη Δαναη, επισης να προσεχεις να μην πλησιαζεις το ψυγειο αυτες τις μερες...γιατι ισως πανω στην απελπισια σου πεις αει σιχτιρι θα φαω να σκασω κ μετα απο μερες που θα ζυγιστεις κ θα εχεις αδυνατισει θα σκεφτεσαι ¨" αχ ρε γαμωτο αν δεν ειχα φαει τον αμπακο προχθες ποσο θαμου αραγε,,,"
    υπομονη κοπελα μου, ο οργανισμος αλλωστε θελει το χρονο του να προσαρμοστει κ να λειτουργησει στα πλαισια της νεας διατροφης σου...

Οσο για τα αλλα δεν γνωριζω, ενας καλος παθολογος θα τα βρει ολα. Φιλακια κ προσεχε...μη κανεις πραγματα που μετα θα μετανιωσεις, με πεισμα κ υπομονη η ζυγαρια θα δειξει ππολυ προς τα κατω ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.

Σημερα δε ζυγιστηκα παροτι νιωθω πολυ ξεφουσκωτη γιατι ζυγαρια εχει στο σπιτι της θειας που πεθανε...κ ντρεπομουν να ζυγιστω μερα κηδειας!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Thanks. Μπράβο σου κι εσένα αλλά το φαί δεν το θεωρείς απόλαυση όπως εγώ. ʼρα δεν σου είναι τόσο δύσκολο. Είδες, βρήκα πάλι και στην είπα. Φιλιά πολλά
    Νομιζεις πως δεν το θεωρω απολαυση..
    αν αδιαφορουσα για αυτο δεν θα εφτανα 119 κιλα..
    τεσπα καλη τυχη και παλι στην νεα σου προσπαθεια

Senior Member
    ειμαι μεσα σε 2 μερες 2 κιλα κατω!!!!!!!!!!!!!!! 84 κιλα λοιπον!!!!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    Νομιζεις πως δεν το θεωρω απολαυση..
    αν αδιαφορουσα για αυτο δεν θα εφτανα 119 κιλα..
    τεσπα καλη τυχη και παλι στην νεα σου προσπαθεια
    To λέω γιατί έτσι μου είχες πει εσύ. Ότι έτρωγες από ανία. Anyway, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, ευχαριστώ, εύχομαι και σε σένα το ίδιο. Φιλάκια

Senior Member
    Originally posted by Lily

Μην αμφιβάλεις καθόλου !
    Μακάρι!δεν το χα δει το μήνυμα!

Junior Member
    Δεν ξερω πως εγινε αυτο, αλλα μεσα σε δυο μερες η ζυγαρια εδειξε 1.3 κιλα κατω !!! Ονειρο σας λεω!!! Παμε για 85 σιγα σιγα. Σημερα εβαλα και μια φουστιτσα που δεν την ειχα φορεσει απο περυσι γιατι πολυ απλα δεν εμπαινα και μου ερχοτανε γαντι!

Junior Member
    ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΥΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SIDE ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΦΟΒΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΗΣ ΕΛΕΟΣ !!!!!

Junior Member
    Ναταλια

σκετη διαιτα η τιποτε αλλο????εισαι κοντα στα κιλα μου γι αυτο ροταω...

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    συμφωνω με τη Δαναη, επισης να προσεχεις να μην πλησιαζεις το ψυγειο αυτες τις μερες...γιατι ισως πανω στην απελπισια σου πεις αει σιχτιρι θα φαω να σκασω κ μετα απο μερες που θα ζυγιστεις κ θα εχεις αδυνατισει θα σκεφτεσαι ¨" αχ ρε γαμωτο αν δεν ειχα φαει τον αμπακο προχθες ποσο θαμου αραγε,,,"
    υπομονη κοπελα μου, ο οργανισμος αλλωστε θελει το χρονο του να προσαρμοστει κ να λειτουργησει στα πλαισια της νεας διατροφης σου...

Οσο για τα αλλα δεν γνωριζω, ενας καλος παθολογος θα τα βρει ολα. Φιλακια κ προσεχε...μη κανεις πραγματα που μετα θα μετανιωσεις, με πεισμα κ υπομονη η ζυγαρια θα δειξει ππολυ προς τα κατω ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.

Σημερα δε ζυγιστηκα παροτι νιωθω πολυ ξεφουσκωτη γιατι ζυγαρια εχει στο σπιτι της θειας που πεθανε...κ ντρεπομουν να ζυγιστω μερα κηδειας!

συλληπητηρια για τη θεια σου ! ουφ δεν μπορω αλλο ... εβγαλα πολλα νευρα μετα την τελευταια επισκεψη στη διαιτολογο ... ΠΟΛΛΑ ομως ... και με πολλους διφορετικους τροπους !!! απο κλαμα μεχρι νεβρα μεχρι ξεσπασμα στο φαγητο ... απ ολα ειχε ο μπαξες !!! μιλαμε για πολλα χαλια 2 μερες τωρα . Και τα ποδια μου φυσικα τουμπανο , που σημαινει οτι η κατακρατηση κανει παρτυ ... Τι κι'αν με βλεπουν ατομα που χουν να με δουν κατι μηνες και μου λενε "πως αδυνατισες , μπραβο!!" κλπ , δεν αρκει !!! Θα προσπαθησω απο αυριο να συμμαζευτω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω ειμαι σε πολυ κακη ψυχολογια ...

Senior Member
    καλα εκανες κ ξεσπασες,
    λογικο ειναι, δε τα παραταμε ομως,
    συνεχιζουμε ακαθεκτες, κι αν ξανακυλησουμε παλι δε πειραζει,
    ολα στο προγραμμα ειναι, ετσι?

ετσι ειναι ολα στο προγραμμα.λενε οτι πρεπει να πιασεις ''πατο'' για να σηκωθεις πιο δυνατος και πιο αποφασισμενος.η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ αγωνα και θυσιες η μαχη με το φαγητο,γιατι ειναι στο μυαλο μας.διαγραψε τα ολα και συνεχισε απο κει που εισαι τωρα. μακαρι την αλλη εβδομαδα να σπασω τα 60.σημερινο ζυγισμα 60.3 .

Senior Member
    σημερα α-πο το πρωι εχω ξυπνησει και παλι με τρελο εκνευρισμο και ποδια πρισμενα . Απο αποψη φαγητου μαζευτηκα παλι στο προγραμμα και ξεκινησα και γυμναστηριο σημερα , εκαψα συνολικα 400 θερμιδες . Τα ποδια μου ομως ακομη και μετα το γυμναστηριο παραμενουν πρισμενα ... στο γυμναστηριο ιδρωσα λιγο ... για τουαλετα δεν εχω προσεξει ποσο συχνα ποσα φευγουν κλπ , αλλα ειναι 2 φορες τη μερα περιπου οποτε και παλι σε σχεση με τα 2++++ λιτρα νερο που πινω τη μερα ειναι λιγο ... τηα αρχισω να τρωω πολλα φρουτα και διουρητικα τσαγια κλπ μπας και κανουν τιποτα , που δεν το βλεπω , εχετε κατι να προτεινετε ? απο βδομαδας θα κανω εξετασεις και θα παω σε αγγειολογο οποως ειπε η διαιτολογος ...