Results 2,491 to 2,505 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
03-02-2010, 12:53 #2491
μην απελπιζεσαι lbp μπορει να ειναι κατακρατηση οπως ειπαν τα κοριτσια.. τουαλετα πηγες πριν ζυγιστεις? ακομη και αυτο μας δειχνει παραπανω.. εγω για 2 βδομαδες κανοντας καταγραμμα την διατροφη μου, κανοντας και την χαλαρη ασκησουλσα μου και ομως με εδειχνε στα ιδια.... ευτυχως σημερα επεσα.. μην το βαζεις κατω. συνεχισε την διατροφη σου και θα δεις ολα θα πανω καλα!
καποιες φορες η ζυγαρια κολαει γιατι ο οργανισμος μπλοκαρει και προσπαθει να προσαρμοστει με τις νεες θερμιδες που καταναλωνουμε,, πιο λιγες απο οτι πριν.. συνεχισε κανονικα την διατροφη σου και θα πεσεις σιγουρα
- 03-02-2010, 12:54 #2492
μηπως τοτε ειναι χημικη κ δεν απεδωσε λογω των αλλαγων... (καλυτερα αφου οι χημικες ειναι μαπα)
Παντως συμφωνω οτι το 1300 πανω δεν ειναι νορμαλ, αλλο το να μη πεφτει η ζυγαρια αλλο το να ανεβαινει χωρις να περιμενεις περιοδο...ή χωρις να παιρνεις περισσοτερες θερμιδες απο οσες καις.
Παντως θα σου ξαναπροτεινω να τα γραφεις σε προσωπικο σημειωματαριο, προσωπικα με εσωσε αυτο κ ετσι εχασα τα πρωτα 10 κιλα...μονη μου εβλεπα τι εφαγα πχ μια βδομαδα κ δεν εχασα...ενω πιστευα οτι επρεπε να εχω χασει...
Σημερα 84
αντε να παω κ γω σπιτακι μου να εχω την ηλεκτρονικη ζυγαρια μου κλαπς κλαπς, ελπιζω να με δειχνει κοντινο νουμερο κ οχι πολυ πανω!!!
03-02-2010, 13:07 #2493
Originally posted by lbp
Σήμερα ζυγίστηκα ρε γαμώτο και είμαι 300 γρ πάνω από την προηγούμενη βδομάδα!!Παρόλο ότι έκανα δίαιτα, μόνο μία μέρα την χάλασα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
πχ καπου διαβασα οτι σου εχει για πρωινο τυροπιτα... μπορεις οταν την χαλασεις μια μερα την διαιτα τις επομενες μερες να κοψεις την τυροπιτα και φας ενα κουλουρακι ας πουμε
και το κυριοτερο πρεπει να μας γινει τροπος ζωης. πρεπει να ξεχασουμε τη λεξη διαιτα.. αλλα να εχουμε στο μυαλο μας τις λεξεις υγιεινη διατροφη. μιας και ολη μας τη ζωη πρεπει να τρεφομαστε σωστα.... δεν εχει νοημα να κανουμε διαιτα να τα χασουμε και εμτα να ρχισουμε να τρωμε γιατι παλι πισω θα τα παρουμε... το μυστικο ειναι μας γινει τροπος ζωης λοιπον!
03-02-2010, 15:26 #2494irenepGuest-1kg!!!
03-02-2010, 17:13 #2495
03-02-2010, 17:47 #2496
αχ και εγω περιμενω πως και πως να δω το 8 μπροστα.... 4 κιλακακια εμεινα... ευχομαι μεχρι τελος του μηνα να το φτασω.....
03-02-2010, 17:47 #2497
Ευχαριστώ Ζωή. Σου εύχομαι να φτάσεις τα 80
badgirl όχι, δεν είναι χημική η δίαιτα ούτε πάνω από 1300 θερμίδες. Εϊναι γύρω στις 1000-1200. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι, πως αφού ένα μέσο γεύμα έχει γύρω στις 450 θερμίδες, δεν μπορούμε να φάμε ένα και το βράδυ σύνολο 900 θερμίδες και μια τυρόπιτα το πρωί, κάπου 1230 θερμίδες. Γιατί πάντα στη δίαιτα βγαίνουν λιγότερα τα φαγητά;;
04-02-2010, 01:12 #2498
τι εννοεις να φαμε ενα?ενα γευμα = κανενα. ο οργανισμος οταν δεεν τρως κατα τη διαρκεια της ημερας δεν καιει. Αντιθετα οταν δεν τρως κατα τη διαρκεια της νυχτας αποτοξινωνεται...
Οταν δεν τρως σε τακτες ωρες κ μετα φας μαζεμεενα τοτε ο οργανισμος το αποθηκευει σε λιπος ακομα κι αν ειναι ελαχιστες θερμιδες γιατι σου λεει...ποιος ξερει ποτε θα ξαναφαει αυτη...ας εχω να καιω!
04-02-2010, 01:22 #2499
Originally posted by lbp
Δεν είναι σωστό αυτό lbp, το να αντικαθιστάς τροφές διαφορετικής ομάδας, π.χ. αντί γάλα κριτσίνια, ας έχουν τις ίδιες θερμίδες.
Είναι εντελώς διαφορετικά τρόφιμα με διαφορετικό αντίκρυσμα στο μεταβολισμό σου.
Ωστόσο επιμένω οτι τα 300γρμ. δεν είναι θέμα, απλά γιατί η κατακράτηση που προκαλείται π.χ. από 30 γραμμάρια τυρί αλμυρό, μπορεί να είναι έως και μισό κιλό διαφορά στο βάρος μας.
04-02-2010, 12:00 #2500
Παιδια πηγα διαιτολογο σημερα τελικα ... την τελευταια φορα ημουν μισο κιλο πανω , ειχα παει 112 , αλλα τωρα ευτυχως εφτασα το στοχο που χα βαλει για αρχες του μηνα και ειμαι 110
ελπιζω να ξεκολλαω σιγα σιγα και να μην ειναι παλι προσωρινο ..... Η μαλακια ειναι οτι την αλλη βδομαδα θα ειμαι αδιαθετη και παιζει ηδη να χω πριστει λιγο (ναι , κι αλλο πρηξιμο λες και δε μου φταναν τα υπολοιπα) , οποτε αντι για ζυγισμα ειπα στη διαιτολογο να κανω λιπομετρηση ! Σημερα εκανα και αιματολογικες εξετασεις για να δω μηπως συμβαινει τιποτα κακο εκει και απο βδομαδα θα παω αγγειολογο και καρδιολογο ... και βλεπουμε ...
04-02-2010, 12:15 #2501
Originally posted by zwhtsa
πρεπει να ειμαστε συνεπης με την διατροφη μας. και εγω αυτο το λαθος εκανα παλια.. εκανα διαιτα μια μερα την χαλουσα και τα επερνα ολα πισω τα χαμενα... δυστυχως πρεπει να ειαμστε εγκρατεις και οταν παρασπονδουμε να προσπαθουμε τις επομενες μερες να ισσοροπησουμε τις θερμιδες τρωγοντας λιγοτερο..
πχ καπου διαβασα οτι σου εχει για πρωινο τυροπιτα... μπορεις οταν την χαλασεις μια μερα την διαιτα τις επομενες μερες να κοψεις την τυροπιτα και φας ενα κουλουρακι ας πουμε
και το κυριοτερο πρεπει να μας γινει τροπος ζωης. πρεπει να ξεχασουμε τη λεξη διαιτα.. αλλα να εχουμε στο μυαλο μας τις λεξεις υγιεινη διατροφη. μιας και ολη μας τη ζωη πρεπει να τρεφομαστε σωστα.... δεν εχει νοημα να κανουμε διαιτα να τα χασουμε και εμτα να ρχισουμε να τρωμε γιατι παλι πισω θα τα παρουμε... το μυστικο ειναι μας γινει τροπος ζωης λοιπον!
04-02-2010, 12:17 #2502
Originally posted by badgirl
τι εννοεις να φαμε ενα?ενα γευμα = κανενα. ο οργανισμος οταν δεεν τρως κατα τη διαρκεια της ημερας δεν καιει. Αντιθετα οταν δεν τρως κατα τη διαρκεια της νυχτας αποτοξινωνεται...
Οταν δεν τρως σε τακτες ωρες κ μετα φας μαζεμεενα τοτε ο οργανισμος το αποθηκευει σε λιπος ακομα κι αν ειναι ελαχιστες θερμιδες γιατι σου λεει...ποιος ξερει ποτε θα ξαναφαει αυτη...ας εχω να καιω!
04-02-2010, 12:18 #2503
σταματα βρε πια να λες μονιμος οτι δεν χανεις....
οταν ακολουθουμε πιστα το διατολογιο μας χανουμε εστω και αργα αλλα χανουμε!!!!!! δεν υπαρχει ανρθωπος που να κανει διαιτα και να μην χανει.. εμενα ολα τα αλλα μου ακουγονται δικαιολογιες ...
μπορει να κολαμεγια ενα διαστημα, αλλα αν δεν παρεκλινουμε μετα απο λιγες μερες η ζυγαρια θα πεσει..
μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις? εμενα τις μερες αυτες με δειχνει μεχρι και 2 κιλα πανω αν εχω καταναλωσει περισσοτερο αλατι..
και οπως σου ειπαν και πιο πανω καλο ειναι να μην αλλαζουμε τροφες διαφορετικης συστασης.
04-02-2010, 12:21 #2504
Originally posted by Lily
Δεν είναι σωστό αυτό lbp, το να αντικαθιστάς τροφές διαφορετικής ομάδας, π.χ. αντί γάλα κριτσίνια, ας έχουν τις ίδιες θερμίδες.
Είναι εντελώς διαφορετικά τρόφιμα με διαφορετικό αντίκρυσμα στο μεταβολισμό σου.
Ωστόσο επιμένω οτι τα 300γρμ. δεν είναι θέμα, απλά γιατί η κατακράτηση που προκαλείται π.χ. από 30 γραμμάρια τυρί αλμυρό, μπορεί να είναι έως και μισό κιλό διαφορά στο βάρος μας.
04-02-2010, 12:21 #2505
Originally posted by zwhtsa
σταματα βρε πια να λες μονιμος οτι δεν χανεις....
οταν ακολουθουμε πιστα το διατολογιο μας χανουμε εστω και αργα αλλα χανουμε!!!!!! δεν υπαρχει ανρθωπος που να κανει διαιτα και να μην χανει.. εμενα ολα τα αλλα μου ακουγονται δικαιολογιες ...
μπορει να κολαμεγια ενα διαστημα, αλλα αν δεν παρεκλινουμε μετα απο λιγες μερες η ζυγαρια θα πεσει..
μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις? εμενα τις μερες αυτες με δειχνει μεχρι και 2 κιλα πανω αν εχω καταναλωσει περισσοτερο αλατι..
και οπως σου ειπαν και πιο πανω καλο ειναι να μην αλλαζουμε τροφες διαφορετικης συστασης.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία