ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 171
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 171 of 457 FirstFirst ... 71121161169170171172173181221271 ... LastLast
Results 2,551 to 2,565 of 6847
    Senior Member
    Ok, λοιπόν θα το γράφω εδώ τι τρώω και θα γράφω δίπλα πόσες θερμίδες είναι. Σε πληροφορώ ότι με αυτό το τσιμπολόγημα που λες έχανα. Και είναι δίαιτα αυτό αφού το βράδυ τρώω μόνο ένα τοστ. Και επειδή γράφω δύο τοστ; Το ξέρω το εξήγησα, είναι ίσως το μόνο που έχεις δίκιο αλλά και πάλι το πρωί τα τρώω οπότε δεν παίρνω. Γι'αυτό και αποδίδει αυτή η δίαιτα. Και να προσέχεις πως μου μιλάς. Όσο για το τοστ διαίτης, πήρα τη διαιτολόγο μου και μου είπε ότι είναι γύρω στις 250 θερμίδες. Γι'αυτό εξηγείται ότι όταν τρώω δύο τοστ το πρωί χάνω.

Senior Member
    μπορει να λενε οτι πρωι μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να φορτωνομαστε με θερμιδες. ολα με μετρο. ενα τοστ με ενα ποτηρι γαλα αντε και ενα φρουτο λιγο αργοτερο ειναι υπερ αρκετο για το πρωι για καποιον που κανει διαιτα. κατα την γνωμη μου παντα...

Senior Member
    lbp συγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν μπορείς να κάνεις διάλογο. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι στην λένε! Είναι φοβερό αυτό! Σε κάθε ποστ που συμμετέχεις τσακώνεσαι!
    Ηρέμησε και χαλάρωσε λίγο, παρέα είμαστε εδώ μέσα και προσπαθεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον!
    Μην τα παίρνεις όλα σαν προσβολές....
    Εγώ στην θέση της Ζωϊτσας θα έκοβα την κουβέντα από την πρώτη σου απαντηση, εκείνη συνέχισε προσπαθώντας να βοηθήσει και κοίτα που το κατέληξες πάλι!

Senior Member
    Lida μην ανακατεύεσαι εσύ γιατί είσαι εναντίον μου. Δεν ξέρω τι άποψη έχεις, αλλά πάντως δεν είσαι λογική. Και οι άλλοι τσακώνονται μαζί μου. Και δεν με βοηθάνε φυσικά, μου ρίχνουν την ψυχολογία.

Senior Member
    αρχισαν τα οργανα... χαχαχχαχα

Senior Member
    κατι τελευταιο απο εμενα και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου γιατι μονο το χρονο μου χανω..
    ολοι εδω μεσα ειμαστε για βοηθαμε τον αλλον, να τον βοηθαμε να καταλαβει ισως που ειναι λαθος και να το διορθωσει ωστε να δει καποιο αποτελεσματα.
    δεν ειμαστε εδω για να χαιδευουμε τα αυτακια και να λεμε λογακια ομορφα που θα αρεσουν στο αλλον. η αληθεια ειναι πικρη δυστυχως.
    στο εχω ξαναπει και το λεω για τελευταια φορα οταν καταφερεις απο μονη σου να σταματησεις να κοροιδευεις τον εαυτο σου με δικαιολογιες για τους λογους που δεν χανεις τοτε θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα στην ζυγαρια σου.(αυτο για τις δικαιολογιες σου μιλαω εκ πειρας γιατι και εγω το ειχα αυτο ..ε λεγα φταινε οι ορμονες μου που δεν χανω ασχετα που εγω σαβουριαζα .. πιστευοντας πως κανω διαιτα..)
    αντι να δεις πως αυτο που φταιει ειναι αυτα που τρως... εισαι ολο δικαιολογιες . ε ελεος πια. εγω προσωπικα βαρεθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια απο εσενα. εισαι το καημενο το κοριτσακι που κανει διαιτα αλλα δεν χανει ενω οι αλλοι χανουν, που φταινε οι ορμονες σου κλπ κλπ.. και ξαφνικα σε διαφορα αλλα ποστ αριχζεις και λες ελα μωρε τρωω 2 τοστ το πρωι... 2-3 μπαρες για βραδυ και αλλα τετοια..

οταν το παρεις αποφαση πως με τις δικαιολογιες μονο κακο στον εαυτο σου κανεις τοτε θα καταλαβεις και ολα αυτα που σου λεμε.
    ολοι ειμαστε εδω γιατι θελουμε να χασουμε κιλα. ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι αλλα το παλευουμε. ολοι μας ομως λεμε την αληθεια.. και λεμε οτι οκ αυτη την περιοδο δεν χανω αλλα φταιω εγω γιατι τρωω κανονικα και δεν κανω διαιτα....

δεν γινεται να κανεις διαιτα και να μην χανεις!! παρτο χαμπαρι αυτο!
    και αν λες οτι κανει διαιτα.. τοτε ψαξτο καλυτερα γιατι καπου κανεις λαθος.

αυτα τελος απο εμενα. ας σε αναλαβουν αλλοι να σου αλλαξουν μυαλα! εγω σηκωνω τα χερια ψηλα!

Senior Member
    Σου είπα ένα εκατομμύριο φορές αλλά δεν λες να το καταλάβεις πως με αυτή τη δίαιτα 2-3 μπάρες το βράδυ και δύο τοστ το πρωί χάνω γιατί έτσι μαζεύονται μέχρι 1400 θερμίδες το πολύ. Δεν τρώω βραδυνό, συνεπώς μπορώ να φάω νομίζω 2-3 μπάρες. Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου εγώ ,αλλά εσύ που είσαι κακιά. Πάρτο απόφαση. Κι εσύ και όσοι άλλοι σε στηρίζουν εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα έχουν. Όταν όμως άλλες κοπέλες λένε πως μπαίνουν στο site για υποστήριξη, εσείς τους λέτε ναι εδώ μέσα θα ακούσουμε ότι θες, μόνο σε μένα ξέρετε να επιτίθεστε. Ε, αυτό δεν σας το επιτρέπω. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να γράφω τις θερμίδες που τρώω στο τι έφαγα σήμερα για να ξεστραβωθείτε. Αυτά από μένα.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    μπορει να λενε οτι πρωι μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να φορτωνομαστε με θερμιδες. ολα με μετρο. ενα τοστ με ενα ποτηρι γαλα αντε και ενα φρουτο λιγο αργοτερο ειναι υπερ αρκετο για το πρωι για καποιον που κανει διαιτα. κατα την γνωμη μου παντα...
    Ρε Ζωϊτσα γιατί της απαντάς???

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Lida μην ανακατεύεσαι εσύ γιατί είσαι εναντίον μου. Δεν ξέρω τι άποψη έχεις, αλλά πάντως δεν είσαι λογική. Και οι άλλοι τσακώνονται μαζί μου. Και δεν με βοηθάνε φυσικά, μου ρίχνουν την ψυχολογία.
    Ότι πεις αρχηγέ!

Senior Member
    Την απάντησή μου την έδωσα είστε κακιές από κει και πέρα, δεν έχω λόγο να ασχολούμαι μαζί σας, εγώ μπαίνω για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Senior Member
    Ζωητσααααα
    γειααααα
    βλεπω κατεβαινουμε ε?
    εισαι να βρεθουμε την τεταρτη?
    εεεε

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Σου είπα ένα εκατομμύριο φορές αλλά δεν λες να το καταλάβεις πως με αυτή τη δίαιτα 2-3 μπάρες το βράδυ και δύο τοστ το πρωί χάνω γιατί έτσι μαζεύονται μέχρι 1400 θερμίδες το πολύ. Δεν τρώω βραδυνό, συνεπώς μπορώ να φάω νομίζω 2-3 μπάρες. Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου εγώ ,αλλά εσύ που είσαι κακιά. Πάρτο απόφαση. Κι εσύ και όσοι άλλοι σε στηρίζουν εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα έχουν. Όταν όμως άλλες κοπέλες λένε πως μπαίνουν στο site για υποστήριξη, εσείς τους λέτε ναι εδώ μέσα θα ακούσουμε ότι θες, μόνο σε μένα ξέρετε να επιτίθεστε. Ε, αυτό δεν σας το επιτρέπω. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να γράφω τις θερμίδες που τρώω στο τι έφαγα σήμερα για να ξεστραβωθείτε. Αυτά από μένα.
    αμα δεν ξερεις να γραφεις δεν φταιω εγω. διαβασε παρακατω τι λες πως τρως και τα λεμε.

δεν υποφερεσε πια. πραγματικα τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.
    τη μια λες τι τρως και μετα τα αναιρεις και μας βριζεις γιατι δεν σε καταλαβαινουμε.
    τελος. εγω παρατουμαι. εχεις προβλημα και δεν θελεις βοηθεια λυπαμε.

Originally posted by lbp
    Δεν μίλησα για 1000 θερμίδες, αλλά θα κάνω μόνη μου όσες και αν είναι, δεν ξέρω, πάντως χάνω. Το πρωί τρώω ένα τοστ και ένα γάλα ή ένα δεύτερο τοστ ίσως και μόνο με τυρί, το μεσημέρι κανονικά φαγητό χωρίς πολλά ψωμιά,τυρί και λάδι, το απόγευμα ένα γάλα πάλι ή μία δύο μπάρες δημητριακών και το βράδυ ένα τοστ ή ένα παξιμάδι, ή μισή μερίδα φαγητό ή 2-3 μπάρες. Το πρωί αντί για τοστ μπορώ και τυρόπιτα, εξάλλου τις ίδιες θερμίδες έχουν πάνω κάτω.
    να μαθεις να ακους και οσα δεν σου αρεσουν. δεν εχει νοημα να ζητας βοηθεια αλλα να τους βριζεις οσους σου λενε οτι κατι δεν κανεις σωστα και πρεπει να το διορθωσεις!

Senior Member
    Originally posted by τζενη
    Ζωητσααααα
    γειααααα
    βλεπω κατεβαινουμε ε?
    εισαι να βρεθουμε την τεταρτη?
    εεεε
    ναι αμε γιατι οχι!!!!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα τρενα ε? ερχονται κανονικα λαρισα?

Senior Member
    Μπορεί να θέλεις να με διώξεις εσύ από εδώ, αλλά θα το καταφέρεις μόνο αν καταλάβω ότι είναι όλοι σαν κι εσένα. Τις άλλες κοπέλες όμως τις υποστηρίζουνε, δεν τις αποκαρδιώνουνε.

Senior Member
    ναι υπαρχει υποστηριξη οταν βλεπεις πως ακολουθουν μια σωστη διατροφη και προσπαθουν. τι σοι συμπαρασταση να δωθει κοπελα σου σε εσενα? οταν δεν επιδεχεσαι καμια συμβουλη? και οταν λες πως κανεις διαιτα αλλα μαζευεις τοσες θερμιδες ημερισιως?

κανε οτι σου κατεβαινει στο μυαλο λοιπον απο θεμα διαιτα. αλλα σταματα να μας πρηζεις πως δεν χανεις ενω κανεις διαιτα. γιατι μονο διαιτα δεν κανεις. παρτο χαμαπρι αυτο.

εισαι η μονη που διαμαρτυρεται πως δεν την υποστηριζουν τα μελη του φορουμ. πιστευεις πως ειναι τυχαιο?