ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 173
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 173 of 457 FirstFirst ... 73123163171172173174175183223273 ... LastLast
Results 2,581 to 2,595 of 6847
    Senior Member
    erfol δυστυχως ειναι η δευτερη φορα που προσπαθουμε διαφορα ατομα εδω μεσα αν την βοηθησουμε την μαρια. αλλα δεν δεχεται βοηθεια παρα λεει τα δικα της. οπως βλεπεις ουτε αυτο που λες εσυ το καταλαβαινει. εγω παντως δεν ξαναναφερομαι στο συγκεκριμενο ατομο γιατι δεν εχει νοημα.

Senior Member
    Ναι προσπαθείτε. Να μου λείπει τέτοια προσπάθεια..

lbp αυτη τη στιγμη δεν εχω δει πληρη εικονα της διατροφης σου,της ηλικιας σου και της δραστηριοτητας σου για να βγαλω τα τελικα συμπερασματα.αυτο για τους υδατανθρακες το ειπα απο τα 2 τοστ του πρωινου ή την τυροπιτα ή τα δημητριακα το βραδυ. αν θελεις την γνωμη μας πανω στην διατροφη σου πρεπει να εχουμε πληρη εικονα των παραπανω που ειπα,

Senior Member
    Την διατροφή μου την είδες. Την έχω γράψει και στο τι έφαγα σήμερα, αν και την χάλασα τη δίαιτα γιατί στενοχωριέμαι επειδή δεν χάνω. Παλιά όμως έχανα με αυτή την δίαιτα, γι'αυτό και την συνέχισα. Απλώς δεν παίρνω όπως με την δίαιτα της διαιτολόγου, γιατί έχει τρελαθεί ο οργανισμός μου. Η ηλικία μου είναι κοντεύω τα 26. Όσο για τη δραστηριότητα, δεν κάνω τίποτα σπίτι κάθομαι.

λοιπον μια διαιτα δεν την διαμορφωνουμε συμφωνα μονο με τις θερμιδες της.κοιταμε να εχει και την σωστη ποσοτητα πρωτεινων,υδατανθρακων κτλ.εσυ αυτη τη στιγμη υπολογιζεις την διαιτα σου μονο σε θερμιδες.πρεπει ομως να λαβεις υποψιν σου και το τι φαγητα περιεχει αυτη η διαιτα.ενα τοστ το πρωι και ενα το απογευμα δεν θα ελεγα οτι ειναι το τραγικο για μια μη στερητικη διαιτα που θες να χανεις αργα αλλα πιο βολικο στο να χανεις βαρος ειναι να τρως ενα το πρωι και το απογευματινο να το αντικαταστησεις με 2 φρουτα.αυτο ομως που πρεπει σιγουρα να αλλαξεις απο την διατροφη σου αν θες να χανεις ειναι οι μπαρες των δημητριακων.ή θα τρως 1 με 2 το πρωι αντι για το τοστ ή καθολου.γενικα πρεπει οσο περναει η μερα να κοβουμε τους κακους υδατανθρακες και τα λιπη.δλδ μπορεις να φας 2 φρουτα και να χορτασεις αντι για τις 2 μπαρες σε προγευμα και απογευματινο.τα δημητριακα γενικα σου προσφερουν ενεργεια και υδατανθρακες τα οποια πρεπει να τα καψεις μεσα στην ημερα για να μην παχυνεις γι αυτο και πρεπει να τα τρωμε το πρωι.

Senior Member
    Ok όλα αυτά, αλλά έτσι είναι διαμορφωμένη η δίαιτα της διαιτολόγου μου και δεν είδα να χάνω. Ενώ με αυτήν έχασα. Εξάλλου ξέρω κι άλλη κοπέλα από το site που έχασε 16 κιλά μόνο μετρώντας τις θερμίδες. Τα φρούτα δεν μ'αρέσουν, σαλάτες τις τρώω αλλά προτιμώ να τρώω φαί. Το ίδιο συμβαίνει και με το ψωμί, γι'αυτό δεν ακολουθώ τη δίαιτα της διαιτολόγου.

Senior Member
    ναι αλλα ειχε στο διατολογιο της σιγουρα και φρουτα και λαχανικα....

Senior Member
    Μα αυτό είπα. Ότι έτσι είναι διαμορφωμένη η δίαιτα της διαιτολόγου μου. Αλλά διάβασε πιο κάτω, το άλλαξα λέω ότι δεν μ αρέσουν τόσο τα φρούτα ούτε τα λαχανικά.

Senior Member
    ναι αλλα πρεπει να τρως φρουτα και λαχανικα.... δυστυχως..

Senior Member
    Ναι κατάλαβα. Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να ξανακάνω τη δίαιτα να τρώω φρούτα και λαχανικά και να μην χάνω. Με συμφέρει καλύτερα να κάνω την δικιά μου, μήπως και χάσω. Και θα τρώω ότι μ'αρέσει και έχω περισσότερες πιθανότητες να χάσω. Γιατί την έκανα μισή βδομάδα και έχασα 1,5 κιλό με την άλλη μόνο πήρα. Τελοσπάντων, θα πάω αύριο στη γιατρό μου να με ψάξει γιατί δεν χάνω. Της το χα πει και παλιά ότι δεν χάνω και μου λέει θα σου δώσω μια δίαιτα και θα δεις με αυτή άμα δεν χάνεις, τότε θα ρθεις σε μένα. Τώρα που μου ξανάδωσε δίαιτα και δεν έχασα, είναι καιρός να πάω εκεί να δω τι συμβαίνει.

Senior Member
    75.600

Senior Member
    58,3 (φτου μου!)

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Ναι κατάλαβα. Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να ξανακάνω τη δίαιτα να τρώω φρούτα και λαχανικά και να μην χάνω. Με συμφέρει καλύτερα να κάνω την δικιά μου, μήπως και χάσω. Και θα τρώω ότι μ'αρέσει και έχω περισσότερες πιθανότητες να χάσω. Γιατί την έκανα μισή βδομάδα και έχασα 1,5 κιλό με την άλλη μόνο πήρα. Τελοσπάντων, θα πάω αύριο στη γιατρό μου να με ψάξει γιατί δεν χάνω. Της το χα πει και παλιά ότι δεν χάνω και μου λέει θα σου δώσω μια δίαιτα και θα δεις με αυτή άμα δεν χάνεις, τότε θα ρθεις σε μένα. Τώρα που μου ξανάδωσε δίαιτα και δεν έχασα, είναι καιρός να πάω εκεί να δω τι συμβαίνει.
    Καλημέρα και απο εμένα...λοιπόν, όπως διάβαζα, νόμιζα ότι άκουγα εμένα καθώς πράγματι και εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα...βέβαια οι ηλικίες μας δεν έχουν καμία σχέση άρα και οι καύσεις μας...και πάνω που έλεγα ότι είχα βρει μια αδερφή ψυχή, κάποια από τις κοπέλες έγραψε κάτι που με ταρακούνησε, λέγοντας ότι σίγουρα δεν ακολουθείται πιστά η διατροδή για αρκετό καιρό...και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι, πράγματι, επειδή δε χάνω με το ρυθμό που θέλω, πολύ γρήγορα αρχίζω τις ατασθαλίες...εμένα αυτόπου συμβαίνει τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα της διατροφής καθώς στην πρώτη πάντα χάνω...μήπως να το ξανασκεφτείς και έτσι; ίσως να βοηθηθείς...προφανώς κάποιοι πρέπει να είναι περισσότεροι υπομονετικοί και επίμονοι από ότι άλλοι για να αρχίσει η κάθοδος στη ζυγαριά...μπορεί να είμαστε από αυτούς...καλή τύχη και καλή συνέχεια

Senior Member
    Μπράβο παιδιά.

Δεν κατάλαβα ακριβώς..Δεν χάνεις επειδή κάνεις ατασθαλίες τις δεύτερες βδομάδες ή επειδή δεν χάνεις λόγω του ρυθμού σου; Εγώ δεν κάνω ατασθαλίες μες στη δίαιτα, απλώς την κόβω.

Παρόλα αυτά, σήμερα είμαι ένα κιλό μείον δικαιώθηκα για όσες μέρες έκανα δίαιτα κι ας την χάλασα κάποιες μέρες, κοίταξα να μην φάω πολύ. Οπότε συνεχίζω με την δικιά μου δίαιτα και όχι με της διαιτολόγου. Είμαι 86,6.

Senior Member
    Ως προς αυτό που με ρωτάς δε χάνω, πιστεύω, και για τους δυο λόγους που προανέφερες...καλή συνέχεια στις απώλειες!!!