ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 175
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 175 of 457 FirstFirst ... 75125165173174175176177185225275 ... LastLast
Results 2,611 to 2,625 of 6847
    Senior Member
    Σήμερα ζυγίστηκα και ήμουν 1,5 κιλό συν! Είχα φάει βέβαια πρωινό, και εχτές το βράδυ δεν έκανα δίαιτα, έφαγα όμως κανονικά όχι παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω, μάλλον είναι υγρά. Και δεν ξέρω αν περιμένω και περίοδο. Δεν αλλάζω το τικεράκι πάντως, μέχρι να δω τι θα γίνει :/

Senior Member
    Originally posted by ria
    ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ teti... !!!!
    κι εγω ζυγιστηκα σημερα αλλα παρολη την απωλεια (2 κιλα σε 2 μερες... ) δε χαρηκα ιδιαιτερα... μαλλον πρεπει να πιω πολυ νερακι μην αφυδατωθω....
    Hi ria! Τι δίαιτα κάνεις και έχασες 2 κιλά σε δύο μέρες;; Μπορείς να μου την δώσεις; Και ένα να χάσω, καλά θα είναι.

Senior Member
    Originally posted by teti
    Ξεφορτωθηκα 2 κιλακια μεσα σε 8 ημερες! (κανω την IF)
    Αν δεν ειναι αυτο super wow, τοτε πειτε μου τι ειναι!!!
    μπραβο τετακι! ευχομαι καλη συνεχεια κ ο,τι θες...
    δεν πολυμπαινω λογω εξοδων...φιλια!

84.2 σημερα, μετα απο την εξοδο~
    μια χαρα κ χωρις διιαιτα!
    Απο αυριο ξαναρχιζω ομως, αρκετα!
    Αποψε διαιτολογο!

Παιζει κ ναχω χασει βεβαια γιατι ενας φιλος που ελειπε για 1 εβδομαδα με ειδε σημερα κ μου ειπε οτι εχω αδυνατισει!
    Ομως με τοσο γυμναστηριο δε νοομιζω να δειξει τιποτε η ζυγαρια συντομα...

Senior Member
    Originally posted by ria
    ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ teti... !!!!
    κι εγω ζυγιστηκα σημερα αλλα παρολη την απωλεια (2 κιλα σε 2 μερες... ) δε χαρηκα ιδιαιτερα... μαλλον πρεπει να πιω πολυ νερακι μην αφυδατωθω....
    υγρα ειναι, ειτε πιεις ειτε δε πιεις νερο παλι υγρα θα χανεις, εκτος κι αν κανεις πρωτη φορα διαιτα μετα απο πολυ καιρο...τι διατροφη κανεις? να προσεχεις, καλη συνεχεια!

Member
    Originally posted by impossible
    Καλησπέρα φίλοι μου!!!
    Τί κάνετε; Ελπίζω καλά!
    Προφανώς και δε θα με θυμάστε.... Μπήκα αρχές Ιανουαρίου, έγραφα μέχρι τέλη Μαρτίου και μετά σταμάτησα... Δεν το έκανα όμως επίτηδες, απλώς για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχα ίντερνετ, έπειτα έφυγα για ένα μήνα στο Παρίσι, γύρισα εδώ, εξεταστική, διάβασμα, πρόγραμμα για διακοπές, πώς πέρασε ο καιρός και δεν είχα μπει ούτε που το κατάλαβα...
    Παρόλα αυτά σας σκεφτόμουν ειλικρινά. Και τους περισσότερους σας θυμόμουν, τουλάχιστον τα μέλη που όταν έγραφα εγώ ήταν ενεργά. Σκεφτόμουν την πορεία σας... Σκεφτόμουν τη Ναντίν, τον Κωστή, την hope, τη Νεφέλη, ανθρώπους που δεν ήξερα κάν, κι όμως σκεφτόμουν και ασγαλώς στενοχωριόμουν που δεν είχα το χρόνο να μπω ώστε να γράψω... Τί παράξενο, άτομα άγνωστα εντελώς, να τα σκέφτεσαι και να νομίζεις πως έχεις κάτι κοινό μαζί τους... Μελό, αλλά μου συνέβη....!
    Τέλος πάντων, ας αφήσω τα συγκινησιακά! Στο θέμα μας. Μπήκα σε αυτό το φόρουμ με 89 κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα 7 Ιανουαρίου, με στόχο τα 65 κιλά. Σήμερα, έξι μήνες μετά σχεδόν, έχω χάσει 22 κιλά, αντικρίζοντας στη ζυγαριά το συγκινητικό νούμερο των 67 κιλών. Μόνο με δίαιτα, η οποία κράτησε μέχρι και 15 Μαϊου. Δε θέλω να φτάσω στα 65, δε με ενδιαφέρει, και στα 70 μου άρεσα, και σαφώς είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη...! Είμαι ευχαριστημένη με την εικόνα μου, με την ευκολία στην άνεση μου, με την αυτοπεποίθηση στην παραλία. Πλέον δε φοράω παρεό, φόρεσα μπικίνι και πραγματικά, μετά απ'όλα αυτά, χέστηκα για την κυτταρίτιδα, κι ας υπάρχει... ʼλλωστε όλες έχουν. Σημασία έχει πως πλέον νιώθω ελεύθερη!
    Επίσης, από ΧΧL (No 46) σε μαγαζιά τύπου Ζάρα, έφτασα στο Μedium (38) και ενίοτε στις μπλούζες, στα φορέματα και στις φούστες το small (36)!! Τρομερή χαρά!
    Πολλές φορές στο παρελθόν, είχα προσπαθήσει να κάνω δίαιτα. Από τα 13 μου. Δεν είχε πετύχει ποτέ έως και σήμερα, και τώρα κάπου στα 19, φτάνω να έχω απαλλαχτεί προσωρινά, ελπίζω και οριστικά από αυτό το βάσανο. Πρώτη φορά που το συζήτησα ανοιχτά με άτομα, που προβληματίστηκα με τις περιπτώσεις άλλων, που είδα πως υπάρχουν πιο δύσκολες περιπτώσεις, άλλες που το αντιμετώπισαν, άλλες που πάντα προσπαθούν. Κι έτσι νομίζω πήρα κουράγιο. Ακόμη και η υποχρέωση που ένιωθα κάθε Τετάρτη να μπαίνω και να γράφω τη μεταβολή βάρους μου, με έκανε να μη σταματώ, ωστε να μη φανώ αδύναμη, δειλή ότι τα παράτησα, και να δίνω και να παίρνω δύναμη από όλους σας.
    Έτσι, χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια, δε ξέρω αν αποτελέσατε καθοριστικό παράγοντα για αυτή την επιτυχία μου, θέλω πάντως να σας πω κατι που σκέφτομαι καιρό: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σήμασία, το κουράγιο που μου δώσατε, την ευχάριστη παρεούλα και την αίσθηση πως κάποιος με στηρίζει. Όσους γνώρισα έστω και λίγο ειλικρινά τους συμπάθησα, και προσωπικά πιστεύω ότι με βοήθησαν.. Γι'αυτό λοιπόν τους ευχαριστώ, γιατί αναμφισβήτητα η υποστήριξη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.
    Πολλά φιλιά και πάλι, και από εδώ και πέρα υπόσχομαι να μην χάνομαι. Να 'στε καλά και μην το βάζετε κάτω αξίζει απίστευτα!!!!!
    Γεια σας και πάλι....

Τί κάνετε; Ελπίζω καλά... Την καλησπέρα μου σε παλιούς γνωστούς και άγνωστους....!
    Νιώθω παράξενα που ξαναμπαίνω σ'αυτό το φόρουμ... Από τη μία, ήλπιζα να ξαναμπώ και να σας διαβάζω, να βλέπω την πορεία σας και να σας υποστηρίζω κι από την άλλη... δεν μπορούσα να το κάνω, να ξαναμπώ πάλι στη ψυχολογία της πίεσης, της δίαιτας... Κι όμως ξαναμπαίνω... Πόσο θα 'θελα να έμπαινα για υποστήριξη και για να διαβάσω τα νέα σας...
    Δυστυχώς μπαίνω γιατί βρίσκομαι πάλι με παραπάνω κιλά... Πήρα τα περισσότερα κιλά απ'αυτά που είχα χάσει, άφησα τον εαυτό μου να αφεθεί, να περάσει καλά και να 'μαι πάλι εδώ... Πάντα ήμουν αισιόδοξη... Τώρα είμαι απαισιόδοξη και πολύ στενοχωρεμένη για έναν μόνο λόγο: τώρα πια, ξέρω πώς είναι να είσαι αδύνατος-κανονικός, να αγαπάς το σώμα σου, να φοράς ό,τι σου αρέσει... Και κάνοντας τη σύγκριση με το πώς ήταν το καλοκαίρι και πώς είναι τώρα, μου 'ρχεται να κλάψω...
    Λοιπόν όπως είπα και τότε τον Ιανουάριο ήμουν 89 και τον Ιούνιο 67 κιλά... Και ήμουν πανέμορφη (όχι να το παινευτώ..). Σήμερα είμαι 83, οκτώ μήνες μετά. Σήμερα ξεκινάω δίαιτα.
    Και θα μου πει κανείς... έχασες τόσα κιλά τότε και μισούσες τόσο πολύ τον εαυτό σου ώστε τον άφησες να ξαναπαχύνει; Και τον άφησες τόσο πολύ; Και δεν το αντιμετώπισες κατευθείαν; Δε ξέρω τί σκατά, ειλικρινά... Απλώς ξέρω πως θα ξαναπροσπαθήσω, πιστεύω ότι θα τα χάσω γιατί έχω πολύ πείσμα, αλλά φοβάμαι και πάλι... Φοβάμαι πως είναι άλλος ένας φαύλος κύκλος αυτοεπιβεβαίωσης και αυτοκαταστροφής.

Καλή δύναμη σε όλους, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα λέμε.

Καληνύχτα, Κατερίνα.<3

Senior Member
    Kατεριναααααααααααααααααα� �αααααααααα

Member
    Originally posted by kwstas01
    Kατεριναααααααααααααααααα� �αααααααααα
    Κώστααααααααααααααααααααα ααααααααα !!!

Senior Member
    Kαλησπέρα και από εμένα,
    ξεκινώ κι εγώ απο σήμερα στα 83 κιλά με στόχο τα 65

Καλώς σας βρήκα και καλό βράδυ σε όλους

Senior Member
    Originally posted by BaD
    Originally posted by teti
    Ξεφορτωθηκα 2 κιλακια μεσα σε 8 ημερες! (κανω την IF)
    Αν δεν ειναι αυτο super wow, τοτε πειτε μου τι ειναι!!!
    μπραβο τετακι! ευχομαι καλη συνεχεια κ ο,τι θες...
    δεν πολυμπαινω λογω εξοδων...φιλια!

84.2 σημερα, μετα απο την εξοδο~
    μια χαρα κ χωρις διιαιτα!
    Απο αυριο ξαναρχιζω ομως, αρκετα!
    Αποψε διαιτολογο!

Παιζει κ ναχω χασει βεβαια γιατι ενας φιλος που ελειπε για 1 εβδομαδα με ειδε σημερα κ μου ειπε οτι εχω αδυνατισει!
    Ομως με τοσο γυμναστηριο δε νοομιζω να δειξει τιποτε η ζυγαρια συντομα...
    Τελικα ολο απο αυριο σε αυριο αρχιζω διαιτα κ ποτε δεν αρχιζω! το τι εχω φαει κ πιει ουτε εγω δε θυμαμαι, οσα θυμομουν τα εγραψα! Σημερα τελευταιο κρεπαλοβραδυ! Το υποσχομαι!

Junior Member
    ...τελικα μετα απο μια μικρη περιηγηση στο site βρηκα το σωστο thread ,οποτε αρχιζω και εγω σημερα την προσπαθεια μου στα 107.....καλη μου αρχη

Senior Member
    Καλώς ήρθες badenough, μπορείς να μας πεις στη γνωριμία νέων (και παλιών) μελών λίγα λόγια για σένα; Καλή κατηφόρα στα κιλά σου!

Senior Member
    15/02/2010
    73.400κ

Senior Member
    duble post

Senior Member
    73,1 μια χαρα! Χθες το βραδυ βεβαια ημουν 72,8 αλλα ειμαι αδιαθετη και εχω πριστει παρα πολυ...

Senior Member
    γεια σας και απο μενα...μετα απο 2 εβδομαδες που ειχα κολλησει μεαξυ 77 αι 78 πηγα επιτελους 76.5!!!!μετ ααπο πααααρα πολυ καιρ βλεπω αυτο το νουμερο!!!