ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 208
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 208 of 457 FirstFirst ... 108158198206207208209210218258308 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 6847
    Senior Member
    Πάνω από 2 εβδομάδες με 3 ζυγίσματα στο 57,3 και ένα στο 57,2

Member
    Ε, όπου να ναι θα πέσει.

Senior Member
    Σήμερα ολοκληρώθηκε η 1 εβδομαδα και εχασα 3,9 κιλα και ημουν και αδιαθετη

Senior Member
    μπραβο κοριτσακι!!!!

Senior Member
    mprabo βρε καραμελα, ειδες αρχισε η καθοδος...
    Αυριο ζυγισμα κ ζυγισμα ξανα σε μια βδομαδα, θα ελαττωσω πολυ το βραδυνο γευμα, στα αλλα θα τρωω ο,τι μου καπνισει...

Senior Member
    ειμαι πλεον 65.5!!!!!γιουπι

Senior Member
    Originally posted by Kate2
    Ε, όπου να ναι θα πέσει.
    kai ekei nameinei den exo provlima
    min eimai kai axaristi ...

Senior Member
    81.9

φιλεναδαααααααααα μου ελειψες ρε γαμωτο. Λοιπον σημερα κατεβαζω το μεσεντζερ σπιτι ναι κ σωσε. νανταλλαξουμε κ κινητα γμτ
    γινεται ενας χαμος, ειμαστε στα τελειωματα κ εχουμε αποτελιωθει

Senior Member
    Μπράβο βρε κακό κορίτσι! Φοβερή απώλεια!
    Εγώ για έναν μήνα είχα ξωκείλει και επανήλθα δριμύτερη. Σύνολο απώλειας 13 κιλά. Με περηφάνεια ανακοινώνω πως έπιασα τα 86. ʼντε και εις κατώτερα για όλους μας!

Senior Member
    ελα ρε αβαρααααααααααααααααααααα αααα μπραβο!!!
    αυτα τα λενε νωριτερρα! εισαι κουκλα! πρεπει νασαι κ σε καλη φαση γενικα γιατι ολο εξαφανιζεσαι...ερωτα μυριζομαι!

Senior Member
    Μπραβο κοριτσια μου.Ava ειδες παρολο που ξεφυγες σε φασεις, η απωλεια ηταν μεγαλη.Καλη συνεχεια σου ευχομαι.Και στα δικα μας.:P

Senior Member
    Κοριτσάρες μου ευχαριστώ για την ενθάρρυνσή σας!
    Έρωτας είναι η αιτία, αλλά ... για μένα! Όχι, δεν παίζει αρσενικό, αλλά πρώτη φορά εδώ και χρόνια νιώθω πως άρχισα να με αγαπάω. Συγκινούμαι και που το λέω ανοιχτά. Έχω διάθεση να ψωνίσω το καλύτερο για μένα, πιάνω την κοιλιά μου και χαίρομαι (ας είναι ακόμη τουρλωτή τουρλωτή), θέλω να βγω, να κάνω πράγματα για μένα. Επιτέλους!

Senior Member
    Ava μου σε νιωθω!Ειμαι στην ιδια φαση!Ετσι θα τα καταφερουμε!Μονο αν μας αγαπαμε και το κανουμε για μας.

Senior Member
    Constance μου,
    η αγάπη αυτή δυστυχώς δε διδάσκεται, ούτε μπορεί να μεταδοθεί. Μακάρι να είχε κάποιος τον τρόπο να μου τη μεταδώσει πριν, μακάρι να μπορούσα να την "κολλήσω" κι εγώ με τη σειρά μου σε κάποιους. Είναι το βίωμά μας, η προσωπική μας στιγμή. Λέμε "αγάπα τον εαυτό σου", αλλά ανάθεμα αν αισθανόμαστε τι θα πει πραγματικά αυτό.
    Χαίρομαι για σένα, πολύ, είναι απίστευτο το συναίσθημα. Τι σου κάνουν 13 κιλά. Φαντάσου τι θα γίνει όταν φτάσουμε στο στόχο μας. Πυροτεχνήματα θα ρίξουμε!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Constance μου,
    η αγάπη αυτή δυστυχώς δε διδάσκεται, ούτε μπορεί να μεταδοθεί. Μακάρι να είχε κάποιος τον τρόπο να μου τη μεταδώσει πριν, μακάρι να μπορούσα να την "κολλήσω" κι εγώ με τη σειρά μου σε κάποιους. Είναι το βίωμά μας, η προσωπική μας στιγμή. Λέμε "αγάπα τον εαυτό σου", αλλά ανάθεμα αν αισθανόμαστε τι θα πει πραγματικά αυτό.
    Χαίρομαι για σένα, πολύ, είναι απίστευτο το συναίσθημα. Τι σου κάνουν 13 κιλά. Φαντάσου τι θα γίνει όταν φτάσουμε στο στόχο μας. Πυροτεχνήματα θα ρίξουμε!
    Θελει πολυ δουλεια με τον εαυτο μας.Και στη δικη μου περιπτωση ειχε να κανει και με γεγονοτα που συνεβησαν και με εβαλαν σε ενα τρυπακι να σκεφτω πολυ.Τα τελευταια δυο χρονια περασα αρκετα δυσκολα.Και απο ολο αυτο βγηκα πιο δυνατη και χαιρομαι γι'αυτο.Μιλας πολυ σωστα και χαιρομαι πραγματικα να διαβαζω τετοια ποστ εδω μεσα απο σας.