ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 213 of 457 FirstFirst ... 113163203211212213214215223263313 ... LastLast
Results 3,181 to 3,195 of 6847
    Senior Member
    μπράβο που εχασες 41 κιλά κ για την υπομονή κ την θέληση εγώ έχω σκάσει γιατί έχω κάνει όλη την νηστεία της Σαρακοστής πήγα κ σε γιατρό κ έκοψαν ζαχαρη σοκολ γαλακτομικα πορτοκ χυμούς. Κ με το ζόρι πέντε κιλά βέβαια ακολουθώ αγωγή για θυρεοειδιτιδα αύριο που θα ξαναπαω στον γιατρό θα του τα πω. Είμαι λίγο σκασμενη

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    155 με 41 κιλα εχει δμσ 17
    και ενταξει, πες οτι ειναι οκ μολις φτασει εκει
    αλλα ποιος εγγυαται οτι δε θα μπει σε ενα φαυλο κυκλο μετα να θελει να χανει κι αλλο κι αλλο
    και ολοι ξερουμε που οδηγουνται αυτες οι καταστασεις
    δε θελω σε καμια περιπτωση να καταστροφολογω αλλα καλο θα ειναι να μη φτανουμε στα ακρα
    γιατι ελλοχευουν κινδυνοι που δε μπορουμε να τους υπολογισουμε απο την αρχη
    loukoumaki ειχες δικιο τελικα.ειμαι τελειως χαζη.αν μπεις στην "ανορεξία" θα καταλαβεις γιατι το λεω.φιλακια

Senior Member
    semie δεν εισαι χαζη κοριτσι μου, ξεκολλα! εσυ απλα-οπως και ολοι μας φανταζομαι-εντυπωσιαστηκες απο το γεγονος οτι απο τα 85 εφτασε στα 53 και μπραβο της, για αυτο ρωτησες τι διατροφη ακολουθησε. απλα, αλλο ειναι 165 και 50 κιλα και αλλο 155 και 40
    annieakafelicia, προσπαθησε απλα να διατηρηθεις στα κιλα σου, δεν ειμαι ειδικος αλλα πιστευω οτι ειναι οκ
    και εσυ και ολοι μας αν υιοθετησουμε υγιεινους τροπους διατροφης και ασκηση για ολη μας τη ζωη πιστευω οτι δε θα μας απασχολησει ξανα το θεμα κιλα
    αλλα οπως και να χει ας αγαπησουμε επιτελους τον εαυτο μας, γιατι εκει ειναι το κλειδι για την υγεια μας, σωματικη και ψυχικη

Senior Member
    loukoumaki σου χω στειλει u2u

Senior Member
    sou apantisa semie mou

Member
    Γιούπι 61,5.Ξεπέρασα το τικεράκι απ'την απέναντι πλευρά.Δεν πιάνεται;
    Από αύριο τα κεφάλια μέσα γιατί το χέσαμεν.

Mπραβο κοριτσια! Εγω θελω την τεταρτη να εχω παει ενα κιλο κατω... δε με βλεπω ομως να το πετυχαινω, αυτη τη βδομαδα δεν εκανα καθολου γυμναστικη, αυριο θα ξεκινησω και παλι το περπατημα...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Απο 19/4 σε 26/4

απο 64,3 σε 63,6 -700 γρ

Απο 26/4 σε 3/5

-700
    62.9 σημερα. Καλη βδομαδα κουκλες!

Senior Member
    12 μέρες δίαιτας,[από τις οποίες 9 με την βοήθεια+διαιτα των λιποτοξ]= αποτέλεσμα -4,9 κιλά.
    Σα πολύ γρήγορα δεν κατέβηκε η ζυγαριά? ναι,είμαι χαρούμενη,αλλά αγχώνομαι μην δε κρατήσει!

Senior Member
    Originally posted by cat82
    12 μέρες δίαιτας,[από τις οποίες 9 με την βοήθεια+διαιτα των λιποτοξ]= αποτέλεσμα -4,9 κιλά.
    Σα πολύ γρήγορα δεν κατέβηκε η ζυγαριά? ναι,είμαι χαρούμενη,αλλά αγχώνομαι μην δε κρατήσει!
    Απιστευτο αποτελεσμα! Μπραβο!! Να σε ρωτησω κατι? Επειδη εχω παρει κι εγω τα lipotox, μπορεις να μου πεις με λιγα λογια τι διατροφη ακολουθησες με τα χαπια αυτα?? Ή πηρες και τα φακελακια? Αν μπορεις πες μου. γιατι κι εγω ξεκινησα αλλα πεινουσα παρα πολυ και δεν εχασα και κατι, οποτε τα σταματησα. Αλλα θελω να τα ξαναρχισω!!

Senior Member
    προς brazil

ναι,πήρα και τα φακελάκια.παιρνω 5 χαπάκια καθημερινά+ έκανα ακριβώς την διατροφή που έλεγε μεσα, δηλ,
    πρώτα 2 μέρες αποτοξίνωσης με 3φακελάκια+3 μερίδες λαχανικα/φρούτου.
    μετά ακολούθησα το πρόγραμμα με ένα φακελάκι/ημέρα [πού λέει αν εχετε να χάσετε ως 5κιλα].
    είναι 3 γεύματα που αποτελούνται από 1μεριδα πρωτεινης+1μερίδα λαχανικά. ουσιαστικά το φακελάκι αντικαθιστά μια μερίδα πρωτείνης+βιταμίνες.
    αποκλείει πολλές τροφές όπως ψωμί/δημητριακά,αμυλούχα λαχανικά, για αυτό και ειπα πως θα την κάνω μόνο για 2 βδομάδες και μετά θα συνεχίσω μια όχι τόσο αυστηρή διατροφή. για την ακρίβεια τα σκευάσματα δε θα φτάσουν όυτε για ολοκλήρη τη 2η βδομάδα,αλλά θα συνεχίσω τη διατροφή.

Senior Member
    Μόλις ανακάλυψα το θέμα...οπότε θα τα λέτε και με μένα κάθε εβδομάδα κι από δω!Το απόγευμα έχω επίσκεψη στο διαιτολόγο μετά από μια εβδομάδα διατροφής, οπότε θα ενημερώσω σύντομα!
    Ελπίζω να έχω έστω και μια μικρή απώλεια...πάντως αισθάνομαι οτι έχω ξεφουσκώσει.Ας μην προλέγω..η ζυγαριά θα δείξει!!

Senior Member
    72.400 ουτε καν υπολογιζω ποσα πηρα...αντε να δουμε τι θα γινει...δεν αλλαζω το τικερακι γιατι ετσι και το δω κατι θα με πιασει...

Senior Member
    Κοριτσάκια εχθες ημουν 134,2 εχασα 1,7
    και ολοκλήρωσα και τον 1 μηνα με απώλεια 8,100 είμαι πολύ χαρούμενη

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Κοριτσάκια εχθες ημουν 134,2 εχασα 1,7
    και ολοκλήρωσα και τον 1 μηνα με απώλεια 8,100 είμαι πολύ χαρούμενη
    μπραβο καραμελα μου τα πηγες τελεια...συνεχισε οπως εισαι