ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 217
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 217 of 457 FirstFirst ... 117167207215216217218219227267317 ... LastLast
Results 3,241 to 3,255 of 6847
    Originally posted by brazil
    Originally posted by avenger0000
    2 μηνες εκανα μεχρι να τα χασω. Το τσαι αυτο υπαρχει στα φαρμακεια.Εχει εγκριση απο τον ΕΟΦ και εχει κι αλλες ευεργετικες ικανοτητες...Πολλοι το παιρνουν για αυτες και οχι για αδυνατισμα. Καποια φαρμακεια δεν το εχουν...
    Σε ευχαριστω επισης :-)
    2 μήνες μονο??? Πρεπει να παρω τα "φώτα" σου!!

1. Τι ειναι το lesmills?? Γιατι ειμαι κι εγω του χορου!!!
    2. Εκανες δικια σου διατροφη ειπες ή ακολουθησες διαιτολογιο?
    3. Το τσαι αυτο που λες λειτουργει δηλαδη αποτοξινωτικα??
    Λοιπον :-D
    1. To les mills body jam ειναι ενα ειδος χορου που ουτε και εγω ηξερα.... Εγω το εχω σε dvd γιατι μια περιοδο το δινανε μαζι με τα δημητριακα fitness και διαρκουσε ενα 20λεπτο.Ειναι κατι σαν χιπ χοπ χορος μονο που ειναι εντονος...Δεν ειναι ανακγη να πας να βρεις το ιδιο πραγμα :-p αρκει , αφου σου αρεσει ο χορος, να κανεις οποιονδηποτε γρηγορο χορο οσο αντεχεις βεβαια και σιγα σιγα να αυξανεις το χρονικο διαστημα
    2. Απο διατροφη εκανα δικια μου...μην φανταστεις κατι σουπερ και ιδιαιτερο...απλα δεν ετρωγα καθολου γλυκα αυτο το χρονικο διαστημα (νομιζω ετρωγα ενα τον μηνα), απεφευγα εντελως τη ζαχαρη , το γρηγορο φαγητο, τα αναψυκτικα και τα σνακς. To ποτο δεν το ειχα σταματησει γιατι μου αρεσει αρκετα ,επινα ενα ποτηρακι οταν βγαιναμε.
    Οσων αφορα στις ποσοτητες προσπαθουσα να ειναι λογικες. Η μητερα μου μαγειρευει παντα διαιτητικα(εννοωντας πως αποφευγει τις υπερβολες στα λαδια , τις σαλτσες και αυτα οχι πως μας ειχε με βραστα κοτοπουλα :-p ) οποτε σ'αυτο δεν ειχα προβλημα
    3.Για το τσαι εχω ακομη το φυλλαδιο επομενως θα σου γραψω ακριβως τι λεεϊ :

Αυξανει 10%τις καυσεις του μεταβολισμου
    μειωνει τα αποθεματα λιπους
    Αμυνα κατα των μολυνσεων
    Ενεγοποιει και ερεθιζει τις πνευματικες δυνατοτητες
    υποστηριξη της πεψης
    Ανακουφιση στην περιπτωση διαβητικης παθησης
    Παθησεις δοντιων και οστων

Ειναι το μονο αποσταγμα τσαγιου που γινεται απο φρεσκα και οχι ξηρα φυλλα. Μια δοσολογια αντιστοιχει με 10 φλυτζανια τσαγιων αγορας.Ειναι το μονο που περιεχει 120% παραπανω πολυφαινολες και κατεχινες .Δεν περιεχει τεχνικο αρωμα η χρωμα ειναι αοσμο,διαυγες και αγευστο ( αγευστο δεν θα το ελεγα...πικριζει λιγο :-p)

Δοσολογια¨5-6 σταγονες σε ενα ποτηρι μιση ωρα πριν απο το φαγητο 3 φορες ημερησιως(για αδυνατισμα)
    3-4 σταγονες 3 φορες την ημερα πριν το φαγητο( για αμυνα του οργανισμου και προληψη)

Αυτα....

Senior Member
    Πάνε άλλα 2 κιλάκια, αισίως φτάσαμε τα 90...ʼντε να δούμε και 8...Επόμενο ζύγισμα μετά από 15 μέρες στο διαιτολόγο, ελπίζω τότε να το δω!
    Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες αλλά και για τη προσπάθεια τους!!

Senior Member
    avenger ξεκινησα κι εγω το τσαι της balance σημερα, επειτα απο πολυ καλες κριτικες που ακουσα, συμπεριλαμβανομενης και της δικης σου... ευτυχως, ειναι σε σταγονες, και δεν εχει καμια γευση μεσα στο νερο γιατι ολα αυτα τα συμπληρωματα με τις διαφορες γευσεις με αηδιαζουν. τωρα αν θα εχω αποτελεσματα δεν ξερω, ιδωμεν...

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    avenger ξεκινησα κι εγω το τσαι της balance σημερα, επειτα απο πολυ καλες κριτικες που ακουσα, συμπεριλαμβανομενης και της δικης σου... ευτυχως, ειναι σε σταγονες, και δεν εχει καμια γευση μεσα στο νερο γιατι ολα αυτα τα συμπληρωματα με τις διαφορες γευσεις με αηδιαζουν. τωρα αν θα εχω αποτελεσματα δεν ξερω, ιδωμεν...
    exw παρει, δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας ειναι αλλα δεν το χρησιμοποιησα, απλα με αηδιαζε, χωρις να εχει γευση ομως.
    Απλα δεν μπορουσα...

Member
    Εγώ ζυγίζομαι κάθε Τετάρτη, αυτή την εβδομάδα έχασα μόνο 1/2 κ. αλλά δεν απογοητεύομαι, ας είναι και λίγο λίγο αρκεί να φεύγουν!
    Εξάλλου δεν ζορίστηκα καθόλου, βγήκα 2 φορές έξω για φαγητό και 1 ήρθε ο φίλος μου και μαγείρεψα και φάγαμε κανονικά! Οπότε, ας αργήσουν και λίγο, δεν πειράζει!

Junior Member
    Επειδή χάλασε (λογικό ύστερα απο το extra μου βάρος που ανέβαινε συνέχεια!) η ζυγαριά μου, είναι αξιόπιστες οι ψηφιακές ζυγαριές; Με ενδιαφέρει να δείχνει σωστό βάρος γιατί πολλά έχω ακούσει... Να πάρω πάλι αναλογική ή όχι;

Αντε καλη αρχη Λουκουμακι ;-)
    Ελπιζω να εχει τα καλυτερα και γρηγοροτερα αποτελεσματα και για σενα και να μεινεις ευχαριστημενη!

Senior Member
    Originally posted by natassa32
    Επειδή χάλασε (λογικό ύστερα απο το extra μου βάρος που ανέβαινε συνέχεια!) η ζυγαριά μου, είναι αξιόπιστες οι ψηφιακές ζυγαριές; Με ενδιαφέρει να δείχνει σωστό βάρος γιατί πολλά έχω ακούσει... Να πάρω πάλι αναλογική ή όχι;
    Πάρε ψηφιακή, ειναι πιο καλα γιατι θα βλεπεις και τα 100 γραμμαρια που θα εχεις χασει, να ξερεις όμως οτι ολες οι ζυγαριες εχουν αποκλίσεις, δηλαδη ας δοκιμασεις τις 2 καλυτερες ζυγαριες που κυκλοφορουν μπορει να εχουν απόκλιση 100 γρ η και παραπανω, γι'αυτο καλο θα ειναι να πηγαινεις συμφωνα με 1 ζυγαρια μην ζυγιζεσαι σημερα σε 1 αυριο σε αλλη γιατι εκει θα τα χασεις.

Senior Member
    Originally posted by avenger0000
    Αντε καλη αρχη Λουκουμακι ;-)
    Ελπιζω να εχει τα καλυτερα και γρηγοροτερα αποτελεσματα και για σενα και να μεινεις ευχαριστημενη!
    σ' ευχαριστω avenger! μπορω να πω οτι νιωθω ηδη πως εχει υποχωρησει αυτο το απιστευτο φουσκωμα των τελευταιων ημερων, εστω και στην αποφυγη της κατακρατησης αν βοηθαει θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

ζυγιστηκα σημερα μετα απο μια εβδομαδα και δεν εχασα απολυτως τιποτα...... :-(
    Στεναχωρεθηκα τοσο πολυ......και δεν ξεφυγα καθολου απο την προσπαθεια μου.....καμια παρασπονδια....καθημερινη γυμναστικη....αμα αρχισαμε να κολλαμε απο τωρα σωθηκαμε....

Senior Member
    Σημερα εκλεισα 2 μηνες κ ειμαι πολύ χαρουμενη!
    έκανα 9 τελειως ελευθερες μέρες

απο 71 κιλα ειμαι 62.400 σήμερα!δλδ - 8.6 κιλά!
    εχασα 4.5% λίπος και 41 πόντους!

Senior Member
    Μπραβο semie μου! Συνεχισε γερα!

Senior Member
    Πολυ καλη απωλεια semie μπραβο σου!Ειναι ουσιαστικα 4 και κατι κιλα το μηνα, το απολυτως φυσιολογικο.Μην ανησυχεις για τιποτα. Τον Ιουλιο θα εχεις φτασει στο στοχο σου και θα πηγαινεις για μπανιο με το φιλο σου χωρις να σκεφτεσαι τιποτα.

Αvenger υπομονη και επιμονη.Φτανεις στο στοχο σου και ο οργανισμος σου σου κανει νουμερα.Θα περασει.Μην απογοητευεσαι.

Senior Member
    ευχαριστω!κ εσυ επισης!!

Senior Member
    σεμι μπραβο σου, ειναι πολυ καλο που εισαι τοσο αισιοδοξη

Αβεντζερ μην απογοητευεσαι, μήπως ειναι να αδιαθετησεις? ή εισαι σε ωορρηξία?