ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 218
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 218 of 457 FirstFirst ... 118168208216217218219220228268318 ... LastLast
Results 3,256 to 3,270 of 6847
    Originally posted by karamela
    σεμι μπραβο σου, ειναι πολυ καλο που εισαι τοσο αισιοδοξη

Αβεντζερ μην απογοητευεσαι, μήπως ειναι να αδιαθετησεις? ή εισαι σε ωορρηξία?
    H αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες περιμενω περιοδο αλλα δεν νιωθω καθολου πρισμενη.... Τα μονα συμπτωματα που μου υπενθιμιζουν την περιοδο ειναι τα νευρα, η ξαφνικη πεινα και η ατελειωτη βαρεμαρα...

Originally posted by Constance
    Πολυ καλη απωλεια semie μπραβο σου!Ειναι ουσιαστικα 4 και κατι κιλα το μηνα, το απολυτως φυσιολογικο.Μην ανησυχεις για τιποτα. Τον Ιουλιο θα εχεις φτασει στο στοχο σου και θα πηγαινεις για μπανιο με το φιλο σου χωρις να σκεφτεσαι τιποτα.

Αvenger υπομονη και επιμονη.Φτανεις στο στοχο σου και ο οργανισμος σου σου κανει νουμερα.Θα περασει.Μην απογοητευεσαι.
    Σε ευχαριστω Κονστανς....προσπαθω να παραμεινω ψυχραιμη...

Senior Member
    Originally posted by avenger0000
    H αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες περιμενω περιοδο αλλα δεν νιωθω καθολου πρισμενη.... Τα μονα συμπτωματα που μου υπενθιμιζουν την περιοδο ειναι τα νευρα, η ξαφνικη πεινα και η ατελειωτη βαρεμαρα...
    κ μενα!α!κ ενα μικρο σπυρακι που εβγαλα!

Senior Member
    δεν χρειαζεται να ειμαστε παντα πρησμενες, για να εχουμε κατακρατηση

Senior Member
    karamela συμφωνω.Μετα την περιοδο θα δειτε ολες πως θα κατεβει η ζυγαρια.Υπομονη 3-4 μερουλες!

Να σται καλα κοριτσια....Σας ευχαρισρω! Ημουν πολυ πεσμενη ψυχολογικα....Καταραμενη περιοδος!!!!! γκρρρρρρρ.......!!! τοσες φορες που εχω ευχηθει να ημουν αγορι στο τελος "φοβαμαι" οτι θα πραγματοποιηθει η ευχη μου....:-p

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Καλη Βδομαδα!
    Απο 3/5 σε 10/5
    απο 62.9 - 61.8
    -1,1 κ
    Φιλακια
    Απο 10/5 σε 17/5
    απο 61.8 σε 60.6
    -1.2 κ

Καλη συνεχεια σε όλες!

Senior Member
    καλημέρα και καλή βδομάδα. αυτή τη βδομάδα η πρόοδος δεν είναι μεγάλη,αλλά και εγώ εφαγα πολλά πραγματα που κανονικά δεν θα ετρωγα...επισης μετραω 2 μερες μακρια απο την τουαλέτα.
    -700γραμ, για την βδομάδα που πέρασε λοιπόν και ανυπομονώ να μπω πάλι σε προγραμμα!

Senior Member
    Επιτέλους είδα 8...!!!Έχασα άλλο 1 κιλάκι, να φύγει και να μη ξαναγυρίσει...Επισήμως 89 λοιπόν!
    Μπράβο σε όλες για τις απώλειες!

Senior Member
    Originally posted by Βάσω26
    Επιτέλους είδα 8...!!!Έχασα άλλο 1 κιλάκι, να φύγει και να μη ξαναγυρίσει...Επισήμως 89 λοιπόν!
    αχ!!!! τι ωραιος αριθμος το 8!!!!!!! που να δεις και το 7!!!!!!!και εγω θελωωωωωω!!!! σε 3-4 αιωνες θα σε συναντησω!!!!
    κοριτσια τα λεμε σε 10 ημερες παω διακοπες!!!!!! φιλακια!!!!

Senior Member
    Originally posted by VIVIKAKI
    Originally posted by Βάσω26
    αχ!!!! τι ωραιος αριθμος το 8!!!!!!! που να δεις και το 7!!!!!!!και εγω θελωωωωωω!!!! σε 3-4 αιωνες θα σε συναντησω!!!!
    κοριτσια τα λεμε σε 10 ημερες παω διακοπες!!!!!! φιλακια!!!!
    Είμαι σίγουρη πως θα το δεις κι εσυ πολύ σύντομα vivikaki μου αρκεί να το πιστέψεις!Αχ άμα δω 7 θα μαι τρισευτυχισμένη!Πόσο σε ζηλεύω που πας διακοπές...κι εγώ θέλωωωωωωω...Καλά να περάσεις!!

Ακομα να μου ερθει περιοδος..... νιωθω χαλια , ποναω σε ολο μου το σωμα, νιωθω πρισμενη , εχω πονους και η σκατοπεριοδος δεν λεει να ερθει..... η ζυγαρια εχει κολλησει φυσικα και οταν κολλαει η ζυγαρια αισθανομαι οτι ο κοπος μοθ παει χαμενος και παρεκκλινω απο την προσπαθεια...
    βεβαια ακομη κρατιεμαι αλλα το θεμα ειναι πως κρατιεμαι να μην κανω καμια χαζομαρα....
    Τα νευρα μου εχουν σπασει...:-(

Senior Member
    avenger καμια φορα η περιοδος επιρεαζεται σε περιοδο διαιτας και μπορει να καθυστερησει.Μου εχει τυχει.

Senior Member
    οχι οχι μη το χαλασεις!κ εγω περιμενα περιοδο εδω κ 5 μερες κ ενω τρωω για διαιτα δεν εχασα ουτε γραμμαριο αλλα εχω πιστη!αδαθετησα πριν λιγο κ ευελπιστω αυριο η το πολύ μεθαυριο να δω αποτελεσμα!νοιωθω φουσκωμενη κ σκεφτομαι αφου ηδη νοιωθω σαν μπαλονι να φαω παραπανω αλλα τελικα θα συγκρατηθω!γιατι οταν ξεφουσκωσω θα μαι ακομα πιο χαρουμενη!ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

Senior Member
    λοιπόν
    1)αβεντζερ μην το βαζεις κατω, αφου ξερεις οτι η ζυγαρια ειναι σταθερη λογω περιοδου δεν χρειαζεται να χαλιεσαι

2) Βλέπω ολες εχετε απώλειες...πουλάκια μου :P

3) Την Τρίτη ολοκληρωθηκε η 6 εβδομαδα με απώλεια 700 γρ απο το τιποτα....