ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 226
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 226 of 457 FirstFirst ... 126176216224225226227228236276326 ... LastLast
Results 3,376 to 3,390 of 6847
    Senior Member
    Μπράβο ρε κοριτσια, χαιρομα που ολες εχετε απώλεια, αυριο θα σας πω και τα δικα μου

Senior Member
    εβδομαδιαια απώλεια 2,6 κιλά συνολική απώλεια 16,8 κιλά

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Καλησπέρα κι από μένα!Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες!Εγώ δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δεν έχασα απολύτως τίποτα...αλλά είμαι στη 3η μέρα περιόδου και ελπίζω να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάτι τηγανιτές πατατούλες που έφαγα τη Κυριακή...:-(
    Ζυγίστηκα και σήμερα δεν άντεχα να περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα και η ζυγαριά έδειξε 84!Ελπίζω να είναι όντως έτσι και να μη μου δείχνει η ζυγαριά μου άλλα αντι άλλων..Εγώ πάντως το τικεράκι μου θα το αλλάξω και το επόμενο ζύγισμα στο διαιτολόγο θα δείξει...
    Κ' η ζυγαριά του διαιτολόγου 84 έδειξε τελικά!Οπότε όλα καλά..Αν και ζυγίστηκα απόγευμα ενώ στη δική μου που ζυγίστηκα το πρωί με έδειξε κάτι γραμμαράκια λιγότερο αλλά θα μείνω στο 84 και βλέπουμε την άλλη Τρίτη.
    Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες, καραμελίτσα τα πας περίφημα, συνέχισε έτσι!!

Member
    Καλημέρα ,

-1500 τα καταφερα και νομιζα οτι ειχα κολλησει. Επομενη μετρηση 29/06/2010 μακαρι να χασω αλλα τοσα. Καλή συνέχεια σε ολες και ολους.

Senior Member
    bravo κορίτσια!
    και μπράβο ρε καραμελίτσα, θεά, φτου φτου φτου σκόρδα!!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Καλημερα! Απο 14/06 σε 21/06
    -700 γρ
    απο 57.3 σε 56.6

Καλη συνεχεια!
    Apo 21/06 se 28/06
    +600
    57.2
    apo aurio peina...

Member
    ας γράψω και εγώ γιατί όλο ξεχνάω να το σημειώνω!
    λοιπόν σήμερα η ζυγαριά έδειξε 67,8 και χαίρομαι πολύ γιατί αν θυμάμαι καλά πριν μια βδομάδα έδειχνε 69...ξεκολλάω μάλλον!
    καλή εβδομάδα να έχετε

Senior Member
    Και πέσαμε και στα 82.5!ʼντε να κατεβαίνουμε...Θέλω να δω 7 πριν τις διακοπές μου και θα το δω!
    elpi, karamela και anastasia μπράβο σας!penelope μη σε παίρνει από κάτω, τι είναι 600γρ?!Τίποτα!Σε 2 μέρες σωστής διατροφής θα χουν φύγει και με το παραπάνω.Εγώ αμά φάω πολύ το προηγούμενο βράδυ για παράδειγμα, μη σου πω και +1 κιλό πάνω θα μαι!Μήπως περιμένεις και να αδιαθετήσεις, παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο.

Senior Member
    21/6-28/6 +500γρ χωρις να καταλαβω τι εγινε... Δεν περιμενω να αδιαθετησω, ουτε εκανα καποια τρελη παρασπονδια, μονο ενα βραδυ εφαγα μεξικανικο. Ειναι αυτο ικανο να χαλασει την προσπαθεια μιας ολοκληρης εβδομαδας και μαλιστα να παρω και μισο κιλο?????? Πολυ εχω στεναχωρηθει, αλλα συνεχιζω!

Για να παρουμε 1 κιλο πρεπει να καταναλωσουμε πανω απο 7500 θερμιδες.Αναλογιστειτε λοιπον
    οτι δε παιζει να παρεις μισο , 1 και 2 σε μια εβδομαδα...Οποτε ηρεμηστε και μην αγχωνεστε με την ζυγαρια.

Senior Member
    Σωστο κι αυτο... Καλα που τα λεμε εδω και ακουμε και μια δευτερη γνωμη...

Senior Member
    -1κιλο κι απο μενα..117

Senior Member
    Και πέσαμε και στα 82.5!ʼντε να κατεβαίνουμε...Θέλω να δω 7 πριν τις διακοπές μου και θα το δω!
    elpi, karamela και anastasia μπράβο σας!penelope μη σε παίρνει από κάτω, τι είναι 600γρ?!Τίποτα!Σε 2 μέρες σωστής διατροφής θα χουν φύγει και με το παραπάνω.Εγώ αμά φάω πολύ το προηγούμενο βράδυ για παράδειγμα, μη σου πω και +1 κιλό πάνω θα μαι!Μήπως περιμένεις και να αδιαθετήσεις, παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο.
    μπραβο μπιζελακι μου κ απο εδω!
    ποτε φευγεις για διακοπες?
    ελα παμε μαζι για 7.
    πρωτα ας ερθω 82 βεβαια.
    αρα επομενος στοχος 82!

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    ελα παμε μαζι για 7.
    πρωτα ας ερθω 82 βεβαια.

Σ'ευχαριστώ koralaki μου!Φεύγω στις 8 Αυγούστου και ελπίζω να κάνω τα μπανάκια μου χωρίς μπρατσάκια αυτή τη φορά...:P
    ʼντε να ρθει κι αυτό το 7αράκι, το περιμένω πως και πως, εύχομαι να το δούμε σύντομα κι οι 2, λίγη καλή θέληση χρειάζεται!
    αρα επομενος στοχος 82!

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    ελα παμε μαζι για 7.
    πρωτα ας ερθω 82 βεβαια.

Σ'ευχαριστώ koralaki μου!Φεύγω στις 8 Αυγούστου και ελπίζω να κάνω τα μπανάκια μου χωρίς μπρατσάκια αυτή τη φορά...:P
    ʼντε να ρθει κι αυτό το 7αράκι, το περιμένω πως και πως, εύχομαι να το δούμε σύντομα κι οι 2, λίγη καλή θέληση χρειάζεται!
    αρα επομενος στοχος 82!
    δηλαδη εχουμε ενα μηνα να χασουμε 4 κιλα,
    για μενα θαλεγα ειναι εφικτοτατο λογω υγρων, ετρωγα κ σαν γαιδουρι πριν...
    για σενα με την κατρακυλα που εχεις παρει (φτου να μη σε ματιασω)
    παλι μια χαρα ανετο μου φαινεται,
    οποτε ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!