ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 457 FirstFirst ... 1422232425263474124 ... LastLast
Results 346 to 360 of 6847
    Senior Member
    μαλλον κατι εκανα λαθος πριν...

Senior Member
    Σήμερα έκανα παρασπονδία και ζυγίστηκα εκτός προγράμματος (κανονικά είναι την Τρίτη), αλλά είχα αγωνία για να δώ τι έγιναν εκείνα τα 600 γραμμάρια που έφερα πίσω για σουβενίρ απο τη Σαμοθράκη...

...λοιπόν.... σήμερα ήμουν 71,9 !!!!

Γιούπιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!

(Το επίσημο ζύγισμα όμως θα γίνει την Τρίτη)

Senior Member
    (Το επίσημο ζύγισμα όμως θα γίνει την Τρίτη) XAXAXA αυτο ειχε πολυ πλακα..
    το κανω κι εγω αυτο το <κρυφο> ζυγισμα..

Senior Member
    ανεβηκα επιτελους στη ζυγαρια μου και ευτυχως αν και μολις μου τελειωσε η περιοδος(φοβομου να να ανεβω κατα τη διαρκεια ) εχω χασει 200gr. χαιρομαι γιατι τουλαχιστον δεν πηρα αντε να δουμε τι θα γινει την επομενη βδομαδα προς το παρον 56,3

Senior Member
    Αφού τσίμπησα χθες στην ταβέρνα τηγανιτά, και παξιμαδάκια μουλιασμένα στη σαλάτα και έφαγα και τις πιπεριές από το πιάτο του άντρα μου και ήπια και κρασί λέω "αυτό είναι. Θα έχω την τρελή παρακράτηση και όταν ζυγιστώ το πρωί θα είμαι στα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα". Αμ δε! 2 κιλά ολοστρόγγυλα, λαχταριστά και ζουμερά πήγαν από 'κει που πήγαν και τα άλλα 19
    Επισήμως σας ανακοινώνω ότι είμαι πλέον 114, 6 Επόμενος στόχος να πέσω κάτω από τα 110 για να βάλω και το δεύτερο χρωματιστό παντελόνι που θα μου στείλει η θεία μου

Senior Member
    Φοβάμαι ν'ανέβω στη ζυγαριά....την τελευταία βδομάδα είχα 2-3 επεισόδια υπερφαγίας και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.. μετράω πόντους μανιωδώς και μέχρι στιγμής είμαι στα ίδια. Ν'ανέβω ή να περιμένω καμιά βδομάδα?

Member
    Hilda μου αν πιστεύεις ότι θα απογοητευτείς αν ανέβεις και δεν δείξει λιγοτερο η ζυγαριά και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια σου... μην ανεβαίνεις.
    Αν όμως ακόμα και αν δεν εχεις χασει, αυτό ειναι κίνητρο για σενα να πεισμώσεις και να εστιαστείς περισσότερο στο στόχο σου τότε ζυγίσου! Μη ξεχνάς ότι και τα επεισόδια υπερφαγίας δυστυχώς μεσα στο πρόγραμμα ειναι.. Τα ξεπερνάμε όμως και συνεχίζουμε δυναμικά με εστιασμό στον στόχο!!!!!

Senior Member
    μην ανεβεις γλυκια μου..αυτο το ανεβασμα με πηγαινε ως πριν λιγο καιρο πισω///...μην ανεβεις...pls!

Junior Member
    Σήμερα είμαι 79.8... εχασα 200γρ. τις τελευταίες 10 μέρες....γμτ....και όχι τπτ αλλο αλλα δεν τρώω σχεδόν τπτ...

Originally posted by olizyz
    Σήμερα είμαι 79.8... εχασα 200γρ. τις τελευταίες 10 μέρες....γμτ....και όχι τπτ αλλο αλλα δεν τρώω σχεδόν τπτ...
    Λογικο δεν ειναι ;;Το να μενεις νηστικη απλα τρελαινεις τον οργανισμο σου,και κατακρατει λιπος για να συντηρηθει με αποτελεσμα να μην χανεις!!

Μην πεφτεις κατω απο 1200 θερμιδες τη μερα..τρωγε τη πρωτεινη σου με σαλατουλα,τα ψαρακια σου,ζυμαρικα 1 φορα τη βδομαδα,φρουτακια,δημητρια κα και θα δεις!

Senior Member
    @ Tricky_Spider : μπράβο κοπελιά!! άντε και κάτω απ'τα 90 τώρα. Τέλεια!

Εγώ κρατήθηκα και δε ζυγίζομαι ακόμα (αφού κατέβασα κοπάδια την προηγούμενη βδομάδα!).

Σε λίγες μέρες θα το επιχειρήσω.

Φιλιά!!

Senior Member
    Εχω καλα νεα εχασα μισο κιλακι ακομα και μαλλον η αισιοδοξη μου διαθεση με οδηγησε στο αγαπημενο μου μαγαζι και αγορασα τεσσερα φουστανακια διοτι πραγματικα μου αρεσα μεσα σε αυτα, τελικα η διαθεση παιζει σημαντικο ρολο διοτι δε μπορει μεσα σε μια βδομαδα να εχει αλλαξει το σωμα μου !

πριν μια βδομαδα που πηγα ξανα για ψωνια δεν αγορασα τιποτα διοτι ολα με εδειχαν χοντρη !!!!!!
    τι συμβαινει ρε παιδια ? μπορει καμια να μου πει πως μπορει καποιος να χασει εντελως την εικονα του κορμιου του να μην ξερει αν θελει να αδυνατισει η οχι ?
    δεν εχω βαλει ticker με τα κιλα μου δοτι θελω να βαλω ενα που να μετραει την διαθεση μου την κυριακη που πηγα στη παραλια ηθελα να κρυφτω κατω απο τη πετσετα μου διοτι ακριβως μπροστα μου ηταν δυο ζευγαρια εφηβων με αψογα κορμια που κοροιδευαν ολο τον κοσμο που ειχε παραπανω βαρος και εχω την εντυπωση οτι μαλλον και εμενα μαζι ( εκτος και εαν σχολιαζαν την αποτριχωση μου !!!!!) και μου χαλασαν ολη τη διαθεση τα μα@##κισμενα

Senior Member
    μπράβο κορίτσια!

έτσι μπράβο! Συνεχίστε με το ίδιο πείσμα.

Βρε natallia, το ξέρεις και εσύ πως η εφηβεία είναι περίεργη φάση για τους περισσότερους.
    όλες οι ανασφάλειες μας, πιστεύαμε, πως μπορούσαν να καμουφλαριστούν μέσα από την υπεροψία μας...

Ακόμα και το μισό κιλό, πάντως, μπορεί να είναι τόσο σημαντικό για ένα φερμουάρ που πριν μια εβδομάδα δεν έκλεινε...
    Για σκέψου το και συνέχισε...

Junior Member
    @ maroulaki δυστυχώς κάτω από 1200kcal επιβάλετε... όταν ήμουν 95 κιλά η ενδοκρινολόγος μου μου είχε δώσει δίαιτα 950kcal

Senior Member
    ναι κι εγω 900-950 θερμιδες τρωω.αρα η olizyz που ειναι και 12 κιλα λεπτοτερη αμα τρωει πανω απο 1200 θερμ την ημερα δεν νομιζω να χασει ευκολα κιλα..

@HILDA σ'ευχαριστω πολυ! ευχομαι να σου δειξει η ζυγαρια οτι ποθεις!!