ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 248
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 248 of 457 FirstFirst ... 148198238246247248249250258298348 ... LastLast
Results 3,706 to 3,720 of 6847
    Senior Member
    polinaki εχεις τσεκαρει αν παιζει κανενα προβλημα ορμονικο? μου φαινεται πραγματικα απιστευτο πως μπορει να ανεβαινει η ζυγαρια με τετοια ελαχιστη ποσοτητα φαγητου uzzled:
    τι να πω, εχεις κανει ελεγχο θυρεοειδους?
    επισης, γινεται ρε παιδια η χαλια διαθεση να επηρεαζει τοσο το βαρος? λιγο περιεργο δεν ειναι κι αυτο?? δεν ξερω, μπερδευτηκα

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Την μπαταρία της ζυγαριάς την άλλαξες τελευταία?
    είναι καινουρια η ζυγαρια καλή μου.... ενα μηνα εχει που τη πήρα

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    86 κιλα ακριβως!
    εγγεφαλικα...
    ενταξει ποσες μερες τρωω ο,τι ναναι κ ανεβηκε τοσο?

πωλινακι πως πας? καλημερα κουκλα. μην ανησυχεις θα πεσει ο δεικτης ειναι πλασματικο...
    Καλημέρα καλή μου... πως να παω, πάνω που πήγε να ανέβει η διάθεσή μου, ήρθε ένας ορεότατος καβγάς, ήρθε και αυτό με την ζυγαριά που αποφασισε να με ανεβάσει πάνω απο τα 126 που είμουν για 1 χρόνο, μπας και με τημωρήσει που είχα πέσει στα 124,7 χωρίς να την ρωτίσω....

Senior Member
    τι να κανουμε βρε πωλινα, οταν ενα πραγμα παει σκατα συνηθως ολα πανε σκατα
    θα περασουν και αυτα κ ολα θα ειναι οπως πριν κ μετα θα τα κανουμε καλυτερα απο πριν. κουραγιο!

Senior Member
    Originally posted by doreta
    polinaki εχεις τσεκαρει αν παιζει κανενα προβλημα ορμονικο? μου φαινεται πραγματικα απιστευτο πως μπορει να ανεβαινει η ζυγαρια με τετοια ελαχιστη ποσοτητα φαγητου uzzled:
    τι να πω, εχεις κανει ελεγχο θυρεοειδους?
    επισης, γινεται ρε παιδια η χαλια διαθεση να επηρεαζει τοσο το βαρος? λιγο περιεργο δεν ειναι κι αυτο?? δεν ξερω, μπερδευτηκα
    Τα έχω κάνει και τα ορμονικά μου και τον θυροειδή πάμπολλες φορές καλή μου. Τα έκανα και πριν εναμιση μήνα που κλίσαμε το χειρουργείο...

Senior Member
    polinaki θέλεις να έρθεις τσατ να τα πούμε λίγο?

Senior Member
    εγω παντως κοριτσια δε ζυγιστηκα, ακριβως για να αποφυγω τα εγκεφαλικα που λες κι εσύ "παλιοκόριτσο" :grin:
    σε κανα 2-3 μερες θα ζυγιστω

Senior Member
    doreta μου ζυγιστηκα μηπως κ ξυπνησω, αν συνεχιζα ετσι θ ακαπνιζα θα ετρωγα κ ολα καλα.
    κ μετα αντε να πεσω απο τα 90 κιλα...
    καποιες φορες μια σφαλιαρα μας ξυπνα, βαρατε!

Senior Member
    Καλημέραααα

Πάλι στα ίδια.. 49.9! δε λέει να ξεκολλήσει η ζυγαριά!! για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω ακριβώς ότι λεει το πρόγραμμα διατροφής που έχω οπότε απο σήμερα θα ξεκινήσω να το τηρώ κατα γράμμα μπας και φτάσω τα 48kg τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.
    Χθες γράφτηκα και στο γυμναστήριο :thumbup: και μου είπε η κοπέλα στην υποδοχή ότι στο περίπου πρέπει να χάσω 5kg αλλά έκλεισα ραντεβού για λιπομέτρηση κλπ. να δούμε ακριβώς πόσα πρέπει να χάσω...

Senior Member
    καλημέρα 51,5..

πάλι καλά γιατί έχω κάνει κρεπάλη με λιπαρά κ.τ.λ αλλα όχι υπερφαγία να πονάει το στομάχι μου στόχος Παρασκευή 19/11 ..10 μέρες δλδ να είμαι 50,5..

Senior Member
    καλημερα κοριτσια εγω αυτη την εβδομαδα +1 κιλο ......τι χαρα :P

Senior Member
    Καλημέρα κουκλίτσες μου!!! Τί κανετε? σήμερα 122,7!!!!!!! Η η ζυγαριά τα έχει παίξει, ή όντος σκαμπανευάζομαι!!! Θα δείξει τις επόμενες μέρες!!! Πάντος τον γιο μου τον δείχνει 13,7 σταθερά, που μάλλον δεν έχει πρόβλημα η ζυγαριά, σωστά?

Senior Member
    τι σου κάνει η ζυγαριά σε σχέση με την ψυχολογία ε????
    πολινάκι πρέπει να πάρεις τα πάνω σου!!!

όλα θα πάνε καλά ..
    τι έγινε με το χειριυργέιο θα γίνει άλλη ημερομηνία??

Senior Member
    Ακόμα τίποτα σασα μου. Ο γιατρός ακόμα είναι εξωτερικό και δεν ξέρουν καν αν θα επιστρέψει....

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα κουκλίτσες μου!!! Τί κανετε? σήμερα 122,7!!!!!!! Η η ζυγαριά τα έχει παίξει, ή όντος σκαμπανευάζομαι!!! Θα δείξει τις επόμενες μέρες!!! Πάντος τον γιο μου τον δείχνει 13,7 σταθερά, που μάλλον δεν έχει πρόβλημα η ζυγαριά, σωστά?
    αχ μπράβο βρε!!! ειδες τελικά χάνεις όταν προσέχεις τι τρως! μπορει να ηταν απο εκεινα τα ανεξηγητα σκαμπανεβασματα που ειχες τσιμπησει λιγουλακι προς τα πανω!
    εγω περιμενω να αδιαθετησω, ελπιζω μετα να πεσει ο δεικτης κάπως.......