ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 249
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 249 of 457 FirstFirst ... 149199239247248249250251259299349 ... LastLast
Results 3,721 to 3,735 of 6847
    Senior Member
    Θενκσ Ντορετούλα μου!!! Τώρα ετοιμάζομαι να πάω στην επιτροπή να παραδοσο την επιστολή μου με το ιατρικο σημείωμα του ιδιοτη γιατρού, μπας και φιλοτιμηθούν και μου το εγκρύνουν!!!!! Μετά από 5 μέρες ο άντρας μου μίλησε και μου ζήτησε διαζύγιο!!!! Αν είναι δυνατον!!! Ψιλοσυζητήσαμε χτες, μου φάνηκε πιο ήρεμος, σήμερα θα πάει στον πνευματικό μας και από εκεί και πέρα θα δείξει τί θα κάνει. Ελπίζω να αλλάξει κάπως γνώμη γιατί το μικρό έχει τρελλαθεί..... δεν ξεκολάει από τον μπαμπα και τον λυπάμαι....
    Φιλιά για την ώρα!

Senior Member
    αχ, σου ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου

Senior Member
    polinaki1983

αν σε βοηθάει αυτο που θα σου πω δεν ξέρω μια γνώμη μόνο ...

βρες κάτι που θα λειτουργήσει σαν ψυχοθεραπεία για εσένα για όλα αυτά!!!
    πρόσφατα γνώρισα κάποιους ανθρώπους που έκαναν πολύ καιρό θεραπείες και γνώρισαν καλύτερα τα όρια του εαυτού τους

ειλικρινά θα ήθελα και εγώ να το κάνω απλά δεν έχω χρόνο ..υπάρχουν και δημόσιοι φορείς ..να ξέρεις που προσφέρουν στήριξη!!!

Senior Member
    ουτε εγω εχω χρόνο σασα μου. δουλια, σπίτι, μωρό (μικρό) μωρό (μεγάλο, ο σύζυγος δλδ)!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Θενκσ Ντορετούλα μου!!! Τώρα ετοιμάζομαι να πάω στην επιτροπή να παραδοσο την επιστολή μου με το ιατρικο σημείωμα του ιδιοτη γιατρού, μπας και φιλοτιμηθούν και μου το εγκρύνουν!!!!! Μετά από 5 μέρες ο άντρας μου μίλησε και μου ζήτησε διαζύγιο!!!! Αν είναι δυνατον!!! Ψιλοσυζητήσαμε χτες, μου φάνηκε πιο ήρεμος, σήμερα θα πάει στον πνευματικό μας και από εκεί και πέρα θα δείξει τί θα κάνει. Ελπίζω να αλλάξει κάπως γνώμη γιατί το μικρό έχει τρελλαθεί..... δεν ξεκολάει από τον μπαμπα και τον λυπάμαι....
    Φιλιά για την ώρα!
    το μικρο γιατι το μπλεκεται?
    ΥΓ εχω διαβασει μονο αυτο το μηνυμα, σορυ αν δεν καταλαβα καλα.
    επιτελους θα λυτρωθεις πωλινακι...
    δες κ ψυχολογο που σου λενε τα κοριτσια, εδω εγω κ το σκεφτομαι! (που δεν περνω τετοια κριση)

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Φιλιά για την ώρα!
    δες κ ψυχολογο που σου λενε τα κοριτσια, εδω εγω κ το σκεφτομαι! (που δεν περνω τετοια κριση)
    δεν το μπλέκουμε καλή μου. ποτέ δεν συζητάμε μπροστά του, αλλά νομίζεις δεν καταλαβαίνει? καταρχάς ο μπαμπας κοιμάτε σε άλλο δωμάτιο. Γιατί κοιμάτε σε άλλο δωμάτιο? Αμέσως να το πρώτο στοιχείο. μπορεί να είναι 2 ετών σχεδόν, αλλά είναι πανέξυπνος πτου πτου πτου μην τον ματιάσω.

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Καλημέρα κουκλίτσες μου!!! Τί κανετε? σήμερα 122,7!!!!!!! Η η ζυγαριά τα έχει παίξει, ή όντος σκαμπανευάζομαι!!! Θα δείξει τις επόμενες μέρες!!! Πάντος τον γιο μου τον δείχνει 13,7 σταθερά, που μάλλον δεν έχει πρόβλημα η ζυγαριά, σωστά?
    Πωλινάρα πως το έκανες αυτό!!! Είδες που είχες απογοητευτεί την προηγούμενη εβδομάδα? Να συμφωνήσω οτι ίσως να είναι καλύτερα που δεν έκανες την επέμβαση???
    Μα δεν έκανα τίποτα!!! ή μάλλον έκανα, πήγα στον γιατρό και μου αφέρεσε μέχρι κε το τελευταίο ml που είχε μέσα το δακτυλίδι και τώρα μπορώ να τρώω κανονικά!!!! ίσως αυτό να βοήθησε, θα δείξει τις επόμενες μέρες!
    Την επέμβαση αργά ή γρήγορα θα την κάνω κούκλα μου, δεν θα μείνω έτσι. Απλά μέχρι να γίνει, θα προσπαθώ και λίγο μόνη μου χωρίς να πιέζομαι όμως. και ότι βγει.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Φιλιά για την ώρα!
    δεν το μπλέκουμε καλή μου. ποτέ δεν συζητάμε μπροστά του, αλλά νομίζεις δεν καταλαβαίνει? καταρχάς ο μπαμπας κοιμάτε σε άλλο δωμάτιο. Γιατί κοιμάτε σε άλλο δωμάτιο? Αμέσως να το πρώτο στοιχείο. μπορεί να είναι 2 ετών σχεδόν, αλλά είναι πανέξυπνος πτου πτου πτου μην τον ματιάσω.
    ολα τα καταλαβαινουν τι λες τωρα!
    πανεξυπνα πλεον ολα τα παιδακια ολου του κοσμου κ ναναι καλα!

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Αρα 6/10-21/10= -1,400 kg με πιστη διατροφη τις τελευταιες 7-8 μερες!
    Παμε και για τα υπολοιπα!
    21/10 - 6/11 = +600 γρ.

72.700 kg [/quote]

Aπο 6/11-13/11 = -1.600 γρ.

Eίμαι αδιαθετη ομως.

71.100 kg

Senior Member
    Καλημέρααα

Σήμερα έχω το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μου ζύγισμα!
    Πάλι στα ίδια!! 50 kg!!! αν έκανα συντήρηση θα χαιρόμουν πάρα πολύ, έχω όμως και τη φωνή του γυμναστή στο μυαλο μου που λέει "πρέπει να χάσεις 4 kg λίπος και να αντικαταστήσεις με 4kg μυικό ιστό"! τώρα πως θα το πετύχω αυτό δε ξέρω!!! η γυμναστική συνειδιτόποίησα ότι δε μου αρέσει!!! :thumbdown: δε ξέρω τι να κάνω!!! θέλω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να χάσω τα 2 kg τουλάχιστον, ή και 1 kg δε θα με πείραζε! η μόνη λύση είναι το γυμναστήριο νομίζω και δε μου αρέσει καθόλου αυτόοοοοοοοο

Senior Member
    καλημέρα τι κάνετε ??
    εγώ είπα εχθές το βράδυ να ζυγιστώ...

και είδα ένα 52 φοβερό!!
    κανονικά αυτό είνια ένα κιλό κάτω το πρωί, οπότε νομίζω 51 καλά είναι το π-σ-κ θα είμαι φρανκφούρτη ....λουκάνικα , μπύρες και τα λοιπά οπότε απο Τρίτη(Δευτέρα φτάνω αργά οπότε δεν θα έχω χρόνο για προετοιμασία) ξεκινάω πάλι κανονική δίαιτα
    θέλω να χάσω 3 κιλά ακόμη να πάω στα 48, πάντως δεν έχω παράπονο καλά κρατήθηκα μέχρι ώρας!!

Junior Member
    kalhmera!! exw katalavei oti oso agxonete kapios toso pio diskola xanei kila! isxiei??

Senior Member
    -1200 αυτη την εβδομαδα

σε εμενα παιζει ρολο παντως η ψυχολογια μου, κανω κατακρατηση οταν αγχωνομαι η δεν ειμαι στα πολυ καλα μου

Junior Member
    egw ksekinisa simera dieta kai apo to prwi exw sinexeia sto mialo mou to fagito!!

Επιστροφή στη σωστή διατροφή...είμαι 73,3 και θέλω να πάω 63