ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 301
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 301 of 457 FirstFirst ... 201251291299300301302303311351401 ... LastLast
Results 4,501 to 4,515 of 6847
    Senior Member
    πστευει οτι φταιει οτι εχω κανει πολλες διαιτες κ οτι με πειραζουν κ καποιες τροφες.τωρα μου ειχε σαλατες κ παραλιγο να παω νοσοκομειο με κολικο.υποφερω απιστευτα ποναει ολη μου η κοιλια κ δεν μπορω να παω τουαλετα,γενικα οι τροφες που βοηθανε στη διαιτα ενω μου αρεσουν πολυ ειναι απαγορευτικες για μενα παντως μου ειπε οτι πιστευει οτι μπορω εστω κ σιγα να χασω χωρις χρειρουργειο,εγω παλι δε ν ειμαι σιγουρη οτι μπορω... θα δειξει... προς το παρον δεν απορυπτω τιποτα κ συνεχιζω κανονικα.αν γινει χειρουργιο καλως,αν οχι κ μονη θα προσπαθησω οσο μπορω

Senior Member
    Originally posted by Alina
    μπραβο πολινα! μου σιγουρα θα το δεις το 93! πηγα κ εγω σημερα για ζυγισμα εχασα αλλο ενα συνολικα 3 σε κατι παραπανω απο μηνα λιγα ειναι αλλα συνεχιζω.... δε θα το βαλω κατω.ααα φτιαξε μου κ το τικερακι! αν μπορεις 115 τωρα!
    Και τα 3 κάτι είναι Αλίνα μου, μπράβο σου κουκλίτσα μου. Τα 3 θα γίνουν 5, 8, 10 και θα δεις πόσο ωραία θα νιώθεις!!! Στο άλλαξα το τικεράκι!

Senior Member
    ωχ πολινα μου εκανα κ εγω προσπαθειες κ μαλλον εκανα βλακεια! κ τωρα δεν εχει τιποτα! μακαρι να γινουν 10! χαχα θα το γιορτασω!

Junior Member
    καλησπερα σε ολους!!!!!!παντως αν εχεις παρεα στη διαιτα παιρνεις δυναμη!!απο σημερα θα αρχισω και εγω διαιτα για να μπω σε ενα προγραμμα!!συγχαρητηρια παντως για την προσπαθεια ολων..και polinaki καλη συνεχεια..εγω ειμαι 75 και θελω να φτασω 60..ελπιζω εδω με καλη παρεα να παρω δυναμη και ανα βδομαδα να χανω εστω και 1 γραμμαριο..

Senior Member
    μαιρη-κ σου ευχομαι καλη επιτυχια στο ξεκινημα σου κ να μετραμε μαζι τα γραμμαρια! που ευχομαι να μην ειναι 1 αλλα 1000 τη βδομαδα! χιχι εγω κ με 500 ευχαριστιμενη θα ειμαι για εμενα

Junior Member
    αλινα μεγαλη αληθεια!!!!!!!!οσο και να χανεις ειναι μια χαρα!! να σαι καλα και ευχαριστω πολυ.. να μετραμε μαζι τα κιλα-γραμμαρια!!ελπιζω να ειναι κιλα..

Senior Member
    εγω παλι τον πρωτο καιρο που εχανα ~3 κιλα το μηνα μια απογοητευση την ενιωθα....βεβαια δεν το εβαζα κατω, αλλα δεν χαιρομουν κιολας.... τωρα που παω καλυτερα εχω ανεβει πολυ ψυχολογικα....

Senior Member
    76.2 - 1.6 από την προηγουμενη!!!!!! :wink1::wink1:

Senior Member
    Μετά το φούσκωμα της περιόδου την προηγούμενη εβδομάδα, επιτέλους ξεκόλλησα....

101 ... ελπίζω να προλάβω 100 την Παρασκευή... τελειώνει το 6μηνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θα φύγω
    εκτός πόλης 1 εβδομάδα... διψήφιο ευελπιστώ για τέλη Σεπτέμβρη... για να δούμε

Μπράβο Κονίνα...!!! αρχίζεις και παίρνεις φόρα προς τα κάτω..!!

Junior Member
    αχ μπραβο κοριτσια...ο θεος να μας κοβει κιλα και να μας τα δινει σε χρονια.. κονινα εισαι φοβερη!!καρεν υπομονη και να δεις τι καλα θα νιωσεις μολις δεις διψηφιο αριθμο..

Senior Member
    Originally posted by μαιρη-κ
    αχ μπραβο κοριτσια...ο θεος να μας κοβει κιλα και να μας τα δινει σε χρονια.. κονινα εισαι φοβερη!!καρεν υπομονη και να δεις τι καλα θα νιωσεις μολις δεις διψηφιο αριθμο..
    Μαίρη μου, δηλαδή ήδη έχω κερδίσει 30 χρόνια επιπλέων!!!! και έχω και άλλα ακόμα????? :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Και τί θα κάνω βρε τόσα χρόνια??????????

Senior Member
    Originally posted by karen1985
    Μετά το φούσκωμα της περιόδου την προηγούμενη εβδομάδα, επιτέλους ξεκόλλησα....

101 ... ελπίζω να προλάβω 100 την Παρασκευή... τελειώνει το 6μηνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θα φύγω
    εκτός πόλης 1 εβδομάδα... διψήφιο ευελπιστώ για τέλη Σεπτέμβρη... για να δούμε

Μπράβο Κονίνα...!!! αρχίζεις και παίρνεις φόρα προς τα κάτω..!!
    Κάρεν, να ετοιμάσω την τούρτα ή ακόμα? :P:P:P:P

Member
    χαχαχα..σαν να εχεις δικαιο πωλινακι..εγω προτεινω να μας τα δινει σε υγεια..ερωτες..χρημα..ταξιδι α..κτλ κτλ χαχα

Senior Member
    Αχ δεν ξέρω... :P το θέμα είναι αν αυτήν την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι στην αδερφή μου Γιάννενα χωρίς γυμναστήριο χάσω τίποτα..

μεταξύ μας λιγάκι δύσκολο... παρ' όλα αυτά ελπίζουμε... νομίζω είναι θέμα ημερών να τη φάω και εγώ αυτήν την τούρτα επιτέλους..!!

Senior Member
    Originally posted by who is who
    χαχαχα..σαν να εχεις δικαιο πωλινακι..εγω προτεινω να μας τα δινει σε υγεια..ερωτες..χρημα..ταξιδι α..κτλ κτλ χαχα
    Αυτό το προτιμώ και εγώ Πια είναι Πια μου!!!!!