Results 481 to 495 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
26-01-2008, 10:07 #481
ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ GILLY Ή ΤΑ ΤΑSTE AND DIETE.
KAMIA ΣΥΜΒΟΥΛΗ????
- 26-01-2008, 10:12 #482gourounitsaGuest
zacharoula kopela mou kane eksetaseis gia kardia piesh k an eisai apolita ugieis pare (me synvoulh giatrou pada!!!!)ta reductil na ksegniaseis.den iparxei allh lush.an kaneis diaita 8a peinas mia zwh.egw pros to paron paw poli kala se 11 mres 4 kila exasa.sou sinistw ta reductil k epiedi eisai pio polla kila apo mena pare ta 15 mg na se piasoun kalytera.na ksereis exoun elafries parenergies omws.
26-01-2008, 10:14 #483
Καλημέρα σε όλες και σε όλους!!!
ΝΑΙ!!!
Απώλεια και αυτήν την εβδομάδα, με κάποιες μικροζαβολιές στην αρχή της!
Από 88,8 κατέβηκα στα 88 (800 γραμμάρια κάτω).
Είμαι αποφασισμένος, τώρα που πήραν μπρος οι μηχανές, να μην ξανακάνω ζαβολιές.
Το περίεργο είναι ότι ζυγίστηκα και χθες το βράδυ αργά και η ζυγαριά έδειξε 87,5, οπότε φαντάστηκα πως το πρωί θα ζύγιζα λιγότερο, αλλά τελικά έδειξε 88 και ως τίμιος άνθρωπος που είμαι, θεωρώ σωστό το πρωινό ζύγισμα.
Ξέρουμε βέβαια όλοι ότι πρέπει να ζυγιζόμαστε πρωί, 1 φορά την εβδομάδα και νηστικοί, αλλά από περιέργεια είπα να δω πόσο ζύγιζα το βράδυ.
Τέλος πάντων, αυτά ετσι για την ιστορία...
Έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα, ζυγίζομαι κάθε Σάββατο πρωί, εννοείται νηστικός.
Ξεκίνησα στις 29/12 με 91,2 κιλά και BMI 28,1
Σήμερα είμαι 88 κιλά, με ΒΜΙ 27,1.
Νομίζω πως είμαι στο σωστό δρόμο! Επιπλέον ξεκίνησα και γρήγορο περπάτημα, μισή ώρα την ημέρα.
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
26-01-2008, 10:43 #484
ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?
26-01-2008, 11:43 #485gourounitsaGuestzalades elafries.ksirostomia,aipnia k diskiliotita.alla pros ta kalh ti einai o ponos.
26-01-2008, 12:21 #486
καλημερουδια !!!! μπραβο gourounitsa και p_k συνεχιστε ετσι παιδια !!
καλο κατεβασμα!! ....σε ολους μας!!!
μακια
27-01-2008, 02:09 #487
ΜΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ.
27-01-2008, 10:01 #488
Originally posted by gourounitsa
zacharoula kopela mou kane eksetaseis gia kardia piesh k an eisai apolita ugieis pare ta reductil na ksegniaseis.den iparxei allh lush.an kaneis diaita 8a peinas mia zwh.egw pros to paron paw poli kala se 11 mres 4 kila exasa.sou sinistw ta reductil k epiedi eisai pio polla kila apo mena pare ta 15 mg na se piasoun kalytera.na ksereis exoun elafries parenergies omws.
εχω καποιες αποριες που αν θες μου τις λυνεις.
θεωρεις ως μοναδικη λυση στο προβλημα των κιλων, τα χαπια που παιρνεις γιατι την διαιτα την βρισκεις βασανιστικη (και με το δικιο σου) ξερεις καλα ομως, οτι τα χαπια αυτα δεν μπορεις να τα παιρνεις εφ ορου ζωης, πρεπει να τα σταματησεις μετα απο καποιο διαστημα...
πως νομιζες οτι θα καταφερεις να κρατησεις τα κιλα που θα εχεις χωρις να πεινας εφοσον μονο τα χαπια σου κοβουν την ορεξη? δεν θα ειναι ευκολοτατο να τα ξαναβαλεις?σου εχει δωσει καποια λυση ο γιατρος σου σε αυτο η απλα ελπιζεις οτι τα κιλα θα σταθεροποιηθουν απο μονα τους?
και μια ερωτηση
εισαι γιατρος?
επειδη αν καταλαβα καλα, δεν εισαι, πως προτεινεις χαπια που χρειαζονται συνταγη γιατρου σε ατομα εδω μεσα και μαλιστα προτεινεις να αυξησουν και τη δοση τη δικη σου? δεν νομιζεις οτι οποιος ενδιαφερεται για τετοια χαπια θα πρεπει να επισκεφτει οπωσδηποτε γιατρο για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα βλαψει την υγεια του με αυτο που παει να κανει?
27-01-2008, 10:35 #489gourounitsaGuestΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ Μ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙς ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ.Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Π ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑ8Ω ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΡΟΩ ΥΓΕΙΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ Π 8ΕΛΩ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΟς ΤΡΟΠΟ ΦΙΑΤΡΩΦΗΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Μ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.Κ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ γραψει οπωσδηποτε γιατρος και οτι εχουν παρενεργειεσ.το τελευτεο το εχω γραψει τουλαχιστον 5 φορες ,πως με κρινεις απο τα λεγομενα μ πουυ ειδες μονο σε αυτο το ποστ?και οσο για τα φαρμακα ο γιατρος μ ειπε να τα περνω 6 μηνες.ευχομαι να σου ελυσα οοολες τις αποριες σου.
27-01-2008, 11:09 #490gourounitsaGuestκαι κατι αλλο εδω δεν ειναι δικαστιριο να δικαζεις καποιον που ειπε μια γνωμη για να βοη8ησει καποιους που υποφερουν απο παραπανο κιλα σαν εμενα.ενα απλο φορουμ ειναι για σηζητηση κ οχι δικαστικη αι8ουσα.δεν σκοτωσα κανεναν να μου γραφεις εμενα με εδονα γραμματα κ καλα σαν να εγληματισα!!!!!!!!!
27-01-2008, 11:18 #491
καλημερα ηρεμια βρε κοριτσια!!
εγω ειμαι χαλια!! ζυγιστηκα και πηρα 100 γρ αντι να χασω!! επεσε η ψυχολογια μου εντελως περιμενα να εδειχνε η παλιοζυγαρια μια απωλεια και ας ηταν της ταξης των 100 γρ οχι οτι εβαλα κιολας!!!!! (και οχι δεν περιμενω να αδιαθετησω))))) τι φταιει????????? ακολουθω οδηγιες που μου ειχε δωσει μια διαιτολογος... γιατι γ@@@@@@@????????????????
27-01-2008, 11:49 #492gourounitsaGuestlayza μακαρι να σου παει καλα η διαιτα
27-01-2008, 12:28 #493
2 αποριες ειχε η 2sweet2b4go10 , σου τις εκανε, απαντησες και τελος. δεν βρηκες κανεναν μπελα και ουτε σου ειπε και κατι κακο. εγω παντως βαριεμαι να διαβαζω τα ποστ του καθενα πριν τον ρωτησω κατι.
αν καταλαβα καλα απο οσα λεμε και απο οτι ειδα στο ιντερνετ οτι τα reductil απλα σου κοβουν την ορεξη. δεν καινε το λιπος αυξανοντας τον μεταβολισμο η' κανουν κατι αλλο. πραγμα που σημαινει οτι θελει αυστηρη διαιτα και κοψιμο των χαπιων σε 5-6 μηνες. χμ! και μετα? δεν ειναι και λιγο πραγμα να αυξησεις την δοσολογια κατα 50% gourounitsa οποτε ειναι πολυ μα πολυ νωρις να το σκεφτεσαι αυτο.
οποιος εχει συγγενη αστυνομικο δεν φοβαται σε αυτη την χωρα? :P αχ ελλαδα μου...
καλο κουραγιο στις φιλες και στους φιλους
27-01-2008, 13:01 #494gourounitsaGuestbliss θα επρεπε να φοβαμαι δλδ?και δεν ηταν αποριες ηταν σαν να με κατηγορουσε ετσι τουλαχιστο ενιοσα.τελος παντον εγω δεν εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο κανενος να τα παρει και δεν χριαζετε με αυτα τα χαπια να κανεις διαιτα διοτι σου κοβετε ετσι κ αλιοως η ορεξη.απλα οταν πεινας (φυσιολογικα ομως οχι κα8ε μιση ωρα οπως πειναγα εγω) ο γιατρος μ με συνβουλεψε να τροω υγειινα ωστε οταν χασω τα κιλα που 8ελω να μην ξαναπαρω εχοντας μα8ει εντομεταξυ να τροω αυτα π δεν παχενουν.κ δεν χριαζετε μα χω συγγενη τετοιο για να μην φοβαμαι.εξαλου κα8αρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε!να στε καλα κκαλη συνεχια σε ολους.κα8ε σιτε εχει και τα στραβα του δεν βαριεσε.
27-01-2008, 13:08 #495gourounitsaGuestκαι κατι εγραψε οτι ζητησα να μ αυξησουν την δοση.δεν το καταλαβα .ναι αν δεν εβλεπα αποτελεσματα 8α το εκανα γιατι ετσι 8α η8ελα και 8α με συνβουλευε κ ο γιατρος μ.κ δεν ειπα ποτε οτι καινε λιπος αυτα τα φαρμακα.απλα 8α μπορουσε η κοπελα να ριξει μια ματια κ στα αλλα π εγραψα .8α τις λυνοταν οι αποριες σιγουρα.εξαλου δεν δινοντε χορις ιατρικη συνταγη με καμια κυβερνηση.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή