ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 353
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 353 of 457 FirstFirst ... 253303343351352353354355363403453 ... LastLast
Results 5,281 to 5,295 of 6847
    Senior Member
    Ναι ειμαι στην 3η εβδομαδα και οι θερμιδες ειναι δυστυχως χαμηλες.Δεν πρεπει να ξεπερνουν τις 1200 σε μεσον ορο.
    Χτες ειχα αρκετα πιο χαμηλες.
    Θα το διορθωσω αυτο.Δεν θα μείνει ετσι.
    Θα αλλαξω ζυγαρια γιατι μπορει και εκει ναναι το θεμα.Δεν τα γραφω.Τα θυμαμαι.Δεν με βοηθαει να τα γραφω.Περιμενω περιοδο αλλα δεν εχω καθοοοοολου κατακρατηση και πεινα οπως παλια.Καλο αυτο αλλα οταν συμβαινει κατι διαφορετικο παντα ανησυχείς.
    Ναι αυτο με το μετρημα εχεις δικιο.Θαρχισω να το κανω...

Πως το βρισκω το BMR;

Senior Member
    Να παρω την γνωμη σας πανω σε κατι παρακαλω;
    Ξεκινησα διατροφη και εκοψα τα υπερφαγικα στις 21 Ιανουαριου, μεσολαβησε μια με μιαμιση εωδομαδα κρυολογηματος που ξαναλλαξε η διατροφη μου και σταματησα γυμναστηριο.Επανηλθα με Αττκινς στις 4 Φρεβρουαριου με 2 φορες γυμναστικη την εβδομαδα.
    Μεσα σοοοολο αυτο το διαστημα -απο τις 21 Ιανουαριου-σημερα 18/2/12 εχω χασει συνολικα 6 κιλα.Τα θεωρειται καλα;;;
    Δεν θαπρεπε ναχα χασει περισσοτερο;;;
    Εχει αλλαξει ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ η διατροφη μου.
    Εχω βγαλει εξω εντελως οοοολα τα παχυντικα -ψωμι,σοκολατα,μπισκοτα,σφο� �ιατα...-δεν θαπρεπε ναχα χασει κιαλλα;;;
    Παντως τωρα εχω κολλήσει.Δεν ειναι νωρις για κολληματα;

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Να παρω την γνωμη σας πανω σε κατι παρακαλω;
    Ξεκινησα διατροφη και εκοψα τα υπερφαγικα στις 21 Ιανουαριου, μεσολαβησε μια με μιαμιση εωδομαδα κρυολογηματος που ξαναλλαξε η διατροφη μου και σταματησα γυμναστηριο.Επανηλθα με Αττκινς στις 4 Φρεβρουαριου με 2 φορες γυμναστικη την εβδομαδα.
    Μεσα σοοοολο αυτο το διαστημα -απο τις 21 Ιανουαριου-σημερα 18/2/12 εχω χασει συνολικα 6 κιλα.Τα θεωρειται καλα;;;
    Δεν θαπρεπε ναχα χασει περισσοτερο;;;
    Εχει αλλαξει ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ η διατροφη μου.
    Εχω βγαλει εξω εντελως οοοολα τα παχυντικα -ψωμι,σοκολατα,μπισκοτα,σφο� �ιατα...-δεν θαπρεπε ναχα χασει κιαλλα;;;
    Παντως τωρα εχω κολλήσει.Δεν ειναι νωρις για κολληματα;

Εγώ έχω μεν λιγότερα κιλά αλλά έκανα 2 εβδομάδες παραπάνω από εσένα να χάσω τα 6 κιλά. Δεν ξέρω πως να το αξιολογήσω αυτό. Μου φαίνεται πως είναι καλή η απώλεια σου. Όπως σου έγραψα και παραπάνω στο Forum του Ατκινς έχει πράγματι εντοπιστεί σε μια μερίδα ανθρώπων κόλλημα την 3η εβδομάδα. Αν θες μπορώ να σου δώσω links να το δεις.
    Μια άλλη θεωρία λέει ότι όταν χάνεις βάρος τα λιποκύτταρα δεσμεύουν νερό κρατώντας έτσι διογκωμένο το "σώμα" τους και περιμένουν μήπως ξαναγεμίσουν σύντομα. Αν δουν ότι τελικά δεν σκοπεύεις να τα ξαναγεμίσεις αφήνουν όλο το νερό να φύγει με μιας. Σε αυτή τη περίπτωση βλέπεις μια θεαματική απώλεια από εκεί που δεν την περιμένεις! Όπως και να έχει ο δρόμος που διάλεξες έχει σίγουρα αποτελέσματα μείνε σε αυτόν και θα ανταμειφθείς 6 κιλά είναι 4 μεγάλα μπουκάλια coca cola! Είναι σαν να κρατούσες μια σακούλα με αυτά και να την άφησες κάτω! Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κατάφερες ! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Senior Member
    Σε λιγότερο από 1 μήνα έχασες 6 κιλά και σου φαντάζουν λίγα; Καλή μου το φυσιολογικό που θα μπορούσες να χάσεις είναι 4 το πολύ κιλά. Να'σαι ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα και κακώς ρωτάς -κατά την γνώμη μου!
    Ελπίζω να αντέξεις με την άτκινς. Προσωπικά είμαι της άποψης να υπάρχει μια ισορροπημένη διατροφή ώστε να μην στερείτε ο οργανισμός μας από τίποτε και φυσικά στα ενδιάμεσα σνακ για να μην νιώθεις ότι πεινάς. Πάντως μπράβο για την απώλεια!
    :thumbup:

Senior Member
    marimari δε μου χεις πει ετσι κι αλλιως οτι δε το κανεις πιστα ως διατροφη?? η ατκινς ειναι χημικη σε αλλους παντως δουλευει σε αλλους οχι. παντως νομιζω οτι τα πας πολυ καλα κ δε δικαιολογειται η ανησυχια σου!!

Senior Member
    Βρε μαριμαρι μου σε πόσο καιρό σε βδομάδες τα έχασες τα 6 κιλά? Μου αρέσει που λέτε εμένα φαινόμενο ενώ εσύ τα έχασες σε λιγότερο, χωρίς να κάνεις καν δίαιτα ανθρώπινη!!!! Θυμάμαι στην αρχή που έκανες διατροφή σλιβάτου (έτρωγες ελάχιστα) και μετά έκανες σλιβ με σιρόπι για πονόλαιμο χα! Ε αυτό δεν ήταν δίαιτα, έδωσες μια του μεταβολισμού σου και πήγε κάτω. Θυμάμαι όμως πως τότε δεν έχανες καθόλου βάρος κι ότι είχες ξεκινήσει από 118 κιλά. Αν τα θυμάμαι λάθος συγνώμη, πάντως καλό θα ήταν να τα γράφεις να μη μπερδεύεσαι ώστε να βλέπεις την πραγματική πρόοδό σου. Δηλαδή πόσα κιλά ήθελα να χάσεις και σε πόσο? Μέχρι 1-1,2 κιλό τη βδομάδα είσαι ΟΚ στα κιλά που είσαι (1% του βάρους σου)! βγάλε και τα υγρά στην αρχή 1-3 κιλά μαζεμένα, αν δεν έκανες πρίν διαιτα, ανάλογα τις κατακρατήσεις που είχες.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Σήμερα : 6η εβδομάδα σε low carb διατροφή, περίπου -6 κιλά σύνολο
    ΒΑΡΟΣ : 70,4 κιλά λίπους 27,2
    μπράβο συγχαρητήρια!!!!
    Να κι άλλο ένα "θεματάκι", πιστεύω πως η μαρι μας θα πρέπει να τσεκάρει τους υδατάνθρακες, αν όντως είναι low carb. Γιατί νομίζω στην ατκινς δεν μπορείς να τρώς ό,τι θες, παίζουν ρόλο οι υδατάνθρακες. Συγνώμη αν κάνω λάθος και τα μπερδευω με την south beach ε, ιδέα λέω!!!
    marimari μου έυχομαι σύντομα να αρχίσεις να μένεις ευχαριστημένη με την απώλεια σου, τελικά ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημενες με τον εαυτό μας! Μου θυμίζεις εμένα! Κακό αυτό! χα! Φιλιά!

Senior Member
    Δεν ξερω πως να κανω ομαδικη παραθεση γιαυτο θα σας τα απαντησω ενα ενα και συνοπτικα!!!!

need αυτο με τα λυποκυταρα ειναι πολύ ευστοχο και δεν τοξερα.Σευχαριστω.Ετσι εξηγειται οτι οταν κολας μετα τα χανεις 2-2 τα κιλα.Πολύ ενδιαφερον!!!!

Τονια δεν την κανω επακριβώς γιατι τρωω λιγότερο, ενω ξερω οτι μπορω να φαω περισσότερο.Εσυ προσωπικα ξερεις την αποψη μου γιαυτες τις διαιτες και μεχρι που τις παω.

sweet χαιρομαι με την απώλεια μου -φυσικα και χαιρομαι πολύ- αλλα η απορια μου παει στο γεγονος οτι 1ον εχει αλλαξει απολυτα η διατροφη μου αρα ισως επρεπε να χασω περισσοτερο, και 2ον εχω πολλα κιλα που επιτρεπουν μεγαλυτερη απωλεια απο καποιον στα 70 π.χ.
    Αγαπω τον εαυτον μου και τον υποστηριζω.
    Να σου ξαναγραψω εδω -τοχω ξαναγραψει σε παλιοτερο ποστ- οτι ξεκινησα στα 120.1 πηγα με διατροφη στα 117,5, επεσα στα σιροπια-καλα θυμασαι- και ξαναρχισα με Ατκινς-σχεδον Ατκινς- μεχρι και σημερα στα 114.5 (το στρογγύλεψα.ο μισός βαθμος υπερ του μαθητή!!!)

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Σε λιγότερο από 1 μήνα έχασες 6 κιλά και σου φαντάζουν λίγα; Καλή μου το φυσιολογικό που θα μπορούσες να χάσεις είναι 4 το πολύ κιλά. Να'σαι ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα και κακώς ρωτάς -κατά την γνώμη μου!
    Ελπίζω να αντέξεις με την άτκινς. Προσωπικά είμαι της άποψης να υπάρχει μια ισορροπημένη διατροφή ώστε να μην στερείτε ο οργανισμός μας από τίποτε και φυσικά στα ενδιάμεσα σνακ για να μην νιώθεις ότι πεινάς. Πάντως μπράβο για την απώλεια!
    :thumbup:
    Μαρια ειμαστε σχεδον στα ιδια αποτι ειδα.Καλη συνεχεια.
    Δεν ειμαι υπερ των χημικων διαιτων.ΜΕ ΤΙΙΙΙΠΟΤΑ...
    Ειμαι ομως υπερ μιας διαιτας που θα σε ξεκινησει, θα σε μαθει να τρως αλλες τροφες απαυτες που ετρωγες κατακορων σχεδον οοοολη σου τη ζωη -υδατανθρακες- θα χασεις καποια κιλα και μετα πολύυυυυ σταδιακα θα επανελθεις στην σωστη Μεσογειακη διατροφη.
    Την Ατκινς την επελεξα καθαρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ για εκπαιδευση και ναι όντως σε μενα έπιασε.Ειμαι μανα με 2 παιδια και μαγειρεύω ισορροπημένα.Ποσο θα αντεχα σαυτη την διατροφη λες...1 μηνα...2 μηνες...το παρα πολύ.
    Εσυ τι κανεις;

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by need2loose
    Σήμερα : 6η εβδομάδα σε low carb διατροφή, περίπου -6 κιλά σύνολο
    ΒΑΡΟΣ : 70,4 κιλά λίπους 27,2
    μπράβο συγχαρητήρια!!!!
    Να κι άλλο ένα "θεματάκι", πιστεύω πως η μαρι μας θα πρέπει να τσεκάρει τους υδατάνθρακες, αν όντως είναι low carb. Γιατί νομίζω στην ατκινς δεν μπορείς να τρώς ό,τι θες, παίζουν ρόλο οι υδατάνθρακες. Συγνώμη αν κάνω λάθος και τα μπερδευω με την south beach ε, ιδέα λέω!!!
    marimari μου έυχομαι σύντομα να αρχίσεις να μένεις ευχαριστημένη με την απώλεια σου, τελικά ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημενες με τον εαυτό μας! Μου θυμίζεις εμένα! Κακό αυτό! χα! Φιλιά!

Ευχαριστώ!!!!
    Η marimari δεν κάνει Ατκινς πράγματι, κάνει όμως Low carb διατροφή.
    Θα με ενδιέφερε να δω βέβαια ενδεικτικά τη διατροφή 2-3 ημερών.
    Καλά τα 6 κιλά τα έχασε πολύ γρήγορα, δεν ξέρω αν τη τηρούσε κατά γράμμα, αν θα έχανε παραπάνω αλλά είναι μια χαρά!

Senior Member
    @ marimari

Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω δίαιτα. Εδώ και χρόνια στο μυαλό μου είναι μονίμως η λέξη δίαιτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου γυρίσει σε αδηφαγική διαταραχή. Άγχος, πολύ άγχος. Με λάθος χειρισμούς ξεσπούσα το άγχος μου στο φαγητό. Οργανώθηκα. Κάθομαι πλέον και φτιάχνω το μενού της εβδομάδας. Βλέποντας αυτό προσαρμόζω και την διατροφή μου χωρίς να κάνω διαφορετικό φαγητό για μένα και διαφορετικό για τον άντρα μου. Τα υπερφαγικά μου έχουν μειωθεί αρκετά, έχω βελτιώσει τον ύπνο, περπατάω. Νιώθω καλύτερα μέσα μου και συνεχίζω με ισορροπημένη διατροφή καθαρά μεσογειακή.

Senior Member
    Δεν ξερω πως να κανω ομαδικη παραθεση γιαυτο θα σας τα απαντησω ενα ενα και συνοπτικα!!!!

need αυτο με τα λυποκυταρα ειναι πολύ ευστοχο και δεν τοξερα.Σευχαριστω.Ετσι εξηγειται οτι οταν κολας μετα τα χανεις 2-2 τα κιλα.Πολύ ενδιαφερον!!!!

Τονια δεν την κανω επακριβώς γιατι τρωω λιγότερο, ενω ξερω οτι μπορω να φαω περισσότερο.Εσυ προσωπικα ξερεις την αποψη μου γιαυτες τις διαιτες και μεχρι που τις παω.

sweet χαιρομαι με την απώλεια μου -φυσικα και χαιρομαι πολύ- αλλα η απορια μου παει στο γεγονος οτι 1ον εχει αλλαξει απολυτα η διατροφη μου αρα ισως επρεπε να χασω περισσοτερο, και 2ον εχω πολλα κιλα που επιτρεπουν μεγαλυτερη απωλεια απο καποιον στα 70 π.χ.
    Αγαπω τον εαυτον μου και τον υποστηριζω.
    Να σου ξαναγραψω εδω -τοχω ξαναγραψει σε παλιοτερο ποστ- οτι ξεκινησα στα 120.1 πηγα με διατροφη στα 117,5, επεσα στα σιροπια-καλα θυμασαι- και ξαναρχισα με Ατκινς-σχεδον Ατκινς- μεχρι και σημερα στα 114.5 (το στρογγύλεψα.ο μισός βαθμος υπερ του μαθητή!!!)
    Ερώτηση : Με την Ατκινς like πόσο βάρος έχασες;
    Πριν να το γυρίσεις σε Ατκινς μεσολάβησαν μέρες που έφαγες ελεύθερα ή πήγες από τη μια δίαιτα στην άλλη.
    Αν θέλεις πιο θεαματικά αποτελέσματα νομίζω ότι αξίζει να κάνεις 14 ημέρες ακριβώς induction στην Ατκινς
    Τέλος, σε άλλες δίαιτες πόσο έχανες στο αντίστοιχο διάστημα που έκανες Ατκινς;
    Αν η Ατκινς δεν σε κάνει να χάνεις περισσότερο και αν δεν σε χορταίνει ( αυτό ξέρω ότι στο κάνει ) περισσότερο τότε δεν υπάρχει λόγος να την ακολουθείς!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Βρε μαριμαρι μου σε πόσο καιρό σε βδομάδες τα έχασες τα 6 κιλά? Μου αρέσει που λέτε εμένα φαινόμενο ενώ εσύ τα έχασες σε λιγότερο, χωρίς να κάνεις καν δίαιτα ανθρώπινη!!!! Θυμάμαι στην αρχή που έκανες διατροφή σλιβάτου (έτρωγες ελάχιστα) και μετά έκανες σλιβ με σιρόπι για πονόλαιμο χα! Ε αυτό δεν ήταν δίαιτα, έδωσες μια του μεταβολισμού σου και πήγε κάτω. Θυμάμαι όμως πως τότε δεν έχανες καθόλου βάρος κι ότι είχες ξεκινήσει από 118 κιλά. Αν τα θυμάμαι λάθος συγνώμη, πάντως καλό θα ήταν να τα γράφεις να μη μπερδεύεσαι ώστε να βλέπεις την πραγματική πρόοδό σου. Δηλαδή πόσα κιλά ήθελα να χάσεις και σε πόσο? Μέχρι 1-1,2 κιλό τη βδομάδα είσαι ΟΚ στα κιλά που είσαι (1% του βάρους σου)! βγάλε και τα υγρά στην αρχή 1-3 κιλά μαζεμένα, αν δεν έκανες πρίν διαιτα, ανάλογα τις κατακρατήσεις που είχες.
    Εσένα καλέ σε λέμε φαινόμενο γιατί τη μια κάνεις δίαιτα την άλλη τη χαλάς και στο τέλος καταφέρνεις και να χάσεις!:thumbup:

Senior Member
    Ναι ειμαι στην 3η εβδομαδα και οι θερμιδες ειναι δυστυχως χαμηλες.Δεν πρεπει να ξεπερνουν τις 1200 σε μεσον ορο.
    Χτες ειχα αρκετα πιο χαμηλες.
    Θα το διορθωσω αυτο.Δεν θα μείνει ετσι.
    Θα αλλαξω ζυγαρια γιατι μπορει και εκει ναναι το θεμα.Δεν τα γραφω.Τα θυμαμαι.Δεν με βοηθαει να τα γραφω.Περιμενω περιοδο αλλα δεν εχω καθοοοοολου κατακρατηση και πεινα οπως παλια.Καλο αυτο αλλα οταν συμβαινει κατι διαφορετικο παντα ανησυχείς.
    Ναι αυτο με το μετρημα εχεις δικιο.Θαρχισω να το κανω...

Πως το βρισκω το BMR;
    το bmi σου εννοεις;
    βγαινει με τον ακολουθο τυπο
    υψος *υψος=χ
    κιλα/χ=bmi

το ξερεις οτι αναλογα τα κιλα σου παιρνεις πολυ λιγες θερμιδες;
    δε θελω να το παιξω εξυπνη,αλλωστε ολοι εδω στο ιδιο καζανι βραζουμε,αλλα εχεις σκεφτει οτι ο λογος που ισως κολλας ειναι οτι το σωμα σου αντιστεκεται στις λιγες θερμιδες με αποτελεσμα να παραγει παραπανω αντισταση;
    καπου το χα διαβασει αυτο

http://www.clickatlife.gr/story/euzo...sas?id=2051778