ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 366
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 366 of 457 FirstFirst ... 266316356364365366367368376416 ... LastLast
Results 5,476 to 5,490 of 6847
    Senior Member
    Καλησπέρα! Σημερινό ζύγισμα (το τελευταίο ήταν στις 30/5) έδειξε 86 . Βέβαια ίσως είναι κάπως λίγο σαν απώλεια για τα δικά μου δεδομένα (όλη τη βδομάδα πήγα 4 2ωρα γυμναστήριο , πρόσεχα τη διατροφή μου πάρα πολύ εκτός απ την παρασκευή που έφαγα πίτσα, και είμαι ότι έχω καθαρίσει τελείως από περίοδο) . Ειδικά μετά από περίοδο χάνω συνήθως 1μιση 2 κιλά . Ο μόνος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω είναι επειδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω αυξήσει λίγο τα κιλά στα οργανα του γυμναστήριου (επειδή τα είχα πλέον συνηθίσει και είχα την αίσθηση οτι μου ήταν εύκολα) μήπως έχω αυξήσει λίγο μυική μάζα . Στην τελευταία λιπομέτρηση πάντως που χα κάνει πριν κανα 2μηνο είχε ήδη την τάση να αυξηθεί . Περιμένω πως και πως να ρθει ο καιρός να φύγω για Αθήνα για καλοκαίρι ωστε να πάω να κάνω λιπομέτρηση να δω που είμαι . Το σώμα μου πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται πιο ... γυμνασμένο να το πω ; δεμένο ; τραβάω φωτογραφίες που και που και παρατηρώ οτι έχω σταματήσει να βλέπω τόσο τραγικές αλλαγές στο μέγεθος (διαφορές βέβαια υπάρχουν πάντα) αλλά σαν να χει αλλάξει το σχήμα του σώματός μου κάπως ... δεν μου μοιάζω τόσο "πλαδαρή" πλέον . Καλό αυτό :starhit:

Senior Member
    Μια χαρα Στελλα μου!!! Ολα καλα, ειναι και η κατακρατηση απο την πιτσα (το αλατι της). Για λιπομετρηση τι να πω κι γω που το 1/3 μου ειναι λιπος.................................ανυ� �ομονω να παω κι γω γυμναστηριο το χειμωνα, που μαλλον θα εχω καπου να αφησω το παιδι. Θα ειναι και πιο μεγαλο βλεπεις. Ολα καλα, ολα θα τα κανουμε, αντε μη σκαμε!!! Φιλακιακιακιακιακιακια

Senior Member
    Η μεζολύρα δε λέει ποτέ ψέμματα! Καθε 3 βδομαδες μετριέμαι και η διαφορά είναι τεράστια, και γυμναστηριο δεν παταω. Ο διαιτολογος με μετραει σε 5-6 σημεια και ποτε δε θυμαμαι τι ειναι ποιο αλλα τα νουμερα ειναι τοσο πτωτικα που δε με νοιαζει!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    και...αναδύονται πολλά μα πάρα πολλά...οστά.
    Ίσως πρέπει να σταματήσεις για λίγο και να σταθεροποιηθείς και συνεχίζεις αργότερα. Εγώ στη θέση σου θα το είχα κάνει και νωρίτερα αλλά είπαμε ο καθένας ξέρει καλύτερα το σώμα του. Σε τι ΒΜΙ είσαι τώρα;

Εγώ δεν μπορώ να μετρήσω την κοιλιά μου... είναι από 92 (ρουφηγμένη) μέχρι 104 (φουσκωμένη). Απλά τώρα που έχασα παρατηρώ ότι έχω (και προφανώς τα είχα και πριν) ΚΑΙ "love handles" :sniff:

Senior Member
    τί είν παλι τα λοβ χαντλς? μη μου πεις οτι εχω ΚΑΙ απο αυτα, θα πηδηχτω απο το παραθυρο! baklaba τι ποσοστο λιπους εχεις? Στα κιλα μου ειχες 35%? Πανω? Κατω?

Senior Member
    Love handles είναι αυτά... και είναι πιο "έντονα" στους άντρες!

Το ποσοστό λίπους, με την όποια ακρίβεια μου το έδειξε σήμερα η ζυγαριά μου, είναι 21,6%
    Στα 96,5 κιλά είχα 25% (το οποίο σε "γυναικείο νούμερο" αντιστοιχεί σε 32-35%)

Senior Member
    εμενα αυτα δεν πετανε, ασχετα που δε φαινονται οι κοιλιακοι μου! Μηπως οσο σφιγγει εκει η περιοχη εκτοπιζει?

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Originally posted by stellou1989
    Καλησπέρα! Σημερινό ζύγισμα (το τελευταίο ήταν στις 30/5) έδειξε 86 . Βέβαια ίσως είναι κάπως λίγο σαν απώλεια για τα δικά μου δεδομένα....Περιμένω πως και πως να ρθει ο καιρός να φύγω για Αθήνα για καλοκαίρι ωστε να πάω να κάνω λιπομέτρηση να δω που είμαι . Το σώμα μου πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται πιο ... γυμνασμένο να το πω ; δεμένο ; τραβάω φωτογραφίες που και που και παρατηρώ οτι έχω σταματήσει να βλέπω τόσο τραγικές αλλαγές στο μέγεθος (διαφορές βέβαια υπάρχουν πάντα) αλλά σαν να χει αλλάξει το σχήμα του σώματός μου κάπως ... δεν μου μοιάζω τόσο "πλαδαρή" πλέον . Καλό αυτό :starhit:
    Κι εμένα έχει πέσει ο ρυθμός αλλά για άλλους λόγους. Όμως κάνοντας μπάνιο διαπίστωσα δια της ψηλάφησης ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου (κάποια αξιοσημείωτη μάζα λείπει στην κοιλιά μου :P ) και παρόλο που δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την μεζούρα την ξαναχρησιμοποίησα. Και μπήκα στον...κόπο να συγκρίνω τα αποτελέσματα με παλιότερες μετρήσεις. Και φάνηκε ανεξήγητη βελτίωση που δεν ταιριάζει με τις ενδείξεις της ζυγαριάς. Θα σου έλεγα να μετριέσαι κι εσύ σε μηνιαία βάση.
    Κι εγώ τώρα πια τραβάω πολλές φωτό για να συνηθίζω τη νέα μου εικόνα και γιατί τις κρίνω αντικειμενικά ενώ στον καθρέπτη τα βλέπω όλα καλά (;!).
    Εγώ σε αυτές αντιθέτως τώρα δείχνω λίγο πλαδαρός, αλλά εμφανίζω αυξανόμενη χαλάρωση και...αναδύονται πολλά μα πάρα πολλά...οστά. Μεγάλη υπόθεση το αδυνάτισμα με γυμναστική. Θα τα είχα αποφύγει όλα αυτά.
    μην το λες και απαραίτητα οτι θα τα είχες αποφύγει . Ισως να ήταν πολύ μειωμένα , ναι . Εγώ πχ μπορεί να πηγαίνω γυμναστήριο αλλά στα μπράτσα έχω θέμα . Απ την πάνω πλευρά τείνω να κάνω ποντίκια . Απ την κάτω όλα κρέμονται ! Δεν είναι βέβαια ακόμη καθαρό δέρμα αυτό που κρέμεται ... αλλά κρέμεται ! Παλιά ήταν πιο στητά και χαρούμενα (ούτε για βυζιά να μιλούσα τρομάρα μου) :smilegrin: Μια μεζούρα κι εγώ είχα πάρει σε κάποια φάση αλλά την έχω κι εγώ σε τόση υπόληψη που με το που την πήρα δεν θυμάμαι που την έχω βάλει . Θα το κοιτάξω πάντως για να αρχίσω να μετριέμαι και έτσι που και που .

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    Εγώ πχ μπορεί να πηγαίνω γυμναστήριο αλλά στα μπράτσα έχω θέμα . Απ την πάνω πλευρά τείνω να κάνω ποντίκια . Απ την κάτω όλα κρέμονται ! Δεν είναι βέβαια ακόμη καθαρό δέρμα αυτό που κρέμεται ... αλλά κρέμεται ! Παλιά ήταν πιο στητά και χαρούμενα (ούτε για βυζιά να μιλούσα τρομάρα μου) :smilegrin:
    Ασε, ασε κι εγω ακριβως το ιδιο!!!!

Senior Member
    το αποκατω που λετε ειναι τρικεφαλα, δεν ειναι και το ευκολοτερο σημειο στη γυναικα αλλα με καλη εκγυμναση κατι γινεται, ζητηστε ασκησεις απο το γυμναστη σας στην τροχαλια η με βαρακια σε παγκο, πονανε, προετοιμαστειτε, ειναι τελειως αδουλευτος μυς στις περισσοτερες γυναικες!

Κι εμενα δεν ειναι οπως παλια παιδια με την καμμια, γενικα το σωμα χωρις γυμναστικη δεν ειναι τονωμενο και σφριγηλο δυστηχως. Τον χειμωνα που ολοι σταματανε γυμναστηριο εγω αρχιζω. Μηπως να αρχισω και χειμερινα μπανια...να δειχνω σωμα :P

Να πω νεα να πω νεα???????????????????????????????????????????? ? το πρωι ημουν ενα κιλο πανω νηστικη (και χθες ειχα φαει πολυ λιγο) και τωρα ειμαι (φαγωμενη!!) 95.7 gioyxoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy ειδα 5 οεοεοεοεοεο

Senior Member
    Στελλα με το ζυγισμα τι εκανες? Καταφερες να ζυγιζεσαι μια τη βδομαδα? Τα πηγαινα τοσο υπεροχα, δε ζυγιζομουν καθολου!!!! Τωρα βρε Στελλα μ νομιζω το εχω παρακανει τελευταια με τη ζυγαρια παλι, αλλα μου αρεσει τοσο να βλεπω να πεφτει το νουμερο.................................... .................................................. ....

Senior Member
    Μπραβο, sweet october!!! Αντε, να κατεβαινει η ζυγαρια!!

Senior Member
    ευχαριστω!!! ΑΝ και στοχος μου δεν ειναι διολου η ζυγαρια, ειναι πολυ ομορφο να ειναι η επιβραβευση!

Senior Member
    τασο, κι εγω που αθλουμουν συστηματικα 8 μηνες και σχετικα υψηλο ποσοστο λιπους εχω (περιπου 27-29 %) και μεγαλες ανομοιομορφιες στην κατανομη του λιπους και εμφανη χαλαρωση, οποτε δεν ξερω σε ποιο βαθμο βοηθα η γυμναστικη

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    το αποκατω που λετε ειναι τρικεφαλα, δεν ειναι και το ευκολοτερο σημειο στη γυναικα αλλα με καλη εκγυμναση κατι γινεται, ζητηστε ασκησεις απο το γυμναστη σας στην τροχαλια η με βαρακια σε παγκο, πονανε, προετοιμαστειτε, ειναι τελειως αδουλευτος μυς στις περισσοτερες γυναικες!

Κι εμενα δεν ειναι οπως παλια παιδια με την καμμια, γενικα το σωμα χωρις γυμναστικη δεν ειναι τονωμενο και σφριγηλο δυστηχως. Τον χειμωνα που ολοι σταματανε γυμναστηριο εγω αρχιζω. Μηπως να αρχισω και χειμερινα μπανια...να δειχνω σωμα :P

Να πω νεα να πω νεα???????????????????????????????????????????? ? το πρωι ημουν ενα κιλο πανω νηστικη (και χθες ειχα φαει πολυ λιγο) και τωρα ειμαι (φαγωμενη!!) 95.7 gioyxoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy ειδα 5 οεοεοεοεοεο
    ΜΠΡΑΒΟ SWEET ! Καλά κάνεις και ζυγίζεσαι όποτε θέλεις , αν αυτό σε ικανοποιεί ... εγώ πλέον ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα και να σου πω την αλήθεια δεν το σκεύτομαι και ιδιαίτερα . όχι οτι δεν με νοιάζει δηλαδή απλά σαν να μου χει γίνει κάπως τρόπος ζωής ....