Results 5,476 to 5,490 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
09-06-2013, 15:06 #5476
Καλησπέρα! Σημερινό ζύγισμα (το τελευταίο ήταν στις 30/5) έδειξε 86 . Βέβαια ίσως είναι κάπως λίγο σαν απώλεια για τα δικά μου δεδομένα (όλη τη βδομάδα πήγα 4 2ωρα γυμναστήριο , πρόσεχα τη διατροφή μου πάρα πολύ εκτός απ την παρασκευή που έφαγα πίτσα, και είμαι ότι έχω καθαρίσει τελείως από περίοδο) . Ειδικά μετά από περίοδο χάνω συνήθως 1μιση 2 κιλά . Ο μόνος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω είναι επειδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω αυξήσει λίγο τα κιλά στα οργανα του γυμναστήριου (επειδή τα είχα πλέον συνηθίσει και είχα την αίσθηση οτι μου ήταν εύκολα) μήπως έχω αυξήσει λίγο μυική μάζα . Στην τελευταία λιπομέτρηση πάντως που χα κάνει πριν κανα 2μηνο είχε ήδη την τάση να αυξηθεί . Περιμένω πως και πως να ρθει ο καιρός να φύγω για Αθήνα για καλοκαίρι ωστε να πάω να κάνω λιπομέτρηση να δω που είμαι . Το σώμα μου πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται πιο ... γυμνασμένο να το πω ; δεμένο ; τραβάω φωτογραφίες που και που και παρατηρώ οτι έχω σταματήσει να βλέπω τόσο τραγικές αλλαγές στο μέγεθος (διαφορές βέβαια υπάρχουν πάντα) αλλά σαν να χει αλλάξει το σχήμα του σώματός μου κάπως ... δεν μου μοιάζω τόσο "πλαδαρή" πλέον . Καλό αυτό :starhit:
- 09-06-2013, 16:23 #5477
Μια χαρα Στελλα μου!!! Ολα καλα, ειναι και η κατακρατηση απο την πιτσα (το αλατι της). Για λιπομετρηση τι να πω κι γω που το 1/3 μου ειναι λιπος.................................ανυ� �ομονω να παω κι γω γυμναστηριο το χειμωνα, που μαλλον θα εχω καπου να αφησω το παιδι. Θα ειναι και πιο μεγαλο βλεπεις. Ολα καλα, ολα θα τα κανουμε, αντε μη σκαμε!!! Φιλακιακιακιακιακιακια
09-06-2013, 23:24 #5478
Η μεζολύρα δε λέει ποτέ ψέμματα! Καθε 3 βδομαδες μετριέμαι και η διαφορά είναι τεράστια, και γυμναστηριο δεν παταω. Ο διαιτολογος με μετραει σε 5-6 σημεια και ποτε δε θυμαμαι τι ειναι ποιο αλλα τα νουμερα ειναι τοσο πτωτικα που δε με νοιαζει!
10-06-2013, 01:02 #5479
Originally posted by Tassos67i
και...αναδύονται πολλά μα πάρα πολλά...οστά.
Εγώ δεν μπορώ να μετρήσω την κοιλιά μου... είναι από 92 (ρουφηγμένη) μέχρι 104 (φουσκωμένη). Απλά τώρα που έχασα παρατηρώ ότι έχω (και προφανώς τα είχα και πριν) ΚΑΙ "love handles" :sniff:
10-06-2013, 01:32 #5480
τί είν παλι τα λοβ χαντλς?
μη μου πεις οτι εχω ΚΑΙ απο αυτα, θα πηδηχτω απο το παραθυρο! baklaba τι ποσοστο λιπους εχεις? Στα κιλα μου ειχες 35%? Πανω? Κατω?
10-06-2013, 02:29 #5481
Love handles είναι αυτά...
και είναι πιο "έντονα" στους άντρες!
Το ποσοστό λίπους, με την όποια ακρίβεια μου το έδειξε σήμερα η ζυγαριά μου, είναι 21,6%
Στα 96,5 κιλά είχα 25% (το οποίο σε "γυναικείο νούμερο" αντιστοιχεί σε 32-35%)
10-06-2013, 08:29 #5482
εμενα αυτα δεν πετανε, ασχετα που δε φαινονται οι κοιλιακοι μου! Μηπως οσο σφιγγει εκει η περιοχη εκτοπιζει?
10-06-2013, 09:27 #5483
Originally posted by Tassos67i
Originally posted by stellou1989
Καλησπέρα! Σημερινό ζύγισμα (το τελευταίο ήταν στις 30/5) έδειξε 86 . Βέβαια ίσως είναι κάπως λίγο σαν απώλεια για τα δικά μου δεδομένα....Περιμένω πως και πως να ρθει ο καιρός να φύγω για Αθήνα για καλοκαίρι ωστε να πάω να κάνω λιπομέτρηση να δω που είμαι . Το σώμα μου πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται πιο ... γυμνασμένο να το πω ; δεμένο ; τραβάω φωτογραφίες που και που και παρατηρώ οτι έχω σταματήσει να βλέπω τόσο τραγικές αλλαγές στο μέγεθος (διαφορές βέβαια υπάρχουν πάντα) αλλά σαν να χει αλλάξει το σχήμα του σώματός μου κάπως ... δεν μου μοιάζω τόσο "πλαδαρή" πλέον . Καλό αυτό :starhit:
Κι εγώ τώρα πια τραβάω πολλές φωτό για να συνηθίζω τη νέα μου εικόνα και γιατί τις κρίνω αντικειμενικά ενώ στον καθρέπτη τα βλέπω όλα καλά (;!).
Εγώ σε αυτές αντιθέτως τώρα δείχνω λίγο πλαδαρός, αλλά εμφανίζω αυξανόμενη χαλάρωση και...αναδύονται πολλά μα πάρα πολλά...οστά. Μεγάλη υπόθεση το αδυνάτισμα με γυμναστική. Θα τα είχα αποφύγει όλα αυτά.
10-06-2013, 09:50 #5484
Originally posted by stellou1989
Εγώ πχ μπορεί να πηγαίνω γυμναστήριο αλλά στα μπράτσα έχω θέμα . Απ την πάνω πλευρά τείνω να κάνω ποντίκια . Απ την κάτω όλα κρέμονται ! Δεν είναι βέβαια ακόμη καθαρό δέρμα αυτό που κρέμεται ... αλλά κρέμεται ! Παλιά ήταν πιο στητά και χαρούμενα (ούτε για βυζιά να μιλούσα τρομάρα μου) :smilegrin:
10-06-2013, 16:06 #5485
το αποκατω που λετε ειναι τρικεφαλα, δεν ειναι και το ευκολοτερο σημειο στη γυναικα αλλα με καλη εκγυμναση κατι γινεται, ζητηστε ασκησεις απο το γυμναστη σας στην τροχαλια η με βαρακια σε παγκο, πονανε, προετοιμαστειτε, ειναι τελειως αδουλευτος μυς στις περισσοτερες γυναικες!
Κι εμενα δεν ειναι οπως παλια παιδια με την καμμια, γενικα το σωμα χωρις γυμναστικη δεν ειναι τονωμενο και σφριγηλο δυστηχως. Τον χειμωνα που ολοι σταματανε γυμναστηριο εγω αρχιζω. Μηπως να αρχισω και χειμερινα μπανια...να δειχνω σωμα :P
Να πω νεα να πω νεα???????????????????????????????????????????? ? το πρωι ημουν ενα κιλο πανω νηστικη (και χθες ειχα φαει πολυ λιγο) και τωρα ειμαι (φαγωμενη!!) 95.7gioyxoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy ειδα 5 οεοεοεοεοεο
10-06-2013, 17:03 #5486
Στελλα με το ζυγισμα τι εκανες? Καταφερες να ζυγιζεσαι μια τη βδομαδα? Τα πηγαινα τοσο υπεροχα, δε ζυγιζομουν καθολου!!!! Τωρα βρε Στελλα μ νομιζω το εχω παρακανει τελευταια με τη ζυγαρια παλι, αλλα μου αρεσει τοσο να βλεπω να πεφτει το νουμερο.................................... .................................................. ....
10-06-2013, 17:21 #5487
Μπραβο, sweet october!!! Αντε, να κατεβαινει η ζυγαρια!!
10-06-2013, 21:28 #5488
ευχαριστω!!! ΑΝ και στοχος μου δεν ειναι διολου η ζυγαρια, ειναι πολυ ομορφο να ειναι η επιβραβευση!
10-06-2013, 22:33 #5489
τασο, κι εγω που αθλουμουν συστηματικα 8 μηνες και σχετικα υψηλο ποσοστο λιπους εχω (περιπου 27-29 %) και μεγαλες ανομοιομορφιες στην κατανομη του λιπους και εμφανη χαλαρωση, οποτε δεν ξερω σε ποιο βαθμο βοηθα η γυμναστικη
10-06-2013, 23:40 #5490
Originally posted by sweetOctober
το αποκατω που λετε ειναι τρικεφαλα, δεν ειναι και το ευκολοτερο σημειο στη γυναικα αλλα με καλη εκγυμναση κατι γινεται, ζητηστε ασκησεις απο το γυμναστη σας στην τροχαλια η με βαρακια σε παγκο, πονανε, προετοιμαστειτε, ειναι τελειως αδουλευτος μυς στις περισσοτερες γυναικες!
Κι εμενα δεν ειναι οπως παλια παιδια με την καμμια, γενικα το σωμα χωρις γυμναστικη δεν ειναι τονωμενο και σφριγηλο δυστηχως. Τον χειμωνα που ολοι σταματανε γυμναστηριο εγω αρχιζω. Μηπως να αρχισω και χειμερινα μπανια...να δειχνω σωμα :P
Να πω νεα να πω νεα???????????????????????????????????????????? ? το πρωι ημουν ενα κιλο πανω νηστικη (και χθες ειχα φαει πολυ λιγο) και τωρα ειμαι (φαγωμενη!!) 95.7gioyxoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy ειδα 5 οεοεοεοεοεο
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....