ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 368 of 457 FirstFirst ... 268318358366367368369370378418 ... LastLast
Results 5,506 to 5,520 of 6847
    Senior Member
    Βασικα αναφεροσουν σε μενα ονομαστικα.
    Originally posted by eve30++
    Sweet October
    Eυχομαι να είσαι τόσο δυνατή και να μην σε αγχώνουν τα νούμερα
    π.χ αν έχεις κατακράτηση υγρών να μη σε χαλαέι που σε δειχνει η ζυγαριά +1 ή 2 κιλά

να χεις την δύναμη να κατακτήσεις τον στόχο σου χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού
    και φυσικά να τον διατηρήσεις για πάντα

αν όμως υπάρχουν πράγματα που σου χαλάνε την ημέρα και εξαρτάσαι απο αυτά
    νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να βρεις τρόπους να τα τιθασεύσεις...
    Επισης νομιζω οτι ειναι ατοπο να προσπαθεις να πεισεις στο θεμα εβδομαδιαιο ζυγισμα οτι δe χρειαζομαστε τη ζυγαρια. Μπορεις απλα να απεχεις χωρις να κατηγορεις η να κανεις υποθεσεις για αλλους. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα οπου βαζουμε linκ (φοβερο παντως :welldone: )

Senior Member
    Γλυκέ μου Οκτώβρη

αναφερόμουν σε σένα η καημένη...φυσικά ονομαστικά
    αλλά σου έδωσα μόνο ευχές που φυσικά τις εννοούσα, θα ήθελα να λειτουργήσουν και για μενα..
    δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, εκφράζω την γνώμη και λέω την
    εμπειρία μου γιατί ίσως κάποιος να βοηθηθεί όπως λειτουργει ανταποδοτικά το forum για μένα απο το 2008...
    δεν ξέρω γιατί με παρεξήγησες, τέλος πάντων ας μη δώσουμε άλλη συνέχεια
    σε γλυκοχαιρετώ...

Senior Member
    εμένα πάλι δε μυο φάνηκαν για ευχές και θα προτιμούσα να πείς για σένα προσωπικά τί θες να καταφέρεις, κι όταν το κάνεις είμαι σίγουρη πως πολλοί θα παραδειγματιστούν. Εγώ πχ που μπορεί να έχω κάνει αυτό που θες εσυ (δηλ. να έχω μόνο μέτρο του αδυνατισματος μου ένα φόρεμα) επειδή σε μένα απέτυχε δεν έπιασα να σε κατηγορήσω ούτε έκρινα αν είναι υγιές να κολλάς χαρτιά σε μια ζυγαριά. Κι επειδή μάλλον σου αρέσει να κολλάς ταμπέλες γενικά μάθε ότι και σε διατροφολόγο πάω και δε ζυγίζομαι συχνά. Μόνο που δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και είμαι ανοιχτή σε όλα. Ισως αν θες να βοηθήσεις κόσμο να το κάνεις μέσα από το παράδειγμα σου κι όχι με τις "ευχές" σου. Δε σε παρεξήγησα, εσύ αποφάσισες να αναφερθείς σε εμένα ονομαστικά και με...ανακρίβειες. Εϋχομαι να βρείς το δρόμο σου και καλό κουράγιο! Σε διπλογλυκοχαιρετώ :bigsmile:

Senior Member
    μάλλον παλι με παρεξήγησες..εσύ πρώτη κατέκρινες την προσωπική μου ενέργεια...
    και φυσικά αναφέρθηκα σε σενα ονομαστικά μόνο για αυτό το λόγο
    με αυτό που ανέφερες σκέφτηκα ότι είσαι υπεράνω ίσως των αριθμών, κάτι που εγώ δεν το χω καταφέρει ακομη!
    δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε θίξω ή να κρίνω
    ίσα ίσα σε αυτό το forum η κριτική δεν χωράει...
    anyway, ανακωχή!

Καλο Σαββατοκύριακο!!!

Senior Member
    1η εβδομάδα vegeterian και 96.4 δηλ. -800 γραμμαρια με...μηδαμινή δίαιτα αφού ακόμα προσαρμόζομαι

Senior Member
    eve30++ μου, δε γίνεται να φοβόμαστε να γράψουμε σε κάθε θέμα ότι θα μπουν να μας κρίνουν γιατί κάνουμε αυτό που λέει το θέμα. Εδώ είναι εβδομαδιαίο ζύγισμα και δε θα κάτσω να αποδείξω αν και γιατί είναι καλό να ζυγιζόμαστε μια φορά τη βδομάδα ή όχι. Αυτή η κατάσταση σε όλα τα θέματα δε παλεύεται. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να ασχολείται με ένα θέμα ας μη γράφει εκεί. Δεν γίνεται επειδή εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε κάτι να βγάλουμε όλα τα 'άλλα (που μέχρι πρίν λίγο κι εμείς τα κάναμε) λάθος.

Senior Member
    καλησπέρα ! Στόχος Ιουνίου δεν επετεύχθη αλλά δεν πειράζει . Σημερινό ζύγισμα 84,5 . Το τελευταίο ήταν στις 9/6/2013 , δηλαδή από τότε έχω χάσει 1μιση κιλό . Σήμερα έχω αφήσει τη μέρα τελείως ελεύθερη και από αύριο πάλι μαζεύομαι .

Senior Member
    Τί στόχο είχες καλή μου? Γιατί δεν επετευχθεί? Τί απώλεια είχες αυτή τη βδομαδα? Δεν καταλαβα :borg:

Senior Member
    ειχα στόχο τα 84 , τους άλλαξα βασικά τους στόχους γι αυτό δεν φαίνεται. Από τις 9 του μήνα είχα απώλεια 1μιση κιλό.

Senior Member
    δηλ. σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες δεν ειναι καλο το 1,5 κιλο? ποσο ηθελες????

Senior Member
    δεν είπα οτι δεν είναι καλό , αφού λέω οτι δεν πειράζει που δεν πέτυχα το 84. Οι στόχοι που βάζω είναι 4 κιλά το μήνα και απλώς διαπίστωσα οτι αυτόν τον μήνα έχω χάσει 3μιση . Δεν με πειράζει όμως

Senior Member
    Μπορεις να βαζεις μικροτερους στοχους για να μη σε πειραξει καθολου! Γιατι καποια στιγμη θα σου τη δωσει. Δεν ειναι το ιδιο πολλα τα κιλα σου πια και ειναι λογικο να πεφτει η απωλεια...

Senior Member
    13/06 97.2 χορτοφαγος πια
    20/06 96.4
    27/06 ?
    04/07
    11/07
    18/07
    25/07

Senior Member
    27/06 98.0 και μπαίνω σε πρόγραμμα ελπίζω :crazy:

Senior Member
    εγώ κανονικά ήταν να ζυγιστώ αύριο αλλά περιμένω περίοδο οπότε δεν νομίζω να έχει νόημα. Ήδη μετρήθηκα σήμερα σε πόντους (το κάνω τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες και τα καταγράφω) και έχω τσιμπήσει κανα 1-2 ποντους σε όλα τα σημεία (προσπαθώ να μετριέμαι σωστά) που σημαίνει οτι είμαι πρησμένη . Εκτός αυτού όλη τη βδομάδα λόγω τρεξιμου με εξεταστική και προετοιμασίες για να φύγω μεθαυριο δεν έχω πάει γυμανστήριο αν και πέρνω το ποδήλατο καθημερινά. Ψιλοξενέρωσα με τη μέτρηση τη σημερινή , δεν είχα ξαναμετρηθει σε πόντους περιμένοντας περίοδο μάλλον αναμενόμενο ήταν να έχω πάρει ε ... γενικώς καταλαβαίνω κι εγώ η ίδια πως έχω πρηστεί κάπως. Ουφ! Υπομονή!