Results 5,521 to 5,535 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
28-06-2013, 01:36 #5521
Nαι κι εγώ η αλήθεια είναι το έχω ρίξει στον υδατάνθρακα τελευταία Tάσο
. Παρ' όλα αυτά νιώθω μια αισιοδοξία για το καλοκαίρι γιατί πάντα το καλοκαίρι είχα την τάση να χάνω βαρος (ή τελος πάντων να "μαζευω") ακόμη και αν δεν πρόσεχα. Είναι και η ζέστη που σε κάνει να μην θέλεις να φας ιδιαίτερα , εδώ που είμαι έχει σχετική δροσιά δεν έχω καταλάβει καύσωνα οπότε με λες και ορεξάτη τελευταια :cool2: Από γυμναστική δεν σκοπεύω να σταματήσω. Δεν θα πηγαίνω γυμναστήριο πιθανότατα (ποιος ξεκουνιέται μες στη ζέστη της Αθήνας) αλλά σίγουρα θα παίρνω το ποδήλατο καθημερινά. Μπορεί να κάνω και αυτό που έκανα πέρσυ που το έπαιρνα μόνο και μόνο για γυμναστική και έκανα αποστάσεις για καμια ώρα τη μέρα (εκτός των υπόλοιπων μετακινήσεων). Σίγουρα επίσης θα παίξει πολύ περπάτημα ειδικά οταν θα φύγω για διακοπές καθώς δεν θα υπάρχει μεταφορικό μέσο (αμάξι πχ) και οι διακοπές προβλέπεται να είναι φάση καμπινγκ φέτος :bigsmile: . Από μέσα Ιουλίου θα κοιτάξω την περίπτωση κολυμβητήριο , νομίζω θα μου είναι αρκετα πιο ευχάριστο απ το να τρέχω κάθε μέρα γυμναστήριο μες στη ντάλα του ήλιου. όποτε δεν βαριέμαι θα κάνω και διάδρομο στο σπίτι. Γενικώς υπάρχουν πράματα που μπορώ να κάνω σαν γυμναστική εκτός γυμναστηρίου αν δεν βαριέμαι.
- 28-06-2013, 01:41 #5522
Originally posted by Tassos67i
Πρωϊ με βράδυ φτάνω και τα τρία κιλά (προς τα πάνω)!!!
28-06-2013, 01:49 #5523
Πολυ δυσκολο Τασο μου τωρα με την χορτοφαγια!!! Δεν πανε κατω τα φαγητα τυπου "μανας μου" με τιποτε...4 στις 7 μερες τρωνε κατι με κρεας! Δεν ειναι διαιτα η χορτοφαγια. Δε νομιζω καν να αδυνατιζουν οι χορτοφαγοι, και ο κυριος φοβος μου ειναι αν θα αδυνατισω εγω με τις νεες προτιμησεις μου.
Στα υπολοιπα εχεις δικιο αλλα ποιος το κανει! Αμα διαβαζεις εδω να χειρουργουν τα κιλα μου σου ερχεται τρελα! Ναι θελει πολυ κοπο να ξαναχασω 30 κιλα αλλα να αυτοσαμποταρομαι διαβαζοντας οτι δε χανονται με διαιτα δεμε βοηθα!
Να γραφω τι? Τι εφαγα? Κανεις δεν ειναι χορτοφαγος και να ξερει τους συνδιασμους να πω οτι θα με βοηθησει να παρω ιδεες. Ο Γιωργος ειναι αλλα προφανως εχει καλυτερα πραγματα να κανει ο ανθρωπος απο το να γραφει εδω τι τρωει, τι διαιτα κανει και να λογοκρινεται! Εδω εμενα μου ειπαν οτι αλλαξα 18 διαιτες γιατι στο μικρο μυαλο τους η χορτοφαγια ειναι διαιτα. Τι να λεμε!
Προτιμω να περιμενω να γυρισει ο διατροφολογος μου μηπως και ξαναπαω! 3 εβδομαδες εκανα οτι ελεγε κι εχασα 3 κιλα, χωρις να σκεφτομαι χωρις τιποτε! Μετα ηρθαν τα πανω κατω με τη χορτοφαγια. Νομιζω θα επανελθω. Θελω το χρονο μου να προσαρμοστω στην αλλαγη.
28-06-2013, 01:52 #5524
Originally posted by baklavas
Πρωϊ με βράδυ φτάνω και τα τρία κιλά (προς τα πάνω)!!!
28-06-2013, 01:58 #5525
αΧ αυτο φοβαμαι τους υδατανθρακες...ολο μακαρονια ρυζια πατατες τρωω με τη χορτοφαγια. Δεν βοηθα και η εποχη καθολου με τα οσπρια. Θα δοκιμασω να τα κανω σε σαλατα με σωστο συνδιασμο για να παρω πρωτεινες, εχω κι αυτο να προσεχω τωρα! Πρεπει να φαω και ψαρι αλλα ποιο? Καμμια αθερινα αν μου παει κατω?
ξερετε καποιον χορτοφαγο που να αδυνατισε? Παντως με τα υπερφαγικα με εχει βοηθησει απειρα, δηλ. δεν τρωω πια μονη, ισως να ειναι τυχαιο αλλα συμβαδιζει τις 2 εβδομαδες που αλαξα διατροφη!
28-06-2013, 02:00 #5526
ΣτελλΑ να ερθεις κατα δω να σου βαλω το παιδι στο ποδηλατο :eureka::eureka: :thumbup: πραγματικα δραστηριο ατομο μπραβο σου! Κι γω ειμαι τυπος "καναπε-λιωνω" εκτος κι αν ειμαι σε εντατικες προπονησεις, τοτε πορωνομαι και ο καναπες δεν υπαρχει!
28-06-2013, 02:13 #5527
αχα αρα επαληθευομαι, για αυτο εμενα δεν κουναει η ζυγαρια. Τι να πω. Plaκωνομαι στο φαγητο και δε βαζω βαρος ουτε κατακρατησεις! Μετα απο λιγους μηνες θα ειμαι σιγουρη. Γεγονος ειναι οτι δειχνω πιο αδυνατη ενω δεν εχω χασει τιποτα τις τελευταιες 2 εβδομαδες.
28-06-2013, 02:40 #5528
Originally posted by sweetOctober
ΣτελλΑ να ερθεις κατα δω να σου βαλω το παιδι στο ποδηλατο :eureka::eureka: :thumbup: πραγματικα δραστηριο ατομο μπραβο σου! Κι γω ειμαι τυπος "καναπε-λιωνω" εκτος κι αν ειμαι σε εντατικες προπονησεις, τοτε πορωνομαι και ο καναπες δεν υπαρχει!
28-06-2013, 11:11 #5529
Oταν θα αποφασισεις ποσα nickname θα εχεις κι αν θα μας κανεις την τιμη να μπαινεις στο φορουμ η οχι τοτε τα ξαναλεμε φιλε Τασο.
...Δεν ειναι διαιτα η χορτοφαγια. Δε νομιζω καν να αδυνατιζουν οι χορτοφαγοι...
...Αμα διαβαζεις εδω να χειρουργουν τα κιλα μου σου ερχεται τρελα! Ναι θελει πολυ κοπο να ξαναχασω 30 κιλα αλλα να αυτοσαμποταρομαι διαβαζοντας οτι δε χανονται με διαιτα δεμε βοηθα!
...Εδω εμενα μου ειπαν οτι αλλαξα 18 διαιτες γιατι στο μικρο μυαλο τους η χορτοφαγια ειναι διαιτα.
Από την προσωπική μου εμπειρία από φρούτα και λαχανικά έτσι και κόψω και το κρέας πιστεύω ότι κυριολεκτικά θα ρέψω.
Όσον αφορά τα χειρουργεία ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες και μετά γλύφουμε εκεί που φτύναμε.
Αν είναι οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται με δίαιτες γιο-γιο και να μαζεύουν τα νεύρα τους με το φαράσι ας κάνουν και στα "λίγα" κιλά. Το ζήτημα είναι να μην ξανακατρακυλήσουν για οποιονδήποτε λόγο. Γιατί δεν είναι παίξε-γέλασε, είναι απόφαση ζωής και θέλει τόλμη αλλά όχι ελαφρότητες.
Όσον αφορα την επαναπρόσληψη μετά από δίαιτες και διατροφές μας αρέσει δεν μας αρέσει, λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι πως ειπώνεται. Αν σου λένε άσε τις ματαιότητες κι έλα κι εσύ στο club των χειρουργημένων να κάνεις κι εσύ πάρτυ εμένα μου χτυπάει άσχημα.
Ειλικρινά Δήμητρα με κάνεις και νοιώθω χάλια με όλα αυτά που διαβάζω. Διαφώνησα με τον τρόπο διατύπωσης της πρόσκλησης του νικόλα σε βαριατρικό χειρουργείο, εξέφρασα τη διαφωνία μου κι ακολούθησε ο κακός χαμός. Μπηχτές και προσβολές κι από τις δύο πλευρές. Να φοβάμαι τώρα να μιλήσω μπας κι ακολουθήσει γενική σύρραξη;
Κι από την άλλη για το περί των 18 διαιτών, για αναλογίσου να έμπαινε εδώ ένας χειρουργημένος και να σου έλεγε "τι κάθεσαι και ταλαιπωρείσαι μπες-βγες σε πρόγραμμα. Χειρουργήσου να ησυχάσεις".
Αλλά έχετε και μια φαρμακόγλωσσα εσείς οι γυναίκες! Τι διάλογοι ήταν αυτοί που διάβασα! Καλά λένε "Πυρ, γυνή και θάλασσα" :P
Ακριβως αυτο μου ειπαν, χειρουργησου να ησυχασεις. Για αυτο μιλαω. Εσυ μου ειπες αντε σε ψυχολογο να ησυχασεις. Κι γω σου λεω πως σου φαινεται τωρα που σου λενε δε θα διατηρησεις τα κιλα σου? :P Περαστικα, σε βλεπω εισαι παλι σε φαση "παρεξηγω τα παντα και μη μου μιλατε"
Α και εδω μπηκα να βρω τη διαιτα που μου ταιριαζει, δε μπηκα σαν ειδημων να πεισω οτι αυτο που κανω ειναι το καλυτερο. Προφανως μπηκα σε λαθος φορουμ! Οποιος ψαχνεται η εχει διατροφικη διαταραχη δεν ανηκει εδω.
28-06-2013, 13:03 #5530
θα το ξαναπώ λοιπόν... τα βαριατρικά χειρουργεία είναι λάθος να γίνοντε για 20 και 30 κιλά σε άτομα που δεν έχουν προσπαθήσει ποτέ να τα χάσουν με άλλους τρόπους. Πόσες φορές να το πώ? Για να κάνεις ένα τέτοιο χειρουργείο πρέπει ή να έχεις ΒΜΙ πάνω από 60, ή να έχεις ΒΜΙ πάνω από 35 ή 30 δεν θυμάμαι καλά που συνοδεύεται όμως από σοβαρά προβλήματα υγείας (όπως στην περίπτωσή μου). Το κακό είναι πως πολλά άτομα επισκέπτονται κλινικές και οι γιατροί εκεί απλά θέλουν να πάρουν χρήματα...για αυτό και βλέπετε τέτοια χειρουργεία σε άτομα με 110 κιλά και ύψος 165...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!! και στην τελική εαν κάποιος θέλει λίγη βοήθεια (περισσότερο για να μην πεινάει πολύ) ας κάνει ένα μπαλονάκι που ενδείκνετε σε περιπου 20 κιλά επιπλεον (δεν ειναι κατι μόνιμο και ουτε χρειαζετε χειρουργίο ουσιαστικά).
Δεν προσπαθησα να πείσω κανέναν προσωπικά να κάνει χειρουργείο ..δεν είναι απόφαση δική μου η ζωή του καθενός ούτε και θα δώσω συμβουλή για κάτι το τόσο προσωπικό και σημαντικό. Απλά πάρτε ιδέες και κρατήστε τις στο πίσω μέρος του μυαλού σας...Γιατί όπως είπε και ο φίλος μου ο Τάσος...μπορεί να γλύψεις στο μέλλον εκεί που έφτυνες..ποτέ μη λες ποτέ....
28-06-2013, 15:16 #5531
...Δεν μπορουν αλλοι να κουβεντιασουν η και να τσακωθουν, εσενα χρειαζονται...
28-06-2013, 15:18 #5532
Ninap φαε και το σκυλακι σου τοτε που ειναι αδυναμο, η μηπως ειναι πιο δυνατο απο σενα και να σε φαει εεκεινο LOL
εκτοσ απο την υπογραφη σου, στα αλλα που λες συμφωνω :thumbup:
28-06-2013, 15:54 #5533
Bρε παιδιά ειλικρινά , δεν γίνεται να μην παίρνουμε τα πάντα τόσο σοβαρά ; Τι φαγωμάρα είναι αυτή αυτές τις μέρες! Από ένα μήνυμα/προκληση του νικόλα ξεκίνησε και έχει πάει αλλού γι' αλλού. Στην τελική στο φόρουμ υποτίθεται οτι μπαίνουμε άτομα με προσωπικότητες οι οποίες μάλιστα είναι και διαφορετικές μεταξύ τους και , όπως και στην κανονική ζωή , σίγουρα κάποια στιγμή μπορεί να διαφωνήσουμε και να ειπωθούν και πιο βαριές κουβέντες , οκ! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες , μην τρελένεστε! Ας κρατήσουμε μόνο οτι μπορεί να βοηθήσει από αυτά που λέγονται και τα υπόλοιπα ας τα πάρουμε λίγο στο πιο χαλαρά, ο καθένας τα αποτελέσματα που έχει με αυτά που κάνει για τον εαυτό του έτσι κι αλλιώς τα ξέρει , δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι. Τάσο πολύ καλά έκανες που εξέφρασες την διαφωνία σου σε αυτά που είπε ο νικολας , το τι ειπώθηκε μετά καλό ή κακό , υπερβολικό ή όχι ήρθε άσχετα από αυτά που είπες εσύ. Στα οποία παρ' όλα αυτά συμφωνώ, αλλά και να μην τα έγραφες πάλι θα απαντούσα εγώ τα δικά μου. Είναι αναμενόμενο βρε παιδιά , αν δεν υπάρξει αντίλογος πως θα υπάρξει συζήτηση; Μπορεί και να ξεφύγει σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση όπως έγινε τώρα . Οκ, δεν είναι ανάγκη να τρωγόμαστε με την πρώτη ευκαιρία μπορούμε να το ξεπεράσουμε πιστεύω...
01-07-2013, 02:29 #5534
Μπραβο Τασο! Πολυ inspirational το tickeraki, Ι λιαικ ιτ!
01-07-2013, 10:25 #5535
Tasso δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς αλλά έχεις χάσει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο 72 κιλά ... μπραβο!!! Εντυπωσιακό τικεράκι , πραγματικά! Μακάρι να τα κρατήσεις ακριβώς εκεί που θέλεις να είναι !
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....