ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 370
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 370 of 457 FirstFirst ... 270320360368369370371372380420 ... LastLast
Results 5,536 to 5,550 of 6847
    Senior Member
    εγώ παιδιά δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω με το θέμα του ζυγίσματος . Άφισα την ζυγαριά που ζυγίζομαι πάνω στη Φλώρινα και εδώ η ζυγαριά έχει απόκλιση 3-4 κιλά από τη δική μου . Μάλλον θα ζυγίζομαι εδώ και θα υπολογίζω στο περίπου βάσει της απόκλισης πόσο είμαι . Τουλάχιστον να βλέπω αν υπάρχει απώλεια . Είμαι αδιάθετη από χθες , οπότε θα ζυγιστώ προς Παρασκευή μάλλον .

Senior Member
    Τάσο συγχαρητηρια ,αυτο που έκανες ήταν άθλος....................απολαυσε το τωρα γιατι οπως λενε και στο χωριο μου το ποταμι δεν γυριζει πισω!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μια σαμπανια ομως επιβαλλεται!!!!!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα ποσο δικιο εχεις Τασο!!!!!!!!!!!!! ................τωρα που πλησιαζω το στοχο μου να δεις τι υγειηνα και θρεπτικα τρωω και τι αχρηστα πραγματα απορριπτω για τον οργανισμο μου που αναρωτιεμαι πως παλια εριχνα τοση "σαβουρα" μεσα μου;;;;

Senior Member
    Αν σε ικανοποιει δεν ειναι κακο ...........απλα εγω δεν βρισκω καμμια ικανοποιηση πια...........περναω μια "φαση"που ελπισω να κρατηση εσαει με την σωστη και υγειηνη διατροφη. Μου προκαλει απειρως περισσοτερο ευφορια. Για παραδειγμα σημερα βρεθηκα στην αδελφη μου μπορουσα να φαω εκει προτιμησα ομως να γυρισω σπιτι και να φαωμιση ωρα αργοτερα μαγειρεμενα τα δικα μου πραγματα που σαφως ευχαριστηθηκα.......... Απολαμβανω αυτο που κανω,δεν εξαναγκαζομαι............Αν με ευχαριστουσε ο γυρος πιστεψε με θα ετρωγα...............!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Originally posted by stellou1989
    Tasso δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς αλλά έχεις χάσει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο 72 κιλά ... μπραβο!!! Εντυπωσιακό τικεράκι , πραγματικά! Μακάρι να τα κρατήσεις ακριβώς εκεί που θέλεις να είναι !
    Αυτό που με απασχολεί μήνες τώρα είναι η συνειδητοποίηση της νέας μου όψης, σώματος και προσώπου αλλά και των διαστάσεών μου. Χθες φόρεσα με άνεση ένα σορτσάκι κειμήλιο το οποίο φορούσα όταν έκανα bodybuilding πριν...30 χρόνια κι όσο να'ναι...δεν το χώραγε ο νους μου.
    Πέρισυ τέτοια εποχή η ζυγαριά έδειχνε συνεχώς 150+. Τα είχα βάψει μαύρα, είχα κλειστεί στον εαυτό μου και στο σπίτι κι έψαχνα εναγωνίως πληροφορίες για χειρουργείο και στο forum αλλά και σε ιστοσελίδες χειρούργων αλλά με πρόλαβε το γόνατο.
    Όσο κι αν ακούγεται κάπως, η διατήρηση δεν με απασχολεί και τόσο. Δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου οπότε...
    Άλλο με ψιλοανησυχεί...σε τι κιλά θα οριζοντιώσει το διάγραμμα.
    Πωπω κι εγώ χθες ακριβώς το ίδιο συναισθημα βίωσα ! Έψαχνα διάφορα στη ντουλάπα μου και έπεσα πάνω σε μια τζιν μακριά φούστα που είχα να τη φορέσω κοντά 8-9 χρόνια (τοτε ήμουν γυμνάσιο) και είπα "ρε λες ...;;;" και την δοκίμασα χωρίς πολλές ελπίδες . Μου έκανε , μου ήταν λίγο σαν κορσές βέβαια αλλά λόγω αυτού με "μάζευε ακόμη περισσότερο. Πήγα βόλτα στην αδερφή μου φορώντας την και δεν το πίστευε :smilegrin: . Όσο γι αυτό που λες για την συντήρηση κι εμένα με προβληματίζει λίγο . Έχω συνηθίσει πλέον τον τρόπο που τρέφομαι και σχεδόν μου έχει γίνει τρόπος ζωής , εκτός αυτού δεν έχω φτάσει ποτέ μέχρι τώρα στο σημείο να μπω σε συντήρηση, δεν ξέρω τι κάνουν εκεί . Ισως όταν φτάσω με το καλό εκεί να κάνω και καμια κουβέντα με τη διαιτολόγο μου να χω μια καθοδήγηση. Κι εμένα μου περνάνε κάτι σκέψεις τελευταία τύπου "μα καλά γιατί έτρωγα έτσι ;!" κι ελπίζω να κρατήσουν για πάντα ... Ωστόσο το να αφήνεσαι μια στο τόσο στις παλιές "κακές" συνήθειες δεν είναι τόσο τραγικό. Βασικά τέλειο είναι αν σε ικανοποιεί :smilegrin: απλώς το θέμα είναι να το ελεγχεις .

Senior Member
    Εγώ μεγάλη μπουκιά τρώω (πανάθεμά με), μεγάλο λόγο δε λέω...

Το "εύκολο" κομμάτι είναι να χαθούν τα κιλά. Το δύσκολο είναι να διατηρηθούν τα αποτελέσματα!

Έχοντας ουσιαστικά φτάσει σε επίπεδο που δε με ενδιαφέρει να αδυνατίσω κι άλλο, το μόνο που πραγματικά δε με ένοιαξε καθόλου που το στερήθηκα είναι η coca cola (την οποία, πριν, την κατέβαζα με τα εναμισόλιτρα). Για αυτό μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα ότι δε θα ξαναπιώ την τρισκατάρατη παρά περιστασιακά!

Επίσης τώρα που έχω αρκετά περισσότερη γνώση γύρω από θέματα διατροφής πιστεύω ότι δε θα κάνω τα λάθη του παρελθόντος να αφήνομαι δηλαδή να τρώω ότι σαβούρα βρεθεί μπροστά στο μάτι μου.

Senior Member
    baklavas απο προσωπικη μου πειρα πιστευω οτι κοκα κολα ειναι εθιστικη.............Ή Αποφασιζεις να την κοψεις σαν το τσιγαρο μαχαιρι ή το ενα μπουκαλακι φερνει το αλλο.......... ΓΝΩΜΗ μου παντα ετσι..........Βλεπω και το γιο μου που αθλειται , που οταν την κοβει τηνκοβει μαχαιρι γιατι διαφορετικα πινει λιτρα ,δεν εχει μετρο και τωρα την εκοψε δια ροπαλου και μου απαγορευσε να αγορασω ξανα.........

Senior Member
    Η coca cola δεν είναι εθιστική... η ζάχαρη είναι!
    Βέβαια η coca cola αποτελείται κυρίως από νερό (90%) και ζάχαρη (10%), οπότε ουσιαστικά έχεις δίκιο :tumble:

Κατά τύχη πριν λίγο έβλεπα αυτό το βιντεάκι.

Senior Member
    Κατατοπιστικοτατο.......Ατιμ� � πραγμα η ζαχαρη και το χειροτερο ειναι τι κανεις με τι κρυμενη ζαχαρη στις τροφες;;;;; Το ψαχνω οσο μπορω αλλα σιγουρα πολλα μου ξεφευγουν......

Senior Member
    Καλησπέρα μετά από καιρό.

Καταρχάς να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στο φίλο Τάσο αλλά και σε stellou, baklava. Το πρώτο βήμα έγινε!

Έχοντας χάσει αρκετό βάρος κι εγώ εδώ και ενάμιση δύο χρόνια και μιας και γίνεται αυτή η συζήτηση ας αναφέρω τη κατάσταση μου. Φτάνοντας τα Χριστούγεννα του '12 περίπου στα 88-90 κιλά από τα 146 μέσα σε ένα χρόνο χαλάρωσα αρκετά στη διατροφή μου συνειδητά χωρίς φυσικά να κυλίσω στις παλιές κακές συνήθειες και χωρίς ποτέ να σταματήσω τη γυμναστική. Η ζυγαριά δε συγχωρεί ούτε καταλαβαίνει από διαλείμματα, αποτέλεσμα για ενάμιση περίπου χρόνο τριγύριζα από 95 ώς 102-103 κιλά. Πήρα δηλαδή αρκετό βάρος αλλά πάντοτε το είχα υπό έλεγχο για πρώτη φορά στη ζωή μου και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Συμπερασματικά, δε πήγαν όλα ακριβώς όπως θα ήθελα ή τα είχα προγραμματίσει αλλά... δε πήγαν κι άσχημα.

Εδώ και κανά δίμηνο ένιωσα πάλι έτοιμος να ολοκληρώσω τη προσπάθεια και πλέον είμαι στα 94 κιλά έχοντας χάσει 7 και με στόχο τα 80. Θέλω να χάνω όπως πάντα 1 με ενάμιση κιλό την εβδομάδα, ξέρω οτι μπορώ και απλά είναι θέμα χρόνου. Το θέμα είναι αυτή τη φορά να είναι απόλυτα επιτυχημένη και η συντήρηση, που θα πάει θα το βρούμε...

συγχαρητήρια φίλιππε για τη συνολική σου στάση πρωτίστως. εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Καταρχάς να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στο φίλο Τάσο αλλά και σε stellou, baklava. Το πρώτο βήμα έγινε!
    Ευχαριστώ και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια!

Αν κατάλαβα καλά εσύ έκανες μια παύση σταθεροποίησης και συνεχίζεις για "πιο χαμηλά". Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μπράβο θα στο δώσω για το ότι συνεχίζεις ακάθεκτος το γυμναστήριο. Είναι μεγάλη βοήθεια για απώλεια βάρους και βελτίωση της υγείας!!!

Τι ποσοστό λίπους έχεις τώρα; (είδα πως θέλεις να φτάσεις σε <18% Σε αυτό το ποσοστό θα είσαι κορμάρα)

Είδα πως θέλεις να χάσεις 14 κιλά σε (λιγότερο από) τρεις μήνες με ρυθμό 1,5 κιλό τη βδομάδα. Είναι πολύ δύσκολο και μάλλον θα έπρεπε να το αποφύγεις. Θα έλεγα πως πιο σωστό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα χάσεις μέχρι το τέλος του χειμώνα (2 κιλά το μήνα δηλαδή). Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις αλλά μην απογοητευτείς αν δεν τα καταφέρεις. Εγώ είμαι της λογικής ότι τα κιλά πρέπει να φεύγουν όσο πιο αργά γίνεται...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ!

Πες το κι έτσι, παύση σταθεροποίησης baklava. Η αλήθεια είναι οτι αποφάσισα πέρσι τα Χριστούγεννα να βάλω άλλες προτεραιότητες μιας και μέχρι τότε και για ένα χρόνο η απόλυτη προτεραιότητα ήταν για μένα αυτή μου η προσπάθεια. Τότε υπολόγιζα να χάνω σε πιο αργούς ρυθμούς αλλά δε μου βγήκε, από κει και πέρα οτι πρακτικά ποτέ δε ξεπέρασα τα 100 για πάνω από λίγες μέρες αυτό τον ενάμιση χρόνο παρά την ελλιπή προσοχή μου είναι για μένα θετικό.

Δε ξέρω τι ποσοστό λίπους έχω, έχω να μετρηθώ αρκετό καιρό, έχω ήδη κλείσει ραντεβού για Σεπτέμβριο. Υποψιάζομαι οτι είμαι ακόμα και τώρα στα χαμηλότερα επίπεδα που έχω φτάσει ως ενήλικας. Όσο για το ρυθμό ξέρω οτι έχεις δίκιο αλλά επίσης ξέρω τον οργανισμό μου και πως είναι εφικτό να γίνει, άλλωστε είναι 9 κιλά σε 11 εβδομάδες οπότε κάτω από κιλό την εβδομαδα. Κι αν δε γίνει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα γίνει μέχρι τέλος Οκτώβρη, δε τρέχει και τίποτα, ο στόχος οφείλει να είναι φιλόδοξος και δε παίζει να απογοητευτώ.

Και μιας και ζυγίστηκα σήμερα... 7/7 93.8 κιλά

Senior Member
    Kαλησπέρα filippara! Κι εγώ συμφωνώ με τον Τάσο οτι καλό θα ήταν οι "παλιοί" να μπαίνετε που και που για να παίρνουμε κουράγιο και εμείς που έχουμε κάμποσο δρόμο ακόμη μπροστά μας . Κι εγώ ένιωθα πολλές φορές οτι αυτή την προσπάθεια του να χάσω βάρος την είχα βάλει ως προτεραιότητα αντί άλλων πραγμάτων. Τώρα πλέον πιστεύω οτι αρχίζει και γίνεται τρόπος ζωής και η σωστή (όσο γίνεται πάντα) διατροφή και η οποιαδήποτε μορφής κίνηση . Δεν το σκεύτομαι πλέον συνέχεια το να χάσω κιλά . Βέβαια δεν ξέρω μηπως σε αυτό οφείλεται και το γεγονός οτι έχω αρχίσει να χάνω πιο αργά , αλλά απ την άλλη ξέρω και οτι όσο θα φτάνω πιο κοντά στον στόχο τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται . Το πιστεύεις όμως οτι ο στόχος έχει σταματήσει να με αγχώνει ;! Θα μου πεις "φυσικά και έχει σταματήσει να σε αγχώνει , αφού έχεις να φτάσεις σε αυτά τα κιλά από την τρίτη γυμνασίου και αρχίζεις να φοράς ρούχα που φορούσες τότε, και μόνο αυτό είναι επιτυχία" . Δεν μπορεί πάντα να ασχολούμαστε με το πως θα χάσουμε βάρος , υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράματα στη ζωή του καθένα , απλώς θα φτάσουμε να κρατάμε το βάρος μας και η φυσική μας κατάσταση σε ένα επίπεδο που να μην γίνονται εμπόδιο για τις υπόλοιπες δραστηριότητές και την ψυχολογία μας.