ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 371
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 371 of 457 FirstFirst ... 271321361369370371372373381421 ... LastLast
Results 5,551 to 5,565 of 6847
    Senior Member
    Ακριβώς έτσι Στέλλα, δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα.

Οσο για το "πέρασμα" από το φόρουμ, εγω πάντα μπαίνω όταν συμβαίνει κάτι σχετικό με τη διατροφή μου, είτε καλό είτε όχι. Άλλωστε αυτό το φόρουμ προσωπικά μόνο βοήθεια μου έχει προσφέρει και ωραίες γνωριμίες, διαδικτυακές και πραγματικές. Όλο εκείνο το χρόνο που έγραψα παραπάνω οτι ήταν προτεραιότητα μου το βάρος μου ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου.

Senior Member
    Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!! Πραγματικά βλέποντας τις ιστορίες σας με κάνουν να θέλω να συνεχίσω κι εγώ ακόμα πιο εντατικά! Αν και στο τελευταιο ζυγισμα ήμουν +1.2 :grind:

Senior Member
    Μετά από επιστροφή 10 ημερών στη δίαιτα σήμερα πήρα το θάρρος να ζυγιστώ μετά από πολύ πολύ καιρό!
    Το αποτέλεσμα; 66,4 +1,7 από το κατώτερο που είχα φτάσει! Στόχος να κατέβω στις επόμενες 2 εβδομάδες εκεί που ήμουν και να συνεχίσω επιτέλους για πιο χαμηλά!

Senior Member
    Μπραβο, Μαγδα!!! Καλη συνεχεια!!!!!!! Πραγματικα χαρηκα πολυ

Senior Member
    μπράβο μαγδα κι εγώ χάρηκα πολύ που το είδα αυτό ! εμένα πάλι η ζυγαριά από την περασμένη εβδομάδα έχει τον ακατεβατο. υποθέτω πως απλά περνάω το σοκ του ότι εχω σταματήσει το γυμναστήριο αν και εχω αρκετή κίνηση στην καθημερινότητα μου . Μπορεί να χει να κάνει και με την ατσαλη διατροφή του τριήμερου στην κρήτη . Αν και εκεί να δεις περπάτημα που έπεσε ! Εγκω ντεν ξέρει , συνεχίζω απλώς ότι κάνω και τη Δευτέρα παω διαιτολόγο . Σε πόντους παρ όλα αυτα εχω χάσει πάλι 1-2 σε κάθε σημείο ...

Senior Member
    τώρα έφαγα φλασια , μπορεί το κόλλημα να είναι και κατακράτηση απ τα αντισυλληπτικα που παίρνω εδώ και 2 βδομάδες. Βέβαια περσυ το καλοκαίρι δεν θυμάμαι να μου χαν κάνει κάτι τέτοιο αλλά εχω ακούσει ότι παίζει .

Senior Member
    Μερίδα χοιρινό πιτόγυρο?! Αχ παναθεμά σε βραδιάτικα....εμένα με περιμένει το τοστάκι μου με την σαλατα -_-
    Όσο για το ζυγισμά, την Τρίτη θα ξαναπάω και θα ξέρω....

Senior Member
    Σίγουρα σε καλύτερο μέρος απο ότι θα οδηγούσαν οι πίτσες κι οι μπύρες π.χ, ή γενικά τα αλκοολούχα. :/ Δυστυχώς δυσκολα λέω όχι σε πειρασμούς. Μπορώ πολύ ευκολα να τηρήσω το προγραμμά μου, όταν δεν υπάρχει κάτι τριγύρω για να με κάνει να βγω απο αυτό. Βλακεία μου το ξέρω, αλλά επειδή δεν έχω καιρό που ξεκίνησα δεν θέλω να αρχίσω τα λάθη απο τώρα.

Senior Member
    Ναι μόνο που το προηγούμενο Σάββατο που βγήκα και έκανα τις μαλακίες μου, βοηθήσαν στο να με δείξει η ζυγαριά +. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά +. Και βαρεθηκα τα συν. Θελω το μειον να μείνει μειον και να κατεβαίνει συνέχεια!

Senior Member
    Είμαι σίγουρη πως όχι. Αλλά ούτε κι εγώ στερούμαι. Η διατροφή που μου έχει δώσει έχει μέσα απο όλα, απλά σε πιο προσεγμένες ποσότητες. Και το σουβλάκι μου θα φάω δηλαδή και όλα, απλά εγώ δεν θέλω να τα φάω γιατί νιώθω πως με κρατάνε πίσω..... Εσύ έχεις ήδη χάσει πολλά! Οπότε έχεις το περιθώριο να κάνεις και μια παρασπονδία. Εγώ όχι. Ξεκινησα 120, και είμαι 114. Ειναι πολυ αρχή ακόμα για να κάνω χάρες στον εαυτό μου. Δεν θα αλλάξω νοοτροπία αν απο τώρα πω ε δεν πειράζει, κι αυριο μέρα είναι. Τουλάχιστον αυτό νομίζω.

Senior Member
    Δεν τα θεωρείς παρασπονδία; Γιατί;

Senior Member
    Χμ....μακάρι να είχα κι εγώ αυτη την αγάπη για το κόκκινο κρέας. Θα έκανε θαύματα στην αναιμία μου :-P
    Αυτο με τα γλυκά όμως το έχω κι εγώ για αυτό πολλές φορές το πρωί η διατροφολόγος μου μου έχει πει να τρώω ψωμάκι με μερεντα! νομ νομ νομ! *_*

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μία σου και μία μου που λέμε ^_^

Senior Member
    Καλά πήγε η εβδομαδα, μάλλον μου φέρνει τύχη το φόρουμ...

7/7 93.8 κιλά
    14/7 91.5 κιλά -2.3

Πολύ θα ήθελα να δω το οχταράκι μετά από 18-19 μήνες την άλλη εβδομάδα, δύσκολο βέβαια.

Senior Member
    Μπράβο σου!!! 2.8 σε μια βδομάδα είναι τέλειο