ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 382
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 382 of 457 FirstFirst ... 282332372380381382383384392432 ... LastLast
Results 5,716 to 5,730 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πήγε τόσο άσχημα ώστε σε μια μέρα να ακυρωθεί μια προσπάθεια αρκετών εβδομάδων. Να δίνουμε τη σημασία που πρέπει στα "παραπατήματα" μας, ούτε παραπάνω ούτε λιγότερη.

Έλα να μη πέφτουμε μέρες που'ρχονται!!!
    ειχα φαει καλες θερμιδες, 2100, μεγιστες για διατροφη απωλειας βαρους, ειχσα φαει απο ολα με μετρο. Ομως δε μου εφτασε ηθελα πατατακια, το ενα φλιτζανι των 150 θερμιδων κατεληξε σε ενα πακετο 75 γρ και τριπλασιων θερμιδων. Μετα συνεχισα με λιγο κουλουρι που ειχε μεινει, ε ηθελα και γλυκο, παει και το παστελι το μαλακο που προοριζοταν για σημερα. Μετα βλεπαμε εργο, να μη φαω και λιγο ηλιοσπορο? Παει κι ο ηλιοσπορος το φλιτζανι. Μετα με επιασε διψα με ολα αυτα. Το στομαχι μου εγινε αχταρμας και ο υπνος δεν ηταν καλος.
    Αυτο εγινε! Και ερχομαι και σκεφτομαι, γιατι να την πατησω σαν πρωταρα? "Τα χαλασα που τα χαλασα για 150 θερμιδες, ας φαω αλλες 1050 να ευχαριστηθω"........................... ........

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Βρε μην λες βλακείες! Πολλά μπράβο σου αξίζουν και μην ακούω βλακείες! Ειδικα αυτες τις μέρες του μήνα όλες κάνουμε βλακειουλες...μην πτοείσαι!
    μονο αυτο με σωζει, αλλιως με εκοβα να τα εχω παρατησει σημερα. Λεω ξεκολλα δεν ηταν βουλιμικο, εφαγες παρουσια αλλου στο τραπεζι, τα ηθελες και τα εφαγες, τωρα συνεχιζεις :sniff:

Senior Member
    Αυτό ακριβώς!!! Τι να κάνουμε με τις ρημαδοορμόνες.....απλά τις ανεχόμαστε όσο γινεται!

Senior Member
    κι οχι μονο εμεις :P τι φταινει οι αμοιροι οι αντρες μας δε λες! Θα αποκτησεις κι συ και θα δεις, εμενα ξερει ποτε μου ερχονται απο τον δεικτη γκρινιας :P

Senior Member
    Πλάκα σπας; Ο δικός μου (όχι άντρας, απλά boyfriend αλλά μόνο με αυτο να συγκρίνω) όποτε περιμένω περίοδο μετράει τις μέρες αντίστροφα για το πότε θα έρθει..... περνάνε δυσκολα κι αυτοι δεν λέω, αλλά τουλάχιστον εχουν μονο τα ψυχολογικα μας, εμείς έχουμε και σωματικούς πόνους :P Άντε τώρα!

Γεια σας μ απο δω!

Παλι καλα που εχετε κ αυτους να λετε εμεις οι ελεύθερες που τα τραβάμε μόνες κ κανεις δεν μας τις μετράει τι να πουμε;... τουλαχιστον αν δεν φέρει ιδανικό βάρος το νεο ετος ας φέρει εναν μαγικό έρωτα χιχιχ

Εγω δεν ζυγιάζομακ μην απογοητευτω :P

Σουιτ μ μην απογοητευεσαι δεν ειναι θεμα πρωταρης κ εμπειρίας, κάποιες μερες εχουμε αναγκη χαλάρωσης και συντροφιάς στο φαγητο, ειναι μέσω κοινωνικοτητας ας μην το ξεχνάμε κ αυτο ολα στο προγραμμα, κ ειμαι σιγουρη οτι θα το δεις το 9 πολυ σύντομα!

Senior Member
    καλως το καρουδακι!!!!!!!! δυστηχως δε θα δω τιποτα συντομα αφου συνεχισα αποψε και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φαω τιποτα της προκοπης τωρα να με πιασει, μια που μελλον στη διαιτα δεν εχω ουτε σημερα. Θελω και κατι βρωμικο να φαω!

Senior Member
    1ο επισημο ζυγισμα απο την αρχη της προσπαθειας:
    63.800
    δεν το αλλαζω στο τικερακι. θα περιμενω να το σιγουρεψω πρωτα.
    αλλα 6 κιλα και εχω φτασει στο στοχο μου! 2-3 μηνες δηλαδη, κι αν ξεφυγω λιγο στις γιορτες 4...
    Ουφ! Πολυς καιρος

Senior Member
    To ξερω πως δεν εχει περασει μια βδομαδα απο το τελευταιο ζυγισμα, αλλα ειπα να κανω εκεινη την επαληθευση οτι πραγματι επεσα κατω απο 64. Λοιπον, μαντεψτε! Εκτος απο τη φρικτη υποψια που εχω οτι χαλασε η ζυγαρια της κουζινας, πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι χαλασε και η ζυγαρια του μπανιου (ποτε δεν ηταν στα καλα της, βεβαια). Με δειχνει 63,100! Να χαρω η να ανησυχησω οτι δεν ξερω που βαδιζω; Μου φαινεται αδυναντον να εχω χασει 800 γρ σε 3 μερες απο τη στιγμη που ουτε περιοδο εχω για να εχω κατακρατηση, ουτε ποτε εχανα με τοσο γρηγορους ρυθμους, ουτε στην αρχη της διαιτας ειμαι για να πω οτι εχασα υγρα (αστεια αστεια εχω κλεισει αισιως 19 μερες διαιτας).

Member
    Γεια σου σαρα!να σε ρωτησω,σε 19 μερες εχασεσ 4 κιλά???εγω γτ δε μπορω να χάσω ουτε ενα??:no::no::no::no::no:

Member
    ειδα στο τι έφαγα τι τρως! πολυ προσεκτικη διατροφη..εγω γενικα μεσημερι -βραδυ υγειινα τρωω,το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να αντισταθω στα γλυκα..κατι γλυκο το θελω οπωσδηποτε καθε μερα..1 σειρα σοκολατα θα ειναι αυτο ,λιγη μαρμελαδα το πρωι?θα τσιμπησω μισο κομματι κεικ?δυσκολευομαι να κρατηθω και να μη φαω τιποτα!

Senior Member
    Σαρα το βαρος μας αλλαζει πολυ συχνα μεσα στη μερα, ποσο μαλλον μετα απο μερες! Ισως ηταν καλες οι τροφες που ειχες τελευταια και απεβαλες περιττα υγρα. Σε ποσο καιρο εχεις χασει ποσο? Μπραβο σου και καλη συνεχεια!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ κοριτσια!

αν παει σωστα η ζυγαρια εχασα σε 19 μερες γυρω στα 3 κιλα. Γενικα οταν ξεκιναω σωστη διατροφη την πρωτη εβδομαδα θα χασω 1-2 κιλα (πλασματικα, καθως τις προηγουμενες μερες θα ημουν συνεχεια μπουκωμενη και αυτο θα φαινοταν στη ζυγαρια), αλλα 800 γρ σε 3-4 μερες μου φαινεται αδιανοητο απο τη στιγμη που παντα μα παντα μα παντα χανω με τη συγκεκριμενη διατροφη με ακριβεια ελβετικου ρολογιου 700 γρ την εβδομαδα).
    Δεσποινα, κι εγω κανω ατασθαλιες, απλα καταφερα αυτο το 20ημερο να κανω μικρες αμαρτιες μονο 4 φορες και οι 3 ηταν ελεγχομενες, 1 μια ηταν σαν να ακολουθουσα ελευθερο προγραμμα (πρωτογνωρο για μενα).
    Το καλο με την διατροφη που ακολουθω ειναι οτι εχει τα παντα (και γλυκα και τζανκ φουντ) και ειναι ευκολο να την ακολουθησω-οταν το παιρνω αποφαση.

Αντε, καλη μας επιτυχια και ειθε η ζυγαρια να κατεβαινει!

Senior Member
    Μπραβο Σαρα, δινεις δυναμη και σε μενα, αν μπορεις εσυ σε τοσο λιγα κιλα μπορω κι γω στα πολλα. Παμε δυνατα!!!
    Να ρωτησω κατι, ειδα μετρας θερμιδες, δε θυμαμαι στις ποσες στοχευεις καθημερινα? Τα γλυκα τα μετρας η προσπαθεις να μη τρως?

Senior Member
    Δε στοχευω σε συγκεκριμενες θερμιδες
    Απλα εγω ενα προγραμμα που ακολουθουσα οταν ημουν σε παραπανω κιλα και μικροτερη απο διαιτολογο. Τωρα απλα εχω μειωσει το απογευματινο γιαουρτι και μειωνω λιγο τις ποσοτητες (κοβω στο συνολο απο 200-400 θερμιδες, οποτε παει καθημερινα γυρω στις 1300 θερμιδες)