ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 385
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 385 of 457 FirstFirst ... 285335375383384385386387395435 ... LastLast
Results 5,761 to 5,775 of 6847
    Καλημέρα σας!!

7 ημέρες προσεγμένης διατροφής μετά τις ατασθαλίες των Χριστουγέννων -> -7 κιλά στη ζυγαριά (δηλαδή έχασα σχεδόν όλα όσα πήρα στις γιορτές)

1-2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα : 116,3

2 Ιανουαρίου : 123,7

9 Ιανουαρίου : 116,7 !

Συνεχίζω δυναμικά! :smilegrin:
    (φτου, μή με ματιάξω!!!)

Senior Member
    Μπράβο Ματζουράνα
    και εις κατώτερα!!

Originally posted by eve30++
    Μπράβο Ματζουράνα
    και εις κατώτερα!!
    Σ' ευχαριστώ!!! :smilegrin:

(Μ' άρεσε το "εις κατώτερα"!)

Senior Member
    12/10/13 106.5
    29/10/13 103.4
    05/11/13 102.4
    12/11/13 103.6 αδιαθετη
    19/11/13 103.5 υπερφαγιες
    29/11/13 103.3 κι αρχισα διατροφη
    07/12/13 102.3 με κατακρατησεις
    17/12/13 102.2 με κατακρατησεις και παλι
    26/12/13 102.6 μετα το φαγοποτι
    31/12/13 101.1 :thumbup:
    06/01/14 99.9 και λιγο αργοτερα 99.6
    07/01/14 101.6 μετα απο υπερφαγικο αδιαθετη

στοχος να δω 9 με τη νεα χρονια επετευχθει, προσκαιρα! Παμε για διαρκεια τωρα! :thumbup:
    στοχος τελη του μηνα κατω απο 98 κιλα.

14/1 ???
    21/1 ??
    28/1 ?

Καλημέρα σας!

Θέτω εδώ έναν στόχο, που τον έχω πει να τον ακολουθήσω εδώ και καιρό, αλλά δεν τον τηρώ.

Θέλω να ζυγίζομαι 1 φορά την εβδομάδα!
    ΔΕΝ θέλω να συνεχίσω να ζυγίζομαι κάθε μέρα, γιατί δεν με βοηθάει ιδιαίτερα. Δεν περιμένω από τη ζυγαριά να μου πει αν τρώω σωστά, αυτή είναι πολύ λανθασμένη σκέψη γιατί το βάρος μας μπορεί να αυξομειώνεται από άπειρους παράγοντες και όχι μόνο από το φαγητό.

Το αν τρώω μια μέρα σωστά, δόξα το Θεό, το γνωρίζω πολύ καλά. Απλά είμαι σαν τα παιδάκια τα ανυπόμονα και σκέφτομαι: "Αχ, να δούμε, να δούμε αν έχασα και σήμερα κάτι!"

Όταν έχω χάσει χαίρομαι, όμως όταν μένω στάσιμη ή παίρνω λίγο (πράγμα φυσιολογικό) δυσκολεύομαι λίγο, παρόλο που ξέρω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί.

Γι' αυτό λοιπόν, δεσμεύομαι εδώ (και ελπίζω να το τηρήσω) να ζυγίζομαι 1 φορά την εβδομάδα, όπως είναι το σωστότερο άλλωστε, και συγκεκριμένα η μέρα ζύγισης να είναι η Κυριακή, που είναι μια χαλαρή μέρα. Επίσης αυτό θα με κάνει να μην ξεφεύγω τα βράδια του Σαββάτου, που είμαι επιρρεπής στις ατασθαλίες.

Senior Member
    Μαντζουρανα, κι εμενα τελικα κακο μου κανει το καθημερινο ζυγισμα παρα καλο.
    Αφου το πηρες αποφαση με το καλο να το εφαρμοσεις και ειθε η ζυγαρια σου να δειχνει ολο και χαμηλοτερα νουμερα!

Originally posted by sarah1989
    Μαντζουρανα, κι εμενα τελικα κακο μου κανει το καθημερινο ζυγισμα παρα καλο.
    Αφου το πηρες αποφαση με το καλο να το εφαρμοσεις και ειθε η ζυγαρια σου να δειχνει ολο και χαμηλοτερα νουμερα!
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
    Εύχομαι το ίδιο και σε σένα για χαμηλότερα νούμερα (αν και είσαι και μια χαρά κι έτσι κατά την γνώμη μου! )! :thumbup:

Senior Member
    παιδια οντως και για μενα το συχνο ζυγισμα είναι καταστροφικο! οι διακυμάνσεις είναι πολλες και μπορει να τα παω τελεια με τη διατροφή μου και να δω ότι δεν εχασα η ότι πηρα κιολας και μετα να φαω ολο το ψυγειο! όταν πηγαινα σε διαιτολογο μου ειχε απαγορευσει το ζυγισμα περαν από αυτό που μου εκανε η ιδια κάθε δυο η τρεις εβδομάδες! τωρα ειπα να ζυγιζομαι κάθε δεκα μερες αλλα και παλι σκέφτομαι μηπως να το κανω πιο αραια, γιατι το μυαλο μου ολο στη ζυγαρια είναι!!!!με το που ξυπναω...ψαχνω τη ζυγαρια ρε παιδι μου... λες και ψαχνω κάθε πρωι ένα λογο για να χαλαστω!!!

Originally posted by chocolat134
    παιδια οντως και για μενα το συχνο ζυγισμα είναι καταστροφικο! οι διακυμάνσεις είναι πολλες και μπορει να τα παω τελεια με τη διατροφή μου και να δω ότι δεν εχασα η ότι πηρα κιολας και μετα να φαω ολο το ψυγειο! όταν πηγαινα σε διαιτολογο μου ειχε απαγορευσει το ζυγισμα περαν από αυτό που μου εκανε η ιδια κάθε δυο η τρεις εβδομάδες! τωρα ειπα να ζυγιζομαι κάθε δεκα μερες αλλα και παλι σκέφτομαι μηπως να το κανω πιο αραια, γιατι το μυαλο μου ολο στη ζυγαρια είναι!!!!με το που ξυπναω...ψαχνω τη ζυγαρια ρε παιδι μου... λες και ψαχνω κάθε πρωι ένα λογο για να χαλαστω!!!

Συμφωνώ απολύτως απόλυτα με αυτά που λες! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    [Εύχομαι το ίδιο και σε σένα για χαμηλότερα νούμερα (αν και είσαι και μια χαρά κι έτσι κατά την γνώμη μου! )! :thumbup:
    Μαντζουρανα, βαλε +2 κιλα απο αυτα που λεει το τικερακι μου :P

Senior Member
    +1 κ εγω τη διατροφή μου όσες φορές την έχω χαλάσει γι αυτό τη χάλασα.. όχι γιατί λαχταράω φαγητό, απλά έτσι και δω πως δεν έχασα η πήρα κ από πάνω λέω 'αστο τώρα φάε τουλάχιστον , αφού δεν χάνεις που δεν χάνεις.." ουφφ!ας πετάξουμε τις ζυγαριές!
    "

Μαντζουρανα, βαλε +2 κιλα απο αυτα που λεει το τικερακι μου :P
    Και με +2 είναι μια χαρά τα κιλά σου!!
    Για μένα είναι και 5 κιλά ΚΑΤΩ από τον στόχο μου!!

Originally posted by baklavadaki
    +1 κ εγω τη διατροφή μου όσες φορές την έχω χαλάσει γι αυτό τη χάλασα.. όχι γιατί λαχταράω φαγητό, απλά έτσι και δω πως δεν έχασα η πήρα κ από πάνω λέω 'αστο τώρα φάε τουλάχιστον , αφού δεν χάνεις που δεν χάνεις.." ουφφ!ας πετάξουμε τις ζυγαριές!
    "
    Έχεις απόλυτο δίκιο όμως!!!
    Ας μην τις πετάξουμε, απλά να τις βάζουμε στο πατάρι και μια φορά την εβδομάδα να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να τη βγάζει για λίγο! :smilegrin:

Και που λέτε σήμερα πηγα διαιτολόγο (τελευταία φορά ήταν πριν τις γιορτές). Σκοπός ήταν να διατηρηθω στα 102 . Δεν το κατάφερα ... εχω χάσει 1 κιλό άντε να φτάνω το 99 γιατί θέλω να θέσω χαμηλότερους στόχους

Senior Member
    Μαντζουρανα, τι υψος εχεις?

Originally posted by tou_moufasa_o_tsoutses
    Και που λέτε σήμερα πηγα διαιτολόγο (τελευταία φορά ήταν πριν τις γιορτές). Σκοπός ήταν να διατηρηθω στα 102 . Δεν το κατάφερα ... εχω χάσει 1 κιλό άντε να φτάνω το 99 γιατί θέλω να θέσω χαμηλότερους στόχους
    Πω πω!!
    Τώρα παρατήρησα το τίκερ σου!
    Έχεις χάσει πάρα πολλά κιλά!! Συγχαρητήρια!!!
    Μπράβο και για το καλό αποτέλεσμα από την περίοδο των γιορτών!
    Εύχομαι να δω σύντομα τους αριθμούς που βλέπεις τώρα εσύ!

Μαντζουρανα, τι υψος εχεις?
    Είμαι 1.64 .
    Κανονικά θα έπρεπε να είμαι μέχρι 65 κιλά.
    Αλλά 70 είναι μια χαρά! (Μη σου πω κι 80!!! :smilegrin: )
    Εσύ τί ύψος έχεις;