ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 393
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 393 of 457 FirstFirst ... 293343383391392393394395403443 ... LastLast
Results 5,881 to 5,895 of 6847
    Senior Member
    Σε ευχαριστώ Φίλιππε!!! Να 'σαι καλά! Κι εσυ ό,τι επιθυμείς εύχομαι!

Junior Member
    Καλημέρα!!!! Μπορεί να μην πήγε καλά η βδομάδα λόγω καρναβαλιών και Καθαράς Δευτέρας αλλά τουλάχιστον δεν έβαλα και υπάρχει διαφορά 400 γραμ.! Από σήμερα πιο προσεχτικά λαμβάνοντας υπόψην και κάποια παλιά μου διαιτολόγια!

105 αρχικά στις 20/2
    104,6 σήμερα

Senior Member
    Με μια μέρα καθυστέρηση απο το εβδομαδιαιο γιατι δεν εμεινα σπιτι μου χθες, 99,500 Ολεεεεεεεεε!! Το είδαμε και το εννιάρη και δεν με πιάνει κανείς τώρα ^_^ γράφτηκα και γυμναστηριο σημερα!!!!!

Senior Member
    ουαουυυ, scarllet μπράβο!!!

Senior Member
    Αχ σε ευχαριστώ πολύ ^_^ Ήταν όντως big news για μένα Είχα χρόνια να δω διψήφιο!! Πάνω απο 2 σίγουρα!!

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Με μια μέρα καθυστέρηση απο το εβδομαδιαιο γιατι δεν εμεινα σπιτι μου χθες, 99,500 Ολεεεεεεεεε!! Το είδαμε και το εννιάρη και δεν με πιάνει κανείς τώρα ^_^ γράφτηκα και γυμναστηριο σημερα!!!!!
    βρε τι μας λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς θα σε κυνηγαω εγω δε γλιτωνεις απο μενα χαχαχα ΜΠΡΑΒΟ σκαρλετακι μου :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:: starhit: ΘΕΑ αγαπη μου ΘΕΑ

Senior Member
    Originally posted by archvoice
    Καλημέρα!!!! Μπορεί να μην πήγε καλά η βδομάδα λόγω καρναβαλιών και Καθαράς Δευτέρας αλλά τουλάχιστον δεν έβαλα και υπάρχει διαφορά 400 γραμ.! Από σήμερα πιο προσεχτικά λαμβάνοντας υπόψην και κάποια παλιά μου διαιτολόγια!

105 αρχικά στις 20/2
    104,6 σήμερα
    Καλημερα τι κανεις? Δε πειραζει, κι γω τοσο καιρο τιποτα δεν εκανα. Σημασια εχει να αρχιζουμε παλι. Γραφεις τι τρως καπου να παιρνω ιδεες απο τα διαιτολογια? Σε ευχαριστωωωωω καλημερα παμε δυνατα!!! Αρχιζω κι γω αν και δε ζυγιστηκα σημερα

Senior Member
    Σουιτάκι σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ

Senior Member
    ε ημουν μεγαλοκαρδη και σε περιμενα καταλαβες? χαχαχα να σου πω εμενα μη με περιμενεις ομως γιατι θα σε προσπερασω χιχιχιχι λοιπον περα απο την πλακα, νιωθω ετοιμη. Νομιζω οτι εχω φαει οτι βλακεια υπαρχει οποτε δεν εχω λογο να μη κανω διαιτα χαχα

Senior Member
    χαχαχαχα έτσι, πάμε να τα κατεβουμε μαζι τα υπόλοιπα

ΜΠΡΑΒΟ Σκάρλετ ! Αντε και στα δικά μας επιτέλους !!! :dork:

Senior Member
    Και στα δικά σας εννοειται!!! Κοντοζυγώνει εξάλλου

Junior Member
    πρώτα απ' όλα.... ΜΠΡΑΒΟ Scarllet για τη δύναμη και νομίζω πως πρέπει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!!!!! έτσι για το διψήφιο!!!!!! συνέχισε τώρα με περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία!!!!!
    δεύτερον, Sweet Oct. δεν κάνω κάτι με πρόγραμμα γιατί είμαι από το πρωί μέχρι 8-9 το βράδυ σχολή λόγω διπλωματικής και δεν έχω την πολυτέλεια να μου μαγειρεύω. σε 2 μήνες που θα τελειώσω θα το κάνω σωστά!..... το πρωινό μου ειναι το πιο σημαντικό! ένα ποτήρι γεμάτο γάλα και μετά ανάλογα την όρεξη ( φρυγανιες με τυρακι ή αυγό βραστό χωρίς κροκο ή κουλούρι και φρούτο) μετά το μεσημέρι σαλάτα από το κυλικείο της σχολής ή τάπερ με φαγητό από το σπίτι και το βράδυ μέχρι τώρα έτρωγα φαγητό αλλά από αύριο μόνο σαλάτες ή φρούτα και γάλα! αυτό που κάνω όμως καθημερινά είναι ένα ποτηράκι ζεστό νερό με μισό στιμμένο λεμόνι! επίσης έχω κάνει τεστ δυσανεξίας παλιότερα και αποφεύγω τις τροφές αυτές που δε μπορώ να χωνέψω! θέλω και σεις να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ή έστω τί θα μπορούσα να κάνω καλύτερο! :starhit:

Senior Member
    Ευχαριστώωωω ^_^ Και ναι έκανα δώρο στον εαυτό μου, πήγα και πήρα κανα δυο ρουχαλάκια για να μην κυκλοφορώ με σακιά (ναι μου είναι κιόλας όλα μου τα ρούχα μεγάλα )

Όσο για σένα, όπως τα ακούω αυτα που τρως μου φαίνονται ΠΟΛΥ λίγα :/ Εχεις δοκιμάσει να υπολογίσεις θερμίδες κλπ;; Προσεχε μην ρίξεις τον μεταβολισμό σου!

Junior Member
    Καλημερες και απο μένα!! Ουαου τι ωραια που ειστε εδω! Τυχαια το ανακάλυψα !
    Πρώτη ημέρα για μένα σήμερα Κανένας άλλος καινούριος ;;