ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 401 of 457 FirstFirst ... 301351391399400401402403411451 ... LastLast
Results 6,001 to 6,015 of 6847
    Senior Member
    Πήρε τα κουβαδάκια της και παίζει στην παραλία του blog της...
    Κατηγορία φτερού;
    Μουά;;;
    Τι φτερού;;;; Πτερόδάκτυλου;;;;;

Senior Member
    Originally posted by AnnaBigGirl
    Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. Είναι η πρώτη καταγραφή ζυγίσματος μου εδώ. Άντε καλή μου αρχή και εύχομαι σε όλους μας και εις κατώτερα!

9/2/15: 83,9
    Επόμενο ζύγισμα 17/2
    Καλή αρχή Άννα και καλή εβδομάδα! Πόσα κιλά θες να χάσεις;

Γεία σου Ελένη! 10 για αρχή και βλέπουμε..Μικροί στόχοι κάθε φορά να μην μας φαίνεται και βουνο!

Senior Member
    Γεία σου Ελένη! 10 για αρχή και βλέπουμε..Μικροί στόχοι κάθε φορά να μην μας φαίνεται και βουνο!
    Γεια σου Άννα! Και εγώ για 10 ελπίζω και προσπαθώ.. Για να δουμε.. Κάνεις κάποια συγκεκριμένη δίαιτα;

Junior Member
    Έχασα τα πρώτα πεντε!!!!!!!!!! Απο 113 πήγα 108 .έχω δρόμο ακόμη ....αλλα πάμε για την επόμενη πεντάδα.....

Senior Member
    Originally posted by Kostantinaki
    Έχασα τα πρώτα πεντε!!!!!!!!!! Απο 113 πήγα 108 .έχω δρόμο ακόμη ....αλλα πάμε για την επόμενη πεντάδα.....
    Μπράβο Κωνσταντίνα! Μια χαρά τα πας ήδη.. 5 κιλά σε πόσο διάστημα;;

αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φρέσκα μέλη!καλές διατροφές με υγεία ισορροπία κ γαλήνη!

Μανταμ σου σου μου αμην!! Ισορροπία πρώτα απ όλα! Ελένη μου δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή. Ε μετά απο 15(κυριολεκτικά!) διαιτολόγους που έχω πάει κάτι έχω μάθει. Προσπαθώ να τρώω 5 γεύματα, τρία κύρια και στο ενδιαμεσο κάνα φρούτο ή φυσικο χυμό ή μερικους άψητους ξηρούς καρπούς με μέτρο! Γενικά όμως θέλω να τρώω και καλές τροφές για να πάρω ενέργεια και να νιώσω υγιής. Σε αυτό που ακόμα δεν μπορώ να αντισταθώ είναι στη θέα ενός γλυκού!
    Αν δεις στο θέμα ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ έχω αρχίσει να καταγράφω και τις τροφές που λαμβάνω κάθε μέρα(μην δεις την χθεσινή μέρα είχαμε γιορτή στο σπίτι!),βοηθάει πολύ και στο να βλέπεις στο τέλος της ημέρας τι έφαγες συνολικά αλλά και στην στήριξη που παίρνεις από τους υπολοίπους!!

Senior Member
    Μανταμ σου σου μου αμην!! Ισορροπία πρώτα απ όλα! Ελένη μου δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή. Ε μετά απο 15(κυριολεκτικά!) διαιτολόγους που έχω πάει κάτι έχω μάθει. Προσπαθώ να τρώω 5 γεύματα, τρία κύρια και στο ενδιαμεσο κάνα φρούτο ή φυσικο χυμό ή μερικους άψητους ξηρούς καρπούς με μέτρο! Γενικά όμως θέλω να τρώω και καλές τροφές για να πάρω ενέργεια και να νιώσω υγιής. Σε αυτό που ακόμα δεν μπορώ να αντισταθώ είναι στη θέα ενός γλυκού!
    Αν δεις στο θέμα ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ έχω αρχίσει να καταγράφω και τις τροφές που λαμβάνω κάθε μέρα(μην δεις την χθεσινή μέρα είχαμε γιορτή στο σπίτι!),βοηθάει πολύ και στο να βλέπεις στο τέλος της ημέρας τι έφαγες συνολικά αλλά και στην στήριξη που παίρνεις από τους υπολοίπους!!
    Άννα καλησπέρα, θα ρίξω μια ματιά να δω τι περίπου τρως καθημερινά.. Και εγώ είμαι επιρρεπής στα γλυκά, δεν είμαι του φαγητού αλλά στα γλυκά δεν έχω μέτρο..
    Συμφωνώ για την στήριξη, είμαστε αρκετοί που κάνουμε αυτήν την προσπάθεια, ζυγίζεται μια φορά την εβδομάδα ή συχνότερα;;

Senior Member
    Καλησπέρα! Λοιπόν, ζυγίστηκα τελικά την Τετάρτη που έλεγα και ήμουν 110,5. Το τελευταίο ζύγισμα που ειχα κάνει ήταν λίγο πριν τις εκλογές (γύρω στις 23 Ιανουαρίου) οπότε ήταν 2 βδομάδες και κάτι ... 3 κιλά. Έλπιζα για καλύτερα να πω την αλήθεια , κυρίως επειδή είναι κιλά που έχω πάρει πρόσφατα (τους τελευταίους 2-3 μήνες δλδ) και περίμενα ότι θα φύγουν πιο άνετα και θα μπορούσα να είμαι τώρα στα 107-108. Anyway ... και 3 κιλά καλά είναι υποθέτω ... 2-3 μέρες τώρα ξέφυγα διατροφικά (κάτι η τσικνοπέμπτη που μεταμφιεστήκαμε και τα πίναμε, κάτι η Παρασκευή που ξυπνήσαμε αργά λόγω του ξενυχτιού της Πέμπτης και έφαγα σχετικά ότι να ναι ... καταλαβαίνετε...) . Οπότε από σήμερα μπαίνουν πάλι τα κεφάλια μέσα. Θα ξαναζυγιστώ μετά την επόμενη περίοδο (περίπου σε κανα 20ήμερο δλδ) γιατί δεν θέλω να ζυγίζομαι συχνα και να μαι με την ζυγαριά στο χέρι. Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι τότε να παίζω στα 107-108 ... θα βάλω και τικεράκι , μόνο που ως αρχικά κιλά θα βάλω αυτά που ήμουν κάποτε... να βλέπω τον δρόμο που έχω κάνει να παίρνω κουράγιο ... αυτά!

Senior Member
    Την Κυριακή που μας πέρασε ήμουν 97.200 και σήμερα 96.300.. Απώλεια 0,900 κιλά. Οκ, ήλπιζαν στο 1.200 για αυτά που τρώω αλλα το ότι χάνω είναι θετικό! Στέλλα πολύ καλή η απώλεια σου! Καλη συνέχεια!

Senior Member
    Ελένη μην ανησυχείς για τα 300 γραμμάρια... θα μπορούσε κάλλιστα να έχεις κάνει και κάποια μικρή κατακράτηση . 900 γραμμάρια για λιγότερο από μια βδομάδα είναι μια χαρά απώλεια !

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    Ελένη μην ανησυχείς για τα 300 γραμμάρια... θα μπορούσε κάλλιστα να έχεις κάνει και κάποια μικρή κατακράτηση . 900 γραμμάρια για λιγότερο από μια βδομάδα είναι μια χαρά απώλεια !
    Ναι δεν παραπονιέμαι.. Στέλλα είχα δει στο παρελθόν ότι είχες χάσει αρκετά κιλά και ότι είχες φοβερή αυτοσυγκράτηση. Μην αγχώνεσαι που πήρες κάποια, και εγώ κάπως έτσι ήμουν. Τώρα θέλω να πιστεύω ότι μας έγινε και θα μας γίνει μάθημα..

Senior Member
    μμμ να σου πω την αλήθεια για μένα δεν είμαι σίγουρη. Έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι πάντα θα παλεύω ... με λιγότερα ή περισσότερα κιλά. Το θέμα είναι τουλάχιστον να είναι όσο λιγότερα γίνεται, γιατί το κακό παρελθόν πάντα είναι εκεί και προσπαθεί να επανέλθει... ευτυχώς γυμνάζομαι και αυτά τα 5-6 κιλά που χω πάρει δεν φαίνονται ιδιαίτερα... αλλά πρεπει να φύγουν όπως ήρθαν ...

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    μμμ να σου πω την αλήθεια για μένα δεν είμαι σίγουρη. Έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι πάντα θα παλεύω ... με λιγότερα ή περισσότερα κιλά. Το θέμα είναι τουλάχιστον να είναι όσο λιγότερα γίνεται, γιατί το κακό παρελθόν πάντα είναι εκεί και προσπαθεί να επανέλθει... ευτυχώς γυμνάζομαι και αυτά τα 5-6 κιλά που χω πάρει δεν φαίνονται ιδιαίτερα... αλλά πρεπει να φύγουν όπως ήρθαν ...
    Δεν αλλάζουν οι συνήθειες εύκολα, αλλά πρέπει να τρώμε συντηρητικά γιατί διαφορετικά η ζυγαριά θα ανεβαίνει και είναι πολύ σκληρή. Να τρώμε κάτι εάν αυτό μας αρέσει αλλά να αποφύγουμε να φάμε κάτι άλλο. Έτσι πρέεπι να ζούμε κακά τα ψέματα..