ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 406
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 406 of 457 FirstFirst ... 306356396404405406407408416456 ... LastLast
Results 6,076 to 6,090 of 6847
    εγώ δεν μπορώ να υπολογίσω τι πήρα και τι έχασα. Αν αδειάσει ποτέ το έντερό μου και ξεπρηστεί ποτέ η κοιλιά μου, κάτι θα καταλάβω.
    Δε με νοιάζει τι δείχνει η ζυγαριά, ξέρω ότι ζυγίζει το 10πλάσιο έντερο. Αλλά πονάειιι !
    Από χθες δεν υποφέρεται, πονάω παντού, έντερο, στομάχι, νεφρά, πάγκρεας, πλάτη, πλευρά, μέση.... :no:
    Δε μετριέμαι, είμαι +5 κιλά και +10 πόντοι !

Senior Member
    Originally posted by kokkinoskoufitsa
    εγώ δεν μπορώ να υπολογίσω τι πήρα και τι έχασα. Αν αδειάσει ποτέ το έντερό μου και ξεπρηστεί ποτέ η κοιλιά μου, κάτι θα καταλάβω.
    Δε με νοιάζει τι δείχνει η ζυγαριά, ξέρω ότι ζυγίζει το 10πλάσιο έντερο. Αλλά πονάειιι !
    Από χθες δεν υποφέρεται, πονάω παντού, έντερο, στομάχι, νεφρά, πάγκρεας, πλάτη, πλευρά, μέση.... :no:
    Δε μετριέμαι, είμαι +5 κιλά και +10 πόντοι !
    Τα δημητριακά και τα ακτινίδια δεν βοηθούν;;

και δημητριακά ολικής τρώω, και ακτινίδια, και σαλάτα, και πολύ νερό πίνω, και γυμναστική κάνω, υποτίθεται ότι τα κάνω όλα.
    Απλά είναι παρενέργεια των φαρμάκων που παίρνω, οπότε ίσως τα σταματήσω πάλι για λίγο.
    Αλλιώς με βλέπω να σκάω κ να εξαφανίζω την Ήπειρο από το χάρτη...

Senior Member
    Καλημέρα σας,

Βάρος: 83.9
    Ύψος: 169 (όχι δεν ψήλωσα...)
    Λαιμός: 36
    Μέση: 96
    Γοφοί: 106

Ποσοστό λίπους: 39.6%

Έχω μερικούς ενδοιασμούς, ως προς τα σημεία του μετρήματος. Και το λέω αυτό γιατί το δικό μου μέρος συσσώρευσης λίπους είναι η κοιλιά και τα μπούτια... Νταξει τώρα να χαμε να λέγαμε..

Senior Member
    Σημερινή μέτρηση σε ζυγαριά με βαρίδι (φαρμακείου): 84,5 κιλά με τα ρούχα (ακριβώς όσο και την προηγούμενη βδομάδα)

Έχω παρατηρήσει ότι όσο και να χάσω, πάντα τα κιλά μου είναι ίδια με τους πόντους της μέσης μου, και οι πόντοι των γοφών είναι πάντα 15 παραπάνω από της μέσης. Καλά το 2ο έχει να κάνει με τον σωματότυπο , αλλά το πρώτο 1η φορά το προσέχω, τυχαίο είναι ή συμβαίνει και σ'εσάς ;;

Senior Member
    Καλημέρα σας,

Βάρος: 84.1
    Ύψος: 169 (όχι δεν ψήλωσα...)
    Λαιμός: 36
    Μέση: 96
    Γοφοί: 104

Ποσοστό λίπους: 38.7%

Συνεχίζω να έχω μερικούς ενδοιασμούς, ως προς τα του μετρήματος.
    τέσπα.. τουλάχιστον δεν αυξάνομαι

καλύτερα να μετριέσαι κάθε μήνα... Φαίνεται μεγαλύτερη διαφορά, ακόμα και λίγο λάθος να μετρηθείς !!

Senior Member
    Καλημερα , ξεκιναω αλλη μια φορα και ελπιζω να τα καταφερω ! Πρωινο ζυγισμα 77.3 .. Απορω πως εφτασα τοσα πολλα

Senior Member
    Ύψος: 1,79
    Βάρος: 82
    Λαιμός: 42
    Μέση (στον αφαλό): 96
    Γοφοί: 96 (ντιπ άκωλος)

Ποσοστό λίπους: 21,5%

Καλύτερα εκείνη η ζυγαριά λιπομέτρησης στο φαρμακείο που με έδειχνε σταθερά κάτω από 20%. Μέχρι και 16% με είχε δείξει... εκεί να δεις χαρά που είχα πάρει!!!

Senior Member
    Καλό είναι και το 20 %.. Μια χαρά ποσοστό λίπους είναι!! Αφού στα κιλά σου είσαι!!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Originally posted by baklavas
    Μιας και ρίχνεις πολύ περπάτημα, αν επιλέξεις να ανεβαίνεις παρατεταμένες μεγάλες ανηφόρες με μεγάλο δρασκελισμό, έστω και αργά, τότε θα τονωθούν οι γλουτιαίοι.
    Σιγά μην μου βγει εμένα η γλωσσα για να κάνω κώλο. :spin:
    Λέω να βάλω τίποτα προσθετικά σιλικονούχα κωλομάγουλα αργότερα (όταν μεγαλώσω και έχει σταματήσει η ανάπτυξη πια) :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου

κιλά 78
    μέση 93
    λαιμός 35
    γοφοί 113
    43,2%
    τα ίδια με την προηγούμενη βδομάδα ακριβώς.
    Τι περίμενες μαντάμ (κυριολεκτικώς);
    Να πέφτεις ένα πόντο την βδομάδα; Αν πήγαινε έτσι, κορμάρες θα ήταν όλοι στον πλανήτη...

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Μιας και ρίχνεις πολύ περπάτημα, αν επιλέξεις να ανεβαίνεις παρατεταμένες μεγάλες ανηφόρες με μεγάλο δρασκελισμό, έστω και αργά, τότε θα τονωθούν οι γλουτιαίοι.
    Σιγά μην μου βγει εμένα η γλωσσα για να κάνω κώλο. :spin:
    Λέω να βάλω τίποτα προσθετικά σιλικονούχα κωλομάγουλα αργότερα (όταν μεγαλώσω και έχει σταματήσει η ανάπτυξη πια) :smilegrin:
    Μπακλαβά το θέμα είναι ότι όταν κάθεσαι σε σκληρή επιφάνεια όπως πλαστική καρέκλα ίσως πονάς και πρέπει να το αποφεύγεις.

κιλά 78
    μέση 93
    λαιμός 35
    γοφοί 113
    43,2%
    τα ίδια με την προηγούμενη βδομάδα ακριβώς.
    Τι περίμενες μαντάμ (κυριολεκτικώς);
    Να πέφτεις ένα πόντο την βδομάδα; Αν πήγαινε έτσι, κορμάρες θα ήταν όλοι στον πλανήτη...
    για να είμαι ειλικρινής , με τις ποσότητες που σαβούριασα από την προηγούμενη κυριακή, θα περίμενα να έχω καβατζάρει τα 80. αρχές δεκέμβρη ήμουν 72 κ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έβαλα 5-6 κιλά.
    εκτοτε δν έχω κάνει την παραμικρή προσπάθεια να περιορίσω τις θερμίδες ,αλλά έχω αλλάξει την σύστασή τους,(δν τρώω σκατολοίδια) και επίσης κάνω συστηματικό περπάτημα. με αυτά κ με αυτά δν έχω ανέβει κ άλλο κ είμαι χαρούμενη που για να συντηρηθώ δν καταφεύγω σε στερητικές μεθόδους.
    ελπίζω κ με ένα μικρό περιορισμό και σε βάθος χρόνου να αρχίσω να χάνω κ λίγο γιατί έρχεται κ το καλοκαίρι και θέλω να χωράω στο περσινό μου μαγιό.