ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 407
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 407 of 457 FirstFirst ... 307357397405406407408409417 ... LastLast
Results 6,091 to 6,105 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Originally posted by baklavas
    Originally posted by Tassos67i
    Γοφοί: 96 (ντιπ άκωλος)
    Μιας και ρίχνεις πολύ περπάτημα, αν επιλέξεις να ανεβαίνεις παρατεταμένες μεγάλες ανηφόρες με μεγάλο δρασκελισμό, έστω και αργά, τότε θα τονωθούν οι γλουτιαίοι.
    Σιγά μην μου βγει εμένα η γλωσσα για να κάνω κώλο. :spin:
    Λέω να βάλω τίποτα προσθετικά σιλικονούχα κωλομάγουλα αργότερα (όταν μεγαλώσω και έχει σταματήσει η ανάπτυξη πια) :smilegrin:
    Μπακλαβά το θέμα είναι ότι όταν κάθεσαι σε σκληρή επιφάνεια όπως πλαστική καρέκλα ίσως πονάς και πρέπει να το αποφεύγεις.
    Δεν το εννοούσα βρε Ελένη... πλάκα έκανα!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    για να είμαι ειλικρινής , με τις ποσότητες που σαβούριασα από την προηγούμενη κυριακή, θα περίμενα να έχω καβατζάρει τα 80. αρχές δεκέμβρη ήμουν 72 κ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έβαλα 5-6 κιλά.
    εκτοτε δν έχω κάνει την παραμικρή προσπάθεια να περιορίσω τις θερμίδες ,αλλά έχω αλλάξει την σύστασή τους,(δν τρώω σκατολοίδια) και επίσης κάνω συστηματικό περπάτημα. με αυτά κ με αυτά δν έχω ανέβει κ άλλο κ είμαι χαρούμενη που για να συντηρηθώ δν καταφεύγω σε στερητικές μεθόδους.
    ελπίζω κ με ένα μικρό περιορισμό και σε βάθος χρόνου να αρχίσω να χάνω κ λίγο γιατί έρχεται κ το καλοκαίρι και θέλω να χωράω στο περσινό μου μαγιό.
    Έρχεται η παχυσαρκία ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙ... Στην γωνία είναι!!!
    Κάθε φορά που θα ανοίγεις το στόμα σου να χλαμπουκώσεις κάτι ποταπό θα με φαντάζεσαι σαν βρυκόλακα να σε κατακεραυνώνει και θα σου κόβεται η όρεξη... :smilegrin:

Ακωλος βρυκολακας

Senior Member
    Εμένα η σταθεροποίηση μια χαρά μου φαίνεται... Και οι @κwλιές επίσης...
    Το θέμα είναι να μένουμε μακριά από τα επεισόδια.. Ή αν συμβαίνουν να είναι σπάνια και περιστασιακά

Βάρος: 84.4
    Λαιμός: 36
    Μέση: 96
    Γοφοί: 106

Ποσοστό λίπους: 39.6%

Senior Member
    Βάρος: 83.6
    Λαιμός: 36
    Μέση: 94
    Γοφοί: 104

Ποσοστό λίπους: 38.7%

well done μαρουλένια , η νηστεία βοηθάει τελικά όχι μόνο στο βάρος αλλά κ στην αποτοξίνωση από κακές κ αρνητικές σκέψεις, κ έτσι αλλάζει ο τροχός κ όλα τα όργανα μέτρησης!

εγώ δν πρόλαβα να ζυγιστώ-μεζουρομετρηθώ! αλλά δν πρέπει να έχει αλλάξει κ κάτι προς το καλύτερο.
    its ok.

Senior Member
    83 με τα ρούχα... άρα 81 χωρίς
    Δεν μεζουρομετρήθηκα γιατί δεν έχω διάθεση...

Member
    Ας πω κι εγω τα δικα μου (αν και δεν ξερω αν μετριεμαι σωστα):

Χθες 5/4
    Κιλά 65,4
    Υψος: 1,68
    Στηθος 89 (βασικα πλατη-γιατι στηθος δεν εχω)
    Μεση 76
    Περιφερεια 101
    Λαιμος 29

Senior Member
    Originally posted by toasteritounotou
    Ας πω κι εγω τα δικα μου (αν και δεν ξερω αν μετριεμαι σωστα):

Χθες 5/4
    Κιλά 65,4
    Υψος: 1,68
    Στηθος 89 (βασικα πλατη-γιατι στηθος δεν εχω)
    Μεση 76
    Περιφερεια 101
    Λαιμος 29

Ποσοστό λίπους 31,6% (στα φυσιολογικά και ιατρικώς ενδεδειγμένα όρια)
    ΒΜΙ <25 (στα φυσιολογικά και ιατρικώς ενδεδειγμένα όρια)

ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΣΑΙ!!!

Member

Ποσοστό λίπους 31,6% (στα φυσιολογικά και ιατρικώς ενδεδειγμένα όρια)
    ΒΜΙ <25 (στα φυσιολογικά και ιατρικώς ενδεδειγμένα όρια)

ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΣΑΙ!!!
    Ειναι το 31,6% στα φυσιολογικα ορια; Απο ενα συντομο google search βρηκα πως ειναι δειγμα παχυσαρκιας.
    Το BMI καλο ειναι. Απλα φλερταρω με το προς τα πανω ορια και θα ηθελα να ειμαι καπου στη μεση.

toasteritounotou απότι διάβασα κ στο τι έφαγα σήμερα ,θεωρώ οτι θα δεις το αποτέλεσμα που ζητάς περισσότερο με γυμναστική παρά με δίαιτα.
    γιατί κ να χάσεις 5 κιλά οι αναλογίες θα παραμείνουν ίδιες.(απότι θυμάμαι μεγαλύτερος πάνω κορμός από κάτω)
    σε καταλαβαίνω κεγώ έτσι είμαι.

ενώ με γυμναστική θα σμιλευτείς κ θα έχεις πολύ πιο όμορφο σώμα από τα 5 κιλά πάνω 5 κάτω. αν συντηρηθείς ως έχει κ κάνεις κ λίγη γυμναστική πιστεύω οτι μετά από κανα 2μηνο γυμναστικής(δύο με τρεις ώρες προγράμματα γυμναστηρίου την εβδομάδα ή 4-5 μέρες/εβδομάδα περπάτημα 4-5χλμ(είναι για μένα οι δύο πιο ιδανικές επιλογές για κάποιον που δν πολυγουστάρει γυμναστική ) θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. στην πορεία θα σου αρέσει κ η γυμναστική. θα το δεις.

έχω διαβάσει κιόλας οτι κάποιος με της θερμίδες συντήρησης αν κάνει επί 20 εβδομάδες περπάτημα σχεδόν καθημερινό μπορεί να χάσει μέχρι κ 9 κιλά.

καλά τώρα δν θα τρως κάθε μέρα θερμίδες συντήρησης ούτε θα κάνεις κ κάθε μέρα χιλιόμετρα αλλά με την μισή προσπάθεια μπορεί να νιώσεις πολύ καλύτερα από το να μπεις σε διαδικασία διατροφής. από την στιγμή που δν είσαι υπέρβαρη

Member
    toasteritounotou απότι διάβασα κ στο τι έφαγα σήμερα ,θεωρώ οτι θα δεις το αποτέλεσμα που ζητάς περισσότερο με γυμναστική παρά με δίαιτα.
    γιατί κ να χάσεις 5 κιλά οι αναλογίες θα παραμείνουν ίδιες.(απότι θυμάμαι μεγαλύτερος πάνω κορμός από κάτω)
    σε καταλαβαίνω κεγώ έτσι είμαι.

ενώ με γυμναστική θα σμιλευτείς κ θα έχεις πολύ πιο όμορφο σώμα από τα 5 κιλά πάνω 5 κάτω. αν συντηρηθείς ως έχει κ κάνεις κ λίγη γυμναστική πιστεύω οτι μετά από κανα 2μηνο γυμναστικής(δύο με τρεις ώρες προγράμματα γυμναστηρίου την εβδομάδα ή 4-5 μέρες/εβδομάδα περπάτημα 4-5χλμ(είναι για μένα οι δύο πιο ιδανικές επιλογές για κάποιον που δν πολυγουστάρει γυμναστική ) θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. στην πορεία θα σου αρέσει κ η γυμναστική. θα το δεις.

έχω διαβάσει κιόλας οτι κάποιος με της θερμίδες συντήρησης αν κάνει επί 20 εβδομάδες περπάτημα σχεδόν καθημερινό μπορεί να χάσει μέχρι κ 9 κιλά.

Λοιπον, αυτο το προγραμμα γυμναστικης που περιγραφεις το ακοκουθησα πριν τα χριστουγεννα για 3-4 μηνες. Αν και οφειλω να ομολογησω οτι ειδα καποια αποτελεσματα, επειδη με τη γυμναστικη πεινουσα συνεχως (ισως ηταν και ψυχολογικο, δεν ξερω), δεν εφτασα το στοχο μου.

Επιπλεον, ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν να χουν συγκεκριμενο προγραμμα για να μην ξεφευγουν. Ολα συγκεκριμενα και ζυγισμενα. Ισως ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικη με κατι τετοια.

ναι αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα? πέρα από το τι έδειξε η ζυγαριά και τα ρούχα?

πάντως κ εμένα μου ανοίγει καμιά φορά η όρεξη με το γυμναστήριο αλλά γιατί δν το διαχειρίζομαι σωστά. αν φας λίγο πριν την γυμναστική κάποιο φρούτο κ σχεδόν αμέσως μετά πρωτείνη(ένα γιαουρτάκι, ένα αυγό) δν ανοίγει η όρεξη. το δοκίμασες?
    το περπάτημα πάντως εμένα δν μου ανοίγει σίγουρα την όρεξη κ επίσης κερδίζω μία ώρα απτην ζωή μου στη οποία δν τρώω ,δν βαριέμαι. αν δν σαρέσει η γυμναστική μήπως να το γύριζες στο απλό περπάτημα?

Senior Member
    επίσης κερδίζω μία ώρα απτην ζωή μου στη οποία δν τρώω ,δν βαριέμαι

Χαχαχαχαχα είσαι Θεά!!!

Member
    Μανταμ σου σου, με το γυμναστηριο-βαρη ειδα διαφορα σε συσφιξη οποτε και θα το συνεχισω. Το θεμα ειναι οτι επειδη ετρωγα συνεχεια, η κοιλια μου δεν επεφτε με τιποτα. Αντιθετα ειδα μεγαλη βελτιωση στο πισω μερος του σωματος (αν και οχι στην πλατη που εχω λιπακια), αλλα εκει δε με ενοιαζε και τοσο.