ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 412
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 412 of 457 FirstFirst ... 312362402410411412413414422 ... LastLast
Results 6,166 to 6,180 of 6847
    Senior Member
    Ε είναι και καλοκαίρι... κάποιοι λείπουν, συμβαίνουν και διάφορα στην πολιτική ζωή οπότε ξημεροβραδιαζόμαστε σε άλλα sites, κάνουμε ατασθαλίες οπότε δεν τολμάμε να γράψουμε τι φάγαμε...

Τεσπα

Σήμερα απόγευμα ζυγίστηκα ολόγυμνος και βγήκα 83,1 άρα καλά είμαι διότι σαν να μου φαινόταν η κοιλιά να μεγαλώνει αλλά αφού η ζυγαριά και η μεζούρα μου λένε ότι δεν έβαλα... κάνα ανεμογκάστρι θα είναι!!! :bouncing:

Originally posted by baklavas
    Σήμερα απόγευμα ζυγίστηκα ολόγυμνος και βγήκα 83,1 άρα καλά είμαι διότι σαν να μου φαινόταν η κοιλιά να μεγαλώνει αλλά αφού η ζυγαριά και η μεζούρα μου λένε ότι δεν έβαλα... κάνα ανεμογκάστρι θα είναι!!! :bouncing:
    Νερά, νερά.... πολλά νερά.... :smilegrin:
    Αυτό σε φουσκώνει μπακλαβά μου: το νερό!

Member
    Originally posted by eleni1986
    Originally posted by elsa15
    Originally posted by Sora
    yay~~ 92.8 σήμερα.

δεν περίμενα να δω το "2" στο 92 με τίποτα

elsa και εγώ μια από τα ίδια ήμουν. σε πόντους είχα μαζέψει αλλά από κιλά ήμουν παραπάνω. μην απογοητεύεσαι και συνέχισε. η προσήλωση ανταποδίδει ευχάριστα
    ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα πήγε καλά-μείον 800γρ. και αρκετούς πόντους. βέβαια και η λίγη γυμναστικούλα φαίνεται απέδωσε! και περιμένω και περίοδο-άρα ένα γενικότερο πρήξιμο το έχω...θα δούμε την άλλη εβδομάδα!
    Μπραβο έλσα! Απο ποια κιλα ξεκίνησες αν επιτρέπεται;
    όπως φαίνεται και στο τικεράκι 90.300 ήμουν, κάνω διατροφή περίπου 2 μήνες (26/5 ξεκίνησα) και έχω χάσει ακριβώς έξι κιλά. δε χάνω με γρήγορο ρυθμό, γιατί έχω θυροειδή, αλλά δε βιάζομαι κιόλας!

Senior Member
    Μπραβο, πολυ καλη απωλεια. Ζυγίστηκα κ εγω σημερα, απο 103,3 την περασμένη κυριακη, σημερα 102.2..

Member
    τέλεια! εγώ κάθε τρίτη ζυγίζομαι, οπότε...θα δούμε-νιώθω όμως πιο "ανάλαφρη"!!!

Senior Member
    Έλσα, τα 90 ειναι το ανώτερο βάρος στο οποίο εχεις φτασει;

Member
    yay~~ 92.8 σήμερα.

91.6. μείον 1,2....υπερβολικά πολύ και δεν μαρέσει XD
    ίσως έφτιαξε η ινσουλίνη. ίσως έφτιαξε ο μεταβολισμός. ίσως τρώω λιγότερο (αν και δεν το νομίζω). ίσως πρέπει να μειώσω αερόβια.
    πφφφ. βάσανο όταν δεν χάνω, και βάσανο όταν χάνω περισσότερο. που να το έλεγα ο,τι θα γκρίνιαζα για κάτι τέτοιο XD

Member
    Originally posted by eleni1986
    Έλσα, τα 90 ειναι το ανώτερο βάρος στο οποίο εχεις φτασει;
    καλημέρα! για την ακρίβεια 90.300 ήμουν πριν 8 εβδομάδες περίπου...νομίζω λίγο παραπάνω πρέπει να ήμουν μετά τη δεύτερη γέννα μου-πριν 8 χρόνια δηλαδή. μετά το θηλασμό, έκανα δίαιτα, έφτασα περίπου στα 75 και μετά ξανά στην ανηφόρα...τώρα το έχω πάρει απόφαση, πάω καλά και δεν έχω ξεφύγει ούτε μια μέρα-παρόλο που ζούμε σε δύσκολους καιρούς, με πολύ αγχος και είναι και καλοκαίρι-όλο και κάποιος θα σε καλέσει ή θα χεις κόσμο στο σπίτι...αυτά. καλημέρα και πάλι και καλό κουράγιο σε όλους!!!!

Member
    yay~~ 92.8 σήμερα.

91.6. μείον 1,2....υπερβολικά πολύ και δεν μαρέσει XD
    ίσως έφτιαξε η ινσουλίνη. ίσως έφτιαξε ο μεταβολισμός. ίσως τρώω λιγότερο (αν και δεν το νομίζω). ίσως πρέπει να μειώσω αερόβια.
    πφφφ. βάσανο όταν δεν χάνω, και βάσανο όταν χάνω περισσότερο. που να το έλεγα ο,τι θα γκρίνιαζα για κάτι τέτοιο XD
    κάνει και ζέστη-μήπως δεν πίνεις πολύ νερό? ίσως να είναι απώλεια νερού-αλλα αν είναι λίπος ακόμα καλύτερα! κι εγώ πάντα χάνω πιο πολύ στη μέση του κύκλου μου και λιγότερο προς το τέλος...αν έχανα βέβαια 1.200 την εβδομάδα θα ήμουν πενευτυχής! καλή συνέχεια εύχομαι!

Senior Member
    Καλημερα ελσα!! Καλη εβδομαδα και καλο κουράγιο σε ολους!!

Member
    mpa elsa πίνω νερό, και χυμούς φυσικούς και γάλα και τσάι. είμαι πάνω από 3 λίτρα την ημέρα. το ένα προέρχεται όπως είπα από χυμούς, γάλα και τσάι, και τα υπόλοιπα 2 από νερό.

καλή αγωνιστική βδομάδα κορίτσια!

Member
    λοιπόν, συνεπής στο ραντεβού της τρίτης: κιλά 83.700 (-700γρ) και από πόντους -2.50 (1.5εκ.από στήθος και 0.5 από κάθε μπράτσο)-κατα τα άλλα τίποτα...700γρ βέβαια καλά ήταν, αλλά και λίγο παραπάνω δε θα με χάλαγε! οψόμεθα για τις 28 του μήνα!!!

Senior Member
    Ελσα δεν είσαι πολλά κιλά, είναι πολύ καλή η απώλεια!! Κ εις κατώτερα, κιλά!!

Member
    σ'ευχαριστώ πολύ-επίσης...καλές κατηφόρες (κιλών πάντα)!!!

Senior Member
    101.1 σήμερα, απώλεια 1.100 γραμμάρια σε μια εβδομαδα, περιμενα κατι καλυτερο γιατι κανω έντονη γυμναστικη καθημερινά κ τρώω λιγο.. Αλλα οκ! Ευχομαι την άλλη εβδομαδα να πέσω κατω απο τα 100, μακάρι..