ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 414 of 457 FirstFirst ... 314364404412413414415416424 ... LastLast
Results 6,196 to 6,210 of 6847
    Member
    μετρήσεις τρίτης 4/8
    βάρος 83.600 (+300γρ) και συνολικά μελιωση 2εκ.
    δεδομένου ότι δεν έκανα καμιά παρασπονδία ελπίζω πως είναι παροδικό και τυχαίο...

συγχαρητήρια σε όλους! ελπίζω κάτι καλό και για μένα την άλλη τρίτη...

Senior Member
    Ελσα λογω ζέστης, κατακράτηση θα ειναι.. Μην αποθαρρύνεσαι, ολα καλα θα πανε!
    Εμενα με έδειξε 99 σημερα, ελπιζω να μη χάλασε!

Ποσο θελω να δω το 5 ααχ still 66 :/

Senior Member
    Δε με παρηγορεί το μηνυμα σου!! Χαχα.. Ειναι η απόλυτη αντίθεση..

Χαχαχα οντως αλλα ο καθενας εχει το δικο του μετρο συγκρισης

Member
    Originally posted by eleni1986
    Ελσα λογω ζέστης, κατακράτηση θα ειναι.. Μην αποθαρρύνεσαι, ολα καλα θα πανε!
    Εμενα με έδειξε 99 σημερα, ελπιζω να μη χάλασε!
    θα ξαναζυγιστώ αύριο και θα σου πω...συγχαρητήρια πάντως! όπως και να έχει είσαι κάτω από 100 πια!!!

Senior Member
    Ναι, αυτην τη φορα βοήθησε η γυμναστικη..

Member
    είναι σημαντικό γμτ-και γω την παραμελώ συνεχώς...σήμερα έκανα λίγο πατίνια-απ΄το ολότελα καλό κι αυτό...εσύ γυμναστήριο?

τελευταίο ζύγισμα σχεδόν 84. παχαίνω επιτυχώς(κατά το γερνάω επιτυχώς).

από τον γάμο μου κ μετά(στο τέλος του 2014), ξεκίνησα με +3(από 72-75) μόλις γύρισα από το honeymoon και ζυγίστηκα. συνέχισα την καλή δουλειά κ έφτασα περίπου τα 78 μέχρι τον μάρτιο όπου και αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα. πριν καλά καλά αδειάσω τις τσάντες μου από ριγμένα φιλτράκια και ξεμυρίσει το σπίτι μου από την τσιγαρίλα έφτασα γρήγορα γρήγορα τα 81. παρόλα αυτά δεν έμεινα εκεί. συνέχισα την καλή δουλειά και πρόσθεσα άλλα τρία στην συλλογή μου.

και λίγα λόγια για το προ γάμου.( αυτά όλα σαν ανακεφαλαίωση αλλά και προς γνώση και συμμόρφωση για τα κορίτσια που θέλουν να χάσουν γρήγορα γρήγορα κιλάκια, ή που χρησιμοποιούν ανορθόδοξες μεθόδους όπως εμετούς ή αφαγία-νηστεία). στο τέλος έρχεται η λυπητερή. δεν είναι προσωρινές λύσεις αλλά μαλακίες που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν. )

ένα χρόνο πριν τον γάμο ήμουν στα 76 κιλά. θα μπορούσα να αρκεστώ σε αυτά και να προσπαθήσω να συμβιβαστώ και απλά λίγο να γυμναστώ για λίγη παραπάνω αισθητική βελτίωση. αλλά όχι ήθελα ένα 5κιλο να χάσω.
    ξεκίνησα με διατροφή αρκετά ισορροπημένη που κράτησε ένα μήνα κ έχασα περίπου 3 κιλά κ έδειχνα-ένιωθα πολύ καλύτερα. αλλά όχι δεν ήταν αρκετά. ένα εξάμηνο πριν το γάμο ξεκίνησε μια άθλια περίοδος διατροφικά διαταραγμένη που το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να χάσω 1 κιλό αλλά την μέρα του γάμου μου από την κακή διατροφή, το άγχος ,την αϋπνία έμοιαζα πολύ χειρότερα από τα 76 που ήμουν πριν ένα χρόνο ακριβώς.

δατς ολ φολκς

Member
    και γω 72 ήμουν όταν παντρεύτηκα, έχω υπάρξει και 61 και μετά τις γέννες κατέληξα σχεδόν 100! αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη, βρήκα μια δίαιτα-διατροφή που νομίζω μου ταιριάζει, δε βιάζομαι και κυρίως δεν κοιτάζω πίσω...καλά θα ήταν να τα είχα χάσει όταν ήμουν πιο νέα και γω και ο μεταβολισμός μου! αλλά δεν πειράζει-εμείς να μαστε καλά!!!!πείσμα και επιμονή θέλει!

οι γέννες είναι ένας πολύ φυσιολογικός λόγος για να πάρει κάποιος βάρος. δεν έγινε και κάτι. φυσικά και μπορείς να τα χάσεις στο χαλαρό χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα

Senior Member
    Το θεμα ειναι να το συνειδητοποιούμε πριν περασει καιρός αρκετός και ανεβεί κ αλλο το βάρος μας.. Οσο νωρίτερα τοσο καλυτερα!

Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    οι γέννες είναι ένας πολύ φυσιολογικός λόγος για να πάρει κάποιος βάρος. δεν έγινε και κάτι. φυσικά και μπορείς να τα χάσεις στο χαλαρό χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα
    μμμ...μακάρι να έφταιγαν οι γέννες! δυστυχώς είχα ήδη αρχίσει να παίρνω βάρος πολύ πριν μείνω έγκυος και έχουν περάσει και σχεδόν εννέα χρόνια από την τελευταία γέννα! απλά ήταν ένα επιπλέον άλλοθι για φαγητό, το οποίο εξακολούθησα ακάθεκτη και μετά τα παιδιά. ο αέρας δεν παχαίνει!

Senior Member
    Αυτη ειναι η αλήθεια, κ οι πιο πολλες κοπέλες που παραμένουν αδύνατες, προσέχουν τι τρώνε.. Δεν ειναι οτι τρώνε κ απλώς δεν παχαίνουν!

γι'αυτό εξάλλου υπάρχουν και οι γυναίκες που στην εγκυμοσύνη παίρνουν ως 5 κιλά, δηλ ουσιαστικά το βάρος του μωρού και κάτι παραπάνω λόγω πιο θρεπτικής διατροφής... Δεν παίρνουν όλες πολλά κιλά. Και σίγουρα 30 ολόκληρα δε μπορούν να οφείλονται ούτε σε πεντάδυμα! :yes:
    Είναι απλά ο μύθος που επικρατεί ότι η εγκυμοσύνη φέρνει πείνα, λιγούρες, το παιδί πεινάει και ζητάει θερμιδικές βόμβες και πάει λέγοντας. Τον οποίο μύθο εκμεταλλεύονται όσες είναι φαν του καλού φαγητού, και σου λέει, αφού θα πάρω που θα πάρω λόγω εγκυμοσύνης κ μετά θα μπω στη διαδικασία να τα χάσω, ας είναι 10-15 κ όχι 5!